Loman tarpeessa!

Heippa!
Oon ollut muutaman viikon sellaisessa inhottavassa flunssassa, joka ei kuitenkaan iske kunnolla, mutta ilmoittelee itestään mm. aamuisena kurkkukipuna, nuhana ja korvatkin on aivan lukossa. Ei rajota sänkypotilaaksi, mutta ei kuitenkaan oikeen viitsi mennä treenaamaankaan ja ottaa kyllä omat veronsa voimista.

Ollaan JLON kanssa käyty sitten kevyeillä töölönlahti kävelyillä, kun pakko päästä edes jotenkin liikkumaan. Viimeviikolla treenit sujui hyvin, mutta loppuviikosta meni korvat niin lukkoon että piti taas himmailla. Super ärsyttävää ! Sunnuntaina olin myös ystäväni Marren kanssa töölönlahdella kävelyllä ja periscoopattiinkin sieltä! Mut löytää periscoopista nimellä lindamanuellla, kolmella ällällä! :D

Nyt sitten eilen rupes niin paljon ärsyttämään tää jatkuva huonovointisuus ja tukkoisuus, lisäksi kaverit pakotti varaamaan lääkärin. No, käväsin lääkärillä ja lääkäritäti totesi että mulla on todella paha poskiontelontulehdus sekä alkava keuhkokuume!! Lähinnä ihmettelen, että miten kova mun ”kivunsietokyky” onkaan nykyään, kun olin lähinnä menoss jo loppuviikosta viimeistään treenaamaan ja kuitenkin painanut joka päivä jossakin duunijutuissa. Ehkä se johtuu siitä, ettei kukaan tee töitä sun puolesta eikä kotona loikoilusta makseta mitään korvausta. Opiskeluaikoina kun oli pienikin flunssa niin oli niin sängyn pohjalla samantien. Hah! Ehkä tää on sitä aikuistumista, kun tulee vähän liiankin sitkeäksi joissakin tilanteissa.

IMG_3623

Tässä on tovi vierähtänyt kirjottelusta. Oon ollut niin väsynyt, että kun oon saanut ”pakolliset duunit” hoidettua, niin oon vaan yrittänyt levätä. Aivot pystyy juuri ja juuri suodattamaan hömppäelokuvien matskua.

12256867_1502762680019472_552882918_n

Perjantaina kävin pyörähtämässä Studio VMS avajaisissa ystävien kanssa.

Paljon onnea Viiville uudesta liikkeestä. <3 Kuvassa ihana Luisa ja Viivi. Mulla on vähän hölmösti tuo lippis päässä, kun yritän suojata mun korvia edes jollain, enkä oo oikeen pipo tyyppiä. Hah.

12230871_1639156806335631_777634831_n

Viivin liikkeellä avajaistarjouksena -20% Neoderman tuotteista. Itse rakastan näitä, kaks vuotta oon mennyt Neoderman voimin ja huomaa kyllä heti jos hetkittäisesti käyttää jotain muita tuotteita. Ps. Viiviltä saa myös lahjakortteja, joten jos esimerkiksi poikaystävät miettivät sopivaa joululahjaa tyttöystäville, niin siinä olis kyllä aivan ihana lahjaidea, joka toimii varmasti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oon aivan fiiliksissä, pääsen 11.12 Dubaihin nukkumaan! Viimeks kun olin siellä, niin oli aivan super kuuma. Olin muutenkin kisadieetillä, joten treenasin 1-2x päivässä ja söin todella tarkan ruokavalion mukaan. Eikä siinä mitään, oli sekin ihan super ihanaa, mutta on myös ihanaa päästä lomalle kun pääsee nauttimaan myös ruokapuolesta. Onhan ruoka yksi ihanimpia asioita elämässä :D Nyt pääsee oikeesti rentoutumaan. En oo ollu kunnon lomalla varmaan 3 vuoteen, tai ylipäätään pitänyt lomaa vuosiin kunnolla. Tunnen tosin itseni sen verran, että aivan varmasti teen töitä Dubaistakin käsin, mutta onhan se mukavampaa tehdä mitä pystyy aurinkoltuolista kuin toimistolta. :D

Lomaa varten kävin sokeroinnissa Marikalla, jolla käyn aina! Marika tekee Helsingin Diamond Clinicillä sokerointeja, ja nyt saa 45€ kainalot, prassi ja sääret! Ajanvaraukset ja kysymykset sokeroinnista puhelimitse 0504200102

Dubai on kyllä mielettömän ihana paikka. Siellä kaikki toimii todella hyvin, ei tarvitse stressata mistään. Välillä on ihanaa seikkailla jossain viidakoissa, mutta useimmiten rakastan lomailla paikoissa joissa voi vain olla, nauttia ja relata.

Aurinkoakin on sen verran iso ikävä, että en malta odottaa. Menispä nopeasti!

Aivan super outoa ja väsyttävää, kun aurinko laskee jo kahdelta päivällä… Tuntuu yhtäkkiä taas niin kummalliselta ja muhun ainakin vaikuttaa pimeys ja näkyy energiatasioissa. Yritetään silti pysyä positiivisina ja etsiä energiaa mm. liikunnasta!

