Onni on ihmiset sun ympärillä.

Ihanaa ja rauhallista Joulua <3

Toivottavasti jengillä on ollut ihana Joulu. Itse oon tähän asti vaan rauhottunut ja ollut. Käytiin aamupäivällä J’lon kanssa 8km kävelyllä. Vaikka lumi puuttuu niin kyllä tuo auringon paiste myös ilahduttaa. Oli todella kaunis ilma ja ihanan fresh!

Meidän perhe kokoontuu hieman myöhemmin Joulun viettoon. Äiti on töissä, pikkuveli Loviisassa avovaimonsa kanssa, isoveli löytyy kylläkin Merikarvialta, mutta tällä kertaa näin. Mulla on välipäivinä kuvauksia ja muita duuneja niin hurjasti, että olisi tullut todella hätäinen ja hieman stressaavan vauhdikas visiitti kotikulmille. En ole ollut melkein 2 viikkoon yksin, joten mulle sopii todella hyvin tähän väliin tällainen itsekseni rauhoittuminen, saan uppoutua omiin maailmoihini ja vain levätä.

IMG_7266 IMG_7267

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä pienemmäksi toivelista Jouluna muuttuu. Tärkeimmät asiat ei ole ostettavissa, materiaali ei merkkaa loppujen lopuksi mitään, vaan ihmiset, niiden teot, tunteet, rakkaus, onnellisuus. Loppujen lopuksi jokainen haluaa varmasti olla onnellinen. Se mitä onnellisuus on kellekkin riippuu tietenkin aina ihmisestä. Pienet asiat merkkaa mun maailmassa eniten; katseet, tunteet, hetket, sanat, kosketus. Ne on kultaakin kalliimpia asioita ja hetkiä elämässä.

1455868_10153743757053290_6520666895618256749_n

Itse olen vahvasti päivä päivältä enemmän sitä mieltä, että mitä vanhemmaksi tulee, mitä enemmän näkee ja kokee, sitä vahvemmin tietää ettei onnellisuus tule mistään ostettavasta, vaan muista ihmisistä, niistä oikeista ihmisistä sun ympärillä. Sitä ymmärtää mitä aarteita täällä maailmassa onkaan, kunhan vaan löytää ne oikeat.

Ja kyllä, mä rakastan muotia, matkustelua, kaikenlaista kauneushömppää, mutta voisin harkitsematta luopua kaikesta siitä tärkeiden ihmisten vuoksi. Niillä ei ole mitään väliä loppukädessä. Chanelin laukku olkapäällä ei tuo onnellisuutta, vaikka upea onkin, rakas ihminen vierellä tuo.

1914922_10153291611390794_2537093212992337836_n

Mä itse saan ja koen mieletöntä iloa mun lähellä olevista ihmisistä. Olen onnellinen ja kiitollinen heidän olemassaolostaan, onnistumisista, onnesta ja saavutuksista. Ne inspiroi mua itseä niin paljon. Hyvät ihmiset ympärillä motivoivat mua olemaan parempi ihminen jokaisella elämän osa-alueella. Niinhän sitä sanotaankin, että ihmisen olemukseen ja valintoihin vaikuttaa ne läheisimmät ihmiset. Tiedän myös että mun ympärillä on ihmisiä jotka vilpittömästi iloitsevat mun onnesta ja saavat siitä myös itse paljon motivaatiota. Niin sen kuuluu mennä; yhdessä eteenpäin, yhdessä parempia.

näitä hetkiä <3

näitä hetkiä <3

Mulla on todella rauhallinen ja hyvä fiilis tulevaisuudesta. Kiitos kuuluu näille mielettömille tyypeille mun elämässä. Olen myös todella kiitollinen mun työtilanteesta ja mahdollisuuksista. Pitkästä aikaa olo on lisäksi energinen ja hyvinvoiva, hermosto alkaa toipumaan ylikunnosta, toki vielä ainakin yhdet testit tulee tehdä ennen kun alan laittamaan kovempaa vaihdetta päälle.  Nukkuminen alkaa sujumaan päivä päivältä paremmin. Treenaaminen on tällä hetkellä enemmänkin hyvinvointi tasoa: lihasten ylläpitoa sekä peruskunnon kehittämistä; salia, crossfittia ja lenkkeilyä. Nautin tästäkin, mutta en malta odottaa että pääsisin taas kunnolla draiviin!

