Leikkauspöydällä!

Moikka!

Tänään on ollut jännittävä päivä. En meinannut saada lainkaan unta, sillä kävin muutama viikko sitten Bulevardin Klinikalla kyselemässä, joskos mun ylähuulessa olevan lävistys arven saisi jotenkin nätisti piiloon. Mun yhtiökumppanilla Jussilla on ollut venytyksen korvissa ja hän kertoi että on käynyt ne laittamassa umpeen Bulevardin Klinikalla, joten siitä se idea sitten lähti.

Reikä ei oo koskaan ollut mitenkään ylitsepääsemätön, mutta kyllä siitä aina joku kysyy ja se on yllättävän näkyvä.Tietenkin itse olin jo tottunut siihen.

12197241_10153384180773558_1673414022_o

Kävin Kaarlo Ståhlbergillä konsultaatiossa viimeviikolla ja sainkin todella nopeasti ajan itselleni itse operaatioon. Kaarlo on ihan Suomen parhaimpia kirurgeja ja todella osaava ammattilainen. Mä vähän vaiheilin tän idean kanssa, koska en halua että joku sohasee mulle vähän sinnepäin jonkun vielä häiritsevämmän arven ylähuuleen, eli en halunnut hypätä ongelmasta toiseen, joten halusin etsiä luotettavan ja osaavan kirurgin asialle. Yks tietenkin mikä auttoi päätöksessä oli Jussin kokemukset asiasta, joten oli helpompi mennä oikeaan paikkaan pyytämään apua.

Itse operaatio tehtiin tänään ja olin eilisen ja tän aamun todella huonovointinen. Olo johtui selkeästi jännityksestä, sillä paha olo lähti heti operaation jälkeen. Tai oikeastaan operaation alettua, sillä helpotuksekseni mä en oikeesti tuntenut yhtään mitään.

Mä pelkäsin ihan älyttömästi. En oo ikinä jännittänyt mitään operaatiota näin paljoa. Ajatus siitä että sun naamaa leikataan samalla kun oot hereillä on aika hirvittävä.

Miten se sitten meni? Ensin tietenkin mun naama puhdistettiin perusteellisesti ja sitten mun naamalle asetettiin sellanen ”lappu”, etten oikeastaan nähnyt mitään. Sen idea on enemmänkin suojata kovilta valoilta mitä leikkauksessa tarvitaan, ja on se kivempi niin, kun saa vähän ”suojaa” eikä kaikki tapahdu siinä silmien edessä. Lapussa oli kuitenkin nenän ja leikattavan kohdan kohdilla aukko, joten olisin mä pystynyt vähän kurkkimaan mitä tapahtui, mutta en ole ihan niin utelias kuitenkaan. :D Kaarlo ja leikkauksessa mukana ollut hoitaja olivat todella ihania mua kohtaan ja saivat mulle todella rennon ja turvallisen fiiliksen.

Ensin puudutettiin, joka tietenkin nipistää hieman. Kaarlo kertoi kokoajan missä mennään ja käski kertoa heti, jos tuntuu ikävältä, sillä se ei kuulu asiaan. Ekan puudutuspiikin jälkeen en tosiaankaan tuntenut enää mitään. Oli todella huvittavaa kun Kaarlo rupesi operoimaan arpea, ja tunsin vaan miten mun huuli liikkui mukana ja että siellä jotakin touhuttiin, mutta kipua en ollenkaan. Jännitin niin että puristin mun paitaa jo valmiiksi, mutta kun tajusin etten tosiaan tule tuntemaan MITÄÄN, niin uppouduin jo ihan omiin ajatuksiin ja kävin mm. illan kalenteria läpi mielessäni. En olisi koskaan uskonut sen menevän noin helposti! Usein ”ei tämä satu” lääkäreiden suusta tarkottaa sitä että siitä selviää ehkä hengissä. :D

Esimerkiksi kulmien nyppiminen on 100 x tuskaisempaa kuin tämä operaatio! Ja muuten vertaisin esimerkiksi kasvojen pesun olevan kivuliampaa, mutta ensimmäinen puudutuspiikki ja puudutsaine kirvelivät ja nipistivät hieman.

Mun snapchatista voi katsoa miltä mun huuli näyttää nyt. Siinä on yks tikki sekä ihoteippiä pinnassa. Ei oo ainakaan vielä turvonnut mitenkään tai alkanut muutenkaan sattumaan, vaikka puudutusaine on jo lakannut vaikuttamasta.

Miten se sitten tehtiin? Näin maallikon sanoin reikä leikattiin irti ja ommeltiin tikeillä kiinni. Koko homma puudutuksineen kesti varmaan 15 minuuttia?

Laitan vielä myöhemmin ennen-jälkeen kuvat kun tikit on poistettu. Näin miltä huuli näytti tikin kanssa ja voi herranjestas miten niin pieni muutos saa jo ihan eri meiningin kasvoille. Sitä ei niin edes tajua kun on tottunut ammottavaan reikään ylähuulessa.

