Tällä treenillä timmeimmät pakarat!

Heippa!

Mun pitäis olla tällähetkellä vyölaukku lanteilla ja tennarisukat sandaaleissa kohti Espanjan hiekkarantoja, mutta mä oon himassa kurkku tulessa ja korvat lukossa, edelleen! Sain kahdelta lääkäriltä lentokiellon, enkä viitsi tällähetkellä vaarantaa terveyttäni uhmaten näillä turvonneilla poskionteloilla painovoimaa ja pahimmassa tapauksessa sairastuttaa itseni vielä pahemmin. Mun piti lähteä viikoksi aurinkoon ystäväni Luisan kanssa, no, Luisa saa nauttia nyt kahden edestä!

Voin kertoa, että tää treenattomuus oikeesti tekee mut kohta hulluks. Kieli poskella kuvittelen itseni syväkyykkäämään ja suunnittelen mielessäni mitä kaikkea tekisinkään siellä salilla, oi että! Saattaa olla että pieni hulluus iskee kun vihdoin pääsen takasin salille, joten jos näet jossain jonkun kierimässä käsipainojen seassa tai halailemassa levypainoja niin se olen vaan minä!

IMG_8815

 

Eilen saatiin kaupassa joku extreme hedelmä hulluus kohtaus ja ostettiin yhen frendin kanssa pari jännää hedelmää! Kookospähkinätkin lähti messiin ja nyt menee muuten veitset uusiks, sillä ne kirjaimellisesti hajos kun yritettiin saada kookoksia auki. 😀

IMG_8870

 

Tuo keltainen hedelmä sai nimekseen räkähedelmä, sillä siltä se tuntuu suussa. Ja nyt ketään ei valehtele ja väitä, ettei tiedä miltä räkä tuntuu suussa 😉  Maku muistutti kiiviä!

Tuo pieni karvanen pallero taas oli lähinnä jonkun laimennetun persikan/päärynän tapainen. Todella limainen sekin!

Ja ah, kookos. Kookos on aina hyvää ja hemmetin koukuttavaa!

Sitten otsikkoon!

Miten saada maailman timmein peppu?

Jos sulla on hyvät pakarat mutta rasvamassat pitäis saada palamaan? Sillon tsekkaa seuraava video ja lähde testaamaan!

LOOP/Jussikuntoon porrastreeni

Porrastreeni on sellanen, mikä saa todella jalat työskentelemään vastusta vastaan ja samalla polttamaan rasvaa koko kropassa! Portaissa on monia eri tapoja treenata, voit esimerkiksi

 1. juosta/hölkätä ylös alas
 2. tai vaihtoehtoisesti kävellä reippaasti
 3. Loikkia joka toinen porras- tekniikalla ylös
 4. tai jättää loikassa aina niin monta porrasta väliin kuin pystyt ponnistamaan.
 5. Loikkia tasajalkaan ylös, jättäen väliin niin monta porrasta kuin mahdollista
 6. Kävellä sivukyykyssä portaita ylös aina jompikumpi kylki edellä
 7. Tikata portaita aina tietty aika- tai matka ylös niin lujaa kuin pystyt, jonka jälkeen kävellä taas sama matka / aika ylös ja toistaa tikkaus. HIIT tyylisesti.
 8. Vaihtele! Itse pidän siitä, että teen jokaisella kierroksella jotain erilaista ja vain mielikuvitus on rajana! Muista kuitenkin turvallisuus, portaissa on helppo kaatua ja monien kierrosten jälkeen porrassokeus saa helposti pään pyörälle !

Jalat-peppu akseli saa varmasti kyytiä ja rasva palaa kokonaisvaltaisesti!

Jätemäellä on portaiden yhteydessä myös hemmetinmoinen mäki, josta itselle tulee ei-niin-ihania muistoja viime dieetiltä! Sen kun juoksee täysillä kolmesti ylös on jo aivan piipussa! Eiku vain kokeilemaan ja portaita/mäkiä etsimään!

Ps. muistakaa aina vetää ensin rauhallinen lämmittelykierros poraissa/mäessä, jolloin vain kävelette ensimmäisen kierroksen läpi. Tätä kierrosta ei lasketa treeniin, mutta auttaa lämmittämään kehon tulevaa treeniä varten. Jos kylmiltä lähtee heti juoksemaan, nousee syke samantien maximiin, vauhti hyytyy nopeasti ja treenitehot laskevat.

IMG_8901

 

10995002_742371165860897_1967367307_n


15 Comments
 • Mirri
  Posted at 13:33h, 13 huhtikuun Vastaa

  Hei hyi mä en kyllä tiedä miltä räkä tuntuu suussa enkä valehtele 😀

  • linda
   Posted at 13:34h, 13 huhtikuun Vastaa

   nyt huijaaat 😉

 • Paula
  Posted at 15:42h, 13 huhtikuun Vastaa

  😀 kyllä joka ikinen on räkää syönyt 😀 kiitos Linda, kiva postaus!

