Don’t let anyone with bad eyebrows tell you shit about life!

Tsau!

Hetki vierähtänyt täälläkin, ollut niin kova meno päällä ettei ole kerinnyt istahtamaan koneen ääreen muutakuin töiden merkeissä, eikä oikeestaan niidenkään!

IMG_7413

Tulin juuri salilta ja sain pitkästä aikaa treffipyynnön gymillä! Se piristää aina päivää, vaikka ei ihan natsaiskaan ;D Oon aika varma et se johtuu näistä mun täydellisistä kulmakarvoista ja uusista räpsyistä, joista aijon nyt kertoa teille!

Kävin viimeviikolla tatuoimassa, eli kestopigmentoimassa itselleni kulmat! Mä olen AINA kammonnut kyseistä operaatiota, sillä suurin osa värittää ihmisille sellaset kunnon gootti kulmat ja olen nähnyt kaikenlaista mato kulmakarvaa…

Oon kuitenkin lopen kyllästynyt joka päivä piirtämään kulmat, siihen että ne leviää treeneissä ja niistä harvemmin tulee kiireessä arjen keskellä kauheen täydelliset saatika identtiset! No, Viivi, joka sattuu olemaan paras ja maailman parhaimman esteettisen silmän omistava tyyppi, tekee nykyään karvatekniikalla kestopigmentointia!!!

Kulmista tuli aivan törkeen hyvät. Pigmentointi ei satu, nipistää toki varsinkin tuon luun kohdalla, mutta ensimmäisen kierroksen jälkeen kun voidaan laittaa puudute, ei tunne enää mitään.

Tälläiset tuli meikäläisen kulmista:

11008129_1545149329083946_1065252906_n

 

Oon maailman tyytyväisin! Kulmat oli heti valmiit ”käyttöön”, ei siis turvonneet tai olleet lainkaan kipeät. Hieman piti rasvailla ekat päivät, mutta ei sen kummempaa. Kulmat ovat mielestäni kasvojen tärkein kohta, sillä ne kehystävät koko lookin ja korostavat mm. silmien väriä.

Mulla on itsellä jo suht hyvät kulmat, joten ei tarvinnut kuin vähän täytellä, mutta uskon että Suomalaisille tää on aivan super hyvä idea, sillä monilla mun frendeillä ainakin on todella ohuet ja harvat sekä vaaleat kulmat jotka täytyy melkein kokonaan piirtää uusiksi! Tästä sijoitus joka säästää ainakin aikaa ja hermoja. :D

Ja tässä hieman muita Viivin töitä:

1962924_434893689999830_1919742968_n 10952590_363559927149982_397711871_n

Kulmat eivät näytä lainkaan tatuoiduilta, ellei todella tarkasti ala tsekkailemaan. Kukaan ei ole vielä uskonut, kun olen innoissani kertonut että nyt ei muuten lähde kulmat pesussa. :D

Viivi tekee pigmentointia 590€ (Sis.jälkipigmentointi) ja sen voi maksaa osissa!

Myös eyelinerit ja huulten rajaus on mahdollista! Viivi teki mun äidille kestopigmentoinnin silmiin ja näyttää että sillä olis mukamas nyt todella paljon tummemmat ripset, sillä rajaus korostaa ripsiä ja silmien väriä. Rajausta ei edes huomaa, mutta sepäs siinä onkin ideana. Parhaimmat kosmeettiset ehostukset tehdään juurikin niin, ettei niitä suoranaisesti edes huomaa, vaan että ne korostavat omia hyviä puolia!

