Pienet asiat merkitsee!

Heippa <3

Koska olen dieetillä, haluan herkistellä taas ! Pahoin pelkään, että nyt saatte seuraavat 15 viikkoa vielä kuunnella mun siirappisia juttuja ja herkistelyä. <3

Asiaan! Hitto mä oon ollut tänään väsynyt, samoilla fiiliksillä kuin eilenkin. Multa otettiin ruokaa pois ja käytän tällä hetkellä sellasta korkea hiilari-matala hiilari tyylistä ruokavaliota ja oon nyt halunnut kokeilla heti muutamana päivänä ne matalammat, että miltä ne tuntuu ja tuntuuhan ne aika paskalta. Ihankuin olis jotain makaronia koko kroppa, vaikka fakta on se että mulla on edelleen varmasti enemmän hiilaria kuin normaalilla ihmisellä on päivässä.  Oon vaan tottunut syömään niin hitosti ja tietenkin kun antaa treeneissä kaikkensa ja työkuvioissa on aikapaljon uusia asioita mitkä myös vievät energiaa, niin sitä on hyvin kaikkensa antanut fiilis päivän päätteeksi. 😀

ONNEKSI mulla on maailman ihanimmat ystävät ja perhe, jotka tukee ja antaa voimaa. Mä en voi koskaan kiittää näitä tyyppejä tarpeeksi, vaan yritän tietenkin itse olla vastaavasti samanlainen tuki heille.

IMG_6870

Varsinkin Kristan tuki on korvaamatonta. Vaikka tää on karu laji, pää täytyy pitää kylmänä sekä jalat maassa, tappio on aina mahdollinen ja ”ihan jees” ei vaan riitä, niin silti on myös tärkeetä että on ihmisiä jotka todella antaa sulle sitä uskoa omaan tekemiseen ja niitä positiivisia sanoja. <3

IMG_6707

Rakastan ihan valtavasti <3 Oon myös niin onnellinen Kristan puolesta, sillä hänen dieettinsä sujuu niin helposti ja hyvin ! Tää mimmi tulee olemaan törkeen upea syksyllä ja mä sanon tän ihan puoleettomasti! 😀

IMG_6832

Olin tänään kuntochekissä valmentajalla. Mun paino ei oo nyt paljoon tippunut, mikä tietenkin hämmentää päätä, mutta on se kunto kiristynyt. Mun kroppa on tällä hetkellä siinä painossa, mikä on varmaan sille kaikista luontevin paino, sellanen missä sen on hyvä olla, joten tästä tiputtaminen vaatii duunia. Viimevuonna aivan sama homma, samassa painossa roikuttiin pitkään ja sitten se alkoi taas tippumaan. Mulla saattaa muutenkin päivässä tippua muutaman kilon ja taas pari viikkoa pysyä samassa, kun taas joillakin tippuu todella tasaisesti. Tässä päästään taas siihen valmentajan rooliin; me ollaan kaikki todella erilaisia. Ammattitaitoa tarvitaan.

IMG_6868

Mulla takkuili treeni tänään , niinkuin sanoin olin todella loppu tänään(kin)! Vedin kuitenkin loppujenlopuksi tosi hyvän treenin, otin itselleni vain kunnolla aikaa. En oo hetkeen edes vetänyt noin hyvää olkapäätreeniä. Mä osaan halutessani jollain sairaalla tavalla motivoitua ja nauttia hieman draamasta ja tuskasta, niinkuin viime postauksessa kerroin, vedän varmasti treenit aina loppuun vaikka itkien! Ja sen jälkeen on aina ihan huikee fiilis.

Laitoin Kristallekkin jo viestin, että tänään jää kyllä HIIT tekemättä, sen verran väsyttää ja paska maistuu suussa. Kuitenkin just kun tein vikaa sarjaa olkapäille, joku mukava tyyppi tuli kertomaan että tykkää mun blogista. Se oli jotenkin niin piristävää ja positiivinen ylläri, että mäpäs piristyin siitä niin, että HIIT hoituikin yhtäkkiä helpolla.

