Nordic Fitness Expo – spekulointia!

Moikka!

Onpas tänään ollut jälleen kerran ihana ilma! Toivottavasti mahdollisimman moni pääsi siitä nauttimaan :)

Tänään on ollut ylipäätään aivan mieletön päivä. Oon ollut koko päivän todella ”rakastunut elämään” ja elämästä humalassa, niin siistejä juttuja on tänään taas tapahtunut ja sain aivan upean työtarjouksen erääseen prokkikseen, johon liittyy urheilu sekä eräs legendaarinen yhtye jonka musiikin tahdissa mutkin on lähinnä kasvatettu. Mahtavaa. :D

12093475_1629142894004792_1941630543_n

Eilen myös alotettiin LOOPin kanssa uus prokkis, jossa tutustutaan julkkisten Ruokapäiväkirjoihin. Kasmir oli ekana vuorossa ja oli kirjotellut viikon verran mulle syömisiään. Voin kertoa että mielenkiintoista settiä tulossa ja todella hauska päästä seuraamaan mitä ketäkin mielenkiintoinen persoona sinne suuhunsa laittaa ja miten jengi ylipäätään soveltaa ruoka- ja liikuntapuolella elämäänsä kun arki on yhtä rundia.

Mulla aukee pian myös oma Youtube Channel jossa tutustutaan sitten vähän syvemmin vielä näihin ihmisiin ja sieltä tulee kyllä sellasta matskua, että saa nauraa :D Ei oo ihan perus haastattelut ja liipalaapat vaan nyt annetaan oikeesti palaa ja tuodaan vähän rehellisemmin niistä ihmisistä asioita ilmi. Mä en halua sinne mitään teennäistä läpäläpää vaan oikeesti repiä niistä tyypeistä asioita irti mitä muut ei ehkä välttämättä kehtais kysyä :D Itsekin mielenkiinnolla jään odottamaan kuka uskaltaa heittäytyä ja kellä ei kulissit sorru yhtään.

Kasmirille iso kiitos, tuli hauskaa matskua! :D

Musta on aivan mahtavaa myös tuoda mun seuraajille vähän myös sitä mun omaa persoonaa esille. Mä oon ehdottomasti huumori ihmisiä ja rakastan mm. itseironiaa, sarkasmia ja hyvin räväkkä huumori ylipäätään on mun juttu.

12112275_10153176168310794_6064500233591138909_n

vaihdoin myös väriä ja kävin pitkästä aikaa ottamassa rispeinpidennykset Viivillä! Näistä myöhemmin lisää! mitä mieltä hiusväristä?

 

Mutta, itse otsikkoon!

Viikonloppuna oli siis Lahdessa Nordic Fitness Expot ja varmasti monikaan lajia yhtään seuraava ei ole voinut olla huomaamatta tätä suurta spekulointia tuloksista. En muista koska näin suuret skandaalit olis viimeksi sijoituksista tullut! :D

Mun mielestä jokaisella on ehdottomasti oikeus sanoa mielipiteensä ja täytyy muistaa, että kyseessä on arvostelulaji, jossa arvostellaan sun fysiikkaa, ei persoonaa.

Mä olen itse sitä mieltä, että tuomarit varmasti tekivät ratkaisut niin, miten parhaimmakseen näki. Tottakai ihmetyttää miten erilainen mielipide on suomalaisilla tuomareilla vs. kansainvälisillä, kun vertaa  vaikkapa Nicole Wilkinsin ja SM-kisan tuloksia kisaajien kohdalla, mutta mun mielestä jokainen ansaitsi voittonsa ja sijoituksena ja jokainen kisoissa ollut voi olla hemmetin ylpeä itsestään! Mielettömästi onnea jokaiselle kisaajalle, itse aivan kylmillä väreillä seurasin monia upeita kisaajia ja jokainen oli omalla tavallaan super. <3

Onnea, onnea, onnea !!

Hirveä kisakuume iski jälleen ja toivottavasti pääsee itsekin mahdollisimman pian lavalle taas. Niin upeaa se on :)

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/18/2015/04/IMG 0679


18 Comments
 • Taru
  Posted at 19:21h, 15 lokakuun Vastaa

  Mitä spekulointia on ollut? Voisitko kertoa tiivistetysti? :D Jos et, niin mistä löytää spekulointia. Itse kun pidin tuloksia selvänä enkä tällaiseen törmännyt. Toki en ehkä seuraa lajia niin tiiviisti kuin pitäisi jotta tällaisen bongaa, heh. Kiinnostaa vain :-)

  • linda
   Posted at 19:40h, 15 lokakuun Vastaa

   iltasanomat, iltalehti, seiska, blogit. sijoituksista, enimmäkseen -160 ja -163 sarjoissa sen verran mitä mä oon kuullut ja nähnyt :D

 • anni
  Posted at 20:07h, 15 lokakuun Vastaa

  Wauuuu Inkan ko tukka? Ihanaa!!! Pakko pyytää seuraavan kerran samanlainen)))) onko toi liila alhalla?

