20 facts about me

 

 

 

Mun aamu alkoi tänään vähän myöhempään. Nukuttiin Robertin kanssa johonkin 11 aamupäivästä ja se on mun nykyselle rytmille törkeen myöhä. Robert on opettanut mut menemään nukkumaan arkisin jo viimeistään 22 aikaa ja sillä soi kello aina ennen kuutta aamulla, jollon itsekin alan heräilemään. Tuntuu siis kuin olisi nukkunut koko päivän ohi.

Robert lähti aamulla duuniin ja mä samoihin aikoihin tuonne myrskyn keskelle lenkille! Kyllä vähän puistatti ajatus tuosta ilmasta (täällä oli aamulla aivan törkeä vesisade), mutta lähdin silti.

Siis huhuh! En muistanutkaan miten upeaa sateella on juosta! Hyvin pitkästä aikaa vaivuin erään sumuisen sillan kohdalla ns. juoksjan taivaaseen. Olin aivan kylmillä väreillä ja tuntui kuin aika pysähtyisi. Niin makeen näköistä, hyvä musiikki korvilla ja sade kasvoilla. Ei ketään missään, ihan voittamaton ja pelkästään hyvä fiilis. Oli siistiä !

 

11062815_10152998185545794_7950923202472739784_n

 

Otsikon mukaisesti ajattelin pitkästä aikaa tehdä tällaisen hauskan 20 faktaa minusta teemaisen postauksen. Osa pidempään mun blogia lukeneena saattaakin tietää musta aika paljonkin faktoja, mutta jospas uudet lukijat saisivat jotain hauskoja seikkoja tästä irti! Yritän keksiä mahdollisimman mielenkiintoisia juttuja!

