Järkevän shoppailun salat!

*yhteistyössä Ostohyvitys.fi

Moikka!

Ompas ollut ihanat kelit viikonloppuna! Me ollaan kylläkin JLON kanssa otettu todella lungisti ja nukuttu kilpaa koko viikonloppu. Onnistuin vilustuttamaan itseni torstaina eräissä juhlissa, joten  flunssan parantelemiseen on mennyt nuo kauniit säät. Oma vika ;)

Ihan käisttämätöntä miten PALJON tuollainen pieni ranskanbulldog pystyy nukkumaan. Mä olin eilen jo aivan pökerryksissä siitä lepäämisen määrästä, niskat jumissa nukkumisesta, mutta JLO sen kuin vaan jatkoi kuorsaamista onnellisena. Uskomaton tyyppi.

11371115_712488765523924_491930344_n

Oli ihan kivaa käydä ulkona torstaina. Mulle kuitenkin iskee niin hirveet masennukset ja morkkikset alkoholista nykyään, että ei mitään järkeä! Meen niin diippeihin jälkitiloihin että mun on parempi vaan pysyä sillä vissy linjalla jos käyn ulkona. Ja oikeesti, ei se edes oo mitenkään NIIN paljon hauskempaa olla kännissä, kun on tottunut siihen että on selvinpäinkin todella hauskaa. Viiniä on ihana nauttia muutama lasillinen, mutta ”kännääminen” ei ollut kyllä vieläkään hauskaa. :D

Sain mun verikokeiden tuloksetkin ja kaikki näytti olevan kunnossa sen osalta, joten heti kun flunssa alkaa olemaan ohi niin voin varmasti palata kevyesti myös salille jumppailemaan lenkkeilyn lisäksi. :) Kuusi viikkoa lääkäri käski olemaan tekemättä mitään minkä jälkeen tarvitsee mennä suihkuun, mutta luulen että mun hyvinvoinnille on parempi, että kevyesti käyn jumppailemassa, kuin että vaan makaan kotona väkisin. En malttaisi odottaa! Aivan älyttömän hirveä ikävä treenaamista…. Täytyy vaan saada joku kaveri mukaan vahtimaan, että treeni pysyy kevyenä. :D

Onneksi nettishoppailu auttaa aina, oli mikä tahansa. Löysin perjantaina Nellystä pitkään himoitsemani valkoiset Timberland kengät. Ne ei oo mitkään halvimmat kengät, ja tuo väri on tietenkin hieman epäilyttävä puhtaana pitämisen kannalta, mutta olen niin kauan himoinnut kyseisiä kenkiä nimenomaan valkoisina, että oli pakko vaan laittaa tilaukseen. Syksyn kunniaksi!

Nettishoppailun maailma on nykyään hyvin mielenkiintoinen ja hauskinta on, että sillä voi nykyään tienata. Olen ennenkin kertonut mun lukijoille muutaman kerran Ostohyvitys.fi palvelusta, joka kerryttää shoppailijoille tietyn prosentin ostoksista ja sen voi jopa tilittää omalle tililleen. Palvelun kautta pystyy tekemään ostokset huomattavasti edullisemmin ja säästää suuriakin summia, kunhan muistaa aina shoppailla sivuston kautta. Nyt ei eletä mitään parhaimpia aikoja, joten jos ei muuten harrasta shoppailua, niin ainakin pakollisten hankintojen kohdalla voi säästää järkevästi.

Nyt sivustolla löytyy myös uutena, kätevänä palveluna Tarjoukset-osio, joka auttaa käyttäjiä tekemään ostokset sieltä, mistä ne ostoshetkellä saa kaikkein edullisimpaan hintaan. Sivustolla listataan kaikki alennusmyynnit, alekoodit ja sivuston omat erikoiskamppikset. Sieltä on helppo etsiä tarvitsemaansa tuotetta edullisimpaan hintaan ja samalla myös ansaita bonuksia. :) Esimerkiksi juurikin nuo mun tilaamani Timberland kengät löytyivät Nellystä 11,50 % bonareilla, mikä on huomattavasti suurin, joten tietenkin laitoin tilaukseen heidän kauttaan. Elloksella olis ollut jopa 15% bonukset, mutta valitettavasti kyseisiä kenkiä ei ollut heidän listoillaan.

Vinkkinä vielä, että Ostohyvityksellä alkoi tuplabonus kampanja tänään ja monilla suosituilla sivustoilla on nyt mahis saada tupla määrä bonareita! Tämän linkin kautta saat 5€ aloitusbonukset tilillesi ! Shoppailkaahan järkevästi ja säästäkää. :)

11849433_1493875100932896_1309412867_n

Kävin tiistaina ottamassa molempiin keskisormiini Ankh- ristit, jotka symboloivat elämää ja diipimmin ajateltuna ikuista elämää, tuonpuoleista elämää. Harmi että sormista väri lähtee helposti, menenkin uusimaan kuvat kuukauden päästä jotta kuva pysyisi tummempana.

 


4 Comments
 • Zara
  Posted at 18:38h, 15 syyskuun Vastaa

  Hei olis kiva kuulla taas vaihteeksi vähän syvällisemmälläkin tasolla miten sulla menee:)

 • jee
  Posted at 13:33h, 16 syyskuun Vastaa

  Heii! mitä oot mieltä waist trainingistä? onko sulla se Biancaneven korsetti käytössä=)? sopiiko sun mielestä se kaikille? Ajattelin kokeilla omiin selkävaivoihin ja vatsalihasten puutteeseen..

 • Kisu
  Posted at 14:32h, 16 syyskuun Vastaa

  Moi Linda, tosi hyviä kuvia susta!
  Mulla ois sellanen kysymys, kun oon pistänyt lähiaikoina ruokavaliota aika paljon remonttiin ja nyt ois liikunnan vuoro! Siispä mikä on susta paras tapa laihduttaa (juoksu, pyöräily tms.) ? Haluaisin pienemmät reidet sekä tietenkin ylimäärästä rasvaa pois joka paikasta. Onko mahdollista laihtua niin, ettei esim. Takapuolesta lähde myös kaikki pois? Kiitos etukäteen!:)

 • ilari
  Posted at 13:01h, 14 lokakuun Vastaa

  siis toisenlainen valsitus olisi sopinut noilel kynsilel paremmin ja oliko ne jsut maalatut kun tuli se etnana ja vähän limainen vaikutelma niist :)? sii vähän tummepi tausta

Post A Comment