1935613_10153284952080794_6245127240361118152_n

Kuulin hetki sitten upean uutisen; pääsen Tammikuussa treenaamaan itse Dorian ja Gal Yatesin kanssa. Olen todella innoissani, miten mieletön kunnia päästä tämän tason fitness- ja kehonrakennus ammattilaisten oppeihin. Ei ihan jokapäiväistä meikäläiselle. :) En malta odottaa! Lupaan kertoa tietenkin blogissakin treeneistä enemmän.

Nyt jään pohtimaan hakisinko kaupasta suklaata ja katsoisinko leffan, vai olisinko reipas ja kiinnittäisin yhden peilin seinään. Rakennan itselleni meikkipöytää ja totesin eilen kokoessani maailman monimutkaisinta pöytää, että rakentaminen ja touhuaminen onkin itseasiassa todella rauhoittavaa ja terapeuttista! Nautein touhuamisesta todella paljon, vaikka alkuun stressasinkin koko hommaa ja siirsin sitä monta viikkoa. Taidan kallistua touhuamisen puolelle ja ehtiihän sen suklaan hakea ärrältä vielä myöhemminkin. Ihanaa Joulua <3

 

 

 


8 Comments
 • Noora
  Posted at 20:32h, 25 joulukuun Vastaa

  Heippa! Tosi kiva blogi ja ihanan piristäviä kuvia! Musta on ihana miten aito oot, vaikka moni muuta väittääkin. Edustat just sitä tasapainoo mitä itsekin koitan muistaa. Ihminen voi olla fit, vaikka välillä makaa sohvalla suklaalevyn kanssa. Lasillinen hyvää viiniä kaveriporukassa ei kaada maailmaa, eikä kaikkien treenien tartte olla sellaisia että lopuks makaa lattialla koomassa! Onni tulee just niistä pikkuasioista, kuhan muistaa kattoa! ❤️

  Sitten sellanen off topic pikkuasia, joka mua on vaivannut jo pitemmän aikaa.. Mua vähän hävettää tulla tänne pilkkua viilaamaan, mutta toisaalta toivoisin että mulle huomautettais asiasta:D eli joulu (kuten muutkin juhlapyhät, viikonpäivät ja kuukaudet) pienellä kirjaimella, eikä ennen ja- sanaa tuu pilkkua (ellei lauseissa eri tekijä) ;D

  • linda
   Posted at 20:52h, 25 joulukuun Vastaa

   Voi kiitos paljon! Se on just näin!:) Ja hei kiitos myös pilkun viilauksesta, aina oppii uutta ;)

 • :)
  Posted at 20:56h, 25 joulukuun Vastaa

  Milloin vastaat Dubai -postauksen kommentteihin?

  • linda
   Posted at 21:35h, 25 joulukuun Vastaa

   vaikka heti! :)

 • Suski
  Posted at 14:01h, 26 joulukuun Vastaa

  Hei minkä merkkiset on noi sun langattomat kuulokkeet? :)

  • linda
   Posted at 15:11h, 26 joulukuun Vastaa

   Jam! 50€ esim Anttila :)

 • ilari
  Posted at 00:01h, 14 lokakuun Vastaa

  hmm toi on totta itte asiassa täällä missä meitsi luuhailee niin jsut yhen kreikkalaisen kaa homma toimii silali net vo itulel ttaa jso toiselel käy hyvin ja se homam sujuu sillain ainaku nnähään :)

 • ilari
  Posted at 00:02h, 14 lokakuun Vastaa

  mut jos pitäisi valita yksi tavara mitä omistaa katto pään päällä aj vaatteita ei lasketa mikä se sulle olisi?
  mulle itelle ehottomasti pyörä se tunne kun saa musat ja pyörän kovuus vie niin se on tosi hyvä tunne :).

Post A Comment