BLACK FRIDAY!

Moikka!

Kaikki himoshoppaajat, muistakaa että tänään on Black Friday, mikä tarkoittaa sitä että ulkomaalaisissa vekkokaupoissa esiintyy hulluja aleja!

Mä oon ehdottomasti Nelly.com fani ja mullapas on itselleni sekä teille koodi, jolla saatte -20% tilauksistanne huomisen päivän ajan! Koodilla BLACK20 saatte alennuksenne!

12289554_10153242035625794_24035384094034765_n

Uudenvuodenaatto ja Joulu lähestyy, joten eikun vaan mekkoja shopailemaan. Ei varmaan tuu yllärinä, että mä rakastan mustaa kaikissa ”sävyissä”, mutta toisina lemppareina tulee nude, shamppanja ja khaki. Valkonen on ehkä liian puhdas väri mun persoonalle. I will never be the woman who can wear white and not spill on it.

Musta ihan täydellinen kokonaisuus NYE bileisiin olis mekko, ylipolvensaappaat sekä joku muhkea takki, kuten tekoturkki. Kannattaa olla mielummin ajoissa kuin liian myöhässä, ja nyt varsinkin kun pääsee hyödyntämään aleja!

Nellyllä onkin koottuna upeita asuideoita ja niihin pääset joko TÄÄLTÄ!

Lets shop! ;)

 

 


14 Comments
 • taru
  Posted at 18:13h, 27 marraskuun Vastaa

  Toi koodi oli jo eilen julkisena Nellyn sivuilla et ei taida olla ihan sun alekoodi :D

 • maiju
  Posted at 20:39h, 27 marraskuun Vastaa

  Sinä olet kyllä aivan uskomattoman kaunis nainen! :)

  • linda
   Posted at 22:06h, 03 joulukuun Vastaa

   sä olet itse uskomattoman ihana, kiitos <3

 • Joanna
  Posted at 22:49h, 27 marraskuun Vastaa

  Voi hitsi! Olisinpa tiennyt että teet tämmöisen postauksen niin olisin 2päivää sitten tehdyn Nellyn tilauksen jättänyt vaikka tälle illalle! :’)

  • linda
   Posted at 22:06h, 03 joulukuun Vastaa

   höh!!! voi ei :)

 • elisa
  Posted at 02:00h, 29 marraskuun Vastaa

  Ois tosi ihanaa, jos tekisit postauksen sun tyylistä! Esim millasista vaatteista sun tyyli rakentuu yms.

  • linda
   Posted at 22:06h, 03 joulukuun Vastaa

   voisin tehdä!!

 • Emilia
  Posted at 08:36h, 01 joulukuun Vastaa

  Mistä ne sun mustat ylipolven saappaat on ostettu, jotka sul näkyy mones kuvas?

  • linda
   Posted at 22:06h, 03 joulukuun Vastaa

   Moikka, ne on tossa edellisessä postauksessa linkkinä, !:)

 • emppu
  Posted at 08:22h, 02 joulukuun Vastaa

  Moi! Hei olet itse kovanluokan yrittäjä ja bisnesnainen.. Olisiko mahdollista että tekisit postauksen yrittäjyydestä ja sen iloista ja suruista. Ja kertoisit minkälaista on johtaa yritystä, työskennellä miesten kanssa, ja miten suhtautuvat hyvännäköiseen naistoimitusjohtajaan 😊 olis ihan huippua! Kiitos, olet ihana&mun esikuva niin yritys-kuin yksityiselämässä 😉

  • linda
   Posted at 22:05h, 03 joulukuun Vastaa

   Moikka!
   No kuule mä voisin kyllä tehdäkkin tälläsen, tää olis hauska tehdä videopostauksena !:) voisin ktsellä vähän mun yhtiökumppaneilta- ja työkavereilta/työntekijöiltä miten ne suhtautuu muhun :D

 • Jeanny
  Posted at 12:50h, 02 joulukuun Vastaa

  Hei! Mun on pakko kommentoida et näytät mun mielestä tällä hetkellä todella hyvältä ja ”raikkaalta”. Tai et jotenkin näytät terveelliseltä urheilijalta. Pakko kysyy, et kuinka sun paino on muuttunut tuon liikuntakiellon aikana? Muistaakseni josaki vaihees sanoit painavas 57kg, niin ootko pysynyt samoissa mitoissa vai onko paino paljon muuttunut?:) vaikkei vaaka kerro mitään, niin mua jotenkin aina kiinnostaa tälläiset kun on samanpituisesta ihmisestä kyse😅

  • linda
   Posted at 22:04h, 03 joulukuun Vastaa

   Moikka!
   Voi kiitos :) Mun paino on tällä hetkellä noin 58 kg , eli ei oikeestaan oo painoon vaikuttanut koska oon pysynyt kokoajan ruokavaliossa 90%. Viikonloppusin oon sitten syönyt mitä haluan. :)
   Pakko myöntää, että kyllähän se tietenkin näkyy kehonkoostumuksessa, en oo niin ”kiree” vaikka painankin aika samanverran,kun sillon kun treenaa kisakaudella lujaa. Mutta ei se mua haittaa, nyt haluan vaan voida hyvin ja nauttia liikunnasta! Kiitos paljon <3

 • ilari
  Posted at 00:45h, 14 lokakuun Vastaa

  toi on mageen värinen rotsi kyl :) ja itte asiassa noi napitkin on mageet ..

Post A Comment