Tavallinen arkipäivä Lindan tapaan!

Moikka!

Multa toivottiin sellasta ”perus päiväni” postausta! Kuvia mulla ei ole mutta kerron millainen on mun normaali päivä. Mulla ne harvemmin on samanlaisia, johtuen siitä että työni on milloin mitäkin: kuvauksia, kolumnia, blogia, edustusta, valmentamista, matkustusta, treenaamista…

Tänään nukuin pitkään, sillä mulla oli päivä vapaa kaikesta ”fyysisestä” duunista, eli kalenterissa ei ollut tapaamisia tai menoja muihin mestoihin. Lähdettiin JLOn kanssa aamulenkille, joka kesti noin tunnin verran. Ilma oli aivan mieletön ja kävin myös hieman uittamassa possua.

Ihmiset on kyselleet millaista mulla on arki koiran kanssa. JLO on välillä mulla, välillä Joelilla. Riippuu ihan meidän molempien työkuvioista, mutta se kummalla on rauhallisempi viikko ja enemmän aikaa koiralle pitää JLOn. JLO on meille molemmille törkeän tärkeä ja siitä pidetään huolta kuin omasta lapsesta. Hän on myös kovasti lomaillut mummolassa, jossa pääsee metsiin riehumaan ja lenkkeilemään luontoon päivittäin! JLO on tosi sporttinen ja energinen pakkaus ja tarvitsee liikuntaa paljon.

IMG_8875

Mä itse ulkoilutan JLOn usein aamuisin ja lenkki on pituudeltaan 5-8km, säästä tietenkin riippuen! Kovin kuumalla ei ihan hirveesti yli 5km mennä ja jos mennään niin välissä täytyy päästä viilentymään, kuten vaikkapa uimaan. Jos mulla on juosten tehtävä aamuaerobinen, niin JLO pääsee aamusta heti koirapuistoon purkamaan energiaa. Meillä on myös mukavan kokoinen sisäpiha, jonne pääsee heittelemään keppiä ja purkamaan energiaa kiireisinä aamuina!

Lenkin jälkeen hoidin sähköpostiasioita, annoin yhden haastattelun MeNaisille ja suunnittelin FitNetin uusia ohjelmia, joita kuvataan huomenna mm. Mari Valosaaren kanssa yhteistyössä.

Äippä on stadissa käymässä ja tuli mun luo kylään kun olin saanut kiireisimmät pois alta. Siinä samalla mä siivoilin kotia; imuroin, pesin pyykkejä, pyyhin pintoja ja laitoin ruokaa….

Robert tuli hakemaan meidän duunin jälkeen jätskille. Tosin mun rooli oli syödä silmillä ja ai että mikä korvapuustin tuoksu lumosi mut kahvilassa. Onneksi mua ei juurikaan haittaa muiden herkuttelu, enkä tee siitä itselleni ongelmaa tai suurta numeroa. En koskaan ole ollut karkkien, pullien, pizzojen tms. mussuttaja, mutta kyllä tällaisilla low kaloreilla tekee mieli vaikka ja mitä kun joku perus miniluumutomaatti maistuu karkilta!

Siinä vähän aikaa kerittiin nauttia auringosta kun piti taas jo mennä. Päivän toiset treenit odottivat! Äkkiä kaupan ja kodin kautta ja reippaillen salille. Mä käyn lähes jokapäivä kaupassa ja ruoka on sellanen mistä en tingi. Mua ahdistaa jos jääkaappi on tyhjillä tai siellä ei ole tarpeeksi ruokaa. Kodin tekee ruoka. :D

Mulla oli  takareisi/pakara painotteinen plyo-kiertoharjoittelu treeni vuorossa ja onnistuin jotenkin muljauttamaan mun polven ihan treenin lopussa. Tosin toivon että ei ollut mistään sen vakavammasta kyse ja annoin sille vähän shokkihoitoa kylmä-kuuma tapaan ja nyt pidän peukkuja, sillä huomenna kuvauksissa olis polvelle käyttöä!