 1. Olen puoliksi Kreikkalainen, mutta asunut lähes koko ikäni Suomessa. Olen viettänyt pitkin elämääni pidempiä ja lyhyempiä aikoja Kreikassa, yksin ja perheen kanssa.
 2. Mulla on kaksi veljeä, pikkuveli & isoveli. Andreas on mua 2 vuotta vanhempi ja Frans 4 vuotta nuorempi.
 3.  Olen yrittäjä perheestä, molemmat vanhempani ovat olleet lähes niin kauan kuin muistan yrittäjiä, joten mulle on aina ollut selvää että mustakin tulee yrittäjä. Olen ollut töissä muilla, mutta se johtaa usein siihen, että alan ideoimaan ja turhaudun, jos näen jotain kehitysmahdollisuuksia joihin ei tartuta. Tällähetkellä olen kahden yrityksen toimitusjohtaja ja kuulun äitini yritysten hallitukseen.
 4. Kirjoittaminen on aina ollut mulle todella tärkeä tapa ilmaista itseäni, luki joku tai ei. Olen blogannut kohta 5 vuotta ja ennen sitä kirjoittanut päiväkirjoja koko elämäni siitä saakka, kun opin kirjoittamaan. En koskaan aloittanut blogia sillä motiivilla, että siitä tulisi suosittu/kuuluisa saatika että saisin siitä rahaa.
 5. Mun työ on todella julkista, mutta todellisuudessa oon hyvin yksityinen henkilö. Oon todella perhekeskeinen sekä tarkka siitä, ketä todellisuudessa päästän lähelleni. En hengaile lähes koskaan missään tai viihdy suurissa porukoissa.
 6. Olen todella rehellinen ja kysyttäessä vastaan kyllä mielipiteelläni, miellytti se tai ei. En ole koskaan osannut ns. miellyttää tahtomattani sekä väsyn teennäisyydestä ympärilläni. Tämä piirre koituu usein kohtalokseni ja se käsitetään helposti väärin.
 7. En kuitenkaan ole koskaan moukkamainen tai tarpeettomasti tyly, vaan pyrin elämään hyvien tapojen mukaan ja mm. tervehtimään jokaista, pidin tai en sekä perustelemaan mielipiteeni. Mun mielestä on törkeen hyvin sanottu: ”i knew i matured when i realized every situation doesn’t need a reaction”. Mun mielestä tämä ”you cant sit with us”- meininki kuuluu lapsille.
 8. Olen erittäin omistuvainen, kun kyse on perheestä tai tavoitteista sekä ehdottomasti yhen miehen nainen.
 9. Rakastan R&B musiikkia sekä jenkki räppiä. Treeneissä kuuntelen kuitenkin kunnon metalliheviä ja punkkia. :D Nousee rauta!
 10. En ole riitelevää tyyppiä ja annan läheisille todella nopeasti anteeksi. Mulla on kuitenkin rajani ja rajan ylitettyä en koskaan räjähdä, vaan ns. katoan. Ihmiset jotka ovat loukanneet mua pahimmin ovat varmasti tietoisia mitä tarkoitan tällä.
 11. Rakastan olla yksin ja ladata akkujani rauhassa. Olen mietiskelijä ja jos olisi enemmän aikaa, viettäisin paljon aikaani vain hiljaisuudessa, esimerkiksi sängyllä maaten.
 12. Olen laiska perfektionisti joka ei murehdi mitään ja samaan aikaan murehtii liikaa kaikkea… ;) Olen aina sanonut ihmisille, että on aivan turhaa yrittää laittaa mua johonkin kategoriaan, sillä en itsekään osaa tehdä sitä.
 13. Älykkyys on asia jota himoitsen ja pidän kaikista seksikkäimpänä piirteenä ihmisessä.
 14. Nuorena mulla oli kammottavan paljon pakkomielteitä, johtuen kai siitä että reagoin todella herkästi kaikkeen ympärilläni ja olen kunnon hermoheikko. Nykyään mulla esiintyy niitä todella harvoin, mutta saattaa tulla tilanteita joihin liittyy numero neljä vahvasti. Esimerkiksi mun täytyy käydä 4 x pissalla ennen kuin esiinnyn jossain tms. :D
 15. Ilmeilen älyttömän paljon itsekseni peileille ja otan hurjan paljon pilakuvia itsestäni.
 16. Puhun PALJON itsekseni. Ärsyynnyn tästä piirteestä aina kun äitini harrastaa sitä, mutta ikävä kyllä mulla on sama tapa. Naurattaa kun ihmiset kysyvät että mitä sanoin ja havahdun siihen etten itsekään muista mitä mumisin.
 17. Pyrähtelen, eli saatan esimerkiksi juosta sellasta todella tikkaavaa askelta keittiöstä olohuoneeseen tai kirmailla huoneiden välejä.
 18. Rakastan raportoida päivästäni kaiken, ja tarkoitan tosissaan aivan kaiken ja tähän mulla on muutama uhri. Usein se on äitini. Nykyään myös Robert saa osansa… :D
 19. Mulla on yksi tatuointi ja siinä lukee kreikaksi Agape. Se on kristinuskon mukaan Rakkauden korkein muoto. Olen uskonnollinen, uskon Jumalaan, mutta en pidä seurakunnasta tai kirkon toiminnasta. Koen, että mulla on oma henkilökohtainen suhteeni uskomiseen.
 20. Mun tavoite elämässä on kasvaa ihmisenä, oivaltaa asioita, rakastaa ja tulla rakastetuksi sekä kaikkein tärkein; olla onnellinen.

11059843_10152998186305794_2476302292601625641_n


57 Comments
 • Yhhhhh
  Posted at 20:05h, 12 heinäkuun Vastaa

  Miksi sulle on tullut noin luonnottoman näköiset huulet, ootko täyttänyt niitä? Ihan tulee joku Suvi Pitkäsen ankkanaama mieleen.

