Roadtripillä!

Heippa!

Huh mikä viikonloppu takana. Lähdettiin Eevin kanssa Ruotsiin työmatkalle. Itse leiristä tulee erikseen oma postauksena, kun saan makeet materiaalit itselleni. Tällä kertaa availen hieman sitä, minkälaista on, kun kaksi dieettiaivoa lähtee reissuun ;)

IMG_7928

 

Me ollaan tunnettu Eevin kanssa jo aika pitkään, mutta ei koskaan vietetty yhdessä aikaa kaksistaan hirveesti. Tiesin kuitenkin, että luvassa on rentoa ja hauskaa seuraa. Dieetillä on energiat välillä hieman rajalliset ja keskittyminen aivan muualla, joten olisi ollut ehkä hieman jopa raskasta olla reissussa jonkun aivan erilaisen ihmisen kanssa, mitä itse on. Saatika jos toinen ei ymmärtäisi lainkaan sitä, että miksi mulla on herat ja kananmunat mukana ja että mun on pakko lilluttaa aamulla tee vedessä mun puurohiutaleet sen sijaan että voisin vetäistä aamupalasämpylän napaan.

Ja myös toisinpäin, voin vaan kuvitella kuinka raskasta olisi olla mun kanssa nyt reissussa, jos ei ymmärtäisi. Hah!

Ollaan myös molemmat todella suoria ja rehellisiä tyyppejä, heitetään todella ronskia läppää ja ollaan maailman itseironisimpia ihmisiä. Reissu täyttyi pilakuvista, järkyttävistä itsensä häpäisy videoista ja naurusta. Joka asiasta piti vääntää jonkinlaista parodiaa ja vitsiä.

Reissu oli yllättävän rankka, mutta siitä selvittiin huumorilla ja vertaistuella kaikesta kunnialla.

IMG_7938

Kunnon primadonnat!

 

Eilen oli aivan ihanaa palata tuttuun ja turvalliseen arkeen. Tein heti aamulla aerobisen ja illalla kävin vääntämässä selkätreenin. Mulla on forkut aivan jumissa viikonlopusta, joten oli hieman ongelmia vääntää selkää kun puristusvoima on aivan hukassa. Sain kuitenkin hyvän treenin tehtyä.

Tänään mulla on ollut pientä kurkkukipuilua, mikä johtuu selkeästi vaan siitä että kroppa ja mieli huutaa lepopäivää, joten olen pyhittänyt päivän vain töille ja levolle. Duunit ei kuitenkaan tunnu loppuvan tekemälläkään, joten siirryn takaisin ohjelmien pariin ja palaan myöhemmin lisää siihen, mitä itseasiassa tehtiinkään Ruotsissa ja mitä kaikkea tuli opittua! :)

Ihanaa viikkoa kaikille <3

 


13 Comments
 • Katariina
  Posted at 19:05h, 20 heinäkuun Vastaa

  Moi Linda! Olipa kiva katsella noita kuvia sinusta ja Eevistä! Ootte kumpikin ihan huipputyyppejä!:) ihanaa viikkoa sinullekin!<3

  • linda
   Posted at 20:39h, 20 heinäkuun Vastaa

   Ihana kuulla, kiitos paljon <3

 • Tarzan
  Posted at 20:14h, 20 heinäkuun Vastaa

  Oon varmaan kieroutunut mieleltäni mutta mun mielestä te näytätte hirvittävän söpöiltä kaksoisleuoilla :Dd

  • linda
   Posted at 20:39h, 20 heinäkuun Vastaa

   Hahah kiitos !!! :D

 • mom
  Posted at 17:21h, 21 heinäkuun Vastaa

  Ihastuttavat , söpölit hullut(telijat) ! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<<<<<<<<<<<3

 • Anni
  Posted at 18:41h, 21 heinäkuun Vastaa

  haha aivan ihania noi kuvat :D♥

  • linda
   Posted at 15:38h, 23 heinäkuun Vastaa

   kiitos :D

 • satu
  Posted at 22:39h, 21 heinäkuun Vastaa

  Ton Eevin kasvot on kyl ihanan sirot ja naiselliset sun kasvojen rinnalla. näytät vähän ruotsin kissieltä, etkä hyvässä mielessä.
  eevi varmaan kääntää aina kaikki miestenkin päät missä liikkuukaan, mielettömän raikkaan ja valovoimaisen oloinen nainen

  • Posted at 21:06h, 22 heinäkuun Vastaa

   Viittiks Satu laittaa sun kuvan ?

 • Johanna
  Posted at 21:27h, 22 heinäkuun Vastaa

  kommentoippas Satu tuo sama kommentti oman kuvasi kera :) kiitos ! Ps. Kissie on kaunis ja yksi ruotsin suurimmista blogeista. Eiköhän se kerro että täytyy jotakin siinäkin naisessa olla kohdillaan kun on paljon lukijoita jotka ovat kiinnostuneita nimenomaan HÄNESTÄ :)

  • linda
   Posted at 15:38h, 23 heinäkuun Vastaa

   :D jooo, aikamoista!

 • Juulia
  Posted at 11:20h, 23 heinäkuun Vastaa

  Mihin hintaan sulta saikaan niitä ruokavalioita ja mihi mun pitää lähettää tietoja itsestäni ja mitä haluat tietää että pystyt tekemään ruokavalion? :)

Post A Comment