IMG_8876

 

Treenin jälkeen tultiin kotiin ja äkkiä ruokaa naamaan. Kyllä se riisi ja jauheliha on vaan hyvää. Nyt jos sais jotain niin söisin sitä vaan kiloittain, paljon oliiviöljyä vaan sekaan! :D

JLO menee usein tässä kohtaa joko puistoon tai pienelle iltalenkille. Keppiä heitellään hetki usein myös sisäpihalla ja puretaan energiaa, jotta yö nukutaan hyvin. JLO kyllä nukkuu aina hyvin, mutta huvittavan sikeesti kun siltä saa energiat purettua yöksi.

Kohta oliskin jo nukkumaanmenon aika. Robert on opettanut mut menemään 21-22 välillä nukkumaan, sillä se herää joka aamu 5-6 välissä ja mäkin herään sillon vähintäänkin tekemään aamupalat Robertille. Mun tekemä puuro maistuu kuulemma paremmalle, joten mun on tehtävä aamupala….

Enköhän mä kömmi väsäämään mun munakasta ja pikkuhiljaa tuonne makkariin tuhisemaan, jotta huomenna taas jaksaa. Kummasti piristää tuo aurinko ja lämmin ilma!! :)

IMG_8860

Kuvat – Petri Mast


12 Comments
 • Ansku
  Posted at 22:25h, 05 elokuun Vastaa

  Näää sun kirjotuksen on niin ihaniii! 😍Oon yrittäny pistäää sulle sähköpostia ruokavalioista mutta ei ikinä oo vissiin tullu perille:( jos pystyt pistäää mulle jotain mailii olis hirveen kiva:)

 • Annn
  Posted at 22:27h, 05 elokuun Vastaa

  Kiva postaus :-) Asutteko miehen kanssa yhdessä?

  • linda
   Posted at 22:46h, 05 elokuun Vastaa

   No käytännösSä joo, Robertin kämppä on nyt rempassa (:

 • Riikka
  Posted at 23:24h, 05 elokuun Vastaa

  Olitko tänään kenties kahvila regatassa? Kuvittelin ainakin nähneeni :)

  • linda
   Posted at 23:25h, 05 elokuun Vastaa

   Olin joo :)

 • Punttimimmi
  Posted at 23:54h, 05 elokuun Vastaa

  Onpa sulla reidet kasvaneet! 😍😍

  • linda
   Posted at 06:52h, 06 elokuun Vastaa

   Juu ne on taas ylläri ylläri keränneet kaiken ;D

 • Elzu
  Posted at 00:21h, 06 elokuun Vastaa

  Pisti vaan silmään tekstistä, että käyttekö koiran kanssa oikeasti vain kaks kertaa päivässä ulkona vai pääseekö se jossain välissä ulos, mikä nyt vaan ei postauksesta ilmennyt ? Mun mielestä kaksi lenkkiä päivässä on liian vähän, olipa se aamulenkki minkä pituinen hyvänsä :/ Mä en ainakaan voi täyttää päivääni ohjelmalla niin, ettei koira pääse vähintään kolmesti ulos, joista ainakin yksi on pitkä lenkki (siis vähintään tunti-puoltoista tuntia). Toivottavasti asia ei näin kuitenkaan ole ja elävä olento saa liikuntaa ja mahdollisuuden ”vessassa ” käyntiin kuten ihmisensäkin:)

  • linda
   Posted at 06:52h, 06 elokuun Vastaa

   Tottakai JLO käy ulkona , se on mukana melkein jokapuolella muutenkin mihin koiran vaan voi ottaa :D

 • Eve
  Posted at 11:08h, 08 elokuun Vastaa

  Hassua et just ku olin lukenu tän postauksen menin ikkunasta kattoon keliä niin tuntu ku oisin nähny sut koiran kanssa lenkillä töölössä😄 tosin luultavasti vaan kuvittelin nähneeni!

  • linda
   Posted at 11:38h, 08 elokuun Vastaa

   Voi hyvin olla, koska oon tällä hetkellä Töölössä jlota uittamassa ;) asun etu-Töölössä itse!

Post A Comment