Kuntochek ja muutokset !

*sisältää tuotelinkin

Tänään kävin kuntochekissä valmentajallani Marjolla Keravan Power Centerillä. Sain ihanalta Luisalta kyydin ja vietettiinkin aikaa enemmän tänään yhdessä. Oon niin kiitollinen mun ystävistä <3 Ihania!

Palaute oli positiivista, rasvaprosentti oli tippunut huiman määrän viime tsekistä, eli tämän kuun alusta ja siitä jäi tosi hyvä fiilis. Mulla oli kroppa myös todella kuiva edellisellä kerralla, joten nyt nestetasapainokin oli parantunut! Mulla on kroppa tällähetkellä sellanen ”löysä”, eli rasva on palanut ja iho on sellanen ihme vetelä ja venyvä. Ei siis niin kaunis vaihe dieetissä, mutta oon innoissani, koska tiedän nyt viime dieetistä että tän vaiheen aikana alkaa tapahtua radikaalimmin kunnon suhteen edistystä ja niin että sen näkee selkeämmin!

Vertailin myös eilen 2kk jälkeisiä kuvia, jolloin siis alotin dieetin ja eilen otettuja kuvia ja onhan siinä tapahtunut aika suuri muutos. Kiloja on tippunut ”vasta” n. 4 kg ja vielä on tiputettavaa, mutta tässä on vielä ” 11 weeks out” kisoihin, eli about yhden dieetin verran, joten eiköhän tässä sinne lavalle päästä :)

Nyt otettiin kuitenkin sellanen vaihe päälle, että vedetään tiukempaa linjaa aina 5 päivää ja kevyesti tankataan kerran viikossa, eli tehdään kunnon kalorivaihteluita. Treenejä aerobisten suhteen hieman kevennettiin ja treenit päivitettiin. Nyt lepään koko viikonlopun, eli en treenaa lainkaan ja maanantaina starttaan uudet ohjelmat! Oon jotenkin nyt taas super innoissani :)

IMG_8723 IMG_8726

 

Oon pitkään halunnut noita kenkiä, sillä ne on aina vaikuttanut todella mukavilta jaloissa sekä käteviltä myös arkeen että myös juhliin. En vaan jostain syystä oo saanut aikaseksi tilattua! Nyt vihdoin ja viimein hommasin ne. Aivan super ihanat jaloissa, vois hyvin lähteä vaikka lenkille noissa ;)

Kengät – HERE*

Laukku – Chanel

Käsikoru – Hermes

Body on Nellystä, mutta nähtävästi loppu :( Linkkaan heti jos näen että tulee takaisin!

Housut – GinaTricot

Kirjoittelin tuossa juuri fitbodyn kolumnin valmiiksi ja nyt vedän iltapalan nassuun ja lähden tuohon sohvalle löhöämään! Oon jäänyt aivan koukkuun snapchat sovellukseen ja on hauskaa tsekkailla sieltä, varsinkin vloppuisin, muiden sekoiluja! Mun touhuja voi seurata myöskin ja mut löytää nimellä (ylläriylläri) lindamanuella! :) Sinne päivittelen nykyään aktiivisemmin kaikenlaista höpöhöpöä muodista treeneihin ja siellä pääsee näkemään siivun mun jokapäiväistä arkea hieman lähempää videoiden ja kuvien muodossa. Tänään kävin eläinkaupassa hakemassa JLOlle ruokaa ja sain mm. snapattua  videon jossa on lintuja…. jälkeenpäin huomasin että videossa undulaatti ulostaa suoraan kameran edessä :):):):):):) Mahtavuutta!! Tule toki seuraamaan :D

11380145_1636947733248440_845391114_n

Paita – BikBok

 


26 Comments
 • Avatar
  Aa
  Posted at 00:32h, 01 elokuu Vastaa

  Heippa, mikä tuon bikbokin paidan nimi on ja onko se ihan tän hetkisestä valikoimasta? Kiitos :)

 • Avatar
  H
  Posted at 06:44h, 01 elokuu Vastaa

  Älä julkaise kommenttia minkä äsken lähetin missä on mun koko nimi! jos julkaisit niin poista se nopeesti! kiitos ja anteeks!

