Syntynyt prätkähiireksi!

Moikka!

Pakko oli heti päästä teille kirjottamaan! Tulin nimittäin just mun ekalta ajotunnilta, enkä ihan perus ajotunnilta vaan prätkä tunnilta!

Mullahan ei ole ajokorttia lainkaan. Mua ei oo autot sinänsä kiinnostanut koskaan, en tajuu niistä mitään enkä sinänsä ihaile autoja. Onhan kiva auto siisti, mutta ei silleen herätä mussa mitään ihmeellisiä tunteita. Moottoripyörät on taas olleet mun heikkous aina. Saan kylmiä väreitä siisteistä pyöristä ja niin kauan kuin muistan oon haaveillut omasta kyykystä.

Suoritan mun korttia Autokoulu Symppiksen kautta, mikä on kyllä osottautunut niin super ihanaks paikaksi, että suosittelen ehdottomasti. Mä jotenkin vähän oon pelännyt aina sitä autokouluun menemistä, onkse tosi puuduttavaa, epäselvää ja tylsää. Mutta ei, siellä on ollut oikeesti hauskaa ja mielenkiintosta!! Maikat on super ystävällisiä ja selkeitä. Opetus on todella hyvää ja tunnilta ei tarvitse lähteä sillä fiiliksellä että joku jäi epäselväks. Maikoilta saa kysellä ja ne ei ees hermostu, vaikka ne kysymykset olis aivan törkeen tyhmiä! 😉 Mä oon siinä aivan mestari, siis tyhmien kysymysten kysymisessä.

IMG_3302 IMG_3300

 

Oon landelta, joten myönnän, olen ajellut suht paljon tossumopoista vähän isompiikin pyöriin ja aina dikannut niistä ihan sikana. Kaikki muut on ollu aina siistejä, paitsi skootterit 😉

Jännitin tota tuntia ihan hitosti, koska en oo ajanut vuosiin millään pyörällä, edes polkupyörällä! Meidän tavote oli, että pääsen siirtymään tuohon isoon pyörään tämän päivän aikana, mutta se ajaminen oli sen verran hallussa kuitenkin että pääsin siirtymään n. 10 minuutin köröttelyn jälkeen jo isompaan. 😀

IMG_3304

 

Harjoteltiin Hidasajoa, pujottelua ja jarrutusta ja kaikki alkoi lopussa sujumaan niin hyvin, että ”läpäisin” testit. On muuten kaikista vaikein tuo hidasajo harjoitus, jossa täytyy siis ajaa niin hitaasti, että maikka kävelee vierellä ja just ja just pysyy pystyssä. Sen opettelussa meni hieman aikaa, kun ei millään meinannut mennä kaaliinn missä kohtaa pidetään kytkin niin että pääsee eteenpäin, jarru kuitenkin tuntumassa ja kuitenkin kaasua piti antaa ja samalla pysyä lähes paikoillaan 😀 Tota 20 m eteenpäin…What!!! No, onneks se lopuks sujuikin jo suht helposti.

Uudet tunnit on nyt kalenterissa ja ihan fiiliksissä venailen niitä! On toi vaan niin kivaa, varsinkin kun on niin huiput maikat 🙂

Suoritan tän kortin perään myös ajokortin symppiksen kautta, pakkohan se on joskus autonkin rattiin totutella. 😀

Hei, ootteko muuten käyneet tsekkaamassa jo ihanan Alonan Poseland jakson, jossa mä olin vieraana viimeviikolla? Pääset tsekkaamaan sen täältä ALONATV-POSELAND. Siellä mun höpötystä 30 minuuttia mm. blogaamisesta ja taas hyvin erikoisia heittoja mun suusta…. 😀

Alonan kanssa aletaan treenaamaan myös poseja kisoihin!!

IMG_1668

 


19 Comments
 • Saana Hietala
  Posted at 14:38h, 26 toukokuun Vastaa

  Moi Linda! Ajamisesta puheenollen, jos haluaisit auttaa ja tehdä hyväntekeväisyyttä helposti, niin voisitko kerätä kanssani tykkäyksiä mun kommenttiin tän linkin kuvan alla olevaan mun kommenttiin? 🙂 Olis tärkeetä niin mun 18v syöpään sairastuneelle pikkusiskolle, kun mulle opiskelevana yksinhuoltajana. Olisin ihan superkiitollinen <3

  • linda
   Posted at 14:39h, 26 toukokuun Vastaa

   en löydä linkkiä! 🙂

  • Saana Hietala
   Posted at 14:40h, 26 toukokuun Vastaa

   Moi Linda! Ajamisesta puheenollen, jos haluaisit auttaa ja tehdä hyväntekeväisyyttä helposti, niin voisitko kerätä kanssani tykkäyksiä mun kommenttiin tän linkin kuvan alla olevaan mun kommenttiin? 🙂 Olis tärkeetä niin mun 18v syöpään sairastuneelle pikkusiskolle, kun mulle opiskelevana yksinhuoltajana. Olisin ihan superkiitollinen <3 Saatais auto niin hoitoihin kuskaamiset ja sairaalassa vierailut sujuisi ongelmitta, lisäksi saisi hyvälle mielelle kun ollut aika raskasta saada nuorena tollanen diagnoosi. Tsemppausta ja tukea kiitos 🙂 <3

   https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=601507583285356&id=309484409154343&comment_id=602440036525444&notif_t=like