  • linda
   Posted at 22:19h, 12 heinäkuun Vastaa

   Pullaposket vaan sulaa dieetillä ympäriltä, mutta kiitos mielipiteestä :D onneks mun naama ei toivottavasti ole muiden rasite

   • Plastic
    Posted at 12:25h, 13 heinäkuun Vastaa

    Näkeehän tyhmempikin, että täytettä on lisätty.. En ymmärrä, miksi pitää valehdella, eikö pitäisi olla ylpeä itsestään ja teoistaan?
    Jos vaan rehellisesti kertoisi, kuinka on muhkeat huulet saavutettu, ihmiset tuskin innostuisivat haukkumaan, kun faktat on pöydässä.
    En kuitenkaan ymmärrä näitä haukkujia, eiköhän jokainen saa täyttää itseään niin paljon, kuin haluaa.

    • jepjep
     Posted at 17:23h, 14 heinäkuun Vastaa

     Lindahan on itse sanonut, että on ottanut Perfecthaa ylähuuleen. Mäkään en oikein ymmärrä sitä, miksi pitää kaunistella ja kierrellä vastatessa. Eikö Linda just kertonut 20 faktaa itsestään, että on rehellinen ja sanoo asiat suoraan ja niinkuin ne on epäröimättä, välittämättä muiden mielipiteistä. Jos mä ottaisin täytettä tai hankkisin silarit niin kyllä mä ainakin jonkun kysyessä vastaisin ihan rohkeasti ja rehellisesti, että ”kyllä, olen ottanut” ja mahdollisesti perustelisin miksi (riippuen kohdehenkilöstä, ihan kaikille ei tarvii selitellä asioita).

     Mulla kun oli anoreksia muutama vuosi takaperin, niin ei ne mun huulet kyllä yhtään sen suuremmilta näyttäneet, eikä kukaan niistä kyllä ikinä mitään huomautelleetkaan :’D

     • linda
      Posted at 20:10h, 14 heinäkuun

      Ai, multa kyseli mun huulien täyttäjäkin viime kisadieetillä että olenko ottanut lisää ;)
      Ja onhan mulle laitettu perfecthaa ja niistä olen jossain vaiheessa taas kirjoittamassa, kun vähän jengi jaksais odotella ja ottaa rauhallisesti mun huulien kanssa (:

 • mom
  Posted at 20:23h, 12 heinäkuun Vastaa

  Ihana; ihailen sitä miten rehellisesti kuvailet…ja sut todella , todella hyvin tuntevana; voin allekirjoittaa tuon kaiken <3. JUST tollanen JUST sinä .
  Ps. mä tikkaan ja rientelen /pyrähtelen edelleen…että se ei ole ihan ohimenevää…hih (kaikenlaiset asiat ne perityy…:) )
  Ihana Sinä, kiitollinen minä.

  • Viivi
   Posted at 11:28h, 13 heinäkuun Vastaa

   Ihana symppis äiti sinulla <3

   • linda
    Posted at 14:43h, 14 heinäkuun Vastaa

    haha nii on (:

 • Reetta
  Posted at 20:36h, 12 heinäkuun Vastaa

  Oletko ottanut kenties taas lisää huuliin täytettä?:/ näyttäis kuvis et ois otettu..

 • Hanski
  Posted at 20:58h, 12 heinäkuun Vastaa

  Mulla on toi kans sama et kaikkea pitää välillä tehdä neljä :D esim. tiskikonetta tyhjentäessä otan neljä haarukkaa, neljä veistä.. Ja sit alusta uudelleen :D välillä tosi raivostuttavaa :D ihana tää blogi ja oon sua kauan seuraillukkin mut tuli uutena toi sun tatuointi :o missä kohtaa se sulla on?

  • linda
   Posted at 14:44h, 14 heinäkuun Vastaa

   Mulla on ranteessa (:
   Hah hauskaa että muillakin löytyy, mulla on myös suoritusraudan tarkistus aika vakavaa hommaa :D

 • eevi
  Posted at 22:03h, 12 heinäkuun Vastaa

  Noi sun huulet on ihan törkeet :((

 • Essi
  Posted at 22:25h, 12 heinäkuun Vastaa

  Linda, olet sisäisesti jopa kauniimpi ihminen kuin ulkoisesti… Joka vaikuttaa jo uskomattomalta :-) Nimittäin hymysi loistaa ja silmistä näkee aidon ja hyväntahtoisen ilon!

