Uus sinkku jouluksi!?

…Tai sitten ei. Hah!

Oltiin tosiaan keskiviikkona Jussin kanssa Sony Musicilla paliksessa yhdestä prokkikesta ja snapchatissa/instagramissa mua seuranneet kyselivätkin jo kovasti mistä kyse. Kerron lisää kyllä myöhemmin lkun homma on saatu pyörimään ja on ajankohtaisempi! Tosi kiva juttu tulossa ja varmasti teillekkin iloa sekä hyötyä! Sen verran voin paljastaa, että multa ei kuitenkaan tule Tinder biisille kilpailijaa tai Lindan joululevyä. Valitan :D

12079084_10153166237540794_5374457865518579615_n

Mietin tänään pitkään tätä blogaamista hieman diipimmin. Mua välillä harmittaa se miten roboottimaiseksi tää homma on mennyt. Kaikki yhteistyöt on todella kiva osa tätä hommaa, mutta miksi mä olen alunperin perustanut blogin on se, että mä oon aina käsitellyt mun asioita kirjoittamalla ja purkanut ajatuksia teksteihin. Mulla on aina ollut päiväkirja ja aikoinaan blogi korvasi tämän tavan.

Ennen kirjotin todella henkilökohtaisia tekstejä ja kerroin hyvin tarkasti elämästäni. Nykyään täytyy todella tarkkaan harkita mitä kertoo ja miten kertoo, sillä ihmiset tuomitsevat niin älyttömästi että ei mitään järkeä. Yksikin väärä sana niin nettiraivo pääsee valloilleen. Oon monesti miettinyt, että jos olis aikaa niin alkaisin uudestaan kirjoittamaan päiväkirjaa, jossa voin olla 100% rehellinen sekä haavoittuvainen, eikä kukaan ns. nauti tai lue sitä tekstiä sillä motiivilla, että kunhan pääsee vääntämään asiasta, tahallaan väärinymmärtämään tekstiä ja ylipäätään raivoamaan jonkun toisen ajatuksista.

Yritän nyt kertoa teille erään seikan, mikä on usein vahvaluonteisissa ihmisissä hyvin väärinkäsitetty, sillä koen että itse kuulun näihin ihmisiin.

Mun rakas ystäväni soitti mulle edellisenä yönä kolmelta itkien. Hän on hyvin samankaltainen ihminen kun mäkin, eli todella ulospäin vahva luonne. Hyvin itsetietoinen, määrätietoinen ja kiinnostunut asioista sekä olemaan niissä mukana. Tällä tarkoitan sitä, että ei todellakaan se huoneen hiljaisin tyyppi, vaan enemmänkin se joka ottaa vastuun koko porukan viihdyttämisestä. No, miksi hän sitten oli surullinen. Tyyppi X oli jostain syystä verbaalisesti käynyt ystäväni päälle ja halunnut antaa hänelle sellaisen olon, että hän on epäonnistunut. Tämä henkilö X nauttii siitä, että kerrankin sai ”nujerrettua” ja todistettua, ettei tämä mun ystävä olekaan niin vahva mitä ”esittää olevansa”, vaan että pystyy satuttamaan häntä.

WHAT THE FUuuuu….

Mä en oo koskaan ymmärtänyt tätä. ”Esittää olevansa”?! Kerroin ystävälleni omista kokemuksista, miten huomaan sekä saan suoranaisia kommentteja  blogiini usein, mikä viestii muiden mielihyvästä jos itse omasta tahdosta kerron vaikkapa jostain ei-niin-kivasta-jutusta jonka olen käynyt läpi. ”Hah, taitaa pilvilinna sortua, et ookkaan niin vahva mitä esität olevasi”.

Tää on todella ristiriitaista. Vahva ja rohkea luonne, joka ajattelee sekä rakastaa pohtia asioita pintaa syvemmältä ja kokee avoimesti asioita, iloitsee hyvistä jutuista elämässä ja pyrkii olemaan kiitollinen. Ei siis jatkuvasti leiki uhria ja pelkästään narise niistä negatiivisista asioista ja ns. kerjää itsetuhoisesti sääliä hakeutumalla heikon rooliin. Se tekee susta automaattisesti ihmisen joka elää pilvilinnoissa ja JOS sä koet vastoinkäymisiä niin sun ”pilvilinna” romahtaa ja monet saavat sun epäonnistumisesta mielihyvää. Mikä taas näkyy esimerkiksi kommenttiboksissa.