Tässä sitä maksellaan taas nuoruuden hölmöilyistä. Oli aivan pakko saada teininä se hemmetin iso koru ylähuuleen ja repiä sitä aina hampailla alaspäin. :D Tää ”lävistin naamani” menee melkein samaan kategoriaan ”tatuoin exäni nimen ihooni” kanssa.

Jos jotakin kiinnostaa niin menkää ihmeessä käymään Bulevardin Klinikalla! Siellä on aivan mielettömän ihana ja ystävällinen henkilökunta sekä oikeasti ammattilaiset asialla!

www.bulevardinklinikka.fi 

 

 


34 Comments
 • Avatar
  ninni
  Posted at 19:12h, 03 marraskuu Vastaa

  Minkä hintanen tää oli?:)

 • Avatar
  Idaelisa
  Posted at 19:13h, 03 marraskuu Vastaa

  En edes tiennyt, että tällänenkin on mahdollista! Odotan innolla lopputuloksesta kuvia! Itelläni myös samassa kohdassa lävistysarpi ja sen lisäksi toinen vielä huulen alapuolella sivussa. Ei häiritse itteäni, mutta onhan ne vähä hölmöt.. 😄

  • Avatar
   linda
   Posted at 21:40h, 03 marraskuu Vastaa

   Joo kyllä :) Mä laitan heti kun paranee ja saan tikit pois (:

 • Avatar
  Sandra
  Posted at 19:42h, 03 marraskuu Vastaa

  Muakin kiinnostais hinta. Itellä sama ongelma alahuulessa vanha lävistysreikä joka näyttää tyhmältä. Oon miettiny et voisko sille tehdä jotain, nähtävästi voi :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 21:40h, 03 marraskuu Vastaa

   Noin 500e paikkeilla tällainen operaatio :)

 • Avatar
  milla
  Posted at 21:15h, 03 marraskuu Vastaa

  Linda kuinka kauan tikkejä pidetään? Ja koetko jotenkin epämiellyttävänä kulkea julkisilla paikoilla tikki naamassa? Itellä myös sama vaiva mutta olen kaupassa töissä niin mietin vaan että miten näkyvä tikki on :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 21:39h, 03 marraskuu Vastaa

   Tikkejä pidetään 6 päivän verran, eli maanantaina käyn poistattamassa hoitajalla. :)
   Pinnassa on yksi tikki, ja sen päällä pidetään loppuun asti ihoteipin palasta. Ei siis ole mikään ihan älyttömän hirveen näkönen, ei mun silmään ollenkaan olisi vaikka kassalla jollakin olisi tällainen.

 • Avatar
  Sanna
  Posted at 21:28h, 03 marraskuu Vastaa

  Mahtavaa että näitä lävistysarpia on mahdollista saada kirurgisesti piiloon. Itse olen pidemmän aikaa miettinyt ja harmitellut,että pitikin rei’itellä naamariaan teininä suuressa viisaudessaan. Mun onnettoman turpavärkkiä korostaakin yhteensä 2 reikää,ylä-ja alahuulessa.:D Mäkin haluaisin tietää,minkähintaista tuo arpien korjaus olisi? Toisaalta,varaan kyllä ajan itelleni samantien,maksoi mitä maksoi:D Senverran nuo häiritsevät itseänikin.Ja jos mahdollista,niin ne ennen-jälkeen kuvat ois tosi hyvät:)!

  • Avatar
   linda
   Posted at 21:38h, 03 marraskuu Vastaa

   Joo eikö ole! :) Oon muutaman frendin myös kuullut laittaneen ja mm. sini sabotage on laittanut myös muistaakseni madonnan umpeen? Tää operaatio oli mun kohdalla siinä 500e paikkeilla, lähtöhinta tän tyyppisille näyttäisi nettisivuilla olevan 200e ylöspäin paikallispuudutuksessa.

 • Avatar
  Mitä
  Posted at 23:57h, 03 marraskuu Vastaa

  Siis 500€ että saat arven tilalle uuden arven

  • Avatar
   linda
   Posted at 04:33h, 04 marraskuu Vastaa

   Nykyään kirurgit on kyllä sen verran taitavia , ettei siihen jää lähes mitään jälkeä :) näin tikit päällä lopputuloksen ja näytti jo nyt super hyvältä.