Loppujenlopuks kaikki on niin kiinni asenteesta ja joskus sitä vaan tarvii niitä positiivisia ruiskeita jostain. Tästä itekkin oppii, että pitäis vaan aina mennä rohkeesti sanomaan jos on jotain positiivista sanottavaa jollekkin. Sitä ei koskaan tiedä miten paljon ne pienetkin asiat merkitsee!

IMG_6869

 

Oon muutenkin saanut viimeaikoina niin ihanaa palautetta blogiin, että voi herranlettas! Olette ihania ja jokaisen kommentti merkitsee aina! <3

Nyt mä vien mun pienen JLOn kevyelle lenkille ja alan nukkumaan! Huomenna mulla on hauskat tv-kuvaukset koko päivän, niistä lisää myöhemmin (:

 


27 Comments
 • Jenni
  Posted at 22:33h, 01 heinäkuun Vastaa

  Vitsit mikä postaustahti!! Oot huippu <3

 • Tiina
  Posted at 22:38h, 01 heinäkuun Vastaa

  Sinussa on vain sitä jotain, siksi palauteboksikin pursuaa sydämiä ja hymiöitä.

  Löysin sinulta tässä viime viikolla vanhan tekstisi, joskus keväältä, missä kirjoitit olevasi introvertti. Se avasi minulle itselle todella paljon minusta itsestäni ja sai minut ymmärtämään paljon asioita.

  Tekstisi laittoi minut myös näkemään sinutkin ihan uudessa valossa. Työsi, julkisuutesi ja esillä oleminen ovat sinulle kaikessa ihanuudessa ja antoisuudessa varmasti myös kuormittavaa. Teet silti kaiken hymyillen ja jaksat aina antaa lukijoillesi jotain, välillä pintaakin syvemmältä.
  Jälleen lisäsyy arvostaa sinua ja toivoa sinulle kaikkea hyvää!

  Kiitos, etta jaat elämääsi kanssamme 🙂 Ja kiitos, että olet myös ihanan turhamainen ja tykkään kaikesta kauniista aina vaatteista lähtien. Teet paljon projekteja ja olet aina läsnä. Kuitenkin, kirjoita joskus vaikka pari riviä vähemmän ja mene sinne omaan ajatusmaailmaasi hetkeksi huokaisemaan. Kyllä me (introvertit) lukijat sen ymmärrämme ja sinulle suomme.

  Suurella lämmöllä, Tiina
  Tässä linkkaus sinun tekstistä kummunneisiin omiin ajatuksiini: http://comefitme.blogspot.fi/2015/06/mina.html

 • Nina
  Posted at 22:47h, 01 heinäkuun Vastaa

  Oot aina ihanan positiivinen ja jaksat löytää kaikesta aina hyvät puolet! Ja sun kroppa on ihan uskomaton:o kateellinen ilmottautuu… 😀 Noi vaaleen harmaat trikoot näyttää kivoilta, minkä merkkiset ja mistä hankittu?

 • Iina
  Posted at 00:09h, 02 heinäkuun Vastaa

  Sä oot niin huikee mimmi! Oon sun blogin ”alkukantanen” lukija jo vuodelta 2011 ja aina vaan pidän susta enemmän. Me ollaan samanikäsiä ja se muutos mikä sussa on tapahtunu 4 vuoden aikana on ihan mieletön, oot kasvanu ihmisenä niin paljon, ja sun teksteistä huomaa sen. Kommentoin joskus sun blogia enemmän silloin kun alotit bloggaamaan, ja kehuista huolimatta vastailit välillä tosi tympeästi. Mulle tuli muutaman kerran sellanen olo, et miks vaivautua enää jos vastaanotto on tätä. Onneks en luovuttanut! 😉
  Näin tuntemattomana ja pelkästään sun blogin kautta havainnot tehneenä, voisin väittää, että sun ympärillä on nyt ne ihmiset jotka sä elämääsi tarvitsitkin. täytyy sanoa, että olen hyvällä tavalla kateellinen ja onnellinen sun puolesta, oot löytänyt oikeen paikkasi elämässä. Mä etin sitä vielä!
  Jos asuisin lähempänä että olis mahollisuus edes tavata sut jossain ja halata sua ja kertoa miten paljon mä susta pidän, tekisin sen.
  Ihanaa kesää <3