  • linda
   Posted at 14:44h, 14 heinäkuun Vastaa

   Voi vitsi miten ihana kommentti, otti oikeen sydämestä, kiitos!! <3

 • Eeva
  Posted at 22:38h, 12 heinäkuun Vastaa

  Oon tosi monesti ajatellut kirjottaa tän kommentin mut aatellu ettei tällä oo mitään väliä! Anyway, täältä pesee. Mun mielestä oot ainaki blogin perusteella ihan kultanen tyyppi ja ois aivan upeeta päästä joskus tuntemaan sut! Oppisin susta ja sun ajattelutavoista varmasti tosi paljon hyvää ☺

  • linda
   Posted at 14:44h, 14 heinäkuun Vastaa

   Voi kiitos ihanasta kommentista <3 sulle kans kaikkea hyvää<3

 • Matilda
  Posted at 06:06h, 13 heinäkuun Vastaa

  Olipa ihana postaus :) kivoja faktoja kaikki ja itsekin tiedän tuon pakkomielle jutun, ulko-oven täytyy tarkistaa joki 5 kertaa ennen kuin saan mielenrauhan. Sama hella ja kahvinkeitin :D
  http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

  • linda
   Posted at 14:43h, 14 heinäkuun Vastaa

   haha mullakin on suoristusraudan kanssa sama homma!

 • Laura
  Posted at 08:22h, 13 heinäkuun Vastaa

  Voisin allekirjoittaa muutamankin näistä sun kohdista… :) Sait siis uuden fanin! Tsemppiä treeneihin ja elämään + kaikkea hyvää!

  • linda
   Posted at 14:43h, 14 heinäkuun Vastaa

   kiitos paljon<3

 • viivi
  Posted at 13:56h, 13 heinäkuun Vastaa

  Voi älä mutrista huulia noin! Olet niin kaunis aidolla hymyllä jolloin sisänen valosi loistaa ja sulattaa.. duckface jääköön suveille ja sofioille jooko :)

  • linda
   Posted at 14:43h, 14 heinäkuun Vastaa

   kiitos (:

 • maria
  Posted at 17:49h, 13 heinäkuun Vastaa

  Näin hauskaa unta, jossa olit mukana! Tavattiin siinä kuntosalilla, ruettii juttelee ja ystävystyttiin ja tehtii yhes hullu hiit treeni hahah! Olit ainakin mun unessa tosi ihana tyyppi :’D

  • linda
   Posted at 14:43h, 14 heinäkuun Vastaa

   Hahah kuulostaa hauskalta :D

 • Mari
  Posted at 21:58h, 13 heinäkuun Vastaa

  Vitsi oot nätti ja niin symppiksen olonen! :) En ymmärrä miks porukan pitää valittaa tosta huulten täyttämisestä, kun ihan avoimesti voi niistä täällä blogissakin lukea, ei ole mitään valehtelua/salailua..

  • linda
   Posted at 04:25h, 14 heinäkuun Vastaa

   jep, se just onkin hyvä kysymys että olenko joskus valehdellut asiasta, kun täältäkin voi lukea (:

   • hanski
    Posted at 12:44h, 14 heinäkuun Vastaa

    Ainakin viime aikoina olet hokenut, että pullaposket (sullahan on aivan jäätävät!) sulaa vaan ympäriltä, niin huulet näyttää isommilta. Ei kauhean uskottavaa.. :D Tai en tiedä oletko vain meikannut ja poseerannut näissä kuvissa niin, että ne näyttää isommilta! Mutta jos olet täyttänyt, niin älä sokeudu sille hommalle, kuten vaikka joku neiti Ruusila eikä sua tunnista ensi vuonna ollenkaan!

