LoopLooksissa vieraana ja jalkatreeniä!!

Ciao!

Kerroinkin viime postauksessa, että tänään mä olin LOOPin ihastuttavan Jekun vieraana LoopLooksissa. Jakso tulee LOOPin nettisivujen lisäksi myös telkkariin, muistaakseni Sunnuntaina. Sen näkee Hero:n kanavalta. Ilmoitan sitten lähempänä että monelta kannattaa olla väijymässä, siitä tuli hauska jakso!

Päätin mennä ihan omana itsenäni ja painella oldschool addut päälle.

IMG_1412

 • Housut/HERE* (Aivan super ihanaa kangasta, venyy hieman joten sopii munkin reisille…)
 • Kengät/SIMILAR HERE*

*sisältää tuotelinkit

IMG_1424

Kävin moikkaamassa tyyppejä ja erityisesti pelottelemassa Jussia iltapäivän treeneistä ennenku menin maskiin.

11236417_1389879311340187_1469464821_n

Super lahjakas Senay Coco laitto meidät nätiksi ja teki mulla niin söpöt letit, en kestä! Näytän varmaan jaksossa about 5 vuotiaalta hieman unisilla silmillä ja leteillä varustettuna. Hihii.

Jekun kanssa meni aika super nopeesti, sillä se mimmi on niin super hauska ja ihana tyyppi!! Ja aivan mielettömän kaunis. Tänään illalla on radiogaala enkä malta odottaa että saan nähdä kuvia Jekusta, sillä Jekulla on ihan mielettömän upea Mert Otsamon suunnittelema iltapuku päällä!

IMG_1432

IMG_1458

Studion jälkeen kävin nopeesti himassa safkaamassa ja vaihtamassa housut jumppapöksyihin! Sitte Jussi tulikin jo hakemaan mua ja me lähdettiin TöölöGymille treenaamaan ja kuvaamaan #JUSSIKUNTOON jaksoa! Luvassa oli mun suunnittelema, bikinitytöille tyypillinen jalkatreeni. Halusin tuoda  ilmi sen, että vaikka me ollaan keholajeissa siellä alimmalla pykälällä, niin se ei tarkota sitä, etteikö meidänkin tulis treenata ihan yhtä lujaa ja kyykätä ihan yhtä syvältä!

Tehtiin Sumovetoa, Kyykkyä hemmetin syvältä, Bulgarialaista askelkyykkyä smithissä sekä takareisien koukistuksia pidoilla ja negatiivisilla toistoilla.

Jussi sai todellakin tuntea nahoissaan bikinityttöjen tuskan ja pari kertaa ajattelin, että nyt toi tyyppi oikeesti pyörtyy! Sain ekan kerran siltä kunnollista tuskan huutoa aikaseksi, vaikka äärirajoilla ollaan monesti ennenkin oltu, niin nyt oltiin eri tavalla :D

Kunnialla päästiin loppuun! Nyt on Jussilla hyvä syy kontata illalla gaalassa!! :D

11249269_103456349988484_1170527816_n IMG_1489

Tulihan se omakin treeni tehtyä kuvausten jälkeen ja nyt ajattelin seuraavaks alkaa vähän siivoomaan! Huomiseen <3

 


3 Comments
 • Pirjo
  Posted at 20:19h, 06 toukokuun Vastaa

  Kysymys bikinifitneksestä: Tietääkseni lajissa tähdätään tiimalasin malliseen vartaloon. Mistä kuitenkin johtuu, että monilla sijoittuneilla on ennemminkin suora ja poikamainen vartalo? En nyt tarkoita sinua vaan esimerkkinä tässä kuvassa Janni Hussi:
  https://instagram.com/p/2VKWYvId3K/

  Onko ihanteellinen bikinifitness body siis kuitenkin kapea lantio ja vyötärö samanlevyinen mitä lantio? Mielestäni myös esimerkiksi hyvin sijoittuneella Mari Valosaarella on tämän tyylinen vartalo.

 • Sini
  Posted at 20:32h, 06 toukokuun Vastaa

  Mitä kokoa noi sun Onlyn housut on? Osais ite sit vähän arvioida mitä lähtee tilaamaan, kun on niiiiin kivannäköset!

  • linda
   Posted at 07:10h, 07 toukokuun Vastaa

   S kokoa, venyy sen verran hyvin ! :)

Post A Comment