Wholefood 360!

Edellinen blogipostaus nostatti aikapaljon tunteita ihmisissä. Mun inboksi on täynnä kommenttia ja palautetta, kiitos kaikille ! 🙂

Mietin hetken että kirjotanko vielä ajatuksiani edelliseen liittyen lisää, mutta tää asia on vaan niin naurettava että mä en jaksa edes uhrata enempää ajatusta koko jutulle. Kohta vuosi vaihtuu ja mun alkoholin käyttöni voi laskea melkein yhdellä kädellä, joten jos nyt vaan vedetään happea. Mulla on kaikki hyvin ja odottelen kovasti että pääsen takaisin geimeihin ja treenaamaan. Sitten odottelen taas niitä kommentteja miten mun elämäntapani ärsyttää jengiä, koska luulen olevani parempi kuin muut ja miten epäterveellisesti elän, koska fitness elämäntapana on vaarallisempaa kuin mikään muu. Koskaan ei voi miellyttää kaikkia ja aina jollakin on jotain sanottavaa. 😀 Se mitä ihminen näkee muissa on kuitenkin mun mielestäni suoraan peilikuva siitä, miltä ihmisestä itsestä tuntuu. Jos päättää nähdä kaiken super negatiivisesti ja haluaa vain kommentoida asioita joissa ihminen ”mokaa” tai ”ei elä oikein”, ei koskaan nähdä asioita missä ehkä on onnistuttu ja mitä tehdään oikein, niin onhan se jo viesti jostain. Kaikissa meissä on varmasti vikamme, mutta ei täällä kuulukkaan olla täydellinen. (: En aijo koskaan pimittää elämäni alamäkiä enkä ylämäkiä vaikka se olisi kuinka suuri ongelma joillekkin. Eikä tulisi KOSKAAN mieleekään jättää tollasta kuraa jonkun kommenttiboxiin. 😀 Vaikka tätä hommaa on tehty kohta 6 vuotta niin ei vaan koskaan tule täysin hyväksymään ja tottumaan tietynlaisiin ihmisiin. Jotkut vain on …. niin.

 

11899736_1897854687106976_631666446_n

MUTTA ei enempää mun blogiin noita angstaamisia! Tulee inhottava olo itsellekin kun jatkuvasti vaan lukee ja puhuu asioista mitkä on negatiivisia. Huhuh että on tyly meininki ylipäätään koko Suomessa tällä hetkellä. Tuntuu että jengillä on asiat todella huonosti. Kaikesta valitetaan, ihmiset tappelee aivan raivopäissään jossain netissä keskenään ja nähdään ainoastaan kaikissa asioissa se negatiivinen puoli. Mä ainakin toivon että mun lukijat osaa olla positiivisia ja katsoa maailmaa mielummin hyvällä fiiliksellä. Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta täällä on niin paljon myös hienoja ja siistejä asioita joihin keskittyä!

Tää viikko on mennyt älyttömän nopeesti. Oon ollut lähinnä vain kotona JLON kanssa ja touhuillut töiden parissa sekä lepäillyt paljon. Nyt on taas ulkona aivan mielettömät ilmat ja tekis niin mieli lähteä pitkälle lenkille, ehkä lähdenkin. Kello on tosin jo aika paljon ja Äiti on Helsingissä käymässä joten sitä pitäis mennä moikkaamaan.

Oon myös löytänyt uuden sovelluksen : dubmashin ja ne jotka seuraa mua ig:ssä on ehkä huomanneetkin muutaman oudon sekoilu videon mun tilillä. Siinä voi siis ns. dubata erilaisten ääniraitojen päälle omia videoita. Oon aivan koukussa ja mun ystäväpiiri on joutunut mun videoiden uhriksi, kun lähettelen niitä mun dubauksia kaikille… Näitä tulee lisää vielä mun ig tilillekkin ja paljon! 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERASitten ihan muihin asioihin, nimittäin superfoodeihin! Täällä on yks todella laiska superfoodien käyttäjä. Mä oon niin laiska kokki ettei mitään rajaa. Sen vuoksi suosinkin yksinkertaisia ja nopeita safkoja ja en hirveesti jaksa kikkailla koskaan minkään erikoisuuksien kanssa. Vaikka omistankin kaikennäköistä superfoodia niin harvemmin tulee oikeesti käytettyä.