    • linda
     Posted at 14:42h, 14 heinäkuun Vastaa

     Moikka, mä en ole koskaan salaillut mun huulien muokkailuja tai muita ja en ajatellut sokaistua (: kiitos , olette ihania kun pidätte huolta :D

     • Plastic
      Posted at 19:13h, 14 heinäkuun

      Olet sanonut, ettet ole ottanut täytettä sen ensimmäisen kerran jälkeen.. Mielestäni se on valehtelua ;)

 • P
  Posted at 21:59h, 13 heinäkuun Vastaa

  En kestä kuinka nätti vaan olet!! Hauskan erilainen postaus myös :-)
  Onko muuten lähiaikoina tulossa gyyliin alennusta sun lukijoille?
  Tsemppiä dieetille, paina täysillä loppuun asti <3

  • linda
   Posted at 14:42h, 14 heinäkuun Vastaa

   Kiitos paljon (:
   Katsotaan, voi ollakkin että tulee!

 • Anni
  Posted at 23:52h, 13 heinäkuun Vastaa

  Kiva postaus ja vaikutat fiksulta ihmiseltä etkä yhtään miltään pintaliitäjältä. Mäkin katoin, että ootko ottanu lisää täytettä huuliin? Voisin kuvitella että sille sokeutuu helposti itse.. mun mielestä sulla on aina ollu nätit huulet luonnostaan :)

  • linda
   Posted at 14:42h, 14 heinäkuun Vastaa

   kiitos paljon (:

 • Riina
  Posted at 09:16h, 14 heinäkuun Vastaa

  Ei enempää filleriä huuliin.. sussa on aitoa eksotiikkaa ja karismaa, älä piilota sitä duckfacen taakse.

  • linda
   Posted at 14:42h, 14 heinäkuun Vastaa

   en piilotta (;

 • SannaK
  Posted at 11:05h, 14 heinäkuun Vastaa

  Sulla on kyllä niin kauniit silmät. Niin ihanan ruskeet ja osaat vielä meikata niin, että ne oikein korostuu :)

  • linda
   Posted at 14:42h, 14 heinäkuun Vastaa

   kiitos paljon<3

 • Jenniini
  Posted at 14:35h, 14 heinäkuun Vastaa

  Moikka.
  Mistähän aloittaisin.. Tää postaus sai mut ajattelemaan. Täytyy ensiksi sanoa, että tulipas todella positiiviset vibat susta. Sen takia teki mieli avata oma suuni, vaikka vähän nolottaa.. Olen tälläinen 26 vuotias pötköpätkä, joka innostui treenaamisesta aikalailla tasan lokakuussa 2014. Hitto et siitä raudan nostelusta tuli mulle se mun juttu ja salille menin aina hymyissä suin heti aamusta. Tavoitteenani mulla tietysti oli myös sen hyvän fiiliksen lisäksi oli muokata sitä omaa kroppaani. Ajattelin, että jos saisin lihakset, niin ei nää pienet tissit häiritsisi jne. En koskaan ole ollut lihava tai ylipainoinen mutta en silti kovinkaan sinut itseni kanssa. No, nautin treeneistä suunnattomasti ja alotin rinnalle tankotanssin – ja hurahdin. Mutta sitten kesän kynnyksellä koin ihan tajuttoman takaiskun, lähinnä henkisellä puolella: oon edelleen pötkö ja pätkä, lättäperseinen ja vatsakin pömpöttää. En voi tästä kenellekkään puhua, sillä kaikki sanovat samaa ”hei älä nyt, sähän oot tosi siro ja ei sulla ole ylimääräistä” Kyse ei ole siitä, vaan siitä että oon tässä tehny aika kovasti töitä sen eteen että saisin mun kroppaa muokattua ja en saa mistään sellasta henkistä boostia.. En nyt tiedä miksi tulin tänne ”itkemään”, kai sen takia että joku uhraisi yhden lauseen joka sisältäisi jotain tsemppaavaa.

