Huomenna se alkaa….

Moikka !

Kävin tossa torstaina moikkaamassa mun valmentajaa Marjo Krishiä ja sain eilen mun uudet ruokavaliot sekä muutokset treeneihin! Nyt voin viraalisesti sanoa että maanantaina lähetään täysillä kohti syksyn kisoja ja meikäläinen on kisadieetillä!

Oon todella innoissani, mutta toki myös jännittää tosi paljon.

Treenejä mulla on nyt 12 viikossa ja posettaminenkin olis hyvä alottaa siihen päälle, eli mä tuun viettämään varmaan sellanen 15-16h/viikossa treenien parissa. Tää tarkottaa sitä että kello alkaa herättämään muutaman tunnin aikasemmin ja nukkumassa ollaan viimeistään kympiltä!

Oon onneks saanut korjattua mun unirytmiä ihan superisti ja ollutkin aikalailla klo 23 viimeistään jo nukkumassa ja ylhäällä 7 aikaa viimeistään.

Se olis huomenna 19 weeks out! Mulla ei ole karsintaa, sillä SM 2 pääsee suoraan SM-kisoihin, mutta ei sitä tiedä jos kävis pyörähtämässä. Kunnon mukaan tietenkin :)

Kaikkeni aijon ja lupaan antaa. Helppoa ei tuu olemaan, mutta ei sen kuulukkaan! Mikään hyvä tai saavuttamisen arvoinen asia ei koskaan tuu ilmaiseksi tai helposti. You have what it takes but it will take everything you’ve got.

19  viikkoa kuulostaa kamalan pitkältä ajalta, todella uuvuttava ajatus että tästä lähtien mä treenaan sen 2-3x päivässä, joka päivä. Sen vuoksi mä elän päivä kerrallaan, treeni kerrallaan. Jos mä mietin jo nyt sinne 4,5kk päähän, mä en tulis koskaan jaksamaan vetää joka päivä täysillä. Meen hetki kerrallaan ja annan jokaselle hetkelle kaikkeni.

treeni teki taas tehtävänsä!

 

Motivaationa toimii se, että haluan olla parempi kuin viimevuonna. Haluun tuoda itsestäni paremman version lavalle ja kun siinä onnistun, olen voittaja. Mä haluan ehdottomasti säilyttää lajissa ja kisaamisessa sen mun oman intohimon lajia kohtaan ja sen, että oon joka kerta fiiliksissä pelkästään siitä, että kisaan. Mä muistan miten hienoa viimevuonna oli, kun kaikki tuli niin yllättäen. Olin aidosti aivan fiiliksissä pelkästään siitä, että pääsin eliminaatiosta läpi ja siitä, että olin ylipäätään niin upeiden mimmien kanssa yhtä aikaa lavalla! Mä en usko että jaksaisin kisata, jos musta tulis sellanen, että pelkästään voitto merkitsee. Tottakai mä haaveilen voitosta ja annan kaikkeni siihen, että se olisi mahdollista, mutta se on sellanen asia, että vastassa on hemmetin kovia mimmejä ja jos voitto tulis niin se olis aivan mieletön juttu.

10636247_695109673910613_5500839795337016480_n

Tiedän, että tää tulee antamaan mulle taas niin paljon ja oon taas vahvempi ja viisaampi dieetin jälkeen. Sitä oppii arvostamaan pieniäkin asioita ja varsinkin itseään, kun näkee mihin pystyy kun vaan päättää ja tarpeeks haluaa! Mä suosittelen kaikille jonkinlaista prokkista aina johonkin väliin ja oikeesti menemään loppuun asti. Oli kyse sitten dieetistä, jostain duuniprojektista tai vaikkapa karkkilakosta. Pienetkin saavutukset antaa jo paljon, kun kyse on ns. itsensä hallitsemisesta ja ylittämisestä. Ei lopeteta siihen kun ei jaksa enää, tai ei viitsi tai kun tulee hetken mielihalu lähteä vaikka dokaamaan tai syödä se pussillinen karkkia.

