Walking dead.

Heippa ja ihanaa marraskuuta sekä uutta viikkoa ! <3

Olipas taas viikonloppu, kuinka moni kävi Messuilla tai juhli Halloweeniä? Jos juhlitte, niin miksikä pukeuduit?

Itse käväsin perjanyaina digiexpossa,- säbä&lätkä messuilla ja mitähän kaikkea muuta messua siinä oli samaan aikaan?  Käväsin oikeastaan pääasiassa moikkaamassa kaikki messuilla työskentelevät yhteistyökumppanit ja kaverit ja sitten jatkoinkin matkaa kotiin. Ilta meni kotona JLON kanssa. :)

Lauantaina oli tarkoitus laittaa ekaa kertaa vuosiin Halloween teeman mukainen maski ja lähteä juhlimaan Halloweenia. Mä olin päättänyt että haluan half skull – maskin, joten Päivi, joka on ammatiltaan meikkaaja-maskeeraaja tuli taiteilemaan mulle pohjan naamaan. Päivi joutu kuitenkin lähtemään kohti Merikarviaa kesken meikin, joten mun vastuulle jäi viimeistellä maski. Aluks hirvitti, mutta siitä tulikin tosi hyvä, vaikka itse sanonkin!

IMG_0842 IMG_0841

Tehtiin maski ns. meikillä, joten sitä oli helppo korjailla ja muokata, tehdä varjostukset jne. Kasvomaaleilla on hieman vaikeampi enää muokata, kun ne ikäänkuin jähemttyy ja kuivuu iholle. Tää liikkui ja muokkaantui samalla tapaa kun esimerkiksi meikkivoide.

Yks huono puoli siinä on, että ei hirveesti voi riehua tai sekoilla, kun lähtee hampaat naamasta. :D Hyvin pysyi kuitenkin meikki koko illan .

12109242_10153202701565794_4882877748452971956_n

Mentiin alkuillasta Jussin kanssa Cantina Westiin syömään ja siitä Tunnelbanan kautta Apolloon. Apollo oli aivan täynnä, mutta oli super hauskat bileet kun todella moni oli pukeutunut. Parhaimpia oli ehdottomasti meidän bloggari Eevi Teittisen mies Dan, joka oli pukeutunut Eeviksi. :D Nauroin niin paljon. Oli protskusheikkii ja etuposee. Huikeeta :D

12187760_1500754340220630_953517561261972847_n

Tänään on taas herätty 6:30 ja touhuiltu raivolla vaikka ja mitä. JLO ei oikein tykännyt kun mamma halus ottaa kuvan ja hänellä oli kiire koirapuistoon leikkimään ystävien kanssa. Ilme kertoo kaiken. JLo rakastaa ulkoilua, se on todella reipas ja sporttinen pieni neiti, mutta kyllä se rakastaa myös lämpöiseen peittoon kääriytyneenä tuhista. Joko se juoksee ja sekoilee ihan täysillä tai pötköttää rennosti jossain lämpöisessä spotissa ja tuhisee. Joko tai. ;)

Moni kyselee miten mulla sujuu arki J’LON kanssa. Hyvin se sujuu kun vaan jaksaa nähdä vaivaa ja kyllä JLO on mulla ehdottomasti ykkös sijalla arjessa. Käydään lenkillä tai koirapuistossa 3x päivässä, sen lisäks mulla on myös nykyään assari jonka kanssa JLO pääsee ulos useamminkin jos on tarve. JLO on myös mulla mukana aina kun mahdollista, koska se on hyvin koulutettu ja erittäin hyväkäytöksinen. Voi siis huoletta ottaa mihin tahansa mukaan, hän rakastaa ihmisiä, eläimiä, uusia mielenkiintoisia paikkoja, elämää ylipäätään :D. JLO ei hauku ollenkaan, käyttäytyy aivan upeasti lasten kanssa ja on todella ”järkevä koira”. Moni sanoo aina, ettei JLO ole koira, vaan enemmänkin kuin ihmislapsi. :D Huvittavinta on, että JLO käy myös itse vessassa. Eli jos jostain syystä sille tulee hätä eikä pääse ulos esimerkiksi yksin kotona ollessaan, niin se käy  kotona sekä vieraidenkin luona suoraan vessassa laittiakaivon kohdalla pissalla. Vein sen aina pienenä suoraan vessaan jos se meinas pissata jonnekkin, joten se oppi pienestä asti että vessassa asioidaan jos on pakko. Kätevää. :D