  • linda
   Posted at 14:41h, 14 heinäkuun Vastaa

   Moikka!
   Meille kaikille tulee noita. Nälkä kasvaa syödessä, ja kehitys loppuu tyytyväisyyteen.Uskon että muutosta on tapahtunut ja sun kannattaakin vertailla itseäs esim vanhoista kuvista niin näet varmasti että jotain on tapahtunut (:

 • P
  Posted at 00:10h, 15 heinäkuun Vastaa

  Oma asiasihan sun huulten täyttö on, mutta se mikä hieman huvittaa on, että kerroit joskus miten sun laittajalla on silmää ja ettei edes suostu tekemään mitään ankkahuulia. Ja että toimenpide on onnistunut kun täyttöä ei edes huomaa. Noh, sun tulosta ei voi olla huomaamatta ja aika luonnottomat ankkahuulet noi jo on :D ja kerrot olevas todella rehellinen mut silti kiertelet vastausta kun joku asiasta kysyy? Pikkusen on nyt ristiriidassa sun jutut ;)

 • mariiy
  Posted at 14:12h, 15 heinäkuun Vastaa

  Hei ois kiva saada postausta sun nykyisestä soittolistasta! Itse oon niin laiska etsimään hyviä uusia biisejä ja alkaa spotifyn listat kyllästyttää aika nopeesti :D

 • Rose
  Posted at 16:49h, 15 heinäkuun Vastaa

  Kaikkien muiden huulinegailuista huolimatta, mun mielestä noi sun huulet on HOT! Muutenkin olet tosi kaunis :)

 • oml
  Posted at 00:22h, 16 heinäkuun Vastaa

  Välillä kun luen sun blogi tekstejä kun kerrot sinun luonnetta nii tuntuu siltä että minun luonnetta kuvaltaisiin tekstissä. :D Se on jännää kuinka joku tuntematon ihminen voi olla luonteeltaan suht samanlainen :)

 • Jensbu
  Posted at 12:09h, 16 heinäkuun Vastaa

  Aivan samaa mieltä edellisen kanssa! Miks pilaat oman ulkonäön. Jos kattoo 2-3v vanhoi kuvii ni oot ihan erilainen… en tiedä mitä muita toimenpiteit oot tehny huulien lisäksi..

 • Liina
  Posted at 10:31h, 17 heinäkuun Vastaa

  Mitä tarkoitat tolla älykkyydellä mitä pidät seksikkäänä? Hyvää yleissivistystä vai sellaista mitä esimerkiksi vanhuksilla usein on? :)

  • Akateeminen
   Posted at 13:35h, 17 heinäkuun Vastaa

   Tuskin ainakaan akateemista älykkyyttä tarkoittaa. Mitä iloa, jos kumppani on esimerkiksi akateemikko, kun itse on aivan jotain muuta :D

   • Hannaaaa
    Posted at 00:57h, 26 heinäkuun Vastaa

    Tämä kommentti on tehty muka hauskaksi täysin piilovittuilevaksi. Kommentoijan omasta tyhmyydestä kertoo, ettei tiedä edea mitä akateemikko tarkoittaa vaan sekoittaa sen akateemiseen. Höhööö. Ota asioista selvää ennenkuin tulet alentamaan ketään kommentillasi.

  • linda
   Posted at 11:36h, 18 heinäkuun Vastaa

   Tarkoitan sellaista älykkyyttä, mitä ei voi opiskella.
   Jotkut ihmiset elävät pintaa syvemmällä ja ovat luontaisesti kiinnostuneita asioita, elämästä ja janoavat asioita, kuten kehittyä ihmisenä monella osa-alueella ja ymmärtää asioita monista eri näkökulmista.

   En siis puhu siitä, että joku olisi asiassa X todella kirja-älykäs. Vaikka sitäkin arvostan.

