Merry monday and happy new week!

Hyvä fiilis! Uus viikko ja vika duuniviikko ennen lomaa. En tiedä mitä täällä tapahtuu, mutta oon todella mahtavalla fiiliksellä ja tekis mieli vaan hehkuttaa kuinka siistiä elämä on. Varmasti sillä on vaikutuksena, että mä en enää makaa kipeänä sängyn pohjalla.

Varmasti myös osakseen johtuu siitä, että mun ympärillä on niin positiivisia ja motivoivia ihmisiä. Mä uskon niin paljon energioihin ja siihen, että sillä on todella suuri merkitys hyvinvointiin ketä sun lähellä on.

12227017_10153258013595794_531107726229664914_n

Mulla oli hauska Lauantai mun rakkaan ystävän Marren kanssa. Käytiin dinnerillä Sanghai Cowboyssa ja parannettiin maailmaa. Marre on mua vuoden vanhempi ja todella kunnianhimoinen sekä määrätietoinen nuori nainen, ihailen ja kunnioitan Marre todella paljon. Kisattiin viimevuonna myös samassa tiimissä meidän bikini debyytit ja toivottavasti joskus kisataan vielä samaan aikaan. <3

12301511_10153258375310794_733275054145007450_n

MUTTA! Arvatkaapas mitä! Minä menen huomenna treenaamaan! Oon nimittäin sen verran hyvällä ololla mennyt koko päivän, että huomenna uskaltaa jo lähteä kokeilemaan. En malta odottaa. On niin ”tunkkanen” ja energitön fiilis pelkästä kipeenä makoilusta. Tekee varmasti todella hyvää.

12301537_10153250557760794_2091767337632040541_n

Olin tänään palaveraamassa HIFK:n juoksuvalmentajan kanssa. Meille tulee todella makee prokkis Helsingin IFKn kanssa yhdessä, joka lanseerataan Tammikuussa. Itsekin innostun asiasta, vaikka ei varsinaisesti olekaan mun laji tuo juoksu. Oon aikasemmin tykännyt harrastella sitä itsenäisesti ja itsekin käynyt pienen juoksuvalmennus kurssin muutama vuosi sitten koulussa opiskellessani, mutta olisi upeeta oppia lisää ja katsoa miten nopeasti tulee kehitystä oikean lajin valmentajan ohjeilla. Muutenkin ihailen yleisurheilulajeista varsinkin juoksua ja onhan esimerkiksi 100 m juoksiat aivan älyttömän upeassa kunnossa ja mielettömän atleettisen näköisiä. Huh!

Kävin palaverissa vanhalla kunnon myllypuron liikuntamyllyllä. Tuli nostalginen fiilis kun treenailin itse siellä yhden talven verran, sillon kun asuin vielä Aurinkolahdessa Joelin kanssa. Vaikka se ei ookkaan niin ”hieno sali”, niin mä digaan siitä meiningistä siellä. Paljon eri lajin edustajia ja hyvät puitteet monipuolisiin treeneihin. On hauska seurata miten muiden lajien edustajat treenaavat.

Jes, palataan astialle puput!

Merry monday and happy new week! <3

 

 


6 Comments
 • lila
  Posted at 07:20h, 08 joulukuun Vastaa

  mistä toi sun ihana paita on!

 • kinuski
  Posted at 08:27h, 08 joulukuun Vastaa

  Moi Linda! Mietin josko uuden vuoden kunniaksi tekisin paluun salille ja ostaisin jonkun valmennuksen tuolta Fitnetin sivuilta. Lähinnä jäin vain miettimään että olisiko se tuo Fit for bikini vai Bikini bible. Mulla ei ylipainoa ole ollenkaan eli painonpudotus ei siis olisi tavoitteena, vaan saada kroppaa timmimmäksi/urheilullisemmaksi yleisilmeeltään. Salikokemusta multa löytyy myös, nyt vaan ollut tässä reilu vuoden tauko (jona aikana oon kyllä kotona jumppaillu/lenkkeilly/lihaskuntoillu). Kiitos paljon etukäteen jos vastaat!! 🙂

  • linda
   Posted at 11:46h, 08 joulukuun Vastaa

   Molemmat on hyviä , mut mä fiilan tota fit for bikini 🙂

 • Ea
  Posted at 15:53h, 08 joulukuun Vastaa

  Moikka!

  Oon pohdiskellu että ostaisin tuolta Fitnetin sivuilta itselleni valmennuksen. Olen hoikka, joten tarkoituksena olisi saada lisää lihasmassaa. Urheilutaustaa ja salikokemusta löytyy valmiiksi. Siispä kyselisin onko ohjelmien avulla mahdollista saada lisää painoa ja mikä ohjelma sopis mulle parhaiten?

 • satu
  Posted at 09:54h, 09 joulukuun Vastaa

  OIkeesti, älä kiltti edes vitsillä rinnasta bikinifitnespyllistelyä ja urheilulajeja sanoilla ”on mukavaa nähdä miten muiden lajien edustajat treenaavat”. Ihan tosissaan. Muut treenaa tavoitteellisesti satasta tms ja tyyppi itte treenaa pyllistämistä. Ite oon tavoitteellinen urheilija jonka treenin motivaatio ja huipennus on se suoritus jossa puserran sen kaiken treenaamani taidon ja voiman siihen hetkeen. Sä et oo urheilija, et vaikka hokisit sitä täällä miljoona kertaa. Laji jossa arvioidaan kuinka tasaisesti oot levittänyt itseruskettavan ei ole urheilua.

 • ilari
  Posted at 00:26h, 14 lokakuun Vastaa

  tiiäks miten tulee paras hymy mun mielestä se o nsillonkun suu on kii se jotenkin tukee silmiä paremmin se o njotenkin pehmeepi se vaikutelma monesti kun on suu auki siit tule mieleen se hymiö virnistys 😀

Post A Comment