fall down seven times, stand up eight

Moikka!

Tänään on ollut kaikin puolin tosi vaikee päivä henkisesti. Aamu ja aamupäivä meni hyvin, mutta kun menin Viiville ripsiin, niin kuulin todella surullisia uutisia ja se toi tietenkin myös mieleen monia muitakin tässä kevään ja syksyn aikana sattumia ikäviä menetyksiä. Ollut kaikinpuolin todella raskas loppu- ja alkuvuosi. Joko pikkuhiljaa riittäisi.

Puhelimessa äiti myös kertoi, että isän loputkin tavarat oltiin saatu suomeen. Isän puhelimen taustakuvana oli mun kuvia, eri lukitusnäytöllä ja toinen päänäytöllä. Myös tietokoneen taustakuvana olin minä. Se särkee mun sydämen ja tuntuu kuin joku taas raatelis mun rintaa auki. Isä oli mun suurin tukija ja turva, asiassa kuin asiassa 100% mun takana. Ei ollut varmasti päivääkään, ettei isä kertonut kuinka paljon rakastaa ja miten ylpeä on musta ja kaikista meistä lapsista.

No, otin päikkärit ja ajattelin että rauhotun niiden aikana. Ja kuka sanoo, että päiväunet virkistää? Mä ainakin herättyäni oon aina hetken niin pahasti pihalla, että en muista edes omaa nimeäni. 😀 Silmät oli itkemisestä turvonneet kiinni ja salille pitäis lähteä. Mulla meni valehtelematta yli kaksi tuntia, kun psyykkasin itteeni treenejä varten. Joka 5 minuutti päätin, että tänään en mene, mä oon ansainnut sen että saan rypeä himassa peiton alla. Yea right. En tosiaan ole. Ja sitäpaitsi, enemmän mä itseäni siinä satutan, kun jätän treenit välistä ja annan itselleni luvan angstata yksin himassa ja kirota elämän julmuutta, se kun ei muuta mitään.

Lähdin todella vastenmielisellä asenteella salille. Olin täynnä raivoa, koska mun ja mun koko perheen menetys tuntui niin epäreilulta ja se suututti. Teki mieli riehua ja paiskoa tavaroita.

5 minuuttia salilla ja alkoi jo mieli keventyä. Selkätreenin loppuun tein noin 35minuutin HIIT treenin, joka sisälsi pelkkää ylämäkeä, pakarapotkuja, erilaisia kyykkyhyppyjä ja askelluksia. Siihen sain purettua mun loputkin vitutukset ja nyt on jo todella paljon parempi fiilis.

Onneksi menin, sillä mä olisin muuten vieläkin himassa silmät entistä enemmän paisuneempina ja vihaamassa maailmaa. Kyllä treeni on parasta terapiaa!

It doesn’t matter how many times you fall

what matters most is your will to stand up again and fight.

lopuks jo irtos vähän hymyäkin

lopuks jo irtos vähän hymyäkin


10 Comments
 • Emilia
  Posted at 22:00h, 03 kesäkuun Vastaa

  Voi vitsi, että ihailen sun asennettasi! Toivon sulle kaikkea hyvää ja onnea kisoihin ja elämään ylipäätään. Oot Linda ihan huippu!

  • linda
   Posted at 22:34h, 03 kesäkuun Vastaa

   kiitos <3 samoin sulle!

 • mari
  Posted at 23:23h, 03 kesäkuun Vastaa

  Rakas, isä ja minä ollaan susta aina oltu, ja tullaan aina olemaan, ylpeitä. Teistä kaikista.
  Muista, että RAKKAUS on väkevämpi kuolemaa. Se on suurin, ja kun kaikki muu häviää vain rakkaus jää. Se on ikuinen.
  -Until we meet again- ja siihen asiti me teemme täällä kaiken miten hän sen tahtoisi <3

 • mari
  Posted at 23:26h, 03 kesäkuun Vastaa

  Isä ja minä ollaan aina oltu susta rakas ylpeitä ja tullaan aina olemaan.
  Rakkaus on väkevämpi kuolemaa, se on suurin. Kun kaikki muu häviää , vain rakkaus jää.
  -Until we meet again- ja siihen asti me täällä olevat tehdään kaikki miten hän haluaisi/haluaa.

 • Anni
  Posted at 06:43h, 04 kesäkuun Vastaa

  Voi Linda, me ei tunneta, mutta sun blogia seuranneena ja mitä blogin kautta sun elämääsi tiedän niin et ole kyllä helpolla päässyt.. Moni varmaan kun kattoo sua (täydellinen, hyvännäkönen ja menestyvä fitnessmimmi) on kateellinen ja vähän katkera. Mutta aina pitäisi muistaa se, että meillä jokaisella on omat surumme, toisilla isommat ja toisilla pienemmät. Mä ihailen sua todella paljon, sä oot kasvanu ihan älyttömän upeeks ja menestyväks nuoreks naiseks <3

  • linda
   Posted at 18:49h, 04 kesäkuun Vastaa

   voi kiitos paljon, ihana olet <3

 • Kaisa
  Posted at 12:24h, 04 kesäkuun Vastaa

  Jes <3

 • Harri
  Posted at 15:27h, 05 kesäkuun Vastaa

  Jos kaatuu vaan seitsemän kertaa, miten voi nousta ylös kaheksan kertaa? o_O

 • Josefiina
  Posted at 12:23h, 10 kesäkuun Vastaa

  <3 mulla tuli ihan vedet simmuihin lukiessa. En edes ossaa sanoiksi laittaa miten pahoillani oon sinun puolestasi… 🙁 onneksi oot vahva persoona ja sinulla on paljon ihania ihmisiä ympärilläs, voimia! Olet ihana!

  • linda
   Posted at 13:31h, 10 kesäkuun Vastaa

   voi kiitos ,ihana olet<3

Post A Comment