   • Toinen akateemikko
    Posted at 13:44h, 19 heinäkuun Vastaa

    Akateemisesti älykäskö ei janoa tietoa tai osaa käsitellä asioita eri näkökulmista? Mitä luulet meidän yliopistolla sitten tekevän? Eikä akateemikko voi olla sosiaalisesti älykäs? Todennäköisesti tarkoitat elämänkokemusta, mutta ei sen saavuttaminen sulje pois oikean älykkyyden omaamista. Lisäksi elämänkokemuksen hankkiminen tapahtuu vuosien varrella. Nimenomaan suurin osa akateemikoista on kiinnostunut asioista pintaa syvemmältä, kokevat intohimoa asioiden ymmärtämiseen ;)

    • linda
     Posted at 17:22h, 19 heinäkuun Vastaa

     Moikka!
     Mä en tietääkseni kirjoittanut yhtään yllä olevista väittämistä tai edes puhunut kommentissani akateemisesta koulutuksesta.
     Sulla on ilmeisesti hyvin negatiivinen asenne, joten en koe että mun täytyy näihin lapsellisiin kommentteihin vastata, kuten en edellisestäkään vastannut Sinun vaan toisen henkilön kommenttiin.
     Hauskaa Sunnuntaita.

    • ilari
     Posted at 17:26h, 14 lokakuun Vastaa

     1 osaatko itte kreikkaa hyvin?
     2 mulla vähän samaa ton ideoimisen ja mit voisi kehittää mut en oo toimtus johtaja tietty :D
     4 sama mä aloin joskus metässä kirjoitaan päivä kirjaa mielenpelista ja kuinak todellisen maailman voi yhdistää ja niistä paaluita takas arkimaailmaan.

     5.
     ymmärrän ton suuremman porukan jutun koska on paljo nerilaisii tunteita ja ne voi sotkea jso aikki ei ol ns puhdasta ja hyväntahtoista meininkiä eikä teeskentely esiintymistä tai selalsta piilokilpailua jonk kyllä huomaa mut turhauttaa siitä sanoa ja olla se ns ”tosikko” vaikka itte sakin hauskaa taas muulla tavalla harva ymmärtää sitä se on toota.

     6. totta vaikak itse sorruniin völillä siihen miellytämiseen huomaamttani niin huoman että silloin en ole oma itseni ja alkaa väsyttää enempi.
     7.
     sisi oikeestikko sä vaan katoat mä katoan myös jos oon omasta mielstäni tehnyt väärin tai ennen tein niin saatoin yhdestäkin moaksta toiselle ihmiselle oli se kuinka pieni tahansa kantaa sitä mukanani vaikak vuodenkin ja soimata siitä kuinka huonosti itse käyttäydyin ja sitkun vatvoin nii nsuoraanahn sekin ongelma olisi ratkennut. noh nykyään se on helpompaa sanoa ja oo nsamaa mieltä tosta että ei tarvii olla koskaan itse tyly toki välillä tulee sitten itselläkin sammakoita suusta esim riitatilanteessa .

     9. mitä punkia kuuntelet itekkin digaan punkista vaik rancid ja moni muu paljon tullu luuhattua punki mestoilal aikoinaan.
     metalli hevistä en niin diggaa mut esi miron maiden menee mut ei se örinä tykkään siis tosi paljon melodisita jutuista.

