let the game begin

 

Oikein ihanaa viikkoa murut! Nautitaan jokaisesta päivästä ja ollaan kiitollisia jokaisesta hetkestä! Mulla itsellä oli tänään vaikea herätys, ajattelin että tästä päivästä en selviä ikinä hereillä, mutta selvisin sittenkin.

Pikemmittä puheitta aiheeseen: nyt ollaan sitten viraallisesti saatu lupa astua fitness kuplaan! Mitään kovin radikaalia ei vielä tule tapahtumaan, mutta muutamat aerobiset löytyy ohjelmasta punttien lisäksi ja ruoasta otetaan muutama pala pois. Eli ideana on pikkuhiljaa siistiä ruokavalio mallille sekä kaikki ylimääräinen pois arjesta. Tällä saadaan varmaan muutama kilo siistittyä kuntoa ennen varsinaista dieetin aloitusta!

IMG_0444

 

 

Paita, Similar HERE*

Lätsä, Similar HERE*

Kävin tänään koutsia moikkaamassa Keravan Power Centerillä & käytiin uudet ohjelmat läpi. Tuli taas opittua paljon uusia liikkeitä ja kiinnitettyä asioihin huomiota. On vaan niin mahtavaa, kun joka päivä voi kehittyä, eikä pelkästään fyysisesti vaan oppia jatkuvasti uusia asioita! Kiitos vain mahtavalle valmentajalle, olen taas fiksumpi ja osaavampi. (:

Tehtiin myös kehonkoostumus ja oli positiivista nähdä, että rasvaton massa oli siellä 50 kg paikkeilla. Kisapaino saa siis olla noin 53 kilossa tänäkin vuonna, mikä tarkoittaa että tyttö on aika rapea jos yhteensä 3 kiloa löytyy rasvaa koko kropasta. :D Jotain positiivista! Oli sitä painoakin taas siunaantunut, mutta nyt pääsee siistimään kunnon ”nätiksi” ennen varsinaista dieettiä.

IMG_0414

IMG_0462

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vähän !vuorosanojen” opettelua ennen kuvauksia. Totista hommaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ei vissiin naurattanut

 

Koutsin silmän alta suuntasin suoraan sanomatalolle ja tv-studioon nauhottelemaan uusia vinkkejä loop.fi sivuille!! Mukana tietenkin mun ihana kolleega Jari Valkama ja sitten mun sugar pumpkin Jussi Ridanpää, joka on niinkuin huomaatte, aivan erin näköinen nykyään! Pakko vaan todeta että on se kova jätkä <3

Tällästä siis tänään!
Huomenna LOOP järjestää kaikille halukkaille avoimet ja täysin ilmaiset ylämäkijuoksutreenit Helsingissä tähtitorninmäellä!
Treenit alkavat klo 16:00 Helsinki Core Trainersin edestä (Henry Fordin Katu 5 N), josta lämmittelynä hölkkäillään Kaivopuistoon.
Helsinki Core Trainerssin tiloihin voit jättää tavarat säilöön, jos haluat.
Ohjelmassa on mäkitreeni ja mäkijuoksutekniikkaa.
Harjoituksen voi skaalata jokaisen juoksijan tason mukaan ja treeniin menee aikaa vähän reilu tunti.
Tapahtuman vetää valmentajat Ville ja Joonas. Myös meikäläinen mukana tohinoissa :) Toivottavasti nähdään siellä!!

 

*Sisältää tuotelinkin.


12 Comments
 • pinja
  Posted at 00:22h, 28 huhtikuun Vastaa

  hei! kiiitos inspiroivasta blogista! kysyisin että minkä verran mielestäsi aerobista kuuluisi viikkoon mahduttaa jos tavoitteena rasvanpoltto? :)

  • linda
   Posted at 00:35h, 28 huhtikuun Vastaa

   Mun mielestä 3 aamuaerobista ja muutama HIIT/kuntopiiri viikkoon olis todella tehokas :)

 • RienC
  Posted at 00:44h, 28 huhtikuun Vastaa

  Rasvaton massa 50 kiloa, mutta kisapaino 53… totaaa…. ne sun luut painaa kolmisen kiloo ja sisäelimet yms painaa myös…. Vai luetaanko rasvattomaan massaan kaikki nuo mukaan?

  • linda
   Posted at 00:57h, 28 huhtikuun Vastaa

   kyllä lasketaan. (: se on, niinkuin nimi sanoo, rasvaton kehon massa.

 • Rebecca
  Posted at 10:54h, 28 huhtikuun Vastaa

  Hei!
  Mä olen seurannut jonkun aikaa sun blogia ja voin sanoo et sen takia mun omakin asenne on parantunut kamalasti. Mä nimittäin toivun anoreksiasta.
  Fyysisesti oon saanut painon kyllä korjattua. Siitä kiitän urheilua. Sen avulla mä sain jotenkin vaan motivaatiota syödä tarpeeks ja, no, elää.
  Liikun 8 kertaa viikossa about 1-1,5h tunnin pätkiä.
  Lihasta on tullut jo jonkin verran ja paino on noussut 70kg (172cm) mut ahdistus on suuri.
  Syön 2000 kaloria päivässä ja oon alkanu miettiin, että onko se liikaa/liian vähän kun tavoite ei nyt ole painoa pudottaa(ainakaan ennen kuin mieli on kunnossa), mutta muokata kehoa ja lisätä lihaksen määrää tossa painossa :) mut joo. kiitos kamalasti et pidät tätä blogia, oot kinda mun inspiraatio parantumises!

  • linda
   Posted at 12:21h, 28 huhtikuun Vastaa

   Voi kuule, aiva mieletöntä <2 Onneks Olkoon parantumis prosessista ja muista että kaikki Lähtee omasta halusta parantua <3

 • anni
  Posted at 15:34h, 28 huhtikuun Vastaa

  Saako kysyä paljonko suunnilleen on paino ennen dieettiä :) ?

  • linda
   Posted at 17:03h, 28 huhtikuun Vastaa

   N.60-61 tällä hetkellä :)

 • homppi
  Posted at 16:18h, 28 huhtikuun Vastaa

  kaunislätsä 5/5 would bang

 • Emilia
  Posted at 20:05h, 28 huhtikuun Vastaa

  Voisiks millää tarkistaa sun sähköpostin useemmin? Laitoit kyssärin mulle ja vastasin siihen 5min sisäl ja nyt oon venaillu koko pvn sun vastausta. Kannattaa lataa joku email-sovellus mikä ilmottaa ku tulee uusii viestei. Tarviin sun apuu kiireesti tähän dieetti-/paino-ongelmaan! x(

  • linda
   Posted at 20:21h, 28 huhtikuun Vastaa

   Mulla on niin paljon duunia että yleensä kerran päivässä vastaan kaikki ja palaan seuraavana päivänä (:

   • Emilia
    Posted at 10:48h, 29 huhtikuun Vastaa

    Okei, juu, ymmärrän :) Vastaile niin pian kuin kerkiät! Ahdinko on suuri D:

Post A Comment