 • Verra
  Posted at 01:12h, 02 heinäkuun Vastaa

  Kiitos ihanan rehellisestä blogista. Sun tekstejä on kiva lukea, koska aitous välittyy ja itellä on monesti tosi samanlaisia ajatuksia. Ja täytyy kuvien perusteella sanoo et musta sä oot kiristyny nyt dieetillä huomattavasti! Sulla on upee kroppa ja ihailen tota tahdonvoimaa millä paahdat eteenpäin! Oot niin inspiroiva ihminen.<3 Tsemppiä!!

 • Mea
  Posted at 04:06h, 02 heinäkuun Vastaa

  Löysin vasta vähän aikaa sitten sun blogin ja se on jo ihan top 3 lemppareissani! <3 ois kiva tietää millasta hiittiä teet!

 • Matilda
  Posted at 05:56h, 02 heinäkuun Vastaa

  Yhdyn muihin, ihan hiukan blogi sulla 🙂 tuo viimeinen kuva on tosi ihana, kumma, että joku näyttää hiestä litimärkänäkin noin hyvältä 😀
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/07/dinner.html?m=1

 • Pirjo
  Posted at 08:36h, 02 heinäkuun Vastaa

  Täytyy sanoo et oot huikea tyyppi ja kiva lukea sun postauksia. Mutta vähän ihmetyttää toi sun Krista hehkutus. Kyseisestä ihmisestä on vaan salilla saanu tosi ylimielisen kuvan. ”Pois alta te tavalliset ihmiset, kristan treeni on tärkeämpi”-asenne paistaa kyseisestä ihmisestä. Tuntuu että hän katsoo nenän vartta pitkin muita ihmisiä. Tällaista kuvaa ei teistä ihanista muista tg:n tytöistä saa. En halua loukata ketään, mutta Krista vois asennetta korjata, hän ei kuitenkaan käsittääkseni omista salia.

 • miia
  Posted at 11:33h, 02 heinäkuun Vastaa

  Saako tossa fit for bikinin ruokavaliossa juoda palkkaria reenin päälle?:D ja onko siinä ruokavaliossa kuinka paljon käytetty lisäravinteita tukemassa?

 • lukija
  Posted at 12:24h, 02 heinäkuun Vastaa

  Hienoa!että mä tykkään sun asesteesta!mutta..viime ruokapostaus ku oli niin musta se oli aika niukka ni nyt ku laitoit et syöt enemmän hiilarii ku moni ni voitko pliiiis tehä taas jonku ruokapostauksen?sais vähä variaatiota edelliseen?kiitos jos toteutuu!tsemii treeneihin 🙂

  • linda
   Posted at 18:07h, 05 heinäkuun Vastaa

   Moikka!
   mun on vähän vaikea laittaa valmennuksen alla mitenkään kovinkaan tarkkoja juttuja mun safkoista, kun ne ei oo mun ”käsialaa” ja valmennuksissa on aina kuitenkin kahden ihmisen välinen, henk-koht sopimus joita ei muille saa jakaa ilmaiseksi. 🙂 voin tietenkin kertoa suurpiirteittäin. (:

 • Marianne
  Posted at 14:38h, 02 heinäkuun Vastaa

  Tsemppiä kisadieettiin! Mulla ois lähtö Maltalle tossa syyskyyn lopulla ja yritän tässä kovasti treenailla ja syödä oikein ja joskus se onnistuukin mut sit välillä menee tosi huonosti ja esim nyt maanantaista saakka oon sanonu et ”Huomenna sitten syön hyvin ja treenaan” ja silti se huominen menee yhtä huonosti, treenaamatta 😀 Onks sulla koskaan ollu noita huomislupauksia (en kyllä usko et on (: ) ja miten neuvoisit mua? 😀

  • linda
   Posted at 18:06h, 05 heinäkuun Vastaa

   On mullakin ollut aikoinaan ja paljon, ja onhan mulla edelleen moniin asioihin liittyen; siivoaminen, joku duunijuttu tms. 😀 suosittelen että otat jonkun valmennuksen, ehkä se motivoi?

