Ens kesänä tikissä!

Ciao!

Kuka aikoo olla ensi kesänä tikissä? Kellä on motivaatio katossa joulun syöpöttelyjen jälkeen? Mulla ainakin!

Jokaisella on omat mieltymyksensä siinä, mikä on se kunto jossa haluaa olla. Pääasia että viihtyy omassa kehossaan ja voi hyvin. Mä itse tavoittelen sellasta 58-57kg paineikasta kuntoa, elikkä vatsat piirtyvät mukavasti ja kroppa näyttää hyvinvoivalta. Siinä mitoissa olin viimekesän lopussa ja viihdyin todella hyvin. Mulle riittää noin 2 kk dieetti että oon tyytyväinen kuntooni, tosin sillon tehdään töitä kunnolla 🙂

Tänään päivä alkoi kevyellä lenkillä JLOn kanssa. JLO oli super innoissaan lumisesta maasta, itse en niinkään ole lumen fani, mutta kyllähän se tuo valoa. Lenkin jälkeen vedin puurot naamaan ja lähdin salille treenaamaan jalat.

 • Kyykky 4×12-10
 • Takareiden koukistus istuen 4×12
 • Askelkyykky kävely kahvakuulilla + reisien loitonnus laitteessa 3×20+15
 • Läpiveto taljassa pidoilla 3×15

Loppulämmittely pyörällä ja kaupan kautta kotiin. Tykkään yksinkertaisista ja tehokkaista treeneistä. Mun treenit on usein 45 minuutissa ohi sisältäen alku- ja loppulämpät. Ainoastaan raskaissa voimaliikkeissä, kuten kyykyssä pidän kunnolla palautukset sarjojen välissä (90-120sekuntia), mutta muuten menee aika sykkien koko treeni läpi. Tehokasta duunia ja keskittymistä!

IMG_7742

Mäpäs huutelin tänään jo mun Facebook ryhmässä, että mulla on lukijoille pieni myöhäinen joululahja, josta saattaa olla iloa teidän ensivuoden tavotteita varten! Nyt saatte nimittäin jo valmiiksi edullisista ohjelmista -15% fitnet.fi sivustolla koodilla fitnetlinda2015 ! Koodi on voimassa 31.12 asti!

Muistutan vielä, että alottelijatkin voivat hyvillä fiiliksillä ostaa ohjelman, sillä ohjelman ostettua pääset kirjautumaan omalle käyttäjätilillesi, joka oikeuttaa sut käyttämään meidän nettivalmennus palveluja, josta löytyy mm. muutamista eri kuvakulmista kuvattuina satojen liikkeiden liikepankki! Liikkeet on lisäksi spiikattu sekä opastettu tekstillä, joten voit vaikkapa salilla ollessasi tarkistaa miten mikäkin liike tehtiin, jos tekeminen tuntuu epävarmalta tai liike on vieras!

Lisäksi meiltä löytyy foorumi, josta voi kysyä valmentajilta apua askarruttaviin kysymyksiin; kuten esimerkiksi korvaaviin liikkeisiin/ruoka-aineisiin tai muuten vain fiilistellä muiden treenaajien kanssa. Yksin ei siis tarvitse kenenkään olla, eikä me jätetä ketään oman onnensa nojaan! (:

Mun lemppari valmennus on ehdottomasti fit for bikini sekä tämän jatko-osa bikini bible, jotka ovat molemmat todella paljon mun omia treenejä muistuttavia kokonaisuuksia!

www.fitnet.fi / valmennukset 


15 Comments
 • Elli
  Posted at 09:43h, 28 joulukuun Vastaa

  Moikka!
  Tuollainen valmennus kiinnostaisi, mutta kuinka paljon ruokavalioissa käytetään lisäravinteita? En voi syödä teollisia proteiineja, palkkareita, maltodekstiiniä jne. joten en ole ikinä mitään ”saliruokavaliota” voinut hankkia..

  • linda
   Posted at 15:20h, 28 joulukuun Vastaa

   meillä on todella todella vähän lisäravinteita, ainoastaan palautusjuomassa käytetään whey ja hiilaritkin otetaan banaanista palautukseen 🙂

 • Mips
  Posted at 11:03h, 28 joulukuun Vastaa

  Hei! Onko fit for bikinin ohjelmat sellaisia, että treenit saa tehtyä juurikin n. 45 minuutissa? 🙂 kuinka monta salitreenit on viikkoon? Kiitos!

