TOTAL 25 – supermixi!

Heippa!

*yhteistyössä VOIMARUOKA

Sain Voimaruoka merkkisen Total 25 tuotteen testaukseen muutama viikko sitten. Olen maailman huonoin syömään vitamiineja ja superfoodeja. Usein tulee vedettyä kaikki vitamiinit samaan syssyyn juuri ennen nukkumaan menoa ”ainiin” – periaatteella.

Total 25 on super kätevä superfood tuoteseos tällaisille unohtelijoillekkin. Total 25 annos sisältää ravinteita, antioksidantteja, vitamiineja sekä entsyymejä. Pakkauksessa on 20 valmiiksi pakattua jauhepussia, jotka sisältävät  25 eri superfoodia, kuten viherjauheita (klorella, spirulina, vehnänoras, ohranoras, nokkonen), hedelmiä, vihanneksia, entsyymejä ja lääkinnällisiä sieniä.

Superfoodien nauttiminen on siis tehty mahdollisimman helpoksi ja käteväksi. Lisäksi tulee paljon halvemmaksi ostaa yksi tuote josta löytyy kaikki, kun 25 eri pakkausta. Siinä on jo aika syöminenkin kun vetää kaikki erikseen. 😀

IMG_0396

Ihan rehellisesti sanottuna tää jauhe ei ollut kovinkaan kutsuvan näköinen setti veteen sekoitettuna, ellei sitten tykkää nauttia vihreää, levän näköistä juomaa 😉  Makukaan ollut mikään makein mansikka, joten siksi suosittelen että jauheen lisää esimerkiksi smoothien sekaan, ainakin siinä vaiheessa kun vielä totuttelee makuun ja juomaan.

Kuitenkin tässä on joku jännä juttu, nimittäin jauheeseen jää ikäänkuin koukkuun ja sitä alkaa oudosti himoitsemaan noin viikon käytön jälkeen. Musta se jo kertoo siitä, että elimistö kaipaa jauheen sisältämiä superfoodeja ja kehittää ns. riippuvuuden tuotteeseen himon kautta.

Tuote löytyy voimaruoka – merkin jälleenmyyjiltä, kuten vaikkapa Lifestä. 🙂

IMG_0394

 

Toinen juttu mitä mun päivittäisestä ruokavaliosta löytyy on Chian siemenet puuron seassa ja yks ehdoton lemppari, joka on kuulunut mun jokapäiväiseen ruoan laittoon jo vuosia on Voimaruoka merkin himalajan suola + jodi yhdistelmä. Jodi on erittäin tärkeä mm. kilpirauhasen toiminnan kannalta. Chian siemenet löytyvät nykyään myös jauhettuna versiona, joka edesauttaa chian hyötyjen ja ravinteiden ( mm. runsas omega 3) imeytymistä.

Chiat tuli uuden valmentajan mukana pian vuosi sitten omaan ruokavalioon, kuten myös kookosöljy, josta ajattelin tehdä ihan oman postauksen jossain vaiheessa 🙂 Se vasta kätevä superfoodi onkin! Käy ihan mihin vain 😉

Ei tulla kipeiks nyt kun syyskylmyydet yllättää 🙂

PS. huomenna vastailen edellisten postausten kommentteihin <3 Antakaa anteeksi hitauteni. pus.

 

 


2 Comments
 • Rii
  Posted at 08:29h, 27 lokakuun Vastaa

  Moi!

  Kommenttini ei liity mitenkään tämän postauksen aiheeseen, mutta halusin silti kirjoittaa. Olen todella iloinen puolestasi, kun olet ehkä hyvällä tavalla hieman höllentänyt otettasi tekemisissäsi. Tai siltä ainakin vaikuttaa. Tuntuu, että olemme saamassa takaisin sitä samaa Lindaa, joka joskus muutama vuosi sitten oli niin välitön, pursusi aitoa intoa ja fiilisteli. Silloin sinuun oli todella helppo ikään kuin samaistua, koska tunnuit ”tavalliselta ihmiseltä”. Olen milteipä alusta saakka lukenut blogiasi ja liputtanut puolestasi, mutta jossain vaiheessa en enää halunnut lukea postauksiasi tai seurata sinua somessa. Tuntui, että olit karannut jonnekin julkisuuden/paremmuuden taakse, eikä postauksistasi ihan välittynyt ainakaan minulle sitä vilpitöntä riemua elämisestä ja olemisesta.

  Äh, kamalan vaikea pukea ajatuksiani sanoiksi. Pointtini kuitenkin on, että iloitsen suuresti, että alat voida paremmin ja se välittyy blogisikin kautta. Olen joskus aikaisemminkin kommentoinut ja sanonut, että toivon, ettet huku julkisuuden taakse tai muuttuisi aidosta itsestäsi sen myötä. Julkisuus on kyllä asia, josta en itse tiedä hölkäsen pöläystä, ja se on varmasti haastavaa hallita.

  Toivottavasti jaksat maltillisesti parantua ja saamme jatkossakin nauttia välittömyydestäsi, avoimuudestasi ja hyväsydämisyydestäsi! Olet ihailtavan vahva ja rohkea!

  • linda
   Posted at 16:40h, 02 marraskuun Vastaa

   Kiitos paljon ihanasta kommentista! Mä en itse havittele sitä ”seiska julkisuutta”, ns. viihdealaa, vaikka toki sielläkin puolella olen harkitusti mukana aina välillä. Haluan tehdä omia juttuja ja hallita sekä itse valita missä olen mukana ja missä en 🙂 Nuori olen ja opin vielä, mutta fiilis on hyvä omista valinnoista ja suunnasta.
   <3kiitos vielä:)

Post A Comment