Stressi level Britney 2007

 

 

Heippa!

Unohdin ihan kokonaan laittaa kuvan vaatteiden tiedot sekä linkit tuotteisiin/samankaltaisiin tuotteisiin. Rives Islandin takki on viime talven mallistoa, joten sitä en enää löytänyt sivustolta, mutta samankaltaisen ja halvemman kylläkin.

Ihanaa, Dubai Mall:ista löytyykin River Island liike! Tykkään niiden vaatteista todella paljon. Makeella tavalla rohkeaa ja erilaista.

12347903_10153261221540794_2174790954790220308_n

 • Takki – River Island Similar Here*
 • Kengät – KMBshoes – Similar Here*
 • Housut – Here* (Muistakaa että noi housut on sitten venyvää, eli yhden koon pienemmät kannattaa ottaa.)

12342480_10153255114445794_1755725490131310584_n

Myös näistä kengistä oli tullut hieman tummempaa beigeä kauppoihin!

Kenkiin pääset Täältä*

Joel haki JLO’n tänään itselleen, sillä mäpäs lähden huomenna vihdoinkin sinne lomalle! Tai no, lomalle ja lomalle, aijon tietenkin tehdä sieltäkin töitä, mutta saapahan ainakin duunailla niitä aurinkotuolista ja nauttia hyvästä seurasta.

Mun mielestä se on aika huolestuttavaa, että kiljaisin innosta kun tsekkasin että lennot lähtee 5 vaille 18 illalla ja se tarkoittaa sitä, että kerkeän tekemään vielä kokonaisen työpäivän ennen lähtöä! :D En suinkaan ole työnarkomaani.

Meitä lähtee aika lössi sinne; Jussi, Luisa, Leena, Jermu sekä sieltä löytyy jo Oona. Lisäksi Viivi ja Viivin mies lähtee samaan aikaan. Eli luvassa huippu kiva reissu mahtavalla porukalla! <3 En malta odottaa. Viime hetken vinkkejä Dubaissa reissanneilta? Oon tosiaan ollut juuri Kesäkuun alussa Dubaissa, mutta sielläkin on niin paljon siistiä nähtävää, etten kerinnyt näkemään vielä puoliakaan.

Huh mä oon LOPPU! Oikeesti nyt ollaan finaalissa. Oon yrittänyt tehdä ensviikon duuneja pois alta mahdollisimman paljon. Jokapäivä istunut koneen edessä yli 10h ja datannut ja juossut ympäri kaupunkia niin että hiki vaan valuu. Tuntuu että mun stressi on ollut leveäliä Britney Spears 2007. Oon todella loman tarpeessa. Seuraavaks pitäis alkaa pakkaamaankin vielä. Jep, en oo vielä kerinnyt edes ajattelemaan mitä otan mukaan.

Huomenna onneksi kerkee vielä hyvin pakkailemaan ja panikoimaan. Vaatekriisi edessä! Kunhan tällä kertaa menee passien yms. lentokirjojen kanssa kaikki hyvin, eikä tartte ostaa uusia lentoja omien mokien vuoksi niin mulle aivan sama. Ja uusille lukijoille tiedoksi, että mullahan kesällä siirty lennot, koska mun passi oli mennyt just vanhaksi ja Dubai on Jenkkien kanssa ainoita maita joihin ei pääse pikapassilla. Hih. Vain mulle käy näin! :D Huomasin kentällä lippuja hakiessani, että Toukokuussa oli viimeiset voimassaolopäivät. Muistakaa siis tarkastaa passinne ennen matkaa, näin voi näköjään oikeesti käydä. Vuodet menee aivan sairaan nopeasti nykyään, musta tuntuu että siitä on pari vuotta kun olin passini uusinut, mutta siitä olikin se 6 vuotta.

Nyt mä laitan vanhaa RNB soimaan, juon lasin punkkua ja alan pakkaamaan! hyvää lomaa MULLE. <3 ja ihanaa viikonloppua kaikille!

 

 


8 Comments
 • Jenni
  Posted at 07:24h, 11 joulukuun Vastaa

  Maanantaina tultiin Dubaista ja oli ihan huikee reissu! Tosin auringossa oltiin koko viikko ilman rasvaa ja just ja just näkyy rajat.. Moni muukin valitteli samaa..
  Käykää ihmees kattomas Dubai Mall:n fountains show ja Burj Khalifa! :) Kaupoissa on alkanu alennusmyynnit!
  Mukavaa reissua!!

 • veera
  Posted at 08:32h, 11 joulukuun Vastaa

  Delfiinien kanssa uiminen Atlantis the Palm -hotellin vesipuistossa oli kyllä sellanen mikä jäi vahvasti mieleen! :) myös kultasoukeissa kannattaa vierailla jos eksottisempi meininki kiinnostaa. Ja kuten yksi kommentti kertoikin niin ehdottomasti Dubai Mall:n suihkulähdeshow pitää nähdä! Jajaja.. heh tulee kyllä matkakuume kun muistelee omaa reissua :D Burj Khalifaan kannattaa mennä illalla, näkymät on uskomattomat!