 • Kysymys :)
  Posted at 21:23h, 02 heinäkuun Vastaa

  Heyyy! Ihan alkuun pakko sanoo et oon lukenu sun postaukset alusta loppuun ny varmaan 5x ja aina vaan inspiroi yhä uudestaan ja uudestaan! Voin sanoo et ilman niitä en varmaan ois aina pystyny syömäänkään tai antaan anteeks jotain pientä painonnousua(ja juu. Toivuin anoreksiasta ja nyt treenailen 5-6x viikossa ja sä oo kyllä esikuvana<3)

  Kuitenkin. Tää on nyt varmasti TODELLA typerä kysymys ja kaikkee mut:
  Sulla on aivan tajuttoman ihania ihmisiä ympärilläsi ja hirveen kannustavia. Ittellä syömishäiriö alunperin alko siitä, että en kokenu olevani tarpeeks hyvä ja kelpaavani.
  Yhä edelleen mua pelottaa et en vaan tutustu kehenkään. Oon todella sosiaalinen ja mulla on todella hyviä ystäviä. Ne vakuuttaa aina et oon kaveriporukan kiltein ja pidettyin, mutta en voi uskoo sitä ja yritän vaan olla kiltimpi ja kauniimpi ja jotenkin niiden arvonen.
  Ja suurin osa niistä seurustelee. Ja tässä kohtaa mä pelkään, että en tosiaan koskaan löydä ketään. Ois ihana voida jakaa urheilullinen elämäntyyli jonkun kaa ja jakaa niitä juttuja…miten sä löysit urheilulliset ihmiset elämääs?

  T: 16-vee ja sekanen elämä 😀

  • linda
   Posted at 18:05h, 05 heinäkuun Vastaa

   Moikka!
   Ihana kuulla <3
   Kyllä sä tutustut, se vie hieman aikaa, riippuen miten sosiaalinen sä itse olet ja miten helposti tutustut ihmisiin, mutta luota siihen että ne jotka sun elämään kuuluu tulla, tulee kyllä!!

 • Susanna
  Posted at 21:48h, 02 heinäkuun Vastaa

  Susta saa niin superisti aina motivaatiota omaankin tekemiseen, hyvällä asenteella ja tekemisestä nauttien mutta tosissaan. Tsemppiä diettiin, kyllä sä sen korkeimman pokaalin sieltä pokkaat! 🙂

  • linda
   Posted at 18:04h, 05 heinäkuun Vastaa

   aivan ihana kuulla <3 ja voi kiitos, tsemppiä sinnekkin treeneihin!!

 • huubi
  Posted at 22:09h, 02 heinäkuun Vastaa

  Ootko Sofian kanssa samassa sarjassa? 🙂 toivon todella että sä voitat.

  • linda
   Posted at 18:03h, 05 heinäkuun Vastaa

   en ole, sofia taitaa olla mua 2 luokkaa pidemmässä. tai yhden, en tiedä!
   kiitos paljon <3

 • Allu
  Posted at 11:09h, 04 heinäkuun Vastaa

  Meuhkaat aina kuinka et tajua ihmisiä, jotka menevät salille näyttäytymään, että itse ainakin menet sinne vain treenaamaan, eikä sinua kiinnosta miltä näytät siellä. Noissakin kuvissa oot kuitenkin täydessä tällingissä salilla, näyttää jotenkin tosi tunkkaiselta toi sun meikki.
  Ja välillä minusta on vaikea uskoa, että olet 22-vuotias, itseänikin pari vuotta vanhempi. Tuossa screenshotissakin kirjoitatte ystäväsi kanssa kuin 13-vuotiaat…