Sitten ihmetellään miksi bloggarit eivät enää halua olla rehellisiä tai avata avoimesti elämäänsä. Miten on ikävä sitä vanhaa blogia….Mä oon aina halunnut kertoa blogissani mun ylä- ja alamäistä, siksi että se on yksi mulle hyvin tärkeä tapa käsitellä asioita. Välillä kuitenkin mietin, että miksi? Pystytetään sitten ne pilvilinnat niinkun halutaan, pimitetään oikeesti niitä asioita ja rakennetaan kulissit. Niin elää 95% julkisuudenhenkilöistä ja en yhtään ihmettele että miksi.

Fakta on se, että vaikka ihmiset ovat erinlaisia luonteeltaan,  vaikka meillä on eri tapoja katsella maailmaa ja kokea sitä, mikä taas näkyy teksteissä ja ulosannissamme, niin se ei poista sitä faktaa että meihin kaikkiin sattuu pahat sanat sekä teot, me kaikki kaadutaan välillä ja millä on väliä on se, kuka nousee ylös ja yrittää uudestaan. Miksi niitä, jotka luonteensa puolesta näyttävät ulkopuolisen silmiin vahvalta, jotka varmasti ärsyttävät osaa ihmisiä, mutta myös varmasti tuovat iloakin vahvuutensa puolesta, yritetään jatkuvasti kaataa ja kun siinä elämä tai ihminen onnistuu, niin se on juhlan paikka?

Toivoisin itse että blogimaailmassakin kehityttäisiin ja ihmiset lopettais sen vihaamisen. Haloo, nyt eletään 2015 lukua. Eikö se mennyt jo?  Sitäpaitsi, kuka jättää enään mitään noloja vihakommentteja? Tunteeko kukaan ketään normaalia ihmistä joka ihan oikeasti, tosissaan menee iloitsemaan toisen epäonnea tai koska ei pidä jostain tyypistä niin menee kuitenkin hänen sivuilleen ja jättää sen ilkeän kommentin? Mä en tunne ketään. :D

Tää ei kuitenkaan ollut se juttu mistä halusin kirjottaa. Nimittäin karmasta. Ja mä todella yritän elää sillä mentaliteetilla että hyvä voittaa aina loppujenlopuksi. Ja tänään oli taas yksi päivä, joka todella todisti että KAIKELLA on tarkoituksensa. Pahoja asioita joutuu käymään läpi elämässä, joskus ne on ihmissuhteita jotka satuttaa tai muita asioita jotka menee pieleen, mutta mä uskon että kaikella on jokin tarkoitus ja joskus sun kohdalle on suunniteltu jotain paljon parempaa. Haluaisin niin kirjoittaa tästäkin asiasta todella henkilökohtaisen ja todellisen tekstin, kertoa mitä olen käynyt läpi ja miten kuitenkin näiden asioiden ansioista sain tänään niin makeen duunimahdollisuuden, että oon vieläkin ihan epätodellisessa mielentilassa.

Ehkä mä avaan asiaa enemmän kun taas rohkenen. Itse työstä en vielä saa puhua, mutta sen haluan vaan sanoa että muistakaa ihmiset: HYVÄ VOITTAA AINA! Vaikka kuinka elämä potkisi tai vaikka teidän elämää yrittäisi kuinka moni ilkeä ihminen horjuttaa, niin olkaa aina kuitenkin itse hyväsydämisiä ja antakaa anteeksi ihmisille! Katkeroituminen tai viha on turhinta taakkaa ja vie vain tilaa hyviltä asioilta elämässä.

What goes around comes around :)

Ja ps. Oon todella kiitollinen siitä, että mulla on paljon enemmän näitä mielettömän ihania lukijoita joilta saan älyttömän ihania kommentteja, enkä voi koskaan niistä kiittää tarpeeksi. Jokainen merkitsee ja saa hymyn aina huulille! KIITOS! <3

12145168_149336252084120_1072482918_n

 


16 Comments
 • Jasmin
  Posted at 22:58h, 08 lokakuun Vastaa

  Tykkään sun tyylistä tosi paljon, pidä se. 💖 : ) !! Ja tsemppiä kaikkiin uusiin jutskiin! Aitous,hyvyys ja rehellisyys voittaa aina!! 💛

 • K
  Posted at 06:50h, 09 lokakuun Vastaa

  Linda sä oot ihan mieletön mimmi. Kaikesta paskasta huolimatta, sä vaan porskutat eteenpäin. Oot todella vahva ihminen , ja sä jos kuka ansaitset kaiken hyvän mitä elämä eteesi tuo <3

 • Roosa
  Posted at 08:02h, 09 lokakuun Vastaa

  Olet aivan mielettömän ihana ihminen! Ja just diipimmät postaukset tekee tästäkin blogista siromman! Älä vaihda tyyliä! Aina löytyy valittajia joille mikään ei kelpaa. Onneksi niistä ei tarvi välittää. Jos omistaisin bestiksen, haluaisin, että se ois just tuollainen kuin sä! <3 :)