     11 joo mut san myös paljon latausta musitakin ihmisitä.
     12 haha tarkotikko tällä sitä et moni murehtii just missä järjestykseessä jou tavara on ja sit sua murehdituttaa jos sulla on jou ristiriita sisällä menossa ja et saa selkoa siit ja toisten tunteiden miettimien ja tälläinen? tai omiensa kun haluais olal siinä hengessään mtu ei pääsekkään jsut siihen ja sitä murehtii?.
     .
     13. noh siis tunen maailman jutuista puhuminen japohtimen on muakvaa ja oivaltaminen ja jos se keksutelu rakentuu niin sellanen on mukavaa ajanvietettä ja lämittää hyvin. tunteelisusu on siis se mist tykkään ja osaa viellä puhuu niist mut on kyl monia muitakin aiheita mist tykkää et se on kait itelle se juttu .

     sit itekkin tykkään aian välillä ilemill’ ja löytyyhän niit kuvia facest kin eipä siinä tiety sit tykään koittaa matkia eläinten ääniä tai muutella omaa ääntäni siit tulee kvia fiilis :).

     noh joskus itte tarviin ajtus rauhaa ja silloin en tykkää kuunelal mut sitten taas se höpöttely rahoittaa mua ja tykkään kuunella ja sama mist puhuu en kaikeka varmastikkaan kuule kun kuuntelen vaan sitä äntä aj tunnetta et joku asia menee kyl vaaramsti ohi korvien pyri nsanomaan jos joku meni ohitte :).

     mulla yks tatuointi ja se on kiinaline teksti joak tarkoittaa syntymätöntä lasta.

    • ilari
     Posted at 17:32h, 14 lokakuun Vastaa

     mitä on sitten oieka älykkyys tossa oli paljo nsanoi mutta tietoa ei tippunut yhtään sitähän on yleensä se akateeminen jargoni. lisäksi koulutetu o nyleensä opetettu tietyllä tavalla lukemaan ja tukimaan siksi moni akateemikko on helakti nsamanlainen olinpa turssa akateemikon luona tai tampereella kummalakin o ntäsmälleen samat jutut? eikä niinkään omaa ollaan vain opittu papukaijoiksi miten sitä maailmaa tutkitaan ja pitää oppia sitten ne muut jotak ei omaa näitä typeriä papereita ovatkin muka jtoenkin vajavaisempia .
     sitten o ntiety tukijoita jotia oikeesti kiinosta molekyylien liikkeiden raktaisut ja menevät siinä asiassa pintaa syvemälel toki pähkäillesään sitä homma. mut siten se älykkyys joka liikkuu omissa sfääreissään jsota voi tulal keksintö pelkästään olemalal yhteydessä siihen toiseen luo vaikak uduen syöpällääkken ilma että olis lukenut siitä tuo oli vai nesimerkki :)
     voi olla sosiaalisest iälykäs mut mtiä se sosiaalsiesti älykäs sulle merkkaa? omin sanoin ei kirajsta opittua kiitos inhoan wikipedia keskustelua!

    • ilari
     Posted at 17:39h, 14 lokakuun Vastaa

     taist vähän muuten hermostua tuossa yhdessä kommentissa?

 • Susa
  Posted at 07:49h, 21 heinäkuun Vastaa

  Huh kylläpä taas sataa kuraa niskaan sulle! Mun mielestä vaikutat hauskalta tyypiltä + olet todella kaunis ja upea kroppa. Siinä olen samaa mieltä, että älä vajoa sille tasolle kuin jotkut muut nimeltä mainitsemattomat ”fitness”-typyt ankkahuulien kanssa. Oot kaunis juuri noin! :) tsemppiä kesään!

  • linda
   Posted at 15:38h, 23 heinäkuun Vastaa

   Kiitos<3 joo tätä tulee aina ;)

 • Charlotta Alexandra
  Posted at 14:38h, 30 elokuun Vastaa

  Kateellisten panettelua. Tää on yks voimaa antavista ja aidoimmista postauksista. Itsekin tunne-eläjänä tunnistan paljon samoja ajatuksia, asenteita ja tekemisiä kuin sulla. Ihanaa tavata saman henkisiä ihmisiä. Noilla rahkeilla pääsee pitkälle. Brilliant<3

 • ilari
  Posted at 16:56h, 14 lokakuun Vastaa

  hah mullakin meneen josku nenä tollaiin sykerölle kun o njok tietty tilanne pääl :D

Post A Comment