Mitä stressi ja ylikunto tekivät iholleni?

Ciao!

Tänään on perjantai 13 ja päivä alkoikin just teemaan sopivalla tavalla. Nukuin ensimmäistä kertaa ties kuinka pitkään aikaan pommiin! Mulla oli 27 minuuttia aikaa laittaa vaatteet päälle, pissattaa ja ruokkia JLO ja olla paikassa X.

ONNEKSI onneksi onneksi mulla on nykyään assari, joka oli just tulossa ja hoiti JLON aamuaskareet joten pääsin aikasemmin lähtemään ja olin VAIN 6 minuuttia myöhässä. Tosin todella räjähtäneenä. :D

Rikoin kaiken kukkuraksi aamulla myös mun Neoderman lasipurkkisen rasvan, kun kiireessä huitasin sen kaakelilattialle kylppärissä….

Sitten otsikkoon.

Mulla meni kesän lopussa ylikunnon vuoksi iho aivan järkyttävään kuntoon. Siihen päälle vielä stressi niin volà. Mulla ei oo IKINÄ ollut iho näin järkyssä kunnossa. Hormonitoiminta meni jotenkin aivan sekaisin ylikunnon myötä, mikä näkyi kaikkien hyvin erikoisten oireiden lisäksi myös tietenkin iholla. Mun posket alkoi kirjaimellisesti kukkimaan ja mulla on aina ollut suhteellisen hyvä iho.

Viivi aloitti muutama viikko sitten tekemään mulle sarjahoitona Medical peeling hoitoa aka. lääketieteellinen kuorinta, jossa ”hapotetaan” epäpuhtaudet iholta. Viivi myös puhdisti mekaanisesti mun ihon tukkeumat.

Ennen hoitoa on tehty mulle pienellä teholla, mutta nyt Viivi laittoi mun poskiin vähän tujumpaa tehoa. Hoito ei satu, mutta polttaa hieman kun laitetaan kunnon teholla. Sitä ei tosin kauaa joudu kestämään, kun Viivi jo asettaa iholle neutralisoivan voiteen. Hoidossa on super hyvä se, että sen pystyy kohdentamaan voimakkaammin ongelma-alueelle ja kevyeemmin muille alueille.

Mulle ei myöskään oo ennen tehty tätä sarjahoitona ja nyt ollaan hapotettu ongelmakohta kaks kertaa. Kaikki rupee olemaan jo melkein poissa. Iho tosin uusiutuu poskissa uudestaan ja kaikki ihonalaiset näpyt ns. kuivuu pois, joten menee hetki että näkyy kunnolla tulokset. Laitan vielä sarjahoidon päätyttyä kuvat ennen ja jälkeen, niin näätte mitä tolla saa aikaan :) Oon nyt jo hyvin tyytyväinen ja iho näyttää kyllä ihan eriltä, kunhan kuorituu vielä kunnolla.

Nyt saa Viiviltä avajaistarjouksena sarjahoidosta -20%, lisätietoa ja yhteystiedot löytyy nettisivuilta www.studioVMS.com

Myös mun rakastamista ja ylistämistä Neoderman rasvoista saa avajaistarjouksena -20% nyt, eli kannattaa todellakin käydä nappaamassa !!

Studio VMS on muuttanut lähemmäs keskustaa ja uusi osoite on Lönnrotinkatu 16! VMS löytyy aivan lönkan ja fredan kulmasta :)

Oli kyllä aivan uus kokemus mulle tuo iho-ongelma todellisuudessaan. Todella kipeä ja ahdistava, ei oikeen tee mieli mennä mihinkään, olla missään kuvissa tai muutenkaan tiedä miten yhtäkkiä sellaiset pitäisi ”peittää” tms. Aivan uudenlainen ongelma mulle.

Onneksi ammattilaiset osaa auttaa :) Kävin juuri tiistaina Endrokrinologilla, joka on siis erikoislääkäri nimenomaan hormonien toimintaan liittyvissä asioissa. Käyn ens viikolla labrassa ottamassa vähän laajemmat verikokeet, haluan nimittäin tsekata että kaikki on kunnossa ja oikeasti kuulla asiaan erikoistuneen mielipiteen tilastani, ennenkuin lähdetään tekemään tulevaisuuden suunnitelmia.

Oon nyt lenkkeillyt, käynyt salilla kevyesti treenailemassa sekä crossfitissa opettelemassa uusia juttuja. Oon myös nukkunut ihan älyttömiä määriä. Mulla on ollut viimeisen vuoden todella pahoja ongelmia nukahtamisen kanssa ja tää kuulostaa nyt todella pahalta, mutta nukuin toissayönä ekaa kertaa vuoteen 5 tuntia putkeen heräämättä. Olin niin onnellinen että teki mieli huutaa ikkunasta viideltä yöllä kaikille tää ilosanoma. Mulla alkaa selkeesti nukkuminen helpottamaan ja SE on niin mahtava asia. Nyt pidetään peukkua että tää on vaan nousukiitoa sen saralta. :)

 

PS. kävin tänään värjäämässä tukkani ruskeaksi ;) Siitä huomenna kuvia. <3

Ihanaa viikonloppua kaikille, olkaahan tänään erityisen varovaisia :D

 


6 Comments
 • Avatar
  reeri
  Posted at 19:07h, 13 marraskuu Vastaa

  Jee odotan jo sun ruskeaa tukkaa! o/

 • Avatar
  Tiina Laura Katariina
  Posted at 06:51h, 16 marraskuu Vastaa

  Just pääsin itsekin miettimästä, että stressistäkö johtuu kun naama on alkanut kukkimaan ihan huolella! Eikä siis pelkästään finnejä vaan kaikenlaista ihottumantyyppistä lisäksi, ja kuivaa ja rasvaista ihoa sekaisin. Sinänsä vanha tuttu vaiva mulle (jo pelkästään atopian vuoksi) mutta viime vuodet ollut hyvin aisoissa ja oireeton ja iho on näyttänyt hyvältä. Viimeinen puoli vuotta on vaan sisältänyt raskaan työn, töiden yhtäkkisen loppumisen, eron pitkästä suhteesta, rahaongelmat, asunnon pakkomyynnin ja treenaamattomuudenkin, eipä tuossa oikein nappaa ne treenitkään :P Ja nyt, kun kaikki alkaa tasaantua, naama protestoi kuin viimeistä päivää! Oisko sit sinnitellyt tähän asti?

 • Avatar
  S
  Posted at 18:34h, 16 marraskuu Vastaa

  YES ihanaa että värjäsit takas ruskeaksi se vaan on sun juttu ;)

  • Avatar
   linda
   Posted at 01:05h, 19 marraskuu Vastaa

   kiitos :D

 • Avatar
  Veronica
  Posted at 18:59h, 17 marraskuu Vastaa

  Moikka!

  Nyt tulee vähän yksityinen kysymys mutta millä poistat ihokarvat? Onko kokemusta laserhoidosta?

  • Avatar
   linda
   Posted at 01:05h, 19 marraskuu Vastaa

   sokeroinnilla :)

Post A Comment