Peppu senkuin kasvaa ja ilmaiset ylämäkijuoksutreenit LOOPin kanssa!!

Moikka!

Uusin FitBody on nyt täällä, käy hakemassa omasi :) Kolumnissa kerron miten koen kehittyneeni urheilijana ja millaisena kokonaisuutena näen urheilullisen elämäntavan.

IMG_9950 IMG_9952

IMG_9948

Kokonaisuus löytyy NELLY.COMista.*

IMG_9947

 

Kuvat otti ihana Petri Mast ja homma hoitui taas todella helposti ja nopeasti. Meillä on Petrin kanssa aina todella nopeat ja helpot kuvaukset. Muutama kuva ja homma on purkissa. :)

Meikäläinen esiintyy taas kuvissa vuosisadan pörrötukalla, mutta minkäs teet, se on mun merkkituote nykyään. Hah. Ennen mut tunnettiin varmaan punasista huulista, nykyään hemmetin pörröisestä tukasta! Tunnen itseni paljon kotoisammaksi tukka pörröllä kuin taas hyvin tarkasti laitetussa tukassa.

Moni kyselee mistä kuvien vaatteet ovat peräisin, joten sijoittelen kuvien linkkejä, joista olen omani löytänyt. :)

IMG_9884

Adidaksen kokonaisuus löytyy, kun etsit Nelly.com/adidas*

Oon jotenkin viimeaikoina ollut ihan hämilläni, nimittäin omasta pepustani! Oon saanut siihen vihdoin huomattavaa kokoa! Vielä on hetki aikaa takoa ennen dieettiä ja oon tälläkin hetkellä sellaisissa peppu säryissä himassa, että voi luoja. Ainakin menee just sinne minne pitääkin! Oon todella tyytyväinen ja innoissani, sillä mulle on niin kauan kuin muistan naurettu mun lättäpepusta ja oon niin paljon joutunut tekemään duunia pienenkin kehityksen eteen! Enpä olis uskonut, että tällä vartalomallilla mun paksuin kohta ei olekaan enää keskivartalo, vaan sieltä se tiimalasi alkaa pikkuhiljaa muodostumaan.

Mulla on tällä hetkellä kolme pakaratreeniä per treenikierto, eli siihen panostetaan täysillä! Lepopäiviä pidetään tietenkin palautumisen mukaan ja aina mennään kehon ehdoilla.

11178315_621970587940514_3556913139669668784_n

LOOP järjestää kaikille halukkaille avoimet ja täysin ilmaiset ylämäkijuoksutreenit Helsingissä tähtitorninmäellä tiistaina 28.4.

Treenit alkavat klo 16:00 Helsinki Core Trainersin edestä (Henry Fordin Katu 5 N), josta lämmittelynä hölkkäillään Kaivopuistoon.

Helsinki Core Trainerssin tiloihin voit jättää tavarat säilöön, jos haluat.

Ohjelmassa on mäkitreeni ja mäkijuoksutekniikkaa.
Harjoituksen voi skaalata jokaisen juoksijan tason mukaan ja treeniin menee aikaa vähän reilu tunti.

Tapahtuman vetää valmentajat Ville ja Joonas

Miehet valmentavat Helsinki Core Trainersillä ihmisiä, ketkä tähtäävät kohti parempaa suorituskykyä, olipa kyse sitten juoksusta, voimaharjoittelusta tai liikkuvuudesta.

Kundien valmennusfilosofia lähtee siitä, että jokainen valmennettava löytää oman tiensä unelmien saavuttamiseen. Siksi esimerkiksi juoksuvalmennus ei ole vain juoksua, vaan myös paljon muuta kehon ja mielen toiminnallisuuteen liittyvää ja sen tulette kokemaan myös ensi viikon tiistaina treeneissä.

Ei muuta, kuin juoksukampetta niskaan ja lenkkarin nauhoja kireammälle :) Mäkin oon todennäköisesti meiningeissä mukana, joten toivottavasti nähdään tiistaina!

* Postaus sisältää tuotelinkkejä. 


3 Comments
 • Matilda
  Posted at 05:12h, 25 huhtikuun Vastaa

  Ei vitsi! Oon juuri tuolloin töissä. Muuten olisin ehdottomasti tullut :)
  http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

 • Emmi
  Posted at 20:22h, 26 huhtikuun Vastaa

  hei olisin kiinnostunut millaisia pakaraliikkeitä ja toistoja sekä sarjoja sulla on? :) täällä myös ollaan pakarasäryssä :D ihanaa!

  • linda
   Posted at 23:41h, 27 huhtikuun Vastaa

   just hetki sitten tein postauksen, selaas vähän alemmas :)

Post A Comment