Muistan ikuisesti kun JLO oli vielä pentu ja oltiin tupareissa meidän ystävien luona. Yhtäkkiä eräs mies tuli hämmentyneenä kertomaan miten oli hieman outo tilanne, kun oli itse pissalla ja samaan aikaan koira pissaa lattiakaivoon vieressä. :D

J’LO ei oo ikinä rikkonut mitään, mutta kalvaa luita ja leikkii leluilla aivan hulluna. J’LO rakastaa noutaa keppiä, palloa ja leluja aivan hulluna ja käydäänkin usein iltaisin heittelemässä keppiä, jotta tulee paremmin uni ja yö menee levollisesti. Myös koirapuisto riehat toimii iltaisin, jotta saa energiat veke ja tyytyväisen käärön jalkopäähän tuhisemaan.

JLO on myös Joelilla aina sillon kun mulla on extra kiire, käy myös usein mummolassa jossa pääsee pitkille metsäreissuille juoksemaan. Hän on ylipäätään meidän perheessä, mulla ja Joelilla aivan ykkössijalla ja hyvin rakastettu otus. <3

 

IMG_0679

J’LO on nyt 2 ja puoli vuotias ja meidän onneksemme ollut terve neiti koko tämän ajan. <3 Oon alusta asti ollut tarkka mm. ruokinnassa ja perusasioissa. En kuitenkaan halua olla hysteerinen vaan ollaan menty niin että J’LO nauttii elämästä mahdollisimman paljon. Hän on persoona ja sen mukaan mennään. Oon kaikenkaikkiaan niin tyytyväinen siihen millaiseksi J’LO on kasvanut, enkä voisi olla ylpeämpi tuosta pienestä neidistä. Niin upeasti käyttäytyy ihmisten ja muiden eläinten kanssa ja on niin mahdottoman kiltti sekä epäluuloton, leikkii kaikkien kanssa, ei pelkää mutta ei myöskään rähise ikinä kenellekkään ja on niin positiivinen sekä kiitollinen aina kaikesta.


16 Comments
 • Avatar
  mari
  Posted at 22:38h, 02 marraskuu Vastaa

  <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3JLO<3<3<3<3<3<3<3<3<3
  JLO on vaan niin JLO..the otus <3

  • Avatar
   linda
   Posted at 16:31h, 03 marraskuu Vastaa

   niin on<3

 • Avatar
  Myy
  Posted at 07:34h, 03 marraskuu Vastaa

  Ihana tuo lattiakaivopissa! :D Mun territyttö osaa mennä vessaan ykäämään, jos on oksu tulossa. Se syö kaikkea ulkoa ja kissankakkaa yms. ja välillä tulee sitten ylös nuo herkut. Harmi ettei meillä ole vessassa lattiakaivoa. Osais varmaan käydä pienen neuvomisen jälkeen siellä pissallakin, jos tulee pikainen tarve. :D

  • Avatar
   linda
   Posted at 16:31h, 03 marraskuu Vastaa

   Voi pieni, osaa kuitenkin mennä vessaan, ihana :D Varmasti oppis nopeasti! :D

 • Avatar
  riikka
  Posted at 10:52h, 03 marraskuu Vastaa

  Pakko kertoa että meidän collie osasi itse avata ulkooven ja hädän tullen painua pihalle tarpeille 😃 porukat asuu omakotitalossa ja koira toisinaan oma toimisesti painui pihalle 😃 helposti avasi ulko oven äiti toivoi aina että oppisipa koira vielä sulkemaan oven perässään talvipakkasilla oli kiva havahtua välillä siihen kun ulkoa tulee tupaan kylmä ilma 😃

