Poolpartyt, mitä päälle?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heippa <3 Ja aivan ihanaa äitienpäivää!!!

Se ois viittä vailla kesä! Viikonloppu on vierähtänyt taas treenien, töiden ja ystävien parissa! Tänään tosin pidän välipäivän treeneistä ja vietän loppupäivän varmaankin kotona siivoillen, maileihin vastaillen ja katsotaan jos eksyn ulos käppäilemään.

IMG_1719

 

Perjantaina olin vierailemassa crossfitbasementin salilla, joka olikin yllätyksenä aivan mun lähellä! Yks katu alemmas ja olin ovella. Huippua! Harmi ettei Crossfit ole mun lajini, ei sitten lainkaan. Olisi siistiä osata, mutta varmaan kuolisin jos joutuisin sinne tempailemaan. 😀 Antakaa mä vaan bodaan!

Kävin ihanan Alonan haastattelussa ja vierailulla Poselandissa, josta myöhemmin kerron lisää, kunhan jakso saadaan ulos.

IMG_1668

Haastattelun jälkeen luottokuvaajani Petri Mast tuli mestoille ja alettiin kuvaamaan uutta matskua seuraavaa FitBody lehteä varten. Olin hieman hukassa siellä salilla, kun tosiaan ei oikeen löytynyt mitään ”omantyyppistä” ja piti vähän improvisoida että sai erilaisia kuvia. Hah!

IMG_1673

 

 

11240327_1582225905382741_338401853_n IMG_1671

Mulla on hirveä lomakuume! Katotaan jos tässä tulis joku pieni hetki, kun pääsis käymään ulkomailla. Dubai olis sellanen johon himoitsisin just nyt, sillä en oo koskaan päässyt käymään ja todella moni on kehunut.

Sillä välin kun haaveilen lomasta niin tilailin mm. uudet bikinit sekä aivan ihanan ”bikini korun”. Kerroinkin hetki sitten postauksessa, kuinka bikinien alaosalla voi korostaa ja jopa muokata pakarasta pyöreämmän näköisen. Leikkauksella on siis todellakin väliä näissä hommissa. 😉 Tilasin uudet bikinit, joissa on hyvin samantyylinen malli, eli myös brasilialaistyyppinen leikkaus alaosassa. Lisäksi ostin tukevan yläosan sekä jo pitkään himoitsemani korun, jota voi käyttää bikinien kanssa, tai vaikkapa shortsit-bikinit yhdistelmässä!

Nelly järkkäsi viikonloppuna salaiset poolpartyt ja siitä inspiroituneena kokosin samankaltaisiin bileisiin oman näköisen kokonaisuuden. Jos kesällä on mahis päästä poolparyille, mitä sä laittaisit päälles?

Tässä mun valinta:

352

 

 

IMG_1827

 

*sisältää tuotelinkin

Tänään tulee ihanan Jekun LoopLooks ohjelman eka jakso 18:50 HeroTv:ltä. Joten jos haluaa kuunnella mun hassuttelua niin kääntäkääs sillon HEROlle! Mä latelen shokeeraavia faktoja mm. siitä, että mä olen ihan ihminen vain 😉

IMG_1681

 

ps. Vielä tän päivän aikaa lunastaa henkilökohtaisesti räätälöityjen ohjelmien tarjous: Ruokavalio+Treeniohjelma yhteensä vain 124e! Lisää tietoa : fit4ever@hotmail.fi


7 Comments
 • miimi
  Posted at 15:16h, 10 toukokuun Vastaa

  Dubaissa on jo nyt +40 eiikä ole vielä edes kesä. kannattaa miettiä vähän noita matkoja muutenkin ja ottaa selvää.

 • Matilda
  Posted at 16:03h, 10 toukokuun Vastaa

  Katsoin noi sinun haastattelut 🙂 tosi kivasti ja luonnollisesti osasin olla.
  http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

 • Sonja
  Posted at 16:57h, 10 toukokuun Vastaa

  Dubaihin kannattaa matkustaa enne toukokuuta, koska siellä alkaa olee jo melko tukalat oltavat.Suosittelen Dubaihin menoa!

 • Linda Martesuo
  Posted at 14:17h, 11 toukokuun Vastaa

  Ihanat noi korut ja bikinit! 🙂 Mitä huulipunaa sulla on huulissa? tosi kauniin ruskean sävysitä!

  • linda
   Posted at 14:23h, 11 toukokuun Vastaa

   Mulla on itseasiassa vaan huulet rajattu lumene- wild rose kynällä!:)

 • Noora
  Posted at 17:16h, 13 toukokuun Vastaa

  Heips!

  Miten noi koot Nellyn bikineissä menee, vastaako kokoaan? 🙂 Mitä kokoa sinulla on esim alaosassa? Olen nyt kahden koon vaiheilla, kun itse pitäisi aina päästä sovittelemaan…:D Kiitos jo valmiiksi ja tsemppiä dieettiin! 🙂

  • linda
   Posted at 17:45h, 13 toukokuun Vastaa

   ne on aika venyvät ja naruista pystyy säätää, eli jos oot normaalisti S niin ottaisin kuitenkin XS koon 🙂 yläosa taas vastaan ihan normaalisti

Post A Comment