Dance till you drop!

Huh mikä viikonloppu ollut! Perjantai alkoi ihan hullulla aamutreenillä ja siitä suuntasin Kristan seuraksi hietsuun. Arvatkaa muuten mitä, mä en oo koskaan ollut ennen hietsun rannalla ottamassa aurinkoa, vaikka oon asunut tässä ihan hoodeilla jo vuosia.

Muutaman tunnin brunailun jälkeen suunnattiin treenaamaan TöölöGymille. Oli vähän voimat vähissä, sillä perjantaina oli niin törkeen kuuma päivä. Vedettiin kuitenkin hyvät treenit ja naureskeltiinkin aina joka väliin miten raskasta taas oli.

IMG_6959 IMG_6964

 

Sillon kun väsyttää niin auttaa hirveesti kun ajattelee miten voittaja fiilis on treenin jälkeen! Se auttaa aina.

Krista oli tulossa meille perjantaina yöksi, sillä oltiin seuraavana aamulla lähdössä summerUppiin. Kotimatkalla salilta päätettiin että mepäs repästään ja mennään tänään tsekkaamaan se Hernesaaren ranta.

Meillä oli Perjantaina todella tapahtumarikas päivä. Sattui ja tapahtui, kämmäiltiin vähän autojen kanssa ja mulle sattui pieniä onnettomuuksia, jonka johdosta mun jalka vuosi verta noin kaks tuntia ja tietenkin sitä oli jokapuolella takista laukkuihin.

Oltiin hetki rannassa jonka jälkeen lähdettiin Teatteriin istumaan. Matkalla naurettiin, että tästä puuttuisi enää se kun jomman kumman päähän paskantaisi lintu. :D

IMG_6980 IMG_6987

 

Teatterista lähdettiin nopeesti syömään iltapalat kotiin ja sen jälkeen pyörähdettiin vielä Showroomissa. Meillä oli kyllä super hauska tyttöjenPÄIVÄ!

Seuraavana aamuna nukuttiinkin vähän pidempään ja alettiin valmistautumaan SummerUppiin! On aika rankkaa dieetillä lähtea festareille, kun täytyy pakata safkat mukaan ja aina jännittää se, että pysyykö ylipäätään edes hereillä.

Jätettiin  fiksuina meidän safkat autoon pienen kävelymatkan päähän, joten vähän harmiteltiin sitä, että joudutaan ravaamaan edes takasin alueelle. Meillä oli onneksi nuo VIP passit ja siellä kartanolla järjestettiin ruokailu. No, tietenkin ne safkat oli kaikki jotain todella ihania kerma-majoneesi settejä, joten me ei niistä tietenkään dieetin vuoksi päästy nauttimaan kuin ajatustasolla. Krista kuitenkin ohimennen kokeili meidän onnea ja saatiinkin tilattua meille ihan erikseen dieettisakfat gramman tarkkuudella! Kuinka huikeaa palvelua, super iso kiitos siitä!

IMG_7176

SummerUp oli kaiken kaikkiaan ihan huikee, super hyviä esiintyjiä, törkeen siisti keli ja mahtava meininki! Oli myös todella ihana nähdä niin paljon lukijoita ja kiitos jokaiselle joka jaksoi tulla moikkaamaan <3 Ootte ihan mahtavia!!

IMG_7175

 

Festareiden jälkeen mentiin baariin jatkoille ja voi juku että mä olin loppu kun pääsin kotiin! Kyllä tuli tanssittua, riehuttua, pompittua ja käveltyä. Sen kyllä huomasi myös kropasta aamulla, kun aamupaino oli melkein 1,5 kiloa matalampi kuin vielä esimerkiksi keskiviikkona, jolloin viimeksi kävin puntarilla.

IMG_7073

Tohon kuvaan oli täydellistä lopettaa viikonloppu. Kiitos paljon tuntemattomalle photobombaajalle, kuvasta tuli täydellinen kuvaamaan tota fiilistä, kun oot ollut 2 päivää selvinpäin super sekasin olevien ihmisten keskellä ja yrität siinä pitää pokkaa. On saanut nauraa ja paljon! Meillä on Kristan kanssa onneksi molemmilla se, että me viihdytään huolestuttavankin hyvin kännisten ihmisten kanssa ja me ollaan usein ne, joiden luullaan olevan kaikista eniten sekasin. :D

Nyt vähän väsyttää, mutta oon kuitenkin ollut yllättävän tehokas tänään. Oon tehnyt eväät parille päivälle valmiiksi, vähän siivoillut, pessyt pyykit ja tehnyt palauttavaa treeniä.