Superfoodit on kuitenkin todella hyvä tapa saada hyviä proteiineja, rasvoja, hiilihydraatteja, kuituja ja mineraaleja. Lisäksi vitamiinit ja kivennäisaineet saa nautittua niiden muodossa todella kätevästi samalla.

Voimaruoka on kehittänyt super hyvän ja toimivan kokonaisuuden, 360 superfoo- sekoituksen, joka sisältää heraproteiinia, chiaa, kookosta, mantelia, psylliumia, pellavan-, seesamin-, auringonkukan- ja kurpitsansiemeniä. Sekotuksen voi kipata suoraan esimerkiksi smoothieen, shakeriin tai vaikkapa ruoan sekaan.

Makuja löytyy kaksi: suklaa ja vanilija.

Lisää sisällöstä ja niiden hyödyistä voit lukea täältä: suomenvoimaruoka/360

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 


17 Comments
 • taia
  Posted at 19:03h, 25 syyskuun Vastaa

  Pakko sanoa, että oot ihan superihanan olonen tyyppi, pysy tollasena ! Huippuasenne.

 • Ei ihan noin mennyt
  Posted at 09:22h, 26 syyskuun Vastaa

  Et ilmeisesti ymmärtänyt monienkaan kommenttia? Jengiä tuskin haittaa sun juomiset – ihmetyttää vain kun blogissa kerrot sun useista diagnooseista ja vakavista sairauksista, mutta silti pystyt esimerkiksi juomaan ja polttamaan. Eli joku valehtelee nyt jossain. Tajusitko nyt?

 • Hanna
  Posted at 19:19h, 26 syyskuun Vastaa

  Hei. Oletteko vielä Krista Seunan kanssa väleissä? Olitte niin ihanan oloiset ystävykset eikä ole hetkeen tullut yhteisiä päivityksiä.

 • jansku
  Posted at 00:17h, 27 syyskuun Vastaa

  Paras keino Linda näihin kiukkuviesteihin joita saat on se, että älä noteeraa niitä. Sitähän sulta odotetaan. Sun ei ole mikään pakko vastata niihin ja vaikka täällä kirjoitetaan että vastaat vain joihinkin niin hitto so what! Mitä sitten?Loppujen lopuksi millään tällä ei ole mitään väliä, ei niin mitään. Nää on niin pieniä juttuja elämässä, että kannattaa nauraa paskasta naurua siellä koti sohvalla. Kyl nää pikkusieluset joku päivä tajuaa että jotain on niiden elämässä menny pahasti ohi. Rakasta itseäsi ja lähimmäisiä se on tärkeintä ja muista hullulla on halvat huvit, idiootilla ilmaiset.

 • Mimi
  Posted at 09:07h, 27 syyskuun Vastaa

  Sun kannattaisi jättää sellaiset asiattomat, negatiiviset kommentit ihan omiin oloihinsa. Tällä hetkellä, kun avaudut, angstaat ja puolustelet itseäsi jatkuvasti blogiteksteissäsi, annat itsestäsi todella epäammattimaisen kuvan kirjoittajana. Luen blogiasi satunnaisesti ja tuntuu, että useasti blogitekstisi sisältö käsittelee sitä, miten ihmisillä on sinusta väärä kuva ja miten ihmisten reaktiot sinua kohtaan ovat vääränlaisia. Varmasti monet käyttäytyvätkin sinua kohtaan ikävästi, mutta sun ei kannattaisi laskeutua samalle tasolle. Nostamalla pahantahtoiset kommentit esiin blogissasi ruokit vain ilkeiden kirjoittelijoiden päämäärää – he huomaavat, että sulla on paha mieli, ja siihenhän he pyrkivätkin.