Ajanvaraukset osoitteesta www.studiovms.com tai puhelimitse: +358 40 127 2721

kyselyt sähköpostilla: viivi@studiovms.com

Perjantaina Viivi teki mulle myös ripset taas pitkästä aikaa. Olo on ollut aivan törkeen ihana. Aamulla kun katsoo peiliin niin jopa miettii että vau, oompas mä fresh heti aamusta! Olin pitkään ilman ripsiä, ja niinkuin olen sanonut, alan jostain ihmeen syystä meikkaamaan enemmän ja näytän tunkkaisemmalta kun tungen sitä ripsaria paakuille asti silmiin…

IMG_1407

 

Kyllä nyt on helppoa. Hastag easymornings & Iwokeuplikethis!

IMG_7414

 


20 Comments
 • Patricia
  Posted at 15:38h, 24 maaliskuun Vastaa

  Vautsi, miten luonnollista & siltikin täydellistä jälkeä! Ja mikä sattuma, että kestopigmentointi mietityttänyt mua jonkun aikaa ja nyt satuit juuri tekee aiheesta postauksen.. :) Oon itsekin miettinyt, että jos lähtisin ottamaan kestopigmentointia niin kenen neulan alle uskaltaisi mennä, jotta lopputulos olisi hyvä. Mutta tämä auttoi kovasti harkintaa, kiitos! :)

 • Vilma
  Posted at 15:42h, 24 maaliskuun Vastaa

  Ite ottaisin tuolta ton ”tatuoimassa” sanan pois, koska tatuointi ja kestopigmentointi ei ole sama asia. :)
  Sillä jos sä tatuoit sun kulmat, se on ikuista ihan niinkuin missä tahansa osassa vartaloa, mutta pigmentoinnilla saat ”kesto”kulmat 2-5 vuodeksi, jonka jälkeen väri haalenee ja se tehdään uudelleen. Toki pigmentoinnin kestävyys vaihtelee paljon asiakkaiden välillä, toisilla kestää sen 3 vuotta, kun toisilla taas vaikka 5 vuotta. :)
  Aattelin vaan korjata, ettei lukijoille tuu sellanen kuva että ne ois ikuisesti sellaset, kun ton kerran tekee! :)
  Terv. Kosmetologi Vilma

 • Saalistaja salilla
  Posted at 15:52h, 24 maaliskuun Vastaa

  Tuun ihan vaan vasitella ens kerralla kun ollaan tgllä samaan aikaan kysyy sua treffeille.

 • HenriikkaV
  Posted at 16:01h, 24 maaliskuun Vastaa

  Itse voin vain haaveilla moisista ihanuuksista, nykyisillä työmäärillä/palkoilla ei paljoo ylimäärästä ostella :D Mutta ehkä joskus…

  Kauanko kulmien kestopigmentointi kestää, kun käsittääkseni se ei ole samalla tavalla ikuinen, niinkuin tatuoinnit? Sama mietitytää silmänrajauksissa.

  Olisihan se aika ihanaa, kun pärjäisi arjessa pelkän bb-voiteen voimin, eikä tartteis muita meikkejä :p

 • veera matilda
  Posted at 21:20h, 24 maaliskuun Vastaa

  Kylläpä tekee hyvää jälkeä tuo Viivi :) ei huomaa juuri lainkaan, että on tehty pigmentit.
  http://veeramatilda.blogspot.fi/?m=1

 • Em
  Posted at 22:08h, 24 maaliskuun Vastaa

  Hei mä oon ain miettiny onks sun koko nimi Linda Manuella Nastasja? Jossain lukee kans Danakas :O

  • linda
   Posted at 22:29h, 24 maaliskuun Vastaa

   lindan manuella nastasja danakas on kokonimi :)

 • Kristiina
  Posted at 23:26h, 24 maaliskuun Vastaa

  Hei! Sellaista kyselisin, joko olet myynyt entiset kisabiksut, vai ovatko vielä kaupan? :)

  • linda
   Posted at 23:31h, 24 maaliskuun Vastaa

   en ole myynyt, enkä välttämättä myykkään koska tarvitsen harjoitusbiksut ja ns varabikinit jos yhtäkkiä hajoaisi biksut bäkkärillä :D

 • Saana
  Posted at 00:02h, 25 maaliskuun Vastaa

  Tuleeko sinulle paljon treffi pyyntöjä?