  • Avatar
   linda
   Posted at 16:31h, 03 marraskuu Vastaa

   Hah eikä, ihana! Mutta colliethan on ihan mielettömän älykkäitä otuksia, että en ihmettele ollenkaan. Tosiaan vielä kun osaisi sulkea oven perässään niin olis täydellistä haha :D

 • Avatar
  Tuija
  Posted at 13:08h, 03 marraskuu Vastaa

  tosi onnistunut tuo Halloween look! Ja koirasi on niin suloinen, varmasti kunnon sydänten särkijä :-)

  • Avatar
   linda
   Posted at 16:30h, 03 marraskuu Vastaa

   Kiitos paljon<3

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 13:16h, 03 marraskuu Vastaa

  Mä oon ihmetelly et mistä mun koira on ite kans oppinu meneen lattiakaivon päälle pissille. Sit on hauska ku se menee ulkona pissalle, niin se saattaa seistä takajalat ilmas ja pissaa niinku ”käsilläseisten”😂

  • Avatar
   linda
   Posted at 16:30h, 03 marraskuu Vastaa

   Joo meidän villakoirat tekee tota samaa hahah!!! :D

 • Avatar
  miimi
  Posted at 16:58h, 03 marraskuu Vastaa

  onneks mun kavereiden koirat ei yhtäkkiä pissi lattiakaivoon, haha ;D oli pakko kommentoida

  • Avatar
   linda
   Posted at 17:46h, 03 marraskuu Vastaa

   Vähän jännitystä elämään :D

 • Avatar
  Cecilia
  Posted at 23:00h, 04 marraskuu Vastaa

  Saako udella mistä kennelistä JLO? Itsellä jo hetken ollut hakusessa oma röhisijä ja mielelläni haluaisin kuulla, jos koissu vielä terveenäkin pysynyt!

  • Avatar
   linda
   Posted at 00:10h, 05 marraskuu Vastaa

   Moikka, JLO ei ole kennelistä , se on ostettu ihan ”tavallisesta” perheestä, jlon isällä on paperit mutta Jlon äidillä ei, joten ei ole ”rotukoira”.
   Esimerkiksi ranskanbulldogit ryhmästä saa tietoa hyvistä kenneleistä ja kasvattajista. Tuo on vaan rotu joka on liian jalostettu, joten se että on paperit tai kennelistä ei takaa mitään :/ mutta todella hyvä että tutkii tarkkaan mistä ottaa ja vanhempien terveys kertoo aika paljon. JLON äiti on myös ollut aina terve ja synnytti luonnollisesti, mikä on ransiksille aika harvinaista. JLO pystyy myös hyvin putsaamaan itsensä, juoksemaan pitkiä matkoja sillä omaa ”liian pitkän kuonon” ranskiksille ja hengittää hyvin. ei siis ole koskaan ollut mitään hengitysongelmia pienen asiaan kuuluvan tuhisemisen lisäksi. Kuorsaa öisin asennosta riippuen kun on oikein syvässä unessa kylläkin, mutta ei muuten röhise normaalisti hengittäessä tai juostessa.

 • Avatar
  Jake
  Posted at 13:39h, 12 marraskuu Vastaa

  Onpa säväyttävä luurankomeikki. Saa silmät säihkymään noissa kuvissa. Wow.

 • Avatar
  ilari
  Posted at 01:39h, 14 lokakuu Vastaa

  ja huppu päähän niin ne hiukset sieltä esillä ois ollu tosi magee viellä sekin kuva kun noi hiukset oli tosi kauniit ja tuki hyvin tota maskii ja silmii sit se huppu viell niin ois tullu jo sellanen ööh reaperi kun näin sen kuvan jo sieluni silmillä :)

Post A Comment