 • KaDa
  Posted at 08:26h, 09 lokakuun Vastaa

  Heei…kiitti miljoonasti tästä. Fiksuja ajatuksia, jotka tavallaan autto eräänlaisessa päätöksen teossa. :)

 • Ansku
  Posted at 09:08h, 09 lokakuun Vastaa

  Mun ystäväpiiriin ei kuuluu tollaset tyypit mutta tuttavissa niitä on. Ei välttämättä just niitä tyyppejä jotka kommentoi blogeihin vittumaisesti mut niitä, jotka etsii aina ensin sen negatiivisen puolen ja herkästi moittivat/haukkuvat ihmisiä. Joidenkin perusluonne vaan on olla kusipää ja se jos mikä on tosi surullista. Tsempit sulle :)

 • E
  Posted at 09:40h, 09 lokakuun Vastaa

  Kiitos tästä tekstistä!<3 Sain voimaa jaksaa koulupäivän loppuun asti, vaikka on vaikeaa ja suoraan sanottuna täyttä paskaa.
  Toivoisin että maailmassa olisi enemmän ihmisiä niinkuin sinä :)!!

 • Roosa
  Posted at 10:25h, 09 lokakuun Vastaa

  Hei! :) tämä ei nyt millään tavalla liity postaukseen, mutta ajattelin kysyä kun laitoin sulle sähköpostia ruokavalio asioista suunnillee viikko sitten, niin kuinkahan pitkä sulla on vastausaika kun täällä kärsimättömänä odottelen? :D

 • Emilia
  Posted at 19:06h, 09 lokakuun Vastaa

  Hyvä kirjotus! Jatka samaan malliin, nää sun diipimmät postaukset on hyvää vastapainoo sali jutuille, mitä kyllä myös luen mielelläni!
  Oon miettinyt tätä samaa aihetta itse ja analysoinut että ehkä muiden ilkeät sanat/kommentit, pahat ja moraalittomat teot huokuu siitä että heitä on itse joskus satutettu ja ovat siitä syystä katkeroituneet ja laittaneet ns. ”Pahan kiertämään”. Koitan aina itsellekin toitottaa sitä että vaikka sut on vedetty kuinka maanrakoon ja satutettu: anna anteeksi, mee eteenpäin ja kaikesta huolimatta jaa hyvää ympärillesi. Sen avulla jokainen pääsee itse eteenpäin elämässään ja ei anna ilkeyksille valtaa! Jos ihminen katkeroituu kaikesta pahasta mitä hänelle ollaan tehty, niin jää helposti kostokierteeseen ja haluaa että muut saavat tuntea saman paskan nahoissaan mitä itse on kokenut. Se taas ei vie meitä ihmisiä henkilökohtaisesti eikä yhteisöllisesti eteenpäin.

 • Johanna
  Posted at 19:17h, 10 lokakuun Vastaa

  ONNEKSI tulin tsekkaamaan sun blogia pitkästä aikaa ja luin tän tekstin… viimeiset puoli vuotta ovat olleet äärimmäisen raskaita,koko elämä mennyt uusiksi kaikilla osa alueilla, mutta oon silti koittanut taistella eteepäin hyvään uskoen. Tänää oli todella raskas päivä mut kiitos Linda että ’nostit mut ylös’ tän sun tekstin avulla; ehkä jonain päivänä saan tietää tarkoituksen tälle kaikelle :-)

 • App
  Posted at 21:10h, 10 lokakuun Vastaa

  Hei Linda,
  Kirjoitit tosi asiallisesti ja hyvin oikeasta asiasta, jotenkin yhdyn täysin samaan ajatusmaailmaan mitä ylempänä kirjoitit. Kulutettu fraasi, mutta jos on rakastettu niin usein myös jollain tasolla vihattu. Mua on vaan aina nolottanut kaikki nettiviha, mikä suunnataan johonkin persoonaan sen takia että ’se on ärsyttävä tai koska en ymmärrä sen juttua’.
  Jos tehdään jollekin pahaa, niin okei, avoimesti voi antaa palautetta josse jotenkin sieluun asti menee ja perustella että miksi näin. Mutta mites tämä alakoulu meininki, joku on erityinen jollain tavalla ja kiinnostavampi kun itse on, no lähetään dissaan sitä. Okei, naamapalmu siltä istumalta. Heikot apinat koittaa pommittaa niitä apinoita alas jotka pystyy kiipeämään korkeammalle kuin itse(kiitos tästä vertauksesta papananaama, tubettaja).
  Ja pilvilinnasta puheenollen, aivan jokainen elää kumminkin siinä omassa ainutlaatuisessa kuplassaan, niin kenellä on se oikeus tulla tuomitsemaan tai arvioimaan toisen elämäntyyli ja tapa olla ja hengittää, ei kellään. Nettimaailma varsinkin on niin brutaali, että jos kommentoijalla sattuu oleen ummetus, masennus ja paha olo, niin herkästi ollaan haukkumassa jonkun väärää sanamuotoa ja haukutaanpa siinä sitten koko ihminen läpikotasin elämässä epäonnistuneeksi ylimieliseksi hirviöksi. Ja vastaanottajalle tämä kommentti sitten varmaan nousee monta potenssia isommaksi ja henkilökohtaisemaksi, vaikka todellisuudessa kommentoija ei itsekään tiedä mikä nyt kyrsii, pakko päästä nyt vihaamaan jotakuta, ai että:)

