Mikä avuksi syysflunssaan?

Moikka!

Mulla on koko viikon ollut kunnon eipäs-joopas flunssa. Väillä oon ollut aivan varma että nyt oon todella kipee ja aamulla ollutkin taas ihan hyvä olo. Flunssa virusta on taas hurjasti liikenteessä ja en oo aiva varma onko tauti nyt eskaloitunut vihdoin ja puhjennut munkin riesaksi, sillä vietin pienessä kuumeessa koko viimeyön ja nyt kurkku on todella karhea, taas. Todella rasittavaa. Tulis sitten kunnolla niin ei tarvis miettiä sitä sitten sen enempää.

Mulla on kuitenkin aseet flunssaa vastaan ja niistä lempparit ovat:

 • Inkivääri
 • Valkosipuli
 • Hunaja (en tosin saa dieetillä käyttää tätä)
 • Sinkki overdose
 • Glutamiini overdose
 • C, D – vitamiini overdose
 • Magnesium että kaikki imeytyykin vielä
 • Kalaöljyt auttaa myös joidenkin lisäravinteiden imeytymisessä
 • Netflix ja tee
 • Positiivinen mieli siitä että huomenna herää terveenä!
 • Jos en olisi kisadieetillä saattaisin turvautua myös esimerkiksi viskipaukkuun. :D

11960024_10153090872435794_4893063556055592030_n

Musta tulee kipeenä kunnon itkupilli. Mua masentaa jos en oo voimissani, sillä kuinka typerältä se nyt kuulostaakin niin mä haluaisin vaan tehdä duunia ihan super paljon ja treenata ja olla tehokas. Kotona lojuminen masentaa ja alan analysoimaan kaikkea taas aivan liian diipisti. Mulla olis kaiken lisäksi ollut tänään tiimipäivä ja en pääse sinne taaskaan. Viimeksi olin Dubaissa ja nyt oon flunssassa. Tai oikeestaan en viitsi mennä tartuttamaan sinne kisaajia joilla on enää 3-4 viikkoa kisoihin!

Kuuntelen jo toista päivää putkeen The Weekendin uusinta albumia. Rakastan! Sopii hyvin tähän mun moodiin. Nää biisit on jotenkin kieron kiehtovia kun oikeen alkaa kuuntelemaan.

 

11953031_10153092175475794_4064793817057874319_n

Kengät – Here* (siis maailman parhaimmat jalassa!!)

Housut – Gina Tricot joskus aikoinaan

Paita – Fila

 

11949525_10153092175340794_8569106298831257541_n

 

 

Asiasta toiseen. Katselin eilen Cheekin uusimman musavideon. Huh, se on vaan niin karismaattinen tyyppi. Mä tykkään siitä artistina joka biisin ja musavideon jälkeen aina enemmän ja enemmän, vaikken suoranainen suomirap fani sinällään ole koskaan ollut. Jare osaa tuoda tunteet todella käsinkosketeltaviksi kuulijallekkin ja joillakin vain on sitä karsimaa. Vanha kunnon karsima on asia mitä ei vaan voi opetella. Sitä joko on tai ei ole. Jos ootte katsoneet, niin mitäs te tykkäsitte?

10443365_10153092175425794_6326759683452662958_n

 

 


Tags:
,
8 Comments
 • Nella
  Posted at 17:22h, 29 elokuun Vastaa

  Ooot sä kyllä niin upee ! Ostin kans itse noi kengät eilen nyt odottelen ainakin tän postauksen jälkeen niitä innoissani! Mutta mistä on toi upee takki?
  Tykkään hirmusesti blogistasi vaikka en itse ole intoutunut hirveästi urheiluun, mutta blogiasi on silti mahtavaa seurata koska tunnut ihanalta ja aidolta ihmiseltä! :) u go girl!

