Ihana kevät <3 Kisapreppi edistyy!

IMG_1278

 

 • kengät: kevyempi kevät versio/Similar Here* (Noissa tuli niin kuuma, huh!!)
 • Housut: Here*. Ihanaa ns. venyvää tekonahkaa. Menee munkin reisiin!
 • Aurinkolasit: Louis Vuitton
 • Laukku: Louis Vuitton
 • Ruutupaita ja perus musta pitkähihainen: Cubus
 • Nahkatakki on Espanjasta, mutta lähes identtinen löytyy täältä*
 • *Sisältää tuotelinkkejä.

 

IMG_1270

 

Tänään oon käynyt kaupungilla fiilistelemässä ihanan lämmintä kevätsäätä! Otin Joelin mukaan pyörimään ja etsittiin yhtiä kenkiä (Adidaksen Pharreleita) kaupungilta, mutta eipäs löydetty. Harmittaa ihan superisti, sillä kävin muutama viikko sitten etsimässä samoja kenkiä ja löysin haluamani, mutta jäin miettimään ostoa ja nyt niitä ei enää ole koko hemmetin Euroopassa. :D Mitä tästä opimme, älä mieti vaan osta! Hah!

Pidin vapaapäivän treeneistä, sillä treenasin eilen vaikka piti pitää lepoa. Mun puhtaasti syöminen etenee hyvin ja painoa onkin tippunut jo 2kg! Nesteet lähtee kiertämään heti, vaikka ruokaa onkin todella hyvin vielä. Silti on jännää, miten puhtaasti syöminen aiheuttaa sen, että tulee tosi nopeesti nälkä vaikka olis just syönyt hirveen kasan safkaa. Kaikki mikä menee suusta alas on ravintoa, jonka keho pystyy helposti ja nopeasti hyödyntämään, eikä mitään lisäaineshittiä, mikä jää vain lillumaan kroppaan kun keho ei oikeen tiedä mitä sillä tekis. Ei turvota tai ähkytä lainkaan. Tosi hyvä fiilis!! Pikkuhiljaa alkaa kaikki makeanhimot laskemaan ja energiatasot nousee!

Täällä on viimeaikoina kyselty siitä, että teenkö edelleen asiakkaille ohjelmia. Kyllä, teen edelleen henkilökohtaisesti räätälöityjä ruoka- ja treeniohjelmia, joten jos tuntuu siltä että kesäkuntoa pitäisi kuoria, lihasta kasvattaa tai elämäntapaa muutenvain rempata niin ota yhteyttä: fit4ever@hotmail.fi ! (:

11208372_1708140192746567_559460155_n

 

 • Takki: Adidas, Stadiumista
 • Housut: SOC, stadium
 • Kengät: Adidas stadium (kuulemma loppunut) / similar HERE*
 • Lätsä: New Era, Stadiumista /Similar HERE*

 

11152349_10152844637745794_1858356868883340667_n

 

Huomenna tulee puol vuotta isän kuolemasta. Tai oikeestaan tänään, koska kirjotan tätä tekstiä puol yhdeltä yöllä. Tulee varmaan henkisesti rankka päivä, mutta otettava vastaan.

Toivottavasti ootte toipuneet Vapusta ja toivon jokaiselle oikeen ihanaa viikkoa! Muistakaa nauraa ja nauttia tästä keväästä ja imeä varastot täyteen energiaa siitä keltaisesta pallosta taivaalla mikä meille välillä näyttäytyy!!

 


7 Comments
 • Linduli
  Posted at 09:45h, 05 toukokuun Vastaa

  Oletteko palanneet Joelin kanssa takaisin yhteen? :)
  P.S. Super kiva style sulla!

  • linda
   Posted at 10:43h, 05 toukokuun Vastaa

   Eeei olla , hyviä ystäviä vain (:

 • Päivi
  Posted at 11:57h, 05 toukokuun Vastaa

  Kiitos ”M.D:n” löysin sivusi =). Niitä on mukava lukea. Olet upea nuori nainen ja selkeästi tiedät mitä haluat. Hyvä niin! Kun lukee kirjoituksiasi, miettii itsekin, että josko olis aika tehdä jotain, eikä vain haaveilla. SIltikin, vaikka ikää on tuplasti sinun, niin se kannattaisi.
  Hyvää tulevaa kesää! Ja lisää hyvä kirjoituksia =).

 • Darbe
  Posted at 12:55h, 05 toukokuun Vastaa

  Puoli vuotta siitä kun taivas sai uuden kirkkaan tähden :) tsemppiä <3

 • Matilda
  Posted at 14:32h, 05 toukokuun Vastaa

  Eilen oli vielä ihan tosi kiva sää, mutta nyt taas sataa :D Ihana Suomen kevät, ei ikinä tiedä mitä seuraavaksi. Olen itsekin huomannut tuon puhtaasti syömisen ”ihmeellisyyden”. Milloinkaan ei turvota, aina on hyvä olla ja aina ruoka maistuu ;D
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/05/bik-bok.html

 • Ez
  Posted at 20:09h, 05 toukokuun Vastaa

  Tosi ihana teksti taas ja onnea tuleviin kisoihin ;) osaisitko sanoa minkä ikäisenä olisi kannattava alkaa kisaaminen bikinissä, tiedustelee täällä 15 vuotias kisaamisesta kiinnostunut.

 • kika
  Posted at 13:43h, 08 toukokuun Vastaa

  Tosi kiva kun laitoit nuo vaatteiden linkit esille. Oonkin aina ihastellut sun tyyliä ja miettinyt mistä mahdat milloinkin mitkäkin vaatteet hankkia:D Ois tosi kiva jos laittasit tästä edes päinkin!:) Ihanaa kevättä ja aurinkoisia päiviä!

Post A Comment