 • Avatar
  miimu
  Posted at 07:17h, 01 elokuu Vastaa

  Moi! Voisitko tehdä joskus postauksen JLosta? :)

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 09:25h, 01 elokuu Vastaa

  Kiva että homma etenee. Ja hei wau toi huulipuna! Mitä se on??

  • Avatar
   linda
   Posted at 22:46h, 05 elokuu Vastaa

   se on YSL huulipuna, sävyä en muista millään!!

 • Avatar
  summer
  Posted at 11:39h, 01 elokuu Vastaa

  Lähetin sulle aikasemmin kommenttii siitä etten pysty kirjautuun fitnettiin. Ymmärrän kyllä ,että pidät työn ja blogin erillään toisista. Ongelma on kuitenkin se ,että oon unohtanu salasanan ja käyttäjänimen ne oli mulla paperilla ja oon hukannu sen. Huomasin nyt blondiviivellä ,että ne pystyy tallentaan muista minut kohdasta kun tähän asti en oo kirjautunu pois fitnet sivustolta. Myös käyttäjänimen laittamalla saa uudensalanan ,mutta tadaa en muista enää 3 viikon päähän. Tietty sähköpostiosoite olis kannattanu laittaa käyttäjänimeksi. Mulla on ohjelma puolivälissä ja ens maanantaina vaihtuu treeniohjelma. Saako tunnuksia enää vaihdettua tai palautettua?😳

  • Avatar
   linda
   Posted at 12:16h, 01 elokuu Vastaa

   Siellä on se palaute boxi josta menee viestit meidän nettisivujen hallintoon ja ne osaa auttaa sua!! (:

 • Avatar
  Zane
  Posted at 22:08h, 01 elokuu Vastaa

  Hei!

  Voitko auttaa mua. Treenaan paljon ja harrastan crossfittiä, kisoihin meneminen on haavena joskus muttei tällä hetkellä lähiaikoina koska kunto ei ole tarpeeksi kohillaan :D olen miettinyt hankkia personal trainerin, mutta aiemmin mulla on ollut jo ja hän ei kunnollista ruokavaliota antanut vaan elämäntaparuokavalion lähinnä. Joten voinko/kannattaisiko jo nyt hankkia joku joka pystyisi auttamaan kisahaaveisiin, vai pitääkö olla timmissä kunnossa jo siinä vaiheessa..? :/ kiitos paljon!

  • Avatar
   V
   Posted at 11:56h, 02 elokuu Vastaa

   Moikka! Mä en oo Linda, mutta ite liityin tiimiin ja sain sitä kautta kaks ihanaa pt:tä, voin aina tekstata heille mihin aikaan vaan ja kertoa kaikki murheet ja kommellukset ja en tiedä voiko sanoa, että on helpompaa mennä alusta loppuun yhdessä, mutta ainakin omat pt:t tietää ne mun heikkoudet, ruokavalion ja treenityylin. Se yhteenkuuluvuuden tunne (yhteistreenit/tiimipäivät) on ihan mahtavaa! :D

   • Avatar
    Zane
    Posted at 17:18h, 03 elokuu Vastaa

    Saako kysyä missä tiimissä sitten olet? :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 22:45h, 05 elokuu Vastaa

   Ei tiimissä todellakaan tarvitse olla kisakunnossa valmiiksi, vaan siksi on valmentajat että ne tekee sen duunin sun kanssa ! harvoin kukaan kisaa ainakaan vuoteen kun ottaa valmentajan/ liittyy tiimiin!(:

 • Avatar
  Jonna
  Posted at 20:37h, 02 elokuu Vastaa

  HAHA! vitsi mä räkätin sille linnunkakalle, katoin varmaan neljään kertaan, et vetäääks se oikeesti TORTUT :D
  Hei miten muuten, mua onaskarruttanut nyt jo jonkun aikaa, kun vedät treeniä salilla, nii mitä teet tai teetkö mitään sun hiuksille sen jälkeen? Musta tuntuu, että mulla sen takia tullut päänahkaan jotain ärsyttviä näppyjä. Ja aivan hiusrajaan myös… Ahdistaa, kun ikinä en ole mistää näppylöistä sen enempää kärsinyt, ja nyt tuntuu että koko pää kukkii. :D

  • Avatar
   Emilia
   Posted at 21:09h, 05 elokuu Vastaa

   Mulle alko kans ilmestyy ryppäittäin näppyjä hiusrajaan kun salitreenejä ja aerobisia lisättiin. Nyt niitä ei enää ole. Piti vaan alkaa kunnolla peseen kasvot aamuin illoin huomioiden myös se hiusraja. Muista myös kasvovesi! Kannattaa myös kuoria iho ainakin kerran viikossa jos on taipuvainen rasvoittuvaan ihoon ja finneihin.

