laugh as much as you breathe and love as long as you live

Heippa!

Tänään on satanut lähes koko aamupäivän. Aamuaerobinen venähti duunien vuoksi hieman myöhemmälle, mutta ei auttanut kuin pukea sadetta kestävä takki päälle ja lähteä rämpimään.

Mä en tiedä miks, mutta mä rakastan sadetta. Varsinkin kun sitä tulee kunnolla! Lenkkipoluilla ei näe ihmisiä missään ja kaikki on jotenkin todella taijanomaista, varsinkin jos pääsee jonnekkin metsän keskelle seikkailemaan. Uppoudun aina täysin omiin maailmoihin ja mulle tulee super hyvä fiilis. Rakastan vaan mielettömästi sadetta, vaikka se ei välttämättä kaikista ystävällisin sää olekaan.

Lenkin alussa kävelin Etu-Töölössä kohti lenkkipolkujani ja mua vastaan tuli about mun ikänen jätkä. Veikkaan että se tyyppi oli tulossa koulusta. Sen kohdalla oli ihan mieletön vesilätäkkö autotien puolella ja siitä tietenkin kaahasi joku autoilija ihan täysillä, heittäen lätäköllisen vettä sen jätkän päälle. Ensin katsoin kauhuissani, mutta kun huomasin huvittuneen ilmeen tällä tyypillä, niin repesin automaattisesti kippurassa nauramaan tapahtuneelle. Siinä me naurettiin molemmat, ja se oli ehkä siistein ja aidoin hetki mitä on tullut pitkään aikaan jaettua täysin tuntemattoman ihmisen kanssa.

11866356_10153065609610794_7349181005001585892_n

 

kengät – here*

ruutupaita – mango

käskoru – hermes

laukku – louis vuitton

 

 

Nauraminen on muutenkin ehkä yks parhaimpia asioita elämässä. Mä oon onnekas, mulla on työelämässä ja arjessa ihmisiä ympärillä joiden kanssa saan nauraa ja paljon. Hyvää ja aitoa energiaa. <3 Joskus aikoinaan mietin, että on itsekästä sanoa, että karsi elämästäsi kaikki negatiiviset ihmiset pois. Nykyään ymmärrän tämän merkityksen todella hyvin.

Mä en oikeestaan usko että meistä pohjimmiltaan ketään on paha ihminen tai tahallaan negatiivinen. Uskon siihen, että monilla meistä on vääriä ihmisiä ympärillä ja niiden väärien ihmisten ympärillä on vääriä ihmisiä ja tästä tulee ikuinen oravanpyörä. Olen toki joutunut toteamaan, että jotkut meistä vain on pahoja, mutta useimmiten uskon vain seuran tekevän kaltaisekseen, eikä meistä voi koskaan kukaan tietää mitä joku ihminen käy läpi tai miksi se käyttäytyy miten käyttäytyy. Olen itsekin tehnyt ja sanonut todella inhottavia asioita ja vaikka en pidä siitä, että osoitellaan ja syynätään omia tekoja muiden syyksi, niin kyllä se vain niin on, että seura todella tekee kaltaisekseen. Mulla oli vaihe, kun olin todella väärissä porukoissa ja siellä on ihan ”normaalia”, että jengin lojaalisuus menee mahdollisuuksien mukaan ja silloin ei draamaa puutu. Nyt olen muutaman vuoden ollut täysin erossa tällaisista, enkä edes muista koska viimeksi olisin ollut jossain tilanteessa, jossa olisi joutunut kuulemaan mitä joku sanoi kellekin. Jos on jokin asia niin senkun sanoo suoraan.

Tottakai aina kuulee jotain pieniä juoruja, mutta kun on itsellä ja lähipiirissä kaikki hyvin, niin niillä ei ole mitään merkitystä.

11896232_10153065612870794_6935025804651909195_n

kengät – here*

takki – here*

paita – gina tricot

koru – tebian

Varsinkin nuoremmille lukijoille haluan sanoa, että kenenkään ei tarvitse tuntea oloaan huonoksi kenenkään vuoksi. Jokainen ihminen tulee meidän elämään tarkoituksella ja niillä on aina jokin tehtävä, usein se on opettaa meille jotain, oli se sitten hyvässä tai pahassa. Ihmisistä etääntyminen ja luopuminen tuntuu sillä hetkellä pahalta, mutta kun poistaa negatiivisia tekijöitä elämästä, niin automaattisesti antaa tilaa myös niille positiivisille. Kenenkään meille tärkeän ihmisen ei missään nimessä kuulu aiheuttaa meille paskaa fiilistä. Muistakaa se !

Me kutsutaan ja houkutellaan meidän lähelle sellaisia ihmisiä, minkälaista energiaa me kannetaan mukanamme. Pitäkää siis huoli siitä, että se on positiivista älkääkä antako minkään tai kenenkään saastuttaa teitä. <3

*sisältää tuotelinkin


6 Comments
 • Pilkunviilaaja
  Posted at 18:48h, 28 elokuun Vastaa

  *taianomaista
  Mutta hyvä postaus kyllä!!

 • Jenni
  Posted at 23:10h, 28 elokuun Vastaa

  Heippa! Ihana postaus! Muutama kysymys?

  1) Mitä riisikakkuja suosittelet/itse käytät? (Niissäkin kun on eroja..)
  2)Mihin kategoriaan kisoissa osallistut, milloin ne ovat?
  3)Kisaako Eevi ja Sofia samassa?

  Tsemiä koitokseen, hyvältä näyttää! Wau!!

 • maikku
  Posted at 02:49h, 29 elokuun Vastaa

  Ihana kirjoitus kiitos ❤

 • Isa
  Posted at 12:56h, 29 elokuun Vastaa

  Olipa tosi hyvä kirjotus! Tykkään paljon sun mielipidekirjotuksista ku osaat kertoa oman mielipiteesi :) tuli hyvä fiilis! Ihanaa lauantaita ihana linda!

 • sella
  Posted at 13:32h, 29 elokuun Vastaa

  Hyvä postaus. Ilkeys ja juoruilu painaa toisia alas ja siten tunnet hetken olevasi korkeammalla. Itsekin huomasin, että muutamat ystäväpiirini tyypit puhuivat aina pahaa toisista ja taivastelivat muiden asioita. Huomasin heidän seurassa muuttuvani samanlaiseksi, vaikka inhoan tuollaista käytöstä. Sittemmin on ollut pakko vetäytyä kauemmaksi tällaisesta porukasta.

  Ja hyvä muistisääntö on, että jos joku puhuu aina muista sinulle, hyvin todennäköisesti hän puhuu sinusta muille.

 • ilari
  Posted at 13:43h, 14 lokakuun Vastaa

  no siis mä uskon siihen et positiivset tyypit on sun energiaaa lähellä aj ne ”negatiiviset ” ei vaan oel lähellä sielausi ja mitä kaeumapana hän on sinua sen engatiivisemam nvaikutelman se antaa tai siis ei tuu sitä hyvää energiaa sydämmeen. jos kaikkai kohtaan tuntisi tosi syvästi niin eihän silloi nenään pystyisi lähtee ulos ovesta kun siihen tunteeseen pakahtuisi ja ei pystyis tekäämn juuri mitään ku pä olisi koko ajan onnesta pyörällä vai voisko?.) ja mitä kaeumpana toisiaan ne sielut on henksiesti sen enemmän ee syö sitä energiaa ja sit tulee ne huonto vibat .. sisi vaikak ei olisi koskaan kohdanukkaan toista jo kuvaaa katselemalal ne voi huomaa

Post A Comment