  Pointti, Linda, pidä pää ylhäällä, tee sun ja vain sun juttuja läpi elämän<3

 • Laura Sahiluoto
  Posted at 06:38h, 11 lokakuun Vastaa

  Hyva teksti

 • jenka
  Posted at 15:00h, 11 lokakuun Vastaa

  hei! muistan kun joku aika sitten olit verikokeissa ja testeissä, missä mittailtiin sun vitamiineista yms? muistankohan väärin 😄 haluaisin tietää, missä semoista voi tehdä, minkä niminen testi ja hinta ?:) kiitos!

 • sonjak
  Posted at 16:18h, 11 lokakuun Vastaa

  Hei esitätkö Luokkakokoukses sitä kassa tyyppii? Vai onko vaa ihan samannäkönen :D

 • Enni
  Posted at 22:28h, 11 lokakuun Vastaa

  LINDA HELP ! Voitko auttaa tyhmää ja tietämätöntä! :) Kysyn tätä sinulta, koska olen huomannut että vastailet oikeasti lukijoidesi kommentteihin! <3 Seurailen paljon suosittujen fitness naisten blogeja ja instagrameja mm. sinun. Tänään selaillessani instagramia huomasin, kuinka ainakin neljä seuraamaani henkilöä lisäsi kuvan itsestänsä kultapokaalin kanssa ja teksti "voittaja" "sm 1" "kultaa".. Ja olin että täh. Miten kaikki saivat kultaa… :D Niin kerrotko tällaiselle joka vain kauniiden kuvien ja kroppien ja treenivinkkien takia seurailee fitness naisia, että mitä nämä kisat ovat ja miten niin moni voitti kultaa.. KIITOS Olet ihana jos vastaat :) PS. Olisit varmasti sinäkin voittanut kultaa jos olisit kisannut <3 T. Enni

 • S
  Posted at 23:45h, 12 lokakuun Vastaa

  Tsemii Linda, mitä ikinä käytkään läpi. <3 Kommentoin sulle ensimmäistä kertaa, mutta osu ja uppos vaan. Mulla päättyi juuri suhde henkilön kanssa, jolle kuvittelin oikeasti merkitsevän enemmänkin. Puhuttiin ummet ja lammet myös entisistä ja siitä, kuinka parisuhteen voi päättää nätisti. Nyt sitten mykkäkoulun kautta sain päätellä parisuhteen päättyneen. Ei vaan mahdu ymmärrykseen, että miten ihminen voi muuttua hetkessä niin täysin, varsinkin kun väittänyt olevansa enemmänkin jutussa mukana. Anteeks tää mun vuodatus, kuulostan ihan teiniltä, vaikka ikä on lähempänä kolmeakymppiä kuin kahta :D

  Oot Linda huippu!

 • ilari
  Posted at 12:17h, 14 lokakuun Vastaa

  siis sä oot bloodssi noh mä oon crippi and i have to smoke u ;)
  https://www.youtube.com/watch?v=mdtfDaCUk_o
  mut tosta homamsta mulal se vaihtelee tykkään paljon kuunella mut sit jso jok uaihe sytyttään mut oon kyl äänekäs eli vaihtelee . mut huomasin sillonkun sulla on joku juttu menossa niin sit joku koittaa töksäyttää jotain sellasta mikä ei liity mihkään vaan piruuttaan kun miksi ottaa jotkut keksutelut jotka tunteissa liikkuu niin jonain kisana toki jos sulal on joku hyvä fiilis ja sit siihen hyvän fiiliksen ”kuplaan_” just sillä hetekllä jou iskee niin ei se tarkoita etteikö olis vahva se vaan pilaa sen fiiliksen ja siit tulee se herkkä hetki vähäks aikaa selalsta se on tunteiden maailmassa. ei pitäisi ajatella kilpailua sen ovi jättää mikroautoradoille jsosa oonkin jo ihan kunkku ;)

Post A Comment