Huomenna mulla on aivan hemmetin pitkä päivä edessä. Kuvataan Orimattilassa erästä ohjelmaa ja kyyti tulee aamulla hakemaan ja palauttaa mut kai illalla ysiksi himaan. Kiva päivä onneksi tulossa! Nyt vähän relaaa ja aikasin nukkumaan.

Palataan! <3

 


13 Comments
 • Annika
  Posted at 20:06h, 05 heinäkuun Vastaa

  Voiko fit for bikini valmennukseen osallistua vaikka on noin 30 kiloa ylipainoa?

 • Hannele
  Posted at 22:45h, 05 heinäkuun Vastaa

  Hei! Sellainen tuli mieleeni kun itse syön kiinteyttävän ruokavalion mukaan, mutta olisiko treenin jälkeen parempi syödä vaaleaa vai tummaa riisiä? Varsinkin kovan jalkapuntin jälkeen. Olen aina syönyt tummaa mutta olisikohan vaalea parempi? :)

 • s
  Posted at 23:00h, 05 heinäkuun Vastaa

  Siis ei vitsi mä rakastan sun blogia! Tosi mielenkiintoinen!
  Minkä malliset ne sun Pradan kissamaiset aurinkolasit on?:) tosi hyvännäköset! :)

 • Missannut jotain
  Posted at 01:04h, 06 heinäkuun Vastaa

  Jeij!
  Ihana postaus taas kerran <3 dieetilläkään ei tarvii jäädä himaan :)

  Kysyisin et oonko misannu jotain vai kai sulta voi yhä tilata treeni- ja ruokaohjelmia?

 • Ansku
  Posted at 08:57h, 06 heinäkuun Vastaa

  Haha! Taito tuokin. Olla hyvällä fiiliksellä kännisten seassa :D Itse en ole siinä kovinkaan hyvä :D

 • salitreenaaja
  Posted at 10:11h, 06 heinäkuun Vastaa

  Hyvä Linda!

  Mulla oli sama kombo Perjantaina sali ja Hietsuun :)) tosin toisinpäin

 • Matilda
  Posted at 18:02h, 06 heinäkuun Vastaa

  Ihan mahtava postaus jälleen kerran :) blogiisi on aina kiva palata, kun tulee joka kerta hyvälle mielelle :)
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/07/borga-and-qa.html?m=1

 • Ansku
  Posted at 00:09h, 07 heinäkuun Vastaa

  Pakko sanoo että oot mun girl crush.. Oon hetero mut sussa on sitä jotain ja sun kuvista saa hirveesti motivaatioo omaan treeniin kun oot vaan niin KUUMA! <3 tuun pussaa jos joskus nään sut :'D

  • linda
   Posted at 10:43h, 07 heinäkuun Vastaa

   Ojj mikä kohteliaisuus !! Mä lupaan pussaa takasin !! ;D

 • Lotta
  Posted at 11:21h, 07 heinäkuun Vastaa

  Mistä noi valkoset kengät on? Missä menee nyöritys. Tosi ihanat!

  • linda
   Posted at 11:24h, 07 heinäkuun Vastaa

   Ostin viime kesänä ne H&M:stä :)

 • ilari
  Posted at 17:50h, 14 lokakuun Vastaa

  heips tosta teijän eka sali kuvasta tuli ehti sellaen kuvitelma et mä olin kysmyssä et miten nää laiteet toimii toopena :) ja hyvälel näytti ilman meikkii molemmat. tota jsut arkotin ei tarvii meikkiä ja silti näyttää tosi hyvälle ja tulee se söpöys ja ne kasvot näyttää freeshille itte asiass näin ton j lon ilam nmeikkii ja heti tuli se et misk vitussa se käyttää edes meikkiä ku nnäyttää tos ifreshille ilman

 • ilari
  Posted at 17:53h, 14 lokakuun Vastaa

  sit toi oranssi asu ne shortsit ja kengät ja takki siinä oli kyl kaikki pielessä ehkä osin jättänyt ton oranssin paidan kun siinä ol ivähän selalsta mut muuten ei kyl yhtään mätsännyt :)

Post A Comment