Kisakuumetta!!

Heippa!

Siis huhuh miten IHANIA kelejä on ollut viimepäivinä! Mä oon ollut nyt pitkään flunssassa ja kaiken kukkuraksi mulle tuli jotain aivan ihme stressi-ihottumaa, mutta lauantaina mulla meni hermot ja hain antibioottikuurin itselleni ja nyt oon paljon parempi. Välillä meinaan tosin tukehtua yskään, mutta pikku vikoja.

Ollaan rauhallisesti ulkoiltu JLON kanssa koko viikonloppu. Ei vaan oo malttanut olla sisällä noilla säillä :)

NO, MITÄS! Upeita kisailijoita olen seurannut koko viikonlopun ajan! Ajattelin että kisojen seuraaminen ehkä masentaisi, mutta päinvastoin! Oon inspiroitunut ihan törkeen paljon jokaisesta upeasta kisaajasta ja saanut oikeen kunnon kisakuumeen. Keväällä mulla ei todellakaan tullut tällästä nälkää kisaamista kohtaan ja tätä mä oon niin kaivannut! Ehkä se että on pitänyt totaalisesti hetken stoppia ja käynyt vähän pohjalla omien fiilisten kanssa, käsitellyt omia tunteita on ollut ihan hemmetin hyvä asia mulle. Tää on vaan tehnyt mulle vielä selvemmäksi sen, että mä oon kaikista onnellisimmillani kun saan treenata, tehdä duunia, syödä terveellisesti ja ylipäätään elää sitä fitnestä elämäntyylinä. Ruokavalio mulla nyt on pysynyt ihan normaalina vaikka treenaaminen onkin rajoittunut rentoon ulkoiluun, mutta ai hitto miten mä kaipaan mun rutiineja ja treenejä!!

11931111_1496299817332808_1227113591_n

Oon seurannut myös Olympia kisoja ja huhuh Ashley veti taas niin ansaitusti potin kotiin. Mä oon nyt kaks vuotta fanittanut tota mimmiä ihan älyttömästi. Se on niin upea, vahvan fysiikkansa kanssa.

Mä just laitoin mun valmentajalle viestiä että mä niiiin menen keväällä kisaamaan! :D Täältä tullaan kyllä vielä ja kovaa ;)

1208217_1599638260254134_1006214228_n


14 Comments
 • Joopajoo
  Posted at 20:07h, 21 syyskuun Vastaa

  Ai oot taas vaihteeks kipeenä ja silti käyt ryyppäämässä ja baarissa riekkumassa? Juhliminen vei sit kuitenkin voiton fitness-elämästä, kyllähän se arvattiinkin :D sä teet ihan ite itestäs aivan pellen…

  • linda
   Posted at 22:06h, 21 syyskuun Vastaa

   aikamoista, jos offilla käy välillä ulkona niin on pelle?;) selvä! oot ite varmasti superihminen!

   • Tuttu homma
    Posted at 08:09h, 22 syyskuun Vastaa

    Tuskin ”joopajoo” tarkoitti, ettei offilla saisi tehdä mitä huvittaa, mutta tosiaan kun itsekin täällä olet kertonut ylikunnostasi, niin eihän tuo biletys sovi kuvioon :) Poikaystäväni kärsi samasta vaivasta vuosi sitten, eikä olisi kyllä käynyt mielessäkään lähteä mihinkään riekkumaan… Hän oli ainakin aivan loppu, ja lääkärikin määräsi pelkkää lepoa ym.
    Tietenkin jokaisella omat toipumismetodit, mutta jos tosiaan on tilanne niin paha kuin olet antanut ymmärtää, saattaa toimintasi ihmetyttää monia :) vaikka omahan on asiasi.

    • A
     Posted at 19:39h, 23 syyskuun Vastaa

     Samaa mäkin ihmettelen, tiesit varmaan itekin et alkoholi ei todellakaan edesauta sun palautumista vaan päin vastoin?:/ Upeeta et toimit esimerkkinä et joskus on vaan pakko jättää leikki kesken mut tää taas antaa vähän erilaista viestiä.. :D

 • Nea S
  Posted at 21:35h, 21 syyskuun Vastaa

  Kovasti jo odottelen sun comebackia, sulla on vaan niin upea motivaatio ettei siitä voi seurata muuta kuin jotain huippua!

  Sellaista mä haluaisin vielä kysyä, että nyt kun fitness on niin pinnalla ja noita valmentajiakin alkaa olla vähän jokaista kategoriaa, että miten osaisi valita oikeasti hyvän ja ammattitaitoisen valmentajan?
  Mä olen jo useamman vuoden haaveillut itsekin kisaamisesta ja tarkoituksena on ollut nyt ensin rauhassa itsenäisesti (ja myös fitnetin avulla, suuri kiitos siitä!) treenailla päätä ja kroppaa siihen kuntoon, jossa kehtaa aloittaa sitten kunnolla valmennuksen. Nyt alkaa olla se hetki, mutta oon vähän hukassa mistä kannattaisi aloittaa…
  Uskaltaako esimerkiksi IFBB -liiton ’virallisiin’ valmentajiin luottaa sokeasti, sekin lista oli hyvin pitkä vaikkakin vain kaksi täältäpäin?