Mistä te saatte eniten energiaa?

 

 

 

 


13 Comments
 • Aldren
  Posted at 22:20h, 03 joulukuun Vastaa

  Tunnut olevan ihan tämän tästä jotenkin kipeänä, milloin flunssaa, kuumetta tai jotain muuta nuhakuumetta. Ootko itse yhtään miettinyt asiaa? Ei terve ihminen sairasta noin usein.

  • linda
   Posted at 01:15h, 04 joulukuun Vastaa

   Mä oon AINA, niin kauan kun muistan vilustunut todella helposti. Ja oon ihminen joka kulkee elokuussa hupparissa kreikassa, koska palelee iltaisin kun muut hikoilee :D tuun jokasesta voimakkaasta ilmastoinnista heti flunssaan ja kaikki enee aina poskionteloihin. Multa on otettu kaikki mahdolliset arvot just hetki sitten ja ihan tosi hyviltä ne näyttää, jotkut vaan kai reagoi helpommin. Vaikea sanoa.

   • Hääh
    Posted at 20:16h, 05 joulukuun Vastaa

    Miten muistelen että olet aiemmin kirjoittanut sulla olevan erityisen hyvä vastustuskyky? :D tässä pätkä sun tekstistä vuodelta 2013 :D ”Syön nykyään niin monipuolisesti ja pidän huolta että saan kaikki vitamiinit, niin oon ollut ihan törkeen vähän kipeenä ja jos oon kipee, niin kaikki pöpöt tulee todella mietoina mulle.
    Mun äiti myös omistaa palvelukoteja ympäri satakuntaa, joten oon pienestä pitäen altistunut kaikenlaisille pöpöille ja hoitoalalla olevilla ja heidän perheillää on tutkitusti korkeampi vastustuskyky.”

    • TE
     Posted at 17:56h, 08 joulukuun Vastaa

     Heh, ei oo ensimmäinen asia missä kirjoittaja ”puhuu” itsensä pussiin :D osunut useampiakin ristiriitoja silmään täällä blogissa :D

  • jonna
   Posted at 07:46h, 04 joulukuun Vastaa

   Mä kuulun myös kategoriaan, joka sairastuu todella herkästi! Ei tarvii ku naapurin mummon aivastaa niin johan alkaa itselläkin nenä vuotaa. Kyllähän se ärsyttää, mutta elämäntavat on kunnossa ja elämäntyyli tasapainoinen ja terveellinen niin ei ehkä voi kuin tyytyä kohtaloonsa.

   Mulla on myös nyt menossa kuukausi sitten alkanut vastaava tauti. Kestää ja kestää, ei iske kunnolla päälle mut on kokoajan niin ettei tulis mieleenkään lähtee esim. salille.

 • aino
  Posted at 23:54h, 03 joulukuun Vastaa

  Alkava keuhkokuume, olit ajoissa siis liikkeellä :) itse olin myös alkavassa keuhkokuumeessa ja crp päälle 100 ja vointi oli kyllä ihan nolla, ei ajatustakaan että olisin mitään tehnyt. Ja röntgenkuvat paljasti alkavaksi.

  Ja urheilen myös, ei ole siitä kiinni :)

  • linda
   Posted at 01:13h, 04 joulukuun Vastaa

   Joo ei oo kivaa ! pakko vaan lepää nyt !

 • SUPER
  Posted at 16:18h, 04 joulukuun Vastaa

  Super juttu että sun elämässä kaikki on vaan niin SUPER!!! Rajota nyt jo sen sanan käyttöä :Dddd

  • linda
   Posted at 16:25h, 04 joulukuun Vastaa

   No en muuten rajoita :D

 • annu
  Posted at 17:18h, 04 joulukuun Vastaa

  Mitä mieltä oot et sofia sai ammattilaiskortin? Eikö susta siinä oo mitään outoa.. spekuloidaan että iso O ois pedannu koko jutun ja luvannu Sofialle prokortin syksyksi jo alun perin.

  • Marjo
   Posted at 18:09h, 07 joulukuun Vastaa

   Sofia oli kyllä ihan ylivoimainen sarjassaan ja puhtailla menee,että kateelliset voi painua takas sohvalle syömään sipsejään :)

 • Johanna
  Posted at 20:14h, 04 joulukuun Vastaa

  Mä en oo ikinä ennen sairastanut paljoo, mut nyt menossa syksyn toinen flunssa ja tänään lääkärissä paljastu keuhkokuume?? Nyt ei voikaan sit kun lepäillä ja salille päin ei saa ees vilkasta😄Paranemisia sullekin!😊

 • niklas
  Posted at 21:04h, 07 joulukuun Vastaa

  Dubai tuo orjuudella pyörivä lellittyjen paratiisi, hienoa matkaa ja ikimuistoisia levähdys hetkiä kun muut raatavat perse ruvella sinun onnesi eteen.

Post A Comment