Vastusta kylmyyttä, lisää lämpöä !

*sisältää tuotelinkin

CIAO!

Niinkun lupasin edellisessä postauksessa, niin esittelen mun uuden hiusvärini tänään; oon nimittäin palannut tummien puolelle vihdoinkin. Kaks vuotta yhteensä vaalenin ja vuoden verran olinkin todella vaalealla tukalla. Nyt alkoi tuntua siltä että haluan takaisin ”omaan väriin”.

10723939_1669019236713041_545719981_n

Housut: BikBok

Kengät: HERE*

10419619_10153222529130794_29742243563554954_n

Värjättiin oma tukka ruskeaksi ja itseasiassa pidennyksissä on enemmän vaalenruskeaa/toffeeta ja seassa ruskeaa .Pidennyksinä mulla on Bp Hairin teipit.  Lopputulos todella ihanan lämmin. Mulla on paljon aikuismaisempi fiilis tässä tukassa ja paljon kotoisampi olla.

Jesse todella osaa hommansa ja hänelle halutessaan voi ajan varata joko netistä tai soittamalla numeroon:  040 127 2721

Gyyli avaa kohta uudella paikalla, joten Jesse tekee tällä hetkellä keskustassa Noir Conceptissä väliaikaisesti. Kannattaa siis varailla ajoissa aikoja! :)

12237054_892548347481183_2043052983_n

Takki: hm x balmain

Kengät: HERE*

Mitä ootte mieltä?

Tumman tukan kanssa on yks miinus puoli. Se tuo luonnollisesti kontrastia kasvoihin ja talvella saattaa tehdä jopa kalpean näköiseksi, sillä tota aurinkoa ei nyt ihan liikaa paista tällä hetkellä ja   luonnollinen rusketus on kadonnut kasvoilta jo aikoja sitten.

En ole käynyt varmaan pariin vuoteen kunnolla solkussa, muutaman kerran olen ollut hakemassa ulkomaanreissulle hieman pohjaa. Sen sijaan läträilen itseruskettavilla tai käyn joskus suihkurusketuksissa. Nykyään itseruskettavat alkaa onneksi olemaan niin laadukasta kamaa, että ei tarvitse pelätä oranssia lopputulosta tai läikikästä ihoa. Kunhan vaan osaa valita tuotteet oikein.

Oon nyt testannut sellaista merkkiä kuin For All My Eternity. Erityisesti tykkäsin itse siitä, että rusketus levittyi tasaisesti levityshanskan avulla eikä haise iholla perinteiselle itseruskettavalle. Vielä kun levittää For All My Eternity Sweet Satsuma Body Butterin alle ,eli saman merkin kosteusvoiteen, saa hyvän ja yllättävän kestävän lopputuloksen.

Vinkki: itseruskettavia kauemmin käyttäneet tietävätkin, että kuivemmille alueille, kuten kyynerpäihin, rystysiin ja polviin kannattaa levittää kosteusvoidetta, vaikka ei muuten käyttäisikään. Se estää tummien läikkien ilmestymisen kuiviille alueille.

Myös ihon kuorinta ennen itseruskettamista on suositeltavaa ja pidentää rusketuksen kestoa.

For All My Eternity itseruskettavat ja muut ihonhoitotuotteet sisältävät luonnollisia ainesosia, orgaanisia öljyjä ja antioksidantteja. Ne eivät sisällä alkoholia, eikä parabeeneja. Tuotetta ei myöskään ole testattu eläimillä! (:

12227833_10153230163160794_5479013704144072795_n

Itse suosittelen ehdottomasti! Todella nopea vaikutusaika ja helppo homma. Lisäksi vielä terveellistä brunaa nopeasti solkkujen ja liiallisen auringonpalvomisen sijaan. :)

Lisää tietoa löytyy tuotteesta http/www.forallmyeternity.fi:/ ja tuotteita pääsee tilaamaan TÄÄLTÄ*

 


11 Comments
 • Avatar
  iida
  Posted at 22:14h, 18 marraskuu Vastaa

  Kestääkö toi kuinka kauan toi purkki? :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 22:15h, 18 marraskuu Vastaa

   No laitan sitä ite about 1xvk , niin kyllä se pari kk helposti kestää. Laitan itselleni usein vaan käsiin, dekoltee alueelle ym, mikä on ”näkyvillä” :)

 • Avatar
  tiina
  Posted at 08:29h, 19 marraskuu Vastaa

  Ihana tukka! Parempi kuin vaalea väri. 😊

 • Avatar
  Myy
  Posted at 09:43h, 19 marraskuu Vastaa

  Wau, oot ihan mielettömän upea tuossa värissä. :)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 10:50h, 19 marraskuu Vastaa

  Mites sitte jos käy saunassa tai vaikka uimassa, hälveneekö toi sillee tasasesti poiskin vai jääkö iholle joihinki kohtii tummempia ja vaaleempia läikkiä sekasin? u know niinku joittenki itseruskettavien kanssa on käynyt :D

 • Avatar
  Ida Helminen
  Posted at 11:20h, 19 marraskuu Vastaa

  Wau näin kampaajan silmissä näyttää todella hyvältä toi väri!! :)

 • Avatar
  mira
  Posted at 11:41h, 19 marraskuu Vastaa

  moi, miten lävistysarpi voi :)

 • Avatar
  Lotta
  Posted at 12:13h, 19 marraskuu Vastaa

  Ihana uus tukka! Tosin varmaan kestää et silmä tottuu näkemään sut tummana. :D Tuli hirvee himo alkaa kans läträilee itseruskettavalla… x) Tosin oon aina kokenu purkkirusketuksen ylläpidon vähän hankalaks ja mulla se kuluminen näyttää sit jossain vaiheessa ihan järkylle :o

 • Avatar
  anni
  Posted at 20:59h, 21 marraskuu Vastaa

  Et sä näytä ollenkaa kalpealle verrattuna tälläseen täysin suomalaiseen joka on oikeesti valkonen ku lakana :) Sopii tosi kauniisti!

  • Avatar
   linda
   Posted at 22:14h, 03 joulukuu Vastaa

   voi kiitos <3

 • Avatar
  ilari
  Posted at 01:12h, 14 lokakuu Vastaa

  no siis olin eka sanomassa et ei yhtään sovi noi kengät tohon asuun ja sit noi vetoketjut tossa housissa ei sopinut ja noi housujen alaosatkaan ei oiken natsannut mut istten näin seuraavat sun aksvo kuvat ja sulin ja en olisi enään pystynyt snaoon tuosta asusta mtu sitten kasasin itteni ja sanoi se seuraavat kuvat oli tosi kauniit suta ja sun silmissäs oli liikutus? ja sit toi kolmas kuva ja asukokoanisusu oli taas tosi stemmaava kokonaisuus :)

Post A Comment