Hyytävät kuvaukset!

Moikka!

Täällä kirjoittelee väsynyt tyttö, joka on luuyitimiin asti syväjäässä. Takana on pitkä päivä kuvauksia.

Aloitin aamun 6.20 aerobisella ja siitä pikkuhiljaa valuin kohti kuvauksia. Kuvattiin FitNetin sivuille uutta pr-matskua, sillä ens perjantaina lanseerataan uudet ohjelmat 😉 Aivan mielettömiä tuloksia ja mahtavaa palautetta tullut sivuista. Jos et oo vielä käynyt tutustumassa niin sivuille pääset TÄSTÄ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kuvattiin kolmessa eri mestassa. Aloitettiin Eirasta, jossa kuvattiin vähän raffimpaa matskua, tehdasmaista ja karua taustaa vasten. Niistä tuli ehdottomasti mun lemppareita.

Kuvaajana toimi Pekka Keränen.

IMG_6207

oi

kkl

 

Tämän jälkeen siirryttiin Lauttasaareen, josta etsittiin kaikista tuulisin ja kylmin mesta. Jumalauti mä tärisin, mulla oli 3 hupparia, purjehdustakki (eli tosi lämmin), Jarin takki ja lopuks vielä Jussin takki ja ei auttanut. Tuuli oli niin viiltävä! Kuvaushetkellä olin pikku topissa ja hyppelin pitkin kallioita… voi luoja mun teki mieli itkeä!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Muilla ei tuntunut olevan lainkaan ongelmaa. 😀 Onneksi saatiin kuvat aika nopeesti ja sen jälkeen siirryttiin viimiseen paikkaan, jonka nimeä en muuten nyt muista lainkaan… Siellä ei onneks tuullut ja oli ihanan rauhallista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt oottelen että JLO ja Robert heräis niiden kauneusunilta ja pääsisin kauppaan hakemaan ruokaa ja vuokraamaan jonkun leffan ja äkkiä viltin alle! Luojan kiitos mulla on puntista välipäivä, mun kaikkia lihaksia särkee ja kolottaa tää jääkylmä tila missä mun kroppa on ollut koko päivän.  Ihana ihana ihana suomen kesä <3

Huomenna olis taas treenejä vaikka muille jakaa heti aamusta asti ja huomenna teen tilatut henkilökohtaiset ohjelmat! Mä siis edelleen teen henkilökohtaisesti juuri itselle räätälöityjä ohjelmia omien tavotteiden ja tarpeiden mukaan, todella edulliseen hintaan. Jos kiinnostaa niin kyselyt osoitteeseen fit4ever@hotmail.fi


10 Comments
 • :)
  Posted at 22:57h, 25 kesäkuun Vastaa

  Näköjään Kruunuvuoresta toi lampikuva 🙂

 • Henna
  Posted at 23:01h, 25 kesäkuun Vastaa

  Mikä on sun todella edullinen hinta? 🙂 vai määräytyykö esim jakoisuuden mukaan?

 • Ellu
  Posted at 23:27h, 25 kesäkuun Vastaa

  Moi Linda. Haluisitko tehdä postauksen sun tummasta vaaleaksi hiusprokkiksesta? Mua kiinnostais otseäni alkaa vaalentaa omaa reuhkaa miltei mustasta vaaleammaksi 🙂 kiitos jo etukäteen. Oot todella kaunis ja reippaan oloinen 🙂

  • .
   Posted at 19:09h, 26 kesäkuun Vastaa

   Täälläkin kiinnostunut!

 • Kiki
  Posted at 00:04h, 26 kesäkuun Vastaa

  Heippa Linda 🙂
  Mäpä kysym nyt vaan sulta suoraan, että mitä fitnetin dieteistä suosittelisit mulle. Taustatietoa; pituutta löytyy 168 cm ja painoa 65 kg, painoindeksi normaali vielä juuri ja juuri, mutta ulkonäöllisesti olen jo vähän pyöreä. Kasvot ja varsinkin reidet ovat ”lihoneet”’ parin vuoden aikana huomattavasti, sillä olen laiminlyönyt liikunnan ja ravintopuolen lähes kokonaan. Tavoitteenani on tiputtaa kiloja n.10 ja saada vartaloa vähän ”sporttisemman” näköiseksi ja kiinteämmäksi! Olen käynyt salilla muutamia kertoja silloin tällöin, mutta siinä hommassa olen aika alottelija. Myös kestävyyskunto on aika surkee.. Haluan kuitenkin aloittaa säännöllistä liiikuntaa pikkuhiljaa! Joten minkä noista fitnetin ohjelmista näkisit minulle sopivimmaksi?

 • Matilda
  Posted at 15:15h, 26 kesäkuun Vastaa

  Lauttasaari on kyllä älyttömän kaunis paikka, mutta se mua Helsingissä ärsyttää, kun täällä tuulee KOKO AJAN 😀 eikä se aurinkokaan halua ollenkaan tulla lämmittämään :/
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/06/bik-bok.html?m=1

 • Kisu
  Posted at 09:46h, 27 kesäkuun Vastaa

  Moi linda! Sun blogi on kyllä huikee ja niin inspiroiva! Kysyisinkin että toteutatko toive postauksia? Olisi kiva kuulla mitä mieltä olet IIFYM – flexible dieting?

 • Ansku
  Posted at 12:34h, 27 kesäkuun Vastaa

  Oi vau, varmasti supermagee lopputulos!

 • dklgjlkdj
  Posted at 14:20h, 27 kesäkuun Vastaa

  Täytyy sanoo ettet sä iha turha muija ole! Fit for bikini ohjelmaa noudatettu vasta ruhtinaalliset 3 päivää mutta tuntuu jo nyt että kroppa on lähtenyt kiristymään silmissä (ainakin mahasta ja vyötäröstä päätellen) ja energiaa on vaikka muille jakaa. Voiko tää edes olla mahdollistA? 😀

  • linda
   Posted at 14:36h, 27 kesäkuun Vastaa

   Nesteet kiertää ! 😉

Post A Comment