 • Avatar
  Z
  Posted at 00:18h, 04 marraskuu Vastaa

  Minkä niminen tää operaatio siis on hinnastossa? :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 04:34h, 04 marraskuu Vastaa

   Siellä ei suoranaisesti ole tälle hintaa, mutta löytyy kohta jossa puhutaan muista pienoperaatioista, kuten luomen poisto alkaen 200€> (:

 • Avatar
  Miu
  Posted at 05:35h, 04 marraskuu Vastaa

  Hyvää esimerkkiä näytät. Kaikki viat pitää korjata ja lävistysreikä ammottava kaiheus ja virhe. Mieti vähän

  • Avatar
   linda
   Posted at 13:38h, 04 marraskuu Vastaa

   Joo hyvin järkkyä ! :D

 • Avatar
  janna
  Posted at 16:13h, 04 marraskuu Vastaa

  Olisit antanut olla vaan.Pienet virheet tuo vaan luonnetta.Riippuvat korvavenytykset yms. tonguesplittien korjaus onkin sit jo vähän eri asioita. Mutta onhan niitä operaatioita jos on halua maksaa.

 • Avatar
  miimi
  Posted at 16:16h, 04 marraskuu Vastaa

  Olisi kiinnostava kuulla lisää töistä tai yhtiökumppanuudesta, kun sitä snäpchätissäkin tulee koko ajan ilmeisesti nähtyä :)
  Ps. lävistysarpi yhdyssana x-D oli pakko

 • Avatar
  miuruli
  Posted at 14:42h, 05 marraskuu Vastaa

  Miten voit olla noin turhamainen? Ensin silikonit, sitten huulet, nyt vielä arvetkin! Eihän sinussa ole mitään luomua jäljellä kohta enään :D vai onko nytkään? hiuksetkin värjätty ja pidennykset päässä…

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:50h, 05 marraskuu Vastaa

   Anna mun olla turhamainen , ei se sulta pois ole (:

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 21:15h, 05 marraskuu Vastaa

  Siis ihan loistavaa! Olen itse miettinyt samaa operaatiota pitkään, mutta en ole löytänyt oikein tietoa asiasta mistään. Muista laittaa jälkeen-kuvia myös vaiheesta, kun arpi paranee :)

  Ehdottomasti konsultaatioon mennään ja hoidan alta pois!

  T. Teininä urpo

 • Avatar
  miu
  Posted at 12:21h, 09 marraskuu Vastaa

  voisitko laittaa jo kuvia operaatiotsa ja sen jälkeen :) odotan

  • Avatar
   linda
   Posted at 16:22h, 09 marraskuu Vastaa

   Laitan vähän myöhemmin kun lopputulos on selkeämpi :)

 • Avatar
  H
  Posted at 14:34h, 10 marraskuu Vastaa

  Nohh, kävitkö eilen ottamas tikin pois? :) Odottelen ennen ja jälkee -kuvaa! Mulla on kans ollu lävistys ylähuules ja viel aika ison arven jätti,koska pidin sillon joskus paksuu tappii,olisko ollu peräti 2mm, ku yleensä toiset pitää 1,2mm :D

  • Avatar
   linda
   Posted at 16:40h, 10 marraskuu Vastaa

   Joo laitan heti kun tää näyttää ns. lopputulokselta :)

 • Avatar
  H
  Posted at 14:59h, 10 marraskuu Vastaa

  Ai,sori! Mä en huomannut tota ylempää kommenttia xD :D

 • Avatar
  milla
  Posted at 19:30h, 18 marraskuu Vastaa

  Moi Linda :) miltä se arpi näyttää heti tikkien poiston jälkeen? Onks siinä joku jälki ? :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 01:05h, 19 marraskuu Vastaa

   on siinä pieni, paranee kokoajan :) laitan pian kuvaa!

 • Avatar
  odottava
  Posted at 00:50h, 19 marraskuu Vastaa

  Tekisitkö jo lisää postausta aiheesta??

  • Avatar
   linda
   Posted at 01:04h, 19 marraskuu Vastaa

   Teeeeeeeen, vähän kärsivällisyyttä :)

 • Avatar
  Leonardo
  Posted at 15:54h, 19 marraskuu Vastaa

  kauan pitää vielä odottaa linad?

 • Avatar
  marrtina
  Posted at 23:49h, 01 joulukuu Vastaa

  milloin aiheesta lisää????

 • Avatar
  Tiina
  Posted at 10:06h, 25 maaliskuu Vastaa

  Hei! Voisitko laittaa kuvia lopputuloksesta? :)

 • Avatar
  Kukka-Maaria
  Posted at 03:39h, 14 marraskuu Vastaa

  Minuakin kiinnostaisi kuva lopputuloksesta. Sen avulla voisin arvioida onko operaatio kyseisellä klinikalla todellakin 500 euron arvoinen…

 • Avatar
  Ronja
  Posted at 17:35h, 03 marraskuu Vastaa

  Heii.. pystyisitkö laittamaan ennen jälkeen kuvan! Itellä sama operaatio mielessä juurikin saman lävärin takia. Mulla just tullu lävistettyä nuorena tuo ylähuuli ja koru oli mulla vuosia. Nyt tässä on jäätävän kokoinen arpi joka häiritsee..

Post A Comment