  • linda
   Posted at 22:07h, 21 syyskuun Vastaa

   Kannattaa tosiaan ihan kysellä ja tavata eri valmentajia ja etsiä sellainen jonka kanssa kemiat kohtaa, ollaan samalla aaltopituudella ja tietenkin on vuosien kokemusta. entisiltä ja nykyisiltä valmennettavilta kannattaa aina vähän kysellä ja etsiä rauhassa itselle sopivaa (:

 • Mmml
  Posted at 21:48h, 21 syyskuun Vastaa

  En tiiä ootko jo kuullut mutta töölönlahdella on jotain myrkkyä ehkä rotanmyrkkyä laitettu tai jotain mutta tuttuni koira sai myrkytyksen ja joutui eläinlääkäriin… Kannattaa siis tarkkailla että JLo ei ota mitään suuhun kun sielä päin kumminkin pyörit :) ajattelin varoittaa!

  • linda
   Posted at 22:07h, 21 syyskuun Vastaa

   eikä?? kamalaa ! :( kiitos kun kerroit!

 • Mara
  Posted at 17:47h, 22 syyskuun Vastaa

  Moi Linda!

  Haluaisin kokeilla fitnetin valmennusta, mutta haluaisin ensin kysyä pari juttua. Toivottavasti vastaat :)
  Minkä fitnetin ohjelman näkisit sopivimmaksi, kun oon 167 cm pitkä ja painoa löytyy 64 kg. En ole urhellut PITKÄÄN aikaan, joten kunto on huono. Painoni on noussut viimeisen vuoden aikana noin 10 kiloa ja se on alkanut ahdistaa todella paljon. Haluaisin siis pudottaa painoa/laihtua, ja olen valmis näkemään todella vaivaa sen eteen! Laihtumisen lisäksi en pistäisi pahakseni jos peppu hieman pyöreytyisi ja muutenkin kroppa kiinteytyisi. Mitä fitnet ohjelmaa siis suosittelisit ja minkälaisiin tuloksiin uskoisit että kuuden viikon dietillä voi päästä jos on paljon itsekuria ja tahdonvoimaa?:)
  Sun blogi on ihana ja toosi inspiroiva!<3

  • linda
   Posted at 18:21h, 24 syyskuun Vastaa

   fit with bikini tai bikini bible :) molemmat sopii hyvin sun tapaukseen!

 • Julle
  Posted at 18:04h, 23 syyskuun Vastaa

  Olet aika usein kyllä kipeänä ja eikös antibioottikuurejakin ole ollut useampi tässä parin vuoden aikana? Ei kuulosta ihan hyvältä. Vastustuskyky lienee jostain syystä heikentynyt. En todellakaan halua pahalla sanoa, vaan tarkoitan, että kannattaa nyt miettiä taustasyitä.

  Toivotan sulle tsemppiä ja muista rauhoittaa elämäsi nyt kunnolla! Älä unohda myöskään ravinteikasta ruokaa ja laadukasta unta. Sulla on upea kroppa ja olet vielä nuori. Älä rääkkää kroppaasi aivan loppuun jo tuon ikäisenä. Sinulla on varmasti paljon annettavaa vielä, kunhan maltat tehdä asiat järkevästi ja terveytesi ehdoilla.

 • Marjukka
  Posted at 13:28h, 24 syyskuun Vastaa

  Moikka Linda :) Mullakin olis juttua tosta fitnetin valmennuksesta, tarkotus olis alottaa ensiviikolla. Tavotteena saada rasvaprosenttia alemmas, lihasmassaa löytyy ja tarkotus oliskin saada sitä vähän enemmän esille :D monen vuoden kokemus salilta, eli tekniikat kunnossa ja liikepankki laaja :) olisko se tässä tapauksessa toi bikini bible? Ja ruokavaliosta sen verran, että antaako valmennus tarkat ohjeet ja annosmäärät vai miten ruokavaliopuoli menee? :) olisin kiitollinen jos ehtisit vastaamaan pian!

  • linda
   Posted at 18:19h, 24 syyskuun Vastaa

   on tarkat määrät ja ohjeet ja vinkit ja perustelut miksi suosimme mitäkin tuotteita tai ravintoa. :)
   JA Bikini bible tai fit for bikini !!:)

 • ilari
  Posted at 12:50h, 14 lokakuun Vastaa

  siis ku naktoin tota bikini kuvaa ei huonolle näyttnyt mut tiiäks mikä pisti silmään toi sisäreiden kuoppa ja jotenkin tul ivaikutelma et se ei oo täysin linjassa. en kyllä kehtaa väittää että omanikaann olisi itäysin linjassa

Post A Comment