  • linda
   Posted at 22:27h, 13 huhtikuun Vastaa

   haha nii o!! 😀

 • Mari
  Posted at 20:29h, 13 huhtikuun Vastaa

  Pitkästä aikaa hyvä postaus! 🙂 Tässä oli nyt sitä kauan kaivattua treeniohjeistusta. Ymmärrettävää ettet jaa ilmaiseksi treeni- ja ruokaohjelmia kun teet sitä työksesi mutta välillä on kiva saada uusia treenivinkkejä ja tässä oli nyt sitä jotain, kiitos 🙂

  Hyvä blogi ja hyvät jutut sinulla noin muuten kyllä!

  • linda
   Posted at 22:27h, 13 huhtikuun Vastaa

   kiitos paljon! yritän laittaa enemmän treenivinkkejä jatkossa 🙂

 • Mari
  Posted at 20:39h, 13 huhtikuun Vastaa

  Lisään vielä edelliseen että lemppariblogeja ja olen ollut lukijasi alkuajoista lähtien 🙂

 • Jenni
  Posted at 06:31h, 14 huhtikuun Vastaa

  Hei,

  Onko sulla pidennyksistä vaan yhtä sävyä vai useampaa, jos niin mitä kaikkee? Entä minkä merkkiset pidennykset sulla on? Itse oon nyt miettiny star locksin tai nextensionon pidennyksiä, mutta kun kummastakaan ei ole kokemusta niin en osaa päättää. Mulla on aikaisemmin ollu Simply naturalin, mutta ne ei ole mielestäni laadultaan niin hyvät kuin mitä oletetaan.:D

 • Eltsu
  Posted at 10:34h, 14 huhtikuun Vastaa

  Moi! Sulla on niin ihana ja insipiroiva blogi että väkisinkin tulee hyvälle tuulelle kun lukee 🙂 Oon ite aika negatiivinen ihminen, ja sitä oon tässä vuosien varrelle kovasti yrittänyt muuttaa ja sun blogi on auttanut siinä kyllä huimasti ! Toivon että joku päivä onnistun saamaan samanlaisen positiivisen elämänasenteen kun sulla !! 🙂 Ja sitten vielä tosta porrastreenista, kun ite käyn samoilla portailla just aika usein ja se onkin mun lempitreeni, niin voiko portailla käydä treenaamassa just esim peräkkäisinä päivinä? Tai tarkotan että onko siitä jotain haittaa jos menee kipeillä lihaksilla taas portaille treenaamaan? En malttais olla poissa tuolta, niin olisin vaan halunnut kysästä että mikä ois sopiva määrä esimerkiks viikossa käydä tuolla tekemässä treeniä? :)) Kiitos jos vastaat ! Oot super kaunis ja blogin perusteella myös sisältäpäin !!

 • Pirjo
  Posted at 09:40h, 15 huhtikuun Vastaa

  Lindan päivä tänään 15.4. Onnea
  Porrastreeneistä tuli mieleeni vanhamummu, jonka tunsit Linda hyvin, ja hänen pitkän ikänsä salaisuus
  liittyi portaisiin. Niitä pitkin hän päivittäin lukuisia kertoja meni huoneeseensa. Portaat olivat hänen
  henkivakuutuksensa. Kaikkea hyvää ja parantumista.
  Mummu

 • vieras
  Posted at 10:29h, 15 huhtikuun Vastaa

  Mä niin tiedän ton fiiliksen kun ei pääse treenaamaan kyllä siinä hulluus meinaa iskeä ja sit vielä toi reissun peruuntuminen..itsellä sama tauti pyörinyt kaksi vahvaa kuuria takana poskionteloihin ja silti meinaa edelleen flunssa kiusata.nyt käytössä kaikki mahdolliset vitamiinit, maitohapot yms.
  voikun pääsis tota porrastreeniä testaamaan, pakaraparathan tässä kutistuu maatessa:D mutta tsemppiä sinulle ja paranemisia!

 • Politiikasta kiinnostunut
  Posted at 21:43h, 15 huhtikuun Vastaa

  Moikka! Oletko jo äänestänyt vaaleissa ja jos et, meinaatko äänestää ollenkaan? 🙂 mitä puoluetta kannatat?

 • Tuulia
  Posted at 23:28h, 16 huhtikuun Vastaa

  Moikka!

  Pahoittelut jos sulla lukee nää jossain, mutta onko sulla tällä hetkellä menossa joku tarjous ruokavaliosta ja treeniohjelmasta? Jos ei, paljonko se pelkkä ruokavalio olikaan? Muistaakseni jotain 60€ luokkaa? 🙂
  Kiitos etukäteen ja mukavia kevätpäiviä 🙂 blogiasi ja juttujasi on ilo lueskella!

 • anni
  Posted at 16:18h, 18 huhtikuun Vastaa

  Paranemisia sinulle, vaikka Instagramin mukaan parempaan päin olet jo menossa! Kuinka tuollainen pitempi sairastelu näkyy kropassa ja tuntuuko eka kerta salilla flunssan jälkeen sille että voimaa on karissut pois ? Lihaksethan pienenee todella nopeasti jos ei liiku 🙂

 • Eränaisen Jätemäellä takapuoli on sivuseikka – Skutsis
  Posted at 14:04h, 02 maaliskuun Vastaa

  […] ”Tällä treenillä timmeimmät pakarat”, ”Täyttömäen portaikko on paha pyllypiina”, ”Kuinka tehokkaasti portaiden nousu kiinteyttää takamusta?” ja niin edelleen. […]

Post A Comment