   • Avatar
    Jonna
    Posted at 21:19h, 05 elokuu Vastaa

    Ah jes täytyy tesmaa. oon yrittänyt just käyttää aamun illoin puhdistusvaahtoa ja olla näpräämättä. Mutta hyvä tietää, mulla on siis vielä toivoa :D

  • Avatar
   linda
   Posted at 22:45h, 05 elokuu Vastaa

   Joo älä!!! :D
   Kannattaa tosiaan rasvata ja puhdistaa ihoa, jos käytät lippistä tms niin saattaa hangata ja ärsyttää hiusrajaa! usein myös iho vähän niinkun puhdistautuu hikoilun vuoksi ja saattaa hetkellisesti aiheuttaa näppyjä!

 • Avatar
  V
  Posted at 00:14h, 03 elokuu Vastaa

  Toivon että kunnioitat itseäsi sen verran, että erosit robertin kanssa sen jälkeen kun kuulit mitä hän selkäsi takana oikeen duunailee ja käy vieraissa….

  • Avatar
   linda
   Posted at 11:02h, 03 elokuu Vastaa

   No Nyt on kyllä ihan unohtunut infota mulle asiasta :D

 • Avatar
  Rr
  Posted at 00:58h, 04 elokuu Vastaa

  Mun tekisi mieli ottaa tuo fit with diet valmennus.. mutta ongelmani on että en töitteni takia pysty mitenkään säännölliseen ateriarytmiin.. olen harkinnut monesti aloittavani jonkun nettivalmennuksen mutta teen sellaista työtä jossa on oikeasti mahdottomuus syödä säännöllisesti.. silloin syödään kun keretään ja työpäiväni kestää 7-9h… onko aivan turhaa siis ostaa mitään ravintovalmennusta kun joka paikassa hehkutetaan sitä kuinka ateriarytmi on tärkeä..??? 😟

  • Avatar
   linda
   Posted at 22:44h, 05 elokuu Vastaa

   No eihän se turhaa ole, 4h välein olisi kuitenkin hyvä syödä, eli kunhan söisit ennen töitä ja ainakin kerran- kaksi töiden aikana niin onnistuisi hyvin :)

 • Avatar
  vieras
  Posted at 23:20h, 04 elokuu Vastaa

  Ja huulet senku turpoo kun dietti etenee..onks tää yleinenkin sivuvaikutus:D

  • Avatar
   linda
   Posted at 06:33h, 05 elokuu Vastaa

   On ja vakava sellainen;)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:05h, 05 elokuu Vastaa

  Ero Robertin kanssa? =O

  • Avatar
   linda
   Posted at 22:43h, 05 elokuu Vastaa

   Ei olla erottu ;)

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 21:11h, 05 elokuu Vastaa

  Sä kun yhdessä vaiheessa kehuit Vita Liberataa niin ootkos jo kokeillut Body Actionilta saatavaa Curasanoa? Jos oot ni ois kiva tietää vähän millaista se on verrattuna Vita Liberataan :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 22:43h, 05 elokuu Vastaa

   Moikka, en oo kokeillut. Vitaa käytän itse vieläkin sillon tällöin, pitäiskin hakea lisää kun tämä kesä ei paljoa rusketa :D

 • Avatar
  ilari
  Posted at 15:43h, 14 lokakuu Vastaa

  jotenkin toi navan alaosa ja housn ylä soa jtti sen vajaaks tai sitten noi hosuut oli hiukan liia nylhäällä ja ehttomasti toi vika kuva oli paremi sust ja toi lämpöö enempi :) vaikka ootkin blloddsi mulel vois sopii tolalne kuviotu sininen harm iet ton tyylisä ei oo meihilel siis huppareita siis selalsia vähnä löysii mut tolalsilal kuosiella ei siin.
  crusin da streets 64
  https://www.youtube.com/watch?v=tDX2eB3IdV8
  good daamn bloods drive by ;)

Post A Comment