  • linda
   Posted at 18:02h, 05 heinäkuun Vastaa

   Blogissani puhun vain itsestäni sekä omista teoistani, siitä että tykkään treenata ilman meikkiä. Joskus kuitenkin kun menee suoraan jostain erilaisesta duunista, kuten kuvauksista tms. missä tulee vähän enemmän panostaa niin saattaa olla meikkiä, mutta harvemmin. Sellainen on hyvin inhimillistä ja luonnollista, kuten noin kypsä ihminen varmaan ymmärtää.(;
   Sulla on aika ikävä asenne ja mielipiteet mun ulkonäöstä ja meidän viesteistä, joten mun tuskin tarvitsee vastata noihin loppuihin.

 • henna
  Posted at 15:16h, 04 heinäkuun Vastaa

  Näin sut ensi kertaa martina ja hengenpelastajat tv-ohjelmassa. Silloin sain susta ihan erilaisen kuvan kuin nyt blogiasi lukiessa. Tää kuva mikä susta tulee näitä postauksia lukiessa on hyvä ja oot huippu tyyppi! Mielettömästi sulla on tahdonvoimaa ja sisua sekä teet duunia tosissasi unelmiesi eteen. Arvostan! Ja niin hän se menee mikään ei tuu valmiina. Mun mielestä jokaisen pitäis tehdä sitä mitä haluaa ja nauttia joka hetkestä sekä selättää vastoinkäymiset. Ajattelin muuten et voisin aloittaa sun nettivalmennuksessa sen fit for bikini ohjelman . Pitää pistää tilaukseen nyt kun on loma. Painoo ei tartte tiputtaa mulla on painoindeksi nyt 19 mut aina voi kiristellä ja saada lisää lihaserottuvuutta. Sulla on hyvä blogi ja tsemppii kisoihin!:)

  • linda
   Posted at 17:59h, 05 heinäkuun Vastaa

   Aijaa, millasen kuvan sait?(: ihan mielenkiinnosta kyselen.
   Kiitos paljon ihanasta kommentista!
   Suosittelen kyllä fitforbikiniä, se on tehokas setti 😉

  • sinii
   Posted at 13:18h, 08 heinäkuun Vastaa

   Heippa,
   mulla kävi samoin, että Martina ja hengenpelastajat ohjelmasta susta jäi jotenkin ’ei niin kiva fiilis’.
   Tiedä sitten miksi.. Vaikutitko liian ’bimbolta’ , itserakkaalta vai johtuiko omasta kateudesta sua kohtaa 😀 en muista, kun ohjelmasta jo jonkun aikaa..
   Vasta jälkeenpäin blogiisi tutustunut yms. Sulla aivan ihana ja postiviinen blogi, tykkään kovasti! 🙂
   Ennakkoluulot kunniaan 😉

   • linda
    Posted at 13:27h, 08 heinäkuun Vastaa

    Heh, en tosin kokenut olevani siellä ihan omilla vesilläni, mikä toki näkyi varmasti katsojillekkin 😀
    kiitos paljon! Hauska aina kuulla palautteita ja millainen kuva on jäänyt, ihan mielenkiinnostakin 😀

 • Punttimimmi
  Posted at 14:35h, 09 heinäkuun Vastaa

  Toi on niin totta miten pienet asiat merkitsevät ja joku pieni asia saattaa parantaa koko päivää! <3 Esimerkiksi viime vklp kun olin festareilla ja kaverit hukassa ja väsytti niin tulin ihan huipputuulelle kun yksi blogin lukija tuli nykäisemään hihasta! Pitäisi itsekin rohkaistua ja aina mennä juttelemaan!

 • ilari
  Posted at 18:07h, 14 lokakuun Vastaa

  toi näytti taas tosi hyvälle missä sulal noi harmaat housut ja toppi ja ilmekin siin lakuvas mtu jäni kelailees sitä ylempää kuvaa ja mpä nyt oo nähnyt tota kristan kuvii paljon mut kyl se vaikuttaa myös kiltille ja mukavalle ihmiselle näin jso kuvaa vaan katto 🙂

Post A Comment