Mitä kuuluu?

Heippa!

Niinkun huomaa varmaan, oon ollut aika hiljaa täällä viikonkin verran. Mä oon tahallani yrittänyt keskittyä siihen lepoon. Oon nukkunu tosi paljon, käsitellyt monia asioita itsekseni ja tehnyt pakolliset duunit. En ole mitenkään masentuneena himassa neljän seinän sisällä, mutta oon vaan ymmärtänyt että mun on pakko selvittää ja käsitellä tiettyjä asioita jotta voin mennä eteenpäin. Eihän se mukavaa ole ja vielä vähemmän mukavaa on katsella muiden ihania fitness aiheisia kuvia ja hehkutuksia kisaamisesta. Välillä tekis mieli piilottaa kaikki fitness aiheiset feedit, mutta samaan aikaan myös rakastan katsella sitä iloa ja riemua ja onnistumisia ja se muistuttaa mua siitä että kyllä munkin vuoro taas tulee.

Mulla on niin jäkyttävä ikävä treenejä ja rutiineja ja mun elämäntapaa ylipäätään. Oon JLON kanssa käynyt lenkkeilemässä vaan oman pääni vuoksi, mutta kyllä se vaan on niin haikeeta kun ei pääse vetämään niitä kunnon treenejä.

Muuten mulle kuuluu kyllä hyvää, siis kun miettii duunien puolta ja nyt on ollut aikaa ystävillekkin enemmän sekä ehkä eniten ihan vain itselle. Nyt vasta ymmärrän miten väsynyt mä oon ollut, mulla on ollut viime marraskuusta asti tosi vaikee nukkua, mutta nyt sitä unta vaan tulee ja tulee ja tulee. Voisin nukkua vaikka muutaman kuukauden putkeen. :D

10608458_10152355927610794_357706260034899033_o

Mä haluan nyt vain kerätä mun voimat takasin ja rauhassa parannella itseni ja sen jälkeen palata entistä vahvempana takaisin siihen mitä rakastan ja teen intohimolla. Positiivista on, että en koe treenaamista tai mitään fitnekseen liittyvää vastenmielisenä, mikä on todella yleistä kun ihminen ajautuu ylikuntoon, vaan nimenomaan en malttaisi odottaa että pääsen takaisin geimeihin! <3

Nyt mä lähden JLON kanssa vähän käppäilemään. Ihanaa viikonloppua kaikille ja HURJAN paljon onnea viikonloppuna karsiville !!! <3

 


4 Comments
 • Susanna
  Posted at 15:56h, 18 syyskuun Vastaa

  Moikka! Ylikuntohan johtuu siitä, että elimistön arginiini varastot on tyhjät!
  Itse tämän kokeneena voin todeta, että arginiini ja hyvä sellainen auttaa asiaan.

 • Jossu
  Posted at 16:58h, 18 syyskuun Vastaa

  Ihana Linda! Paljon tsemppiä lepäilyyn :) Oot rohkea kun kerrot näistä asioista julkisesti.
  Nyt kun malttaa odottaa ja levätä niin ei tiedä mitä kaikkea tulevaisuudessa pääsee vielä kokemaan :)

 • Anni
  Posted at 22:45h, 18 syyskuun Vastaa

  Oli tosi rohkeaa, että siirsit kisaamista myöhempään ajankohtaan. Lepäile rauhassa :) Ja blogin postaustahdista ei tarvitse ottaa stressiä! Sun jutut on aina odottamisen arvoisia.

 • Eveliina
  Posted at 19:47h, 19 syyskuun Vastaa

  oot ihana ku oot niin motivoiva ja oikeesti tykkäät tosta treenamisesta. sun tekstejä on niin kiva lukea ku oot noin positiivinen ja upee ihminen! :) <3

Post A Comment