Wakeboard Camp!

 * Yhteistyössä Betsafe WakeCamp

Täällä on kevyt viikko taputeltu ja teki kyllä todella hyvää mielelle ja keholle. Nyt on sellainen olo, että voisin juosta vaikka kuuhun eikä väsyttäis!

Tosin korkkailin tuossa eilen uusia treenejä ja kyllä mä aika epätoivoisesti puuskuttelin lopputreeneistä. Ei oo helppoa ei, muttei pidäkkään olla. Jos ei veri maistu vähän suussa niin jokin on pielessä ;)

Onneksi on kesä ja se tietää aina hauskoja reissuja sekä tapahtumia tän kisailun lisäksi. Seuraavaksi mulla olis tähtäimessä meidän ihanan Mini Fitness blogia kirjoittelevan Eevin kanssa lähteä ensiviikon viikonlopuksi Wakeboard Campille Ruotsiin! Me ollaan molemmat kisadieetillä, mikä tekee aina reissaamisesta helpompaa. Kyllä se on paljon mukavampaa kuoria yhdessä niitä kulahtaneita kananmunia ja toivoa että ne ei oo mennyt pilalle laukussa. :D

pekka keränen

kuva: Pekka Keränen

Mä en oo koskaan ennen weikannut, joten vähän jännittää! Osaan, tai ainakin osasin joskus lumilautailla, mutta siitä ei varmaankaan oo tässä lajissa hirveesti apua. Onneksi tää leiri on just sitä varten, että siellä opitaan ja meitä on opettamassa wakeboardin huippu Carro Djupsjö! Oon aivan super innoissani enkä millään malttais odottaa että seuraava viikko menis ja pääsis jo reissuun.

Nyt myös SULLA ja sun kaverilla on mahdollisuus voittaa matka mun ja Eevin kanssa Ruotsiin! Osallistuminen on super helppoa:

 •  Seuraa @Betsafea Instagramissa
 •  Tägää ystäväsi Betsafen kisakuvaan Instagramissa

Matka on 17-18.7 ja voittajat valitaan ens maanantaina 13.7 !

Lisätietoja löydät mun Instagramista @lindamanuella tai @Betsafen Instagramkuvasta.


4 Comments
 • peke
  Posted at 15:07h, 11 heinäkuun Vastaa

  Moi!

  Mietiskelin, että voisitko kertoa vähän tarkemmin Miami hiitin ja bikini biblen treenien tasosta? Onko Miami hiitin treenit haastavia myös jo valmiiksi ”kovassa kunnossa” oleville ja hiit-treeneihin tottuneille? Entä onko bikini biblessä ollenkaan hiit-treenejä?

  Kiitos tarkennuksista ja tsemppiä kisavalmisteluihin! Oot mulle iso treeni-inspiraatio :)

 • petra
  Posted at 20:50h, 11 heinäkuun Vastaa

  heii ihan pakko kysyä vaikka joku varmaan on jo joskus täällä kysellyt, kun treenaat päivittäin niin pesetkö/kasteletko hiukset joka päivä? mulla on hirvee hiusongelma ku tuntuu et se hiki ei tee yhtää hyvää päänahalle mut sit se jokapäivänen kastelu/föönaus/märillä hiuksilla nukkuminenkaa ei tee hyvää :/ kiitos jos ehdit vastailla <3

 • M
  Posted at 09:39h, 12 heinäkuun Vastaa

  Hei. Mua kiinnostaa kanssa vähän tarkemmin noi treenipaketit. Eli millaisen tason treenejä niissä on,että selviikö vasta-alkajakin ohjeiden kanssa? Ja onko ruokavalio yhtä puuduttava,kuin jutan dietissä eli samaa kaavaa 6 viikkoa keittiövaa’an kanssa vai oppiiko oikeesti elämään ruoan kanssa terveellisesti ilman vaakoja ja onko vaihteluja resepteissä? Saako treeniohjeet tallentaa koneelle,jos ajattelee aloittaa esim elokuun alussa kys. projektin ja jos nyt jo ostaa sen? Kiitos,jos jaksat vastata ja todella ihanaa,kuin perustit sivun mikä auttaa ihmisiä terveelliseen elämään ja saamaan paremman itsetunnon! Toivon,että siitä olis itsellekki apua kilojen kanssa. :)

 • tiksu
  Posted at 12:14h, 12 heinäkuun Vastaa

  Kiitos Linda ihanasta treeni -ja ruokaohjelmasta. Olen aikaisemmin kokeillut muiden yritysten nettivalmennuksia ja ongelmaksi on muodostunut ruoan yksipuolisuus, tyyliin kilo rahkaa päivässä :D Lisäksi treeniohjelma on huippu ja tehokas! Ehdottomasti Suomen raikkain nettivalmennus no doubt. Niin tuli vielä mieleen onko sinulla joskus tulevaisuudessa tarkoitus ottaa ihan kisavalmennettavia myös? Minulla on monta vuotta ollut haavena siirtyä bodylajeihin kun olen aikaisemman kilpaurheilun lopettaut toisessa lajissa. Itse haluisin ehdottomasti naisvalmentajan :)

Post A Comment