Pierre Robert kampanjan viimeinen mahdollisuus!

Kaupallinen kampanja: Yhteistyössä Pierre Robert

Heippa!

Kerroinkin tuossa hetki sitten, että pääsin tekemään yhteistyötä Pierre Robert merkkisen vaateyrityksen kanssa. 

IMG_9214

Oon nyt muutaman kerran testaillut vaatteita ja täytyy kyllä todeta että niin mielettömän mukavan tuntuisia päällä! Pehmeää ja venyvää kangasta ja saa muutaman kerran tsekata että onko edes housut jalassa kun lähtee lenkille!

Ei hierrä, purista tai pursuta mistään kohtaa, mutta silti pysyy paikoillaan ja tukee :) Mahtavaa! Urheilurintsikatkin usein saattaa kiristää esimerkiksi selästä, mutta nää päällä on mukavaa ja silti tukevaa. Oon kyllä todella tykännyt ja suosittelen ehdottomasti !/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/18/2015/04/P4300069/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150429070043/app/wp content/uploads/sites/18/2015/04/P4300075 2

Vapun jälkeen olis viimeistään hyvä avata lenkkikausi, jotta jaksaa painaa koko kesän energisenä ;) Pierre-Robertin nettisivuilta löytyy kattava valikoima vastaavanlaisia vaatteita eri väreillä. Suoraan sivuille pääset seuraavasta linkistä:  www.Pierre-Robert.com .

Koodilla LINDA saat -25% alennusta tilauksista :) Koodi on voimassa Toukokuun loppuun, eli vielä kuukauden!!! :)


Tags:
4 Comments
 • Bee
  Posted at 15:22h, 30 huhtikuun Vastaa

  Nyt on huhtikuun loppu! :D Toukokuun loppu tulee vasta kk:n päästä ;)

  • linda
   Posted at 15:26h, 30 huhtikuun Vastaa

   haha jep, ;) pää jäässä!

 • Emmi
  Posted at 23:10h, 30 huhtikuun Vastaa

  Makeet!

  Help! Miten ihmeessä pääsen ruotuun takas, kiloja ja nestettä tullut pari ja olo on kamala! En tiedä miksi en nyt pysty päättämään olemaan herkuttelematta:///

 • Milla
  Posted at 13:13h, 01 toukokuun Vastaa

  Moikka! Kyselisin että mitä kokoa käytät noista alaosista? Ja onko venyvää materiaalia vai vastaako kokoaan hyvin? Vielä yksi kysymys olisi että tiedätkö kuinka nopeasti varastoa mahdetaan täyttää koska esim m on jo loppu mustista?

Post A Comment