  Tsemppiä!

 • Rimpjy
  Posted at 09:45h, 27 syyskuun Vastaa

  Uskaltaako näitä syödä, kun mulla on keliakia ja nettisivuilla luki että, Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään gluteenia, kananmunaa ja lupiininsiemeniä (?)

 • Tuija
  Posted at 13:22h, 27 syyskuun Vastaa

  Mistä sun koiran omaperäinen nimi tulee.? 😀

  • Emilia
   Posted at 13:34h, 05 lokakuun Vastaa

   JLo = Jennifer Lopez, oiskohan? 😊

   • linda
    Posted at 23:09h, 05 lokakuun Vastaa

    Heh joo kyllä 😉

 • zau
  Posted at 14:37h, 27 syyskuun Vastaa

  Ilman että otan kantaa niihin kommentteihin, mitä oot saanu, niin haluan vain sanoo sen, että osittainhan viha koostuu kateudesta. Varmasti moni on kateellinen siitä mihin oot omin avuin päässy ja saavuttanu. Aina niilläkää ei selvästi oo helppoo asettua toisen asemaan..

 • Anni
  Posted at 14:45h, 27 syyskuun Vastaa

  Oon niin hämilläni ku katoin varmaa ekan kerran millasia kommentteja oot blogissa saanu ku oon aina vaan lukenu tekstit, enkä kommentteja. Ja voin sanoo OON JÄRKYTTYNY. Jos on rööki jossai kuvassa niin monen ihmisen elämä tuntunu kaatuvan siihen. Ruvetaan kyseenalaistamaan sun ylikuntoa? Ihmiset puhuu jotenki negatiiviseen sävyyn siitä et oot ollu bilettämässä. SE ON HYVÄ ASIA että ihmisellä on sosiaalista elämää. Mä itse yhdistän juhlimisen iloon ja ihmisten tapaamiseen, eikö muut muka? Mä rakastan Linda lukea sun tekstejä. Ja must on ihanaa et oot erilainen, sun teksteissä näkyy sun persoona. Miks ihmiset haluu et ajattelisit samalla tavalla kun he? Ois tosi tylsää lukee sun tekstejä jos toimisit ja ajattelisit just niinku minä. Oot ihan tajuttoman kaunis ja jatka samaa aitoa ja inhimillistä rataa. Oon saanu sun blogista omaan elämään paljon positiivista ja jättikiitos siitä! En asu itse Suomessa ja en ottanu todesta tota ”negatiivisuutta ja vihaa Suomessa” mutta ku luin kommentit ni en voi uskoo silmiäni??? Toivottavasti oikeesti meno siellä ei oo ihan näi hurjaa ku sun blogin kommenteissa 😀 Vaikutat iha huikeelt tyypilt jatka samaa rataa!!

 • Vierailija
  Posted at 19:26h, 28 syyskuun Vastaa

  Hei, luen blogiasi päivittäin ja seuraan sua myös instassa, pakko oli nyt ottaa kantaa tähän anonyymien huuteluun tällä alla olevalla quotella, joka kiteytti ajatukseni aiheesta täydellisesti! Tähän ja aika moneen muuhunkin blogiin kun tuntuu aika paljon tuota anonyymiä paskaa satavan, niin alla hyvä näkökulma aiheeseen:

