Spekulointia !

Heippa!

Pieni blogihiljaisuus ja syystä. Ollut viikonloppu yhtä menoa ja vilskettä. Ystäviä, töitä ja fitness classic hälinää!

No, tuliko kisakuume, lisääntyikö motivaatio? Hmmmm, eipä oikeestaan. Kieltävä vastaus siitä syystä, että mulla on ollut motivaatio ja kisakuume jo alunperinkin niin korkeella, että täysillä mennään kokoajan. Tottakai kisat innostivat ja nyt voi viraallisesti sanoa, että Syksyn SM kisojen kisakausi on viraallisesti avattu ja nyt on Syksyläisten vuoro!

Oon tässä lukenut taas lukuisia kirjoituksia ja spekulointia linjauksista, siitä mitä taas ”TÄLLÄ KERTAA” haettiin, tuomarointien sokeudesta ja mistä muusta. Voih. Mun mielestä finaaleissa oli joka kerta just ne joidenka pitikin ja sijoitukset menivät kutakuinkin sen mukaan miten olisin itsekin laittanut. En ole tuomari, mutta uskoisin että joka kerta sieltä etsitään porukasta tasapainoisesti hyvää, lajille ominaista fysiikkaa sekä varmasti karismalla ja esiintymisellä on myös oma osansa sijoituksissa.

Nää on vain mun mielipiteitä ja käsityksiä, mutta itse ajattelen ja katselen lajia niin, että joku voi olla todella kireä, mutta fysiikka ei vain ole lajinomainen tai esiintyminen ei luonnistu. Joku taas hieman pehmeämpi saattaa mennä ohi, sillä on tasapainoisempi fysiikaltaan ja näinollen lähempänä ihanteellista bikinikisaajaa, kuin tämä kireämpi tyyppi. Itse esimerkiksi en todellakaan ollut viimevuoden SM kisoissa kirein tyyppi, mutta pärjäsin kuitenkin ihan hyvin fysiikkani ansioista.

IMG_2641

Mielenkiintoisimpia oli kuitenkin ”liian lihaksikas bikiniin” spekulaatiot. Mun sarjan SM voittajan selkä on seuraavassa kuvassa. Eikä oo senttiäkään liikaa lihaa.  Tyttö on kisoissa siro ja upea, vaikka lihaa löytyykin! Sitä pihviä saa kyllä varmasti jokaisella olla, sitä ei tarvitse pelätä.

10670032_10152674935711037_8046122804882771492_n

kuvassa Linda Paldanius #tgntyttöjä ;)

Classicissa selkeästi huomasi sen, ettei kisoihin ole karsintoja ja kaikki ilmoittautuneet pääsevät lavalle, mutta kisat olivat kaikesta huolimatta taas aivan mahtavat ja kylmillä väreillä sai ihailla ja katsella. Taisi muutama kyynelkin vierähtää, kun se monien fiilis välittyi niin vahvasti ja tuli omat kisat mieleen. Miten voi jännittää täysin tuntemattomien puolesta niin paljon ja liikuttua siitä, että lavalla näkee niin mielettömän upeita urheilijoita! Oon niin ylpeä jokaisesta joka sinä viikonloppuna upeassa kunnossa, urheilijana astui lavalle! <3 Kyllä saa olla ylpeä Suomen tasosta!

Bodyfitnesskin oli aivan mieletöntä, upeita fysiikkoja, upeita vartaloita ja esiintymistä!!

Niinkuin aiemmin totesin, nyt on Syksyn kisaajien kisakausi avattu ja meininki on ainakin omissa treeneissä just sitä mitä pitääkin! Sain sunnuntaina uudet ohjelmat ja tänään pakaratreenissä mentiin taas sillälailla, että hyvä kun ei itku tullut muutamaan otteeseen. Nyt särkee suomeksi sanottuna perse siihen malliin, että tais mennä perille.

ennen treeniä...

ennen treeniä…

IMG_9711

jälkeen ;)

IMG_9713

Vielä ehtii hetken rakentaa sitä lihaa. Lindalla ja Kristalla alkoi jo dieetti, mutta meikäläistä ei päästetä vielä tiputtelemaan, vaikka hirveesti oon kinunutkin dieettiä!  Kyllä se munkin aika tulee sieltä nopeasti ja kohta päästään kuorimaan kuntoa ;)

Eniten odotan sitä, että pääsee laittamaan kehityskuvia rinnakkain ja näkemään itse mitä on saatu aikaseksi.

1208217_1599638260254134_1006214228_n

 


20 Comments
 • Matilda
  Posted at 07:59h, 22 huhtikuun Vastaa

  Moikka! :) ensinnäkin onnea alkavaan kisakauteen :) sellainen kysymys olisi, että miksi kirjoitat viraallisesti, etkä virallisesti? En tiedä, miksi se minua vaivaa, mutta kunhan kysyn :D
  http://matildaselin.blogspot.fi/?m=1

 • Inna
  Posted at 08:23h, 22 huhtikuun Vastaa

  Argh, kaikella rakkaudella. :D Mutta se on virallisesti, siis officially. Viraalisesti tarkoittaa ”kuin virus”. Eli esim. puhutaan, että joku sosiaalisen median ilmiö leviää viraalisesti. Ei viraallisesti.
  Äh, mun on oli pakko sanoa, koska kirjoitat aina viraallisesti. Älä julkaise tätä kommenttia, kun ei tää anna keskustelulle mitään. Mun oli pakko vaan sanoa. :D Anteeksi!

 • Kemmy
  Posted at 10:44h, 22 huhtikuun Vastaa

  Onko sulla käytössä langattomat bluetooth-kuulokkeet? Jos on, niin minkä merkkiset ja onko ollut hyvät? :)

  • linda
   Posted at 10:54h, 22 huhtikuun Vastaa

   Super hyvät Jam merkkiset :)!!