Yksi mun suurimpia idoleita, Michelle Lewin ja Sara Back jakoivat palkinnot. Sekin oli jo yksi mieletön juttu mulle, päästä noin lähelle Michelleä! Hahah

 

Jos jotkut pienet prokkikset tähän väliin kiinnostaa, niin vielä kerkeää meidän fitnet.fi valmennuksiin mukaan. Ne on VAIN 6-viikon mittaisia, mutta haastaa varmasti jokaisen. Siitä on hyvä lähteä :) Varsinkin mun suunnittelema fit for bikini- ohjelma ei päästä helpolla ;)

Nyt mä alan pikkuhiljaa valmistautua nukkumaan. Aamu alkaa aamuaerobisella ja illalla olis vielä 2 eri treeniä, duuneja unohtamatta. Hyvää yötä ja oikein energistä alkavaa viikkoa kaikille <3


9 Comments
 • mar
  Posted at 21:08h, 31 toukokuun Vastaa

  Moikka))

  Voitko selittää tyhmälle ;)! Tämä dietti onko se just tämä raju vähäkalorinen dietti joka alkaa ennen kisoja? En muista oikea nimea)). Vai onko aluksi toinen dietti ja vasta lopussa tule raju dietti. Ja missä vaiheessa tulee tankkaus Päivi? Vai tuleeko ollenkaan? ))

  Kiitos ja tsemppiä sulle

  • linda
   Posted at 21:14h, 31 toukokuun Vastaa

   Pikkuhiljaa lähetään, dieetti kovenee jos kunto ei edisty, eli sen mukaan mennään (:

 • raajarikko
  Posted at 21:13h, 31 toukokuun Vastaa

  Hei,

  Olen käynyt salilla parin vuoden ajan ja harrastan muutakin liikuntaa kerran tai pari viikossa. Polveni kuitenkin kipeytyvät isoissa jalkaliikkeissä, vaikka kiinnitän huomioni oikeaan tekniikkaan. Luultavasti osa ongelmista korjaantuu lihaskasvun myötä, mutta ainakaan toistaiseksi en voi kyykätä painojen kanssa. Esimerkiksi kyykkykävely ilman painoja ja lantionnostot ovat tällä hetkellä minulle sopivia liikkeitä. Kysyisin, että onko miehille suunnattu ohjelma näin ollen minulle sopiva? Onko siinä paljon erilaisia kyykkyjä? Jos on, niin osaisitko ehdottaa korvaavia liikkeitä?

 • janni
  Posted at 22:43h, 31 toukokuun Vastaa

  Terve!

  Voisitko edes yhden kerran laittaa kuvat, dietti ruoasta? Siis koko päivän mitä olet syönyt)) pliiz

  • linda
   Posted at 22:54h, 31 toukokuun Vastaa

   Voin ottaa , mutta dieettiä en tietenkään paljasta määrinä koska eivät ole mun käsialaa (:

 • Tupsu
  Posted at 23:19h, 31 toukokuun Vastaa

  Menetän kohta yöuneni tätä pohtiessa, joten pakko vielä kysyä :D eli mulla on nyt kevään aikana kertynyt lähemmäs kymmenen kiloa ylimääräistä stressin, kiireen, ja fyysisestä työstä istumatyöhön vaihtamisen seurauksena. Ajattelin ostaa jonkun noista fitnetin ohjelmista, mutta pohdiskelen että mikä olisi minulle sopivin. Tavoitteena tosiaan lähinnä pudottaa painoa. Käyn pari kertaa viikossa salilla ja lisäksi muutama kävely-/hölkkälenkki. Onko se fit with diet -ohjelma suunniteltu täysin liikkumattomille? Toisin sanoen jääkö siinä syömiset liian vähäksi jos kuitenkin jonkun verran liikunkin?

 • Lili
  Posted at 11:06h, 01 kesäkuun Vastaa

  Sulla on asenne kohdallaan! Ihanaa kun tavoitteena on parantaa omaa suoritustasi, eikä mielessä oo pelkästään voitto. Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja toivotan sulle paljon tseppiä dietille! :)

 • Lisbe
  Posted at 11:32h, 01 kesäkuun Vastaa

  Moi Linda! Työn puolesta olen alkanut sijoittamaan treenejä aamuun, joten mitä helppoa suosittelisit syötäväksi ennen treeniä? olisiko pala ruisleipää avokadolla hyvä? En käytä maitotuotteita. Tunnin lenkin käyn yleensä tyhjällä vatsalla, mutta joinain päivinä on pakko käydä aamulla 7-8km lenkki tai aamusali, johon kuuluu aerobiset.

 • Mari
  Posted at 21:07h, 01 kesäkuun Vastaa

  Mistä tuo täydellinen sininen toppi on ja minkä merkkinen?

Post A Comment