  ”Blogeja lukiessani olen myös miettinyt tätä anonyymien ilkeilyä. Osa varmaan on tuota omaa pahaa oloa, mutta kyllä vuosieni mittaan olen oikeassa elämässä törmännyt myös aidosti paskamaisiin tyyppeihin. Niihin, joiden mielestä muut ovat tyhmiä, rumia ja ylipäätään pohjasakkaa. He itse ovat omasta mielestään aina oikeassa ja myös oikeutettuja kaikkeen parempaan kuin muut. He luovat oman moraalinsa, jonka mukaan elävät ja toimivat. Heillä on myös itse omittu oikeutensa arvostella, haukkua ja alistaa niitä, jotka jostain syystä eivät sovi heidän oman maailmansa muottiin. Varmaan näitä narsisteja riittää myös tänne nettiin. Eli jotkut ilkeät anomuumit eivät todellakaan ikinä tule tutkiskelemaan motiivejaan tai saamaan minkäänlaisia omantunnonpistoksia ilkeilyistään, koska hehän tekevät vain sitä, mihin heillä erinomaisina yksilöinä on oikeus, jotteipa ihan velvollisuus.
  Tällaisessa maailmassa nostan hattua ja annan ison halauksen kaikille teille, jotka blogeissanne tai ammateissanne antaudutte päivästä toiseen alttiiksi julkiselle arvostelulle ja asiattomalle kritiikille. Erityisesti nuorten kohdalla tämä suorastaan hirvittää, sillä jopa kiusaamiseksi yltyvällä anonyymeilyllä voi olla elämänmittaiset negatiiviset vaikutukset.”

  Lainaus on tämän http://www.lily.fi/blogit/saara-sarvas/hei-ilkea-anonyymi-lue-tama postauksen kommenteista 🙂

 • emppu
  Posted at 21:51h, 28 syyskuun Vastaa

  Moi! 🙂

  Ootkin varmaan kuullut uudesta Minniemaud-dietistä, mikä on sinun mielipide tästä ja osaatko kertoa miten tämä dieetti toimii ja miksi se on hyvä/huono?

 • Hanna
  Posted at 03:29h, 01 lokakuun Vastaa

  Noh,kumpi on parempaa vanilja vai suklaa? =) Miten ite käytät tätä tuotetta? Pitää kyl kans ostaa tää tuote ku se sisältää niin paljon kaikkea hyvää,mut en tosiaa tiiä kumman ostais… =)

 • Timo Koivistoinen
  Posted at 19:53h, 23 tammikuun Vastaa

  Kysyisin tuosta esittelemästäsi 360 Wholefood Voimaruoka Superfood tuotteesta, joista on kerrottu, että kaikki esimerkiksi pähkinät ja siemenet on jauhettu. Ongelmana on arvokkaiden Omega rasvojen pilalle meneminen. Kaikki rasvat pilaantuvat lämmön, valon ja hapen vaikutuksesta. Erityisesti kun on jauhettu pähkinät ja siemenet niin niiden sisältämät rasvat hapettuvat pilalle. Miten kommentoit asiaa? Tuotteita mainostetaan täydellisenä ruokana. Omega rasvat kuitenkin pilalla tuotteissa, kun kuluttaja ne ostaa.

 • ilari
  Posted at 12:35h, 14 lokakuun Vastaa

  no siis kerro ihmeessä vaan niistö huonosita ja negatiivista assioista ja puolistasikin niin ne ei jää pyörimään pääkoppaan kun itte huomaan vaan puhuvani hyvistä asioista tajuan et sydän alkaa kyl sanomaan et hei et sääkään oo täydellinen ja mites sä moasit taas tossa tai tossa olit hiukak yilimielinen et korjaa se ja nooh kirjottmalla saa sen ittestään pois tai puhumalla ja hei sit jos joku siihen reagoi negatiivisesti se on vain juuri sen heijaste omista huonoista oloist akun jos toiste päin niin perehdyttäisiin siihen miten sitä moailua jahuono ofiilsitä saa korjattua tulee parempi mieli molemmille siinä keksutelussa ja se eteneenin johkin huutelu on vaan typerää eiä kehitä

 • ilari
  Posted at 12:37h, 14 lokakuun Vastaa

  siis todellakin jokaiselal on oma moraalinsa joka ei perustu maalliseen säädänöön joka on monn paikoin totaali hullu sillon se sun sydämmen äänes n sun moraalis

Post A Comment