   • Kemmy
    Posted at 12:26h, 22 huhtikuun Vastaa

    Oon ettinyt laadukkaita, sopuhintaisia bluetooth-kuulokkeita, ja noi vaikuttaa kyllä hyvältä. En löytänyt suomalaisia verkkokauppoja tai jälleenmyyjiä, ootko itse hommannut noi mistä? Pysyykö hyvin päässä myös lenkeillä, ootko kokeillut? Kiitos, jos viitsit infota vähän lisää :)

    • Jaybird
     Posted at 13:56h, 23 huhtikuun Vastaa

     Jaybird merkkiset langattomat nappikuulokkeet ovat loistavat juoksulenkillä yms. Tilasin itse sellaiset Fitnesstukusta, mutta Gigantti myy niitä myös 99€.

     • Kemmy
      Posted at 21:19h, 23 huhtikuun

      Mulla ei vaan tykkää pysyä mitkään nappikuulokkeet korvissa, siksi oon harkinnut noita korvan päälle tulevia. Mulla oli muotoilultaan hyvin vastaavat Sennheiserit, mitkä istu aluksi kuin hanska, mutta nekään ei pysy enää korvissa yhtään :/

 • V
  Posted at 10:49h, 22 huhtikuun Vastaa

  Mitä mieltä olit siitä malena pallovirran ”showsta”?

  • linda
   Posted at 10:54h, 22 huhtikuun Vastaa

   En mitään mieltä , en ymmärrä :D

 • Anette
  Posted at 13:51h, 22 huhtikuun Vastaa

  Oisko sulla heittää muutama supertehokas peppuliike? Joku muu kun perus kyykky tai prässi :D

  • linda
   Posted at 14:01h, 22 huhtikuun Vastaa

   Selaa vähän blogia , niitä löytyy kyllä :D

 • kaisa
  Posted at 14:25h, 22 huhtikuun Vastaa

  Moi! Puhuit paljon tuossakin kirjoituksessa bikini fitness kilpailijan”fysiikasta” ja muutkin blogaajat kirjoittelevat siitä vähän väliä. Olisi mielenkiintoista jos viitsisit valottaa mitä tämä mystinen fysiikka käytännössä tarkoittaa :) tarkoitan nyt tuota synnynnäistä luustosta yms johtuvaa fysiikkaa enkä lihasmassaa. Olen esim. ymmärtänyt että varsin monilla naisilla esiintyvä leveä lantio on melko epäedullinen ominaisuus kapeasta vyötäröstä huolimatta?

 • Tuulia
  Posted at 12:27h, 23 huhtikuun Vastaa

  Hei!

  Oon käynyt nyt n. Kuukauden suunnilleen 45min reippaalla aamulenkkikävelyllä ennen aamupalaa, mutta nyt kun olen lueskellut aamulenkeistä ennen aamupalaa niin kovasti väitetään että siitä olisi melkein enemmän haittaa kun hyötyä (kroppa menee säästöliekille, käyttää energianlähteenä lihaksia tuplasti enemmän kuin rasvaa jne) niin mitä mieltä sä oot, kannattaako syödä vai ei ennen aamulenkkiä? :)

 • Moi
  Posted at 11:58h, 24 huhtikuun Vastaa

  Miksi ihmeessä sä kokoajan höpötät siitä dieetistä?! Sä oot esikuva niin monelle nuorelle nykyään että tuntuu ihan kauheelta ku oot nyt jo MUN mielestä tosi laiha ja sit haluaisit laihtua vielä enemmän!!? Mun mielestä toi on suoraan sanottuna aika sairasta ja oon useesti miettinytkin että ootko sairastunut ”uudestaan” anoreksiaan. En halua pakottaa sun mieltä ehkä enemmänkin saada sua ite hoksaan miltä tuo kaikki (sun ulkonäkö ja puheet) näyttää ulkopuolisen silmin

  • linda
   Posted at 12:25h, 24 huhtikuun Vastaa

   Kyllä jokainen varmasti osaa nähdä asian niin, että puhun siitä koska se kuuluu lajiini (:

 • Moi
  Posted at 12:00h, 24 huhtikuun Vastaa

  Siis pahottaa sun mieltä ei pakottaa :)

 • Sofia
  Posted at 12:46h, 25 huhtikuun Vastaa

  Mulle tuli ”Moin” kommentista mieleen, että diettihän tarkoittaa nimenomaan muutosta _ruokavaliossa_ eikä automaattisesti sitä, että kalorit vedetään minimiin ja yritetään laihtua niin paljon kuin mahdollista. Jokuhan voi olla dietillä nimenomaan parantaakseen omaa oloaan jne, eikä välttämättä sillä laihdutusmielellä :) mä ainakin ymmärrän hyvin sun puheet dietistä, eikös se aikalailla kuulu elämään jos harrastaa bikini fitnessiä :D

  • linda
   Posted at 14:08h, 25 huhtikuun Vastaa

   Nimenomaan! (: Tosi fiskusti sanottu. Todennäköisesi mun dieetillä ei mennä niin alas kaloreissa, mitä suurinosa normaaleista ihmisistä syö päivittäin. (:

 • saimi
  Posted at 19:55h, 27 huhtikuun Vastaa

  Moi :) jos noilla addun legginseillä pyllistää, näkyykö läpi? Ja onko puuvillaa vai teknistä matskua? Kiitos vastauksesta jo etukäteen!

  • linda
   Posted at 23:41h, 27 huhtikuun Vastaa

   ei näy läpi! hitto ne on pesussa just niin en pysty tsekkaa!! :/ mut tuolt nellyn sivuilt näkee

Post A Comment