   • linda
    Posted at 14:43h, 26 toukokuun Vastaa

    Tykätty, toivottavasti saisitte tuon ja hurjasti voimia ja enkeleitä sun siskolle sekä koko perheelle <3

    • Saana Hietala
     Posted at 14:46h, 26 toukokuun Vastaa

     Kiitos Linda! 🙂 <3

     • Saana Hietala
      Posted at 16:20h, 26 toukokuun

      Kisassa on kirkkaasti johdossa suosituin kommentti yli 800 tykkäystä. Kommentoija ei kerro, että vammaisilla on Suomessa Kela taksi päivittäin käytössä, en vähättele tuon suosikkiperheen auton tarvetta, mutta meillä ei ole mitään takseja, joten nyt kaikki tykkäämään mun kommentista niin saadaan meille tänne synkkyyteen pieni piristys 🙂 Sairastunut pikkusiskoni ei jaksa myöskään edes vessaan kävellä, ja julkisissa on suuri infektioriski syöpäpotilaalle 🙁 kiitos Linda kun sain täällä jakaa, miten sais viel enemmän jakoon tätä? 🙂

 • Erika
  Posted at 18:17h, 26 toukokuun Vastaa

  Aijai, kun tuon prätkäharrastuksen kerran aloittaa niin se on sitten menoa, äärimmäisen koukuttava laji! Mutta mun mielestä matkustelun lisäksi ehkä paras asia, mihin voi rahansa käyttää 😉 hauskoja ajoja! Terveisin toinen prätkähiireksi syntynyt

 • j
  Posted at 18:33h, 26 toukokuun Vastaa

  Moilla! Oliks tää nyt yhteistyöpostaus vai maksatko kaikki itse?

 • jr
  Posted at 19:22h, 26 toukokuun Vastaa

  Muistathan että yhteistyöt tulee merkitä selkeästi jotta lukija tajuaa onko kyseessä mainos? Piilomainonta on Suomessa laitonta. Mutta jos ei ole yhteistyökuvio niin anteeksi nipotukseni! 😀

  • linda
   Posted at 20:28h, 26 toukokuun Vastaa

   Jos oot yhtään lukenut mun kirjoituksia niin yhteistyöpostauksissa on aina * merkittynä asiasta (:
   Tässä on sen verran kauan blogattu että tiedän kyllä asiasta , kiitos vain 😉

   • Saara
    Posted at 23:47h, 28 toukokuun Vastaa

    Mitä jos ei ole lukenut sun blogia kauaa? 🙂 Kyllä yhteistyöpostaukset/mainokset täytyy selkeästi ilmoittaa. Olet itse asiassa ollut esimerkkitapauksessakin yhdessä markkinointioikeuteen liittyvässä korkeakoulun opinnäytetyössä. Pelkkä * ei todellakaan vastaa kriteerejä siitä miten mainospostaukset merkitään.

    • linda
     Posted at 23:48h, 29 toukokuun Vastaa

     Niin, eli merkin perässä on aina ilmoitus erikseen kun kyse on mainoksesta, ei pelkkää tähteä.

 • anne
  Posted at 22:44h, 26 toukokuun Vastaa

  SYMPPIS ON PARAS!!!!!! Ps. Etsiikö jengi oikeasti piilomainontavirheitä jonkun blogista……….huhhuh.

 • wannabefitneesmaan
  Posted at 23:14h, 26 toukokuun Vastaa

  Hyvin edistyy mp-ajot =) ! Mukavia treenejä, kortti taskuun ja DUCATI alle !

 • muu
  Posted at 21:59h, 27 toukokuun Vastaa
 • muu
  Posted at 00:01h, 29 toukokuun Vastaa

  helou, mietiskelin tässä kun teet sun aamuaerobiset niin lähdetkö lenkille aina tyhjällä mahalla ns. suoraan sängystä, vai haukkaatko suuhusi jotain jos treeni kestää kuitenkin sen 45min kun oot ensin koko yön paastonnut?:)

  • linda
   Posted at 23:49h, 29 toukokuun Vastaa

   Aminohappoja vedän ja sitten lenkille (: eli useimmiten tyhjällä vatsalla! Joskus saatan tehdä illemmalla jollon aamupala on jo alla (:

 • Sara
  Posted at 03:14h, 30 kesäkuun Vastaa

  Voi tuo sun nauru on niin ihana! <3 Oot just sellanen ihminen kenen kanssa voisin tulla toimeen oikein hyvin 🙂 Sitten vielä jotkut kehtaa väittää ettei kauneus ja järki mahdu samaan päähän? Sä kyllä Oot todistanut tuon väitteen täysin vääräksi 🙂 Luontees vaikuttaa ihanan pirteältä ja ystävällisestä, siksi oot yks mun blogilistan top 5 🙂

  • linda
   Posted at 22:22h, 30 kesäkuun Vastaa

   voi vitsi miten ihana kommentti, kiitos paljon <3 ihana kuulla 🙂

Post A Comment