  • linda
   Posted at 00:39h, 25 maaliskuun Vastaa

   itseasiassa aika vähän (:

 • Milla
  Posted at 08:12h, 25 maaliskuun Vastaa

  Seurusteletko tällä hetkellä?

 • Patu 'Health's Kitchen'
  Posted at 08:33h, 25 maaliskuun Vastaa

  Oi! Oon miettinyt tota kestopigmentointia tosi kauan ja tää ratkaisi sen! Upeet. Täytyykin varailla aikaa. :)

 • Pihla
  Posted at 08:46h, 25 maaliskuun Vastaa

  Minulla on juurikin ne kaikkien vihaamat ja kammoavat ”viiva” ja ”mato” kulmakarvat jotka on siis pigmentoitu, nyt jo vuosikausien ajan.
  Syy siihen, miksi hankin luonnottomat kulmat on se, ettei minulla kasva kulmakarvat ollenkaan. Ei siis ollenkaan. Joskus jossain puoliotsassa ja kulman alapuolella joku vaalea haitula karva, muuten ei mitään. Olen perinyt naamakarvattomuuden äidiltäni, ikävä kyllä. Luojan kiitos minulla on edes pienet ripset vaikka käytänkin pieniä irtoripsiä päivittäin…

  Kulmakarvattomille on vaikeaa tehdä kulmia ns. ”karvatekniikalla” jos karvoja ei ole nimeksikään. Älkää silti huoliko, ne viivakulmatkin on tosi hienot jos ammattitaitoinen pigmentoija ne tekee hienoon, moniulotteiseen malliin eikä vaan rustaa tasapaksua ohuen ohutta viivaa.
  Minun kohdallani kulmien pigmentointi on kohottanut itsetuntoani älyttömän paljon, suosittelen samaa jokaiselle joka kamppailee kulmakarvattomuuden kanssa ja myös tietenkin niille korostamaan kulmia jotka ovat onnekkaana syntyneet vähän vahvempien kulmien kanssa :)

  Tosi kivalta näyttää Linda, mukavaa alkulevättä kaikille <3

 • Maija
  Posted at 11:51h, 25 maaliskuun Vastaa

  Oih, ihanat kulmat. Laitoin Viiville heti viestiä! Ois niin kiva kun ei tarvitsis koko ajan olla piirtämässä ja värittämässä kulmia :D

  http://maijasblog.blogspot.co.uk

 • Venla
  Posted at 18:39h, 25 maaliskuun Vastaa

  Hei! Ihana blogi sulla! Oon pitkään etsinyt kuulokkeita, niin mistä noi sun on ja minkä merkkiset? Ne on vaan niin upeet! ;)

 • Isabella
  Posted at 00:26h, 26 maaliskuun Vastaa

  Aivan ihanat kulmat tuli! Ja ihana olet Linda, niin kaunis!

 • :)
  Posted at 13:31h, 26 maaliskuun Vastaa

  Moikka! Jaksaisitko vielä kertoa että miten kulmat tehtiin käytännössä? Ajeltiinko karvat eka pois ja siitä alettiin tekemään vai ”karvojen päälle”? Kauan aikaa meni n.? Ja jos karvat ajeltiin niin mitä sitten kun ne alkaa kasvaa, pitääkö ne aina poistaa että näyttää siistiltä vai nypitäänkö vain hajakarvat pois? Kiitos jos jaksat ja kerkeet vastaamaan :)

 • Carl
  Posted at 21:24h, 30 maaliskuun Vastaa

  Moi Linda :)

  Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.

  Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.

  Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.

  Hauskaa päivänjatkoa!!

  Carl@sudio.se

  • linda
   Posted at 23:59h, 31 maaliskuun Vastaa

   mulle voi laittaa mailia, osote löytyy sivupalkista (:

Post A Comment