Reissaajan vinkit välipaloihin!

Kaupallinen yhteistyö: SportyFeel

Heippa!

Mä itse reissaan todella paljon töiden vuoksi. Joskus työt vievät jopa ulkomaille, mutta useimmiten pysyn kuitenkin Suomen rajojen sisäpuolella. Suomessa on iisiä noudattaa ruokavaliota lähes missä tahansa. Nykyään huoltsikoidenkin ohessa löytyy ruokakauppoja, joten jos ei muuta keksi niin ostan matkan varrelta vaikkapa tomaatteja, kalkkunaa, kurkkua ja riisikakkuja ja syön ”suoraan purkista”. Myös ravintoloissa on helppoa syödä, kunhan on vaan pokkaa olla hieman hankala ja kysyä oman ruokavalion mukaista annosta.

Kisadieetillä pyrin kuitenkin vetämään todella täsmällisesti valmentajan ohjeiden mukaan ja huolehdin ruuista ”orjallisesti”. On helppoa noudattaa ohjeita kun ruuat on valmiina prepattuina ja pakattuina ja jos reissu on pidempi, eikä kauppa mahdollisuutta välttämättä ole, löytyy onneksi monenlaisia vaihtoehtoja, kuten tonnikala joka säilyy avaamattomana huoneen lämmössä pitkään. Tonnikalaa ei välttämättä ole kuitenkaan niin kivaa syödä esimerkiksi pitkällä lennolla lentokoneessa, joten multa löytyy lähes aina laukusta jotain proteiinijuomaa, kuten heraa ja offilla kannan usein mukana jonkinlaista proteiinipatukkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Proteiinipatukoista ollaan montaa mieltä. Mä en itse suosittele ketään korvaamaan suoranaisesti ruokavaliossa mitään ylimääräisillä lisäravinteilla, mutta tottakai mielummin olen sen kannalla, että välipalana uppoaa vaikka annos proteiinijuomaa tai proteiinipatukka, kuin jotain todella ”turhaa” polttoainetta, kuten pikaruokaa tai karkkia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

SportyFeelin uusista tuotesarjoista löytyy vaikkapa mitä makuja proteiinipatukoissa, sekä myös pienempää ja isompaa kokoa. Esimerkiksi kuvissa näkyvät Protein+ proteiinipatukat sisältävät runsaasti proteiinia ja pitävät sen vuoksi nälänkin hyvin loitolla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun ehdoton lemppari välipalaidea on kuitenkin kätevät Sportyfeelin minipussit proteiinijuomille! Mä vihaan kantaa tuhansia purkkeja laukussa ja varsinkin ”arkilaukuissa”, sillä kuinka monesti mulla onkaan levinnyt palkkarit, wheyt ja herat pitkin Vuittonia. Mä luulen ja veikkaan, että moni treenaaja tietää sen fiiliksen, kun purkin kansi tai palkkaripullon korkki on ollut huonosti kiinni ja jauhot löytyvät laukun tai treenikassin pohjalta. ;)

Näitä pusseja on helppo kuljettaa mukana ja sekoitella missä tahansa veteen. On myös paljon kätsympi ottaa valmiit pikkupussit mukaan reissuun, kun kokonaista pussia/purkkia palkkaria tai proteiinijauhetta. Annokset on valmiina, eivät paina mitään saatika vie tilaa laukussa!

Kuvassa näkyy annospussit WheyPro+ minuttusuklaana, joka sopii proteiinilisänä täydentämään ruokavaliota, sekä palautusjuoma RecoPro+ minttusuklaana!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ps. Vielä kerkeää mukaan Sportyfeelin hauskaan käsilläseisontahaasteeseen, joka starttaa 1.9!

Ohjeet vielä pähkinänkuoressa: Tallenna numero 040 630 0173 puhelimeesi ja lähetä siihen WhatsApp-viesti ”haaste” ja olet mukana! Ensimmäinen treeniviesti tulee 1.9. Haaste ei vaadi aiempaa kokemusta käsilläseisonnasta.


3 Comments
 • Koukussa
  Posted at 18:05h, 27 elokuun Vastaa

  Moikka Linda! Mitä mieltä olet kreikkalaisesta jugurtista terveysmielessä.. se on vaa niiiin hyvää

 • Essik
  Posted at 20:45h, 01 syyskuun Vastaa

  Ei kyllä tullut minkäänlaista tekstiviestiä haasteeseen liittyen. :(

  • linda
   Posted at 16:49h, 02 syyskuun Vastaa

   MIHIN KATOSI WHATSAPP?

   Alun perin tarkoituksemme oli julkaista treeniohjeet Whatsappin kautta. Treeniryhmämme kasvoi kuitenkin pienessä ajassa niin suureksi (yli 10 000 tilaajaa), että Whatsapp ei enää osoittautunut luotettavaksi kumppaniksi. Osalta ihmisiä jäi päiväohjelma vallan saamatta, osalta puuttuivat kuvat. Jotta pystyisimme varmistamaan, että kaikki halukkaat pääsevät nauttimaan treeneistä, siirryimme käyttämään luotettavampia palveluja: Instagramia ja verkkosivuja. Pahoittelemme, jos tämä muutos aiheutti harmia.

   Emme tule käyttämään jatkossakaan WhatsApp-treeneihin ilmoittautuneiden puhelinnumeroita markkinointi- tai muihin tarkoituksiin, vaan ne tuhotaan tietosuojaperiaatteidemme mukaisesti. Lisätietoa http://www.lidl.fi/fi/1228.htm

Post A Comment