Otetaas hetki vähän kevyemmin!

Ciao ihanat!

Mulla on ollut maanantaista kevyttä viikkoa, elikkä huomiseen asti treenailen todella kevyesti ja palauttavasti. Lähinnä siis verihuuhtelen lihaksia ja venyttelen paljon, sekä teen kevyitä kävelylenkkejä.Verihuuhtelulla tarkoitan pitkiä sarjoja ja supersarjoja, joissa käytän oman kehon painoa sekä todella kevyitä painoja. Vältän siis hapottamasta lainkaan lihaksia.

Mulla iski maanantaina sen verran väsy että piti itskein myöntää ääneen että nyt ei vaan jaksa. Lähdin Porvooseen Robertin luo nukkumaan, pakoon kaikkia tietokoneita ja velvollisuuksia ja oon muutenkin tässä nyt muutamana päivänö lähinnä nukkunut mahdollisimman paljon. Äsken kävin kävelemässä niin huomasin että oli taas tosi hyvä fiilis ja kroppa alkaa palautua. Muistakaa kuunnella sitä omaa kehoanne!! Terveys on sellanen juttu minkä kanssa kukaan ei halua pelleillä. Itsekin tiedostan hyvin että mun elämäntyylini ja meininkini polttaa helposti sitä kynttilää kyllä molemmista päistä, joten annan kropalleni lepoakin jos siltä tuntuu ja nyt todella tuntui siltä.

11403222_10152982232520794_1841725521055135736_n

 

Hirveesti tullut kyselyitä Fitnetin ohjelmiin liittyen blogiin ja sähköpostiin! Siellä sivuilla on myös palautelaatikko, jonka kautta saatte suoraan yhteyden meidän nörteille, jotka osaa auttaa jos joku ei toimi saitilla tai on epäselvää ;) Ohjelmistakin voi laittaa kyssärit suoraan sinne, jonka kautta vastataan teille! Tietenkin tännekkin saa laittaa, mutta en osaa vastata kuin valmennuksiin liittyviin kysymyksiin.

Me lanseerataan ihan justiinsa taas uudet ohjelmat ja niitä tulee jatkuvasti uusia eri teemoilla, joten jos esimerkiksi toivotte jotain tiettyä treenikokonaisuutta, niin saa vinkata!! :)

Vielä kerkee kuitenkin ottamaan vanhojakin valmennuksia! Oon ollut todella ylpeä varsinkin jokaisesta Fit For Bikinin valmennettavasta, ihan huikeita tuloksia ja fiiliksiä saatu aikaan jengille. Ihan mahtavaa!

www.fitnet.fi

Käykää tsekkaamassa hastagilla #fitnetfi tai Fitnet.fi instagram, jos haluatte nähdä minkälainen fiilis jengillä on valmennuksista sekä minkälaisia tuloksia siellä on saatu aikaan! :)

 


8 Comments
 • liika läski pois
  Posted at 13:04h, 08 heinäkuun Vastaa

  Join äsken omenatäysmehua ja siinä oli 2dl 5% päivän energiasaantisuosituksesta eli 2 litraa täyttäisi ohjeellisen tarpeen. Ei hitto ilmankos ei laardi lähde irtoamaan kun energiaa tulee sisään niin hulvattomasti!. Litran juo blandattunakin helposti huomaamatta.

 • Utelias!
  Posted at 16:27h, 08 heinäkuun Vastaa

  Onko toi sun tekemä fit for bikini enemmän painonpudotukseen keskittyvää vai lihaksen kasvatukseen? Itse olen siis jo valmiiksi hoikka ja tahtoisin lihasta ja erityisesti takapuolta kasvattaa ja mietin ohjelman ostamista :)

  • linda
   Posted at 16:34h, 08 heinäkuun Vastaa

   Sanoisin että kehonkoostumuksen muuttamiseen, ei siis ole varsinaisesti mikään laihdutus ohjelma , mutta kyllä siinä ollaan kuitenkin miinuksella (:

 • Johanna
  Posted at 16:45h, 08 heinäkuun Vastaa

  Itse olen tuon Fit for Bikinin puurtanut läpi :) Eniten olen siitä ylpeä, että joka treeni tuli tehtyä; minä treenailen 7x viikossa.. Mitä ihmettä :D
  Olisi kiva jos seuraavaksi ilmestyisi ohjelma tukemaan enemmän lihaskasvua, tuon kiristelyn jälkeen. Mutta kiitos huikeasta, ekasta ohjelmasta!

 • Jenska
  Posted at 17:22h, 08 heinäkuun Vastaa

  Ihanaa kerranki lukee tälläästä et joku muukin on välillä ihan puhki ja antaa kropalle vapaata! :) Joka paikas jengi vaan kertoo kuinka ne reenaa aamuin illoin ja ovat super energisiä! En mie ainakaan :D
  Mitä oot muuten mieltä Tough vikingista ja sotilasesteradasta? Näyttääs et siitä on tullu nyt ”hitti”!
  Itsekin tosin siihen osallistumassa syyskuussa.. :)

 • ella
  Posted at 00:58h, 09 heinäkuun Vastaa

  hei! estääkö, tai lähinnä vaikeuttaako ehkäisypillereiden käyttö lihasten kasvatusta?

 • Marjut
  Posted at 23:05h, 09 heinäkuun Vastaa

  Moi!
  Mua kiinnostais toi fit for bikini. En haluaisi niinkään pudottaa painoa, koska olen nyt viimeiset 6kk puurtanut sen eteen että sitä tulisi lisää ja olen saanut tosi kivasti lihasmassaa kerrytettyä. Nyt vaan toivoisin vähän kiinteytyväni että kaikki se lihasmassa mitä olen saanut tulisi kivasti esiin, varsinkin vatsassa ja ala kropassa sopiiko tämä ohjelma siihen tarkoitukseen? Ja tukeeko tämä ohjelma lihas kasvua tai että ei ainakaan menettäisi sitä mitä on jo?

  Kiitos!

 • ilari
  Posted at 17:44h, 14 lokakuun Vastaa

  oliks toi vähän liian kiree toppi kun näytti et toinen rinta on mennyt vähän kasaan jaanot liain puristavan vakutelman?

Post A Comment