  • linda
   Posted at 15:20h, 28 joulukuun Vastaa

   moikka, 3-4 salia + muutama aerobinen ohjeistettuna 🙂 ja kyllä on mahdollista tehdä, tehokkaita treenejä kaikki!

 • artsi
  Posted at 13:26h, 28 joulukuun Vastaa

  Onko fit with dietissä mahdollisuus maidottomaan/gluteenittomaan ruokavalioon? 🙂

  • linda
   Posted at 15:19h, 28 joulukuun Vastaa

   kyllä on 🙂

 • Lare
  Posted at 18:00h, 28 joulukuun Vastaa

  Pohdin tässä kumpi ohjelma olisi minulle toimivampi: bikini bible vai fit for bikini. Sali taustaa on noin 2 vuotta ja tavoite olisi saada pari tai muutama loppuvuodesta tullut rasvakilo katoamaan.

  • linda
   Posted at 19:17h, 28 joulukuun Vastaa

   nämä on siis todella saman tasoisia ohjelmia, bikini bible on perustettu fit for bikinille jatko-ohjelmaksi, joten suosittelen aloittamaan fit for bikinillä 🙂

 • Essi
  Posted at 21:28h, 28 joulukuun Vastaa

  Heippa! Mikä fitnetin ohjelmista olisi paras minulle kun haluaisin enemmän lihasta ja toki pientä kiinteytystä siinä samalla? 🙂 Onko kaikissa ohjelmissa ruokavalion kalorit miinuksilla?

  • linda
   Posted at 22:06h, 28 joulukuun Vastaa

   kalorit on ohjelmissa about 1600-2000, jos haluaa korkeimmilla kaloreilla niin suosittelen laittamista lähtö-painon kohdalle suuremman luvun 🙂 fit for bikini on mun ehdoton lemppari, toimii juuri kehonkoostumuksen muuttamiseen.

 • lotta
  Posted at 21:52h, 28 joulukuun Vastaa

  Paljonko sun paino on tällä hetkellä? Entä tiätkö rasvaprosenttia? 🙂 Vedätkö ikinä kunnon herkkuövereitä tai syötkö koskaan useempana päivänä viikossa herkkuja? Syötkö tällä hetkellä tarkan ruokavalion mukaan? Oot upea ja esimerkillinen, kiitos!<3 (pahoittelut kysymysvyörystä:D)

  • linda
   Posted at 22:07h, 28 joulukuun Vastaa

   Moikka 🙂 Tällähetkellä painan noin. 59-60 kiloa 🙂
   Syön jokapäivä niin että mun ei silleen tee mieli herkkuja, mutta kyllä mä about kerran viikossa/kahdessa syön karkkia tms ystävien kanssa 🙂 kiitos paljon <3 en syö minkään tarkan valion mukaan, oon niin pitkään opiskellut ja opetellut syömään että mun safkaaminen on todella automaattista kisadieetillä ja offilla 🙂

 • Charkku
  Posted at 23:34h, 28 joulukuun Vastaa

  Moikka!

  Kuulostaa aivan huipulta tuo valmennus. Tavoitteellista treenausta mulla on takana n.2v ja kaksi kertaa oon ollut mukana Fitfarmin Bikini Challengessa kohtalaisen pienin tuloksin. Mietityttää, lähdenkö Fit for Bikiniin vai BikiniBibleen? Ja jos kalorit ovat 1600-2000? Kuinka herkästi ne on 1600? Nimittäin samaan jamaan en aineenvaihduntaani halua, jolloin ei grammakaan liikahtanut 1700 kcal ruokavaliolla ja kovalla treenillä 😀

 • Reetta
  Posted at 17:08h, 01 tammikuun Vastaa

  Miksi bikini bibleä ei enää löydy fitnetistä?

 • HAGRIDIN KYRPÄ
  Posted at 14:00h, 04 tammikuun Vastaa

  SIKS KU OOT PERSEREIKÄ

Post A Comment