 • Hann
  Posted at 18:15h, 29 elokuun Vastaa

  Hei ihania kuvia, ja tuosta Cheekistä pakko sanoa, että on karismaattinen ja voimakas tunteiden välittäjä! Diggaaan <3

  -H

 • Katariina
  Posted at 19:22h, 29 elokuun Vastaa

  Heipä hei! Upeita kuvia taas! Toivottavasti paranet pian! <3 ja cheekistä pakko sanoo että tykkään tosi paljon! Sen lisäks että osaa laulaa niin on kyllä myös valtavan upee jätkä, karismaattinen nimenomaan. Ostin itseasiassa tällä viikolla liput cheekin jäähallikiertueen keikalle. Ihanaa päästä fiilistelemään. Kivaa syksyä sulle! :)

 • h
  Posted at 09:26h, 30 elokuun Vastaa

  Hei!
  Voisitko sä tehdä postauksen sun viime vuoden reservedieetistä? Mulla on pieni ongelma siirtyä dieetin jälkeen takaisin korkeemmille kaloreille tai siis kun en tiedä miten paljon niitä kannattaa nostaa.. Toki kisadieetti on rankempi kun tavantallaajan dieetti mutta jos siitä sais vähän vihjettä miten se kannattaa tehdä, ja miten nopeesti ja kuinka paljon niitä kannattaa nostaa.
  Netistä oon lukenut kyllä varmaan kaikki tekstit mitä googlen avulla löytyy, mutta en osaa. Valmentajaan mullei ole varaa.
  Kuitenkin makrot mä osaan itselleni suunnitella, kun tiedän aika hyvin miten ne mulla toimii.
  Jostain sain neuvon että nostais ne suoraan peruskulutuksen tasolle, mutta mä en edes tiedä paljon mä kulutan päivässä, sillä edes plussilla mä en _treenittöminä_ päivinä syönyt mitenkään tietyn kalorimäärän mukaisesti. Toki treenipäiville mulla oli tarkemmat ohjeet.
  Tätä mä ajattelin sen takia sulle ehdottaa koska mun silmään sun reserve oli onnistunut ihan täysin.

 • Rrr
  Posted at 10:51h, 30 elokuun Vastaa

  Kuinkahan nopeasti normaalipainoinen voi saada tuloksia fit with diet ohjelmalla? Tuntuu siinä olevan aika paljon kaloreita..1700.. kun aikaisemmin olen laihduttanut niin se on onnistunut vain alle 1500kalorilla.. niin eikö tuo ole normipainoselle aika paljon? Ja minulle ei ole ainakaan vastattu sähköpostiin vaikka sitä olen fitnetille laittanut..

 • Maris
  Posted at 13:01h, 30 elokuun Vastaa

  Moi Linda, tosi hyviä kuvia susta!
  Mulla ois sellanen kysymys, kun oon pistänyt lähiaikoina ruokavaliota aika paljon remonttiin ja nyt ois liikunnan vuoro! Siispä mikä on susta paras tapa laihduttaa (juoksu, pyöräily tms.) ? Haluaisin pienemmät reidet sekä tietenkin ylimäärästä rasvaa pois joka paikasta. Onko mahdollista laihtua niin, ettei esim. Takapuolesta lähde myös kaikki pois? Kiitos etukäteen!:)

 • sakset
  Posted at 18:58h, 30 elokuun Vastaa

  siistit nää uudet katukuvat susta nice!

 • Tuulia
  Posted at 19:27h, 30 elokuun Vastaa

  Tää juttu flunssakierteessä osu ja uppos. Flunssa on vaan flunssa mut mäkin käyttäydyn kuin joku pitkäaikaissairas flunssaisena; pääsenkö enää koskaan ulos, töihin, liikkumaan jne. Tuolla ne terveet kulkee ulkona jne. Tulee usein flunssassa oikeesti tosi huonot fiilikset. Oon pitänyt tätä piirrettä vähän säälittävänä kun maailma on täynnä oikeitakin tauteja mutta hyvä tietää et meitä on siis muitakin flunssa-dramaqueenejä 😀

Post A Comment