  • Helena
   Posted at 17:10h, 11 joulukuun Vastaa

   En yleensä puutu muiden kommentteihin, mutta tällä kertaa on pakko. Ethän missään nimessä lähde uimaan vangittujen delfiinien kanssa Linda ethän?

   http://www.thecovemovie.com
   https://www.thedodo.com/seaworld-orcas-peel-skin-off-each-other-1498617162.html?utm_source=opsFB

   ”The aggression didn’t stop there. In one tragic incident Fischbeck reported seeing, a group of males (dolphins) was harassing a baby calf from the other side of the wall. The baby panicked and ran into a wall and died. The mother dolphin was devastated, and wouldn’t leave her dead calf’s side.

   ”She was just calling and swimming in circles, super distressed. Her calf was just lying there dead,” Fischbeck said. ”They couldn’t separate the mother from the baby so they had to drain the pool … She would not leave her calf and they drained the water around her.””

   Siinä vain muutama esimerkki syistä, miksi tälläistä toimintaa ei missään nimessä pitäisi tukea. Delfiinit, niin kuin muutkaan villieläimet, EIVÄT kuulu vankeuteen, eivätkä niissä olosuhteissa ikinä elä onnellista elämää.

   Pahoittelut saarnauksesta jo etukäteen, minun ei missään nimessä ole tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä. Ainoastaan levittää tietoisuutta.

   Mahtavaa lomaa sulle Linda, olet varmasti sen ansainnut. :)

   • linda
    Posted at 09:24h, 12 joulukuun Vastaa

    Moikka! Oon myös samaa mieltä , en pystyisi uida , vaikka olisikin varmasti ihana kokemus, mutta mielestäni delfiinit kuuluvat vapauteen. Kiitos (:

 • Maija
  Posted at 16:42h, 11 joulukuun Vastaa

  Täytyy olla aikamoinen urpo, että tähän maailman aikaan vielä suosittelee muille eläinturismia. Suosittelen kyllä ihan kaikkia, ihan jokaisessa matkakohteessa, välttämään kaikkea missä rahastetaan eläinten avulla.

 • Roosa
  Posted at 20:05h, 13 joulukuun Vastaa

  Hei Linda! Olisiko sulla tai kenelläkään muulla kertoa mulle jotain vinkkejä Dubaita varten? Olen menossa sinne 26 pv, enkä ole koskaan aiemmin käynyt siellä. Olemme siellä yhteensä 8 päivää. Haluan ehdottomasti käydä Dubai Mall:ssa, tiedän että se on todella iso ja siellä saa vietettyä helposti useita päiviä :D
  Mietin myös pukeutumista. Olen yrittänyt varailla matkalle pitkiä hameita sekä pidempi hihaisia paitoja, mutta siellä kuitenki on aika lämmintä näin joulukuussa. Olen kuullut, että ei siitä kukaan tule mitään sanomaan, jos kulkee esim. topissa tai polvien yläpuolelle ylettyvässä hameessa, mutta onko se kannattavaa? Tietysti maassa maan tavalla, mutta onko siellä pakko olla koko ajan olkapäät ja polvet piilossa? Entäs paitojen kaula-aukot? Olen aika rintava nainen, ja niitä on aika vaikea ”piilottaa” ellei sitten jotain peittävää paitaa käytä. Eli jos tissivako näkyy, niin saako siitä paheksuvia katseita tai häirintää?

  Kiitos näin etukäteen, olen todella innoissani matkasta😄

  • linda
   Posted at 21:40h, 25 joulukuun Vastaa

   dubai mall, burj khalifa, suihkulähteet ilta-aikaan dubai mall edessä näyttää mahtavilta, erämaa ajelut, atlantis vesipuisto, marinan satama illalla :) noi nyt ainakin! ja jumeirah beach on myös ihana paikka!
   jos on kiinnostusta niin nopeesti pääsee myös abu dhabiin! :)
   Ja itse kuljen aina joko pitkissä housissa tai pitkässä hameessa, olkapäät multa näkyi pari kertaa ulkona, ei kukaan sua siitä vihaa, mutta jos menee shortseissa ja topissa kaupungilla niin kyllä se epäkunnioittavaa on! hotellialue on erikseen :) paljon ihania hetkiä lomalle <3

 • ilari
  Posted at 00:18h, 14 lokakuun Vastaa

  hei tiiäks mitä hyvä et tuli toi sun kuvas missä noi valkoset kengöt kun mun pitikin jo siitä sanoa monta sivua sitten et ne ei ihan sopinut ja toi yläkuva taas sopi paremmin siis noi valkoset eihan stemmanut noiden housjen kaa :) ja vittu mikä ilme dogillas tossa yläkuvassa mitähän sillä mielessä mut se oli hyvä kuva siit

Post A Comment