  • linda
   Posted at 20:36h, 15 lokakuun Vastaa

   Jessen! Se on tuhkanen strawberry! Vivahtelee ihanasti :)

 • aaahh
  Posted at 20:30h, 15 lokakuun Vastaa

  ihana pylly

 • jo
  Posted at 20:41h, 15 lokakuun Vastaa

  Hei! Toosi nätti tukka siis mieletön!!!
  Tä ei nyt kuuluu tähän asiaan.. Mutta huomasin muhkeat huuleet))) voitko kertoa kauvan toimenpitee kesti? Ja miten paljon SATTU?? Miltä se tuntuu se neula? En uskalla jus tän kivun takia (((( olen tosi herkkä kivulle

 • Aino94
  Posted at 20:50h, 15 lokakuun Vastaa

  Mä oon samaa mieltä spekuloinnista, se on turhaa. Mulle on jo pienestä asti futiksessa opetettu, että tuomari on aina oikeassa, niin tai näin. Turha alkaa kyseenalaistamaan, sijoitukset on jaettu ja piste.
  Ihanaa syksyä sulle Linda :)

 • vieras
  Posted at 21:49h, 15 lokakuun Vastaa

  Järkyt huulet.

  • Julia
   Posted at 11:13h, 16 lokakuun Vastaa

   Munkin mielestä ylähuulet on tosi luonnottomat, aika törkeet xD

 • Tuija
  Posted at 22:41h, 15 lokakuun Vastaa

  Joo on kyllä ollut kunnon speksit meneillään. Hassua sinänsä koska tulokset ei siitä tule muuttumaan enää. Ja olen samaa mieltä, että kaikki kyllä ansaitsivat voittonsa :-)

 • tiina
  Posted at 18:28h, 16 lokakuun Vastaa

  Mun aivoon ei vaan mene se, että sm:n voittaa kilpailija, joka ei sijoitu kv-kisoissa lainkaan.. ja hopealle jätetään kisaaja joka on top vitosessa molemmissa kansainvälisissä skaboissa. Linja on outo. Mutta jokaisella voittajalla on oikeus iloita sijoituksesta!

 • Trista
  Posted at 22:13h, 16 lokakuun Vastaa

  Tukka on tosi cool, rohkea veto ottaa vähän erikoinen väri. Sopi sulle hyvin kuvan perusteella! Mutta huulet on luonnottomat :/ harmi, ne tekee ilmeestä jotenkin tunkkaisen etenkik kun vielä mutristat niitä. Kaunis hymysi pukee sua parhaiten! :)

 • Eikös vain
  Posted at 10:53h, 18 lokakuun Vastaa

  Olihan se viimevuoden syksyssä sama, sm sijoittui moni joka ei nicoleissa pärjännyt ;)

  • linda
   Posted at 02:34h, 19 lokakuun Vastaa

   Totta, itsekin taisin olla 7-8 nicolessa ja sijotuin pisteen päähän kullasta sm kisoissa (: kuitenkin olin oman pituussarjani paras suomesta, eli en hävinnyt sarjalaisilleni. Käsittääkseni sm 2 ja sm 1 sijotiuserot ovat olleet spekulaationa, ei se voittiko ulkomaalaisia kilpakumppaneita.

   • Mimi
    Posted at 16:03h, 19 lokakuun Vastaa

    Samaa mieltä, mutta kyllähän se sm sijoituksen spekulointi juontaa tuohon kv sijoitukseenkin. Onhan se erittäin epäilyttävää, että sijoittuu sm kun ei pärjää sitten alkuunsakkaan kansainvälisesti, vai eikö sinusta? Samaa ihmettelin jo viimevuonna, kuinka sm kilpailuissa menestyi henkilöt, jotka eivät pärjänneet sitten Nicolessa.

    • linda
     Posted at 17:43h, 19 lokakuun Vastaa

     Suomessa on selvästi vielä pehmeämpi linjaus kuin ulkomailla. Nicolessa meidän sarjan voittajalla oli pakarat säikeillä eikä tiennyt ennen kun biksut menee päälle onko bikini vai body tyttöjä suurin osa. Linjaus voisi olla selkeämpää, nythän mennään sillä että moni dieettaa vielä muutaman kilon kireemmäksi jos kisataan ulkomailla (:

 • Positiivari
  Posted at 15:51h, 30 kesäkuun Vastaa

  Moi Linda!
  Ja näin aluksi, kiitos inspiroivasta ja POSITIIVISESTA blogista :)
  Nyt on multa mennyt ohi, et mistä haastatteluista puhut..? Youtube channel??? Miten sut sieltä löytää..? Olisi kiva seurata :)

 • ilari
  Posted at 11:57h, 14 lokakuun Vastaa

  siis millasta on ”räväkkä” huumori? eikait itte ei osaa luokitella huumoria jotkut jutut aina kolahtaa ja en tiiä mikä milloinkin.
  sarkasmi ei kyl toimi siis sehän perustuu pilkkaan ja ivaan ok siis sami hedberg on tosi hyvä ja tykkään paljon ja se tapa kertoa suurista ryhmistä.

  mut sitkun oo ntörmännyt tähän sarkasmin ala lajiin et keksuteluissa kun oma mielipide kuumottaa likaa nii netkö sää tajua et seolikin vaan sarkasmia ja sit voi vetäytyy tai se et muka fiksuu kun toi toinen ei vaan tajuu tää on huono esiemrkki mut oon käyttäny sitä heei kävin kaupassa ai mitä ostit ooksä vähän daiju emmää missään kauapssa käynny vaan se oli sarkasmia :D.
  ja se johtaa taas ylimielisyyteen johon tisekkin valitettavasti sortuu välillä ja se ylimeilisyys taaas luo paineet ja et pitää olla kaikki tietäväinen itte ja ei enään näe kuin vikoi ja sit tulee paine olla ”paras” kaikessa tai kokee huonomuuden tunteita eli vittumaiseen kehään lähtee tuosta :)

Post A Comment