Kesäkunto tehdään keväällä ;)

Heippa!

Huh mikä päivä tänään! Alotettiin palaverilla sanomatalolla jonka jälkeen napattiin LOOPin radiojuontaja Jussi Ridanpää rääkkiin! Vuorossa oli porrastreeni jätemäellä. Tänään on siis yhteensä rampattu n. 5000 porrasta. Tämäkin reissu nähdään pian mediassa 😉

10995002_742371165860897_1967367307_n

fiiliksiä treenin jälkeen

IMG_6961

pojaaat… tulkaas nyt sieltä . 😀

IMG_6989

just DID IT!

 

 

LOOPilta ilmestyi taas Jussin treeneistä uusi video. Sen löytää nelonenmedian, ruudun sekä Loopin sivuilta!

11033026_1084497918243018_114379350_n

olkapää treeniä 🙂

 

Tässähän alkaa ihan kiristymään itsekin hahah! No ei vaiskaan. Olo on ollut hieman turvonnut, kun viikon mahatudin aikana jouduin elämään lähinnä jogurtilla, joka taas ei sovi mulle yhtään. Näin silmillä miten kroppa keräsi nestekerroksen ja pöhettyi viikossa. En liputa maitotuotteiden puolesta lainkaan. Toki kohtuudella, esimerkiksi raejuusto aamupalassa on ok, mutta jatkuva jogurtilla ja maitorahkalla eläminen on ehdoton ei mulle.

Jussi taas on laihtunut hurjaa vauhtia. Alotettiin Tammikuussa ja tyyppi on -15 kiloa, ei valita nälkää ja treenitkin on nopeita ja tehokkaita!! Aivan huikeaa ja siistiä nähdä myös miten hyvä fiilis Jussilla on!!

11049277_785388001537555_1976983843_n

pyöreiden olkapäiden ja pakaroiden metsästys…

Illalla kävin vielä treenaamassa olkapäät. Oon oppinut taas uusia liikkeitä ja tapoja treenata, joilla saan aivan törkeen poltteen. Oon saanut monilta kehuja kehityksestä, joten oon todella tyytyväinen siihen mitä oon saanut aikaan ja aijon antaa KAIKKENI matkalla syksyn SM kisoja. (: Kävi miten kävi, voin ainakin katsoa tyytyväisenä taakseni!

Mun dieetti alkaa varmaankin toukokuun lopussa-kesäkuun alussa, joten se on about 2kk lyhyempi kuin viimevuonna, jolloin alotin dieettaamaan jo huhtikuussa!! kunto on sen verran siistimpi ja tiiviimpi, ettei niin pitkää dieettiä tarvita. 🙂 Tai ainakin toivottavasti saan nämä loputkin kuukaudet pysyttyä siistissä kunnossa.

IMG_7098

 

Kevään ja hyvien fiilisten kunnaksi laitankin nyt piiiiiiiitkästä aikaa TARJOUKSEN OHJELMISTA! Niitä on kovasti kyselty jo pitkään, joten täältä pesee!

Ruokavalio+Treeniohjelma yhteensä VAIN 100e+ ALV, eli 124e! Tarjous on voimassa viikon loppuun asti!! 16-22.3

Kesäkunto tehdään talvella/keväällä, joten nyt on hyvä mahis hankkia henkilökohtaisesti omien tavotteiden ja lähtökohtien mukaan räätälöidyt treeni- ja ruokavalio ohjelmat!

Tavoitteena voi olla kesäkunnon lisäksi mitä tahansa; halusi sitten kerätä massaa, kuoria kesäkondista esiin, kiinteytyä aka. muuttaa kehonkoostumusta tai pelkästään muuttaa elämäntapoja lopullisesti terveelliseen suuntaan, mikä on henk.koht minun lemppari ”aiheeni” ohjelmissa.

Ohjelmat saa myös erityisruokavalioina, kuten maidottomana ja gluteenittomana. Allergiat ja vammat huomioidaan, päivärytmi huomioidaan, toiveet otetaan huomioon sekä nyt uutena juttuna myös budjetti otetaan huomioon!

Ohjeet tilaamiseen ja kysymykset sähköpostitse fit4ever@hotmail.fi


42 Comments
 • anna
  Posted at 06:54h, 17 maaliskuun Vastaa

  Onko sulta mahdollista saada noita ruokavalio -ja treenijuttuja iha ympäri vuoden?

  • linda
   Posted at 07:34h, 17 maaliskuun Vastaa

   Joooo on mahdollista (:

 • Kiinnostunut
  Posted at 06:58h, 17 maaliskuun Vastaa

  Mitenkäs paljon pelkkä ruokaohjelma kustantaa, kun treenit on jo hallussa? 😀

  • linda
   Posted at 07:33h, 17 maaliskuun Vastaa

   Se on 62€ (sis.ALV) (:!

 • Roosa
  Posted at 07:08h, 17 maaliskuun Vastaa

  Hei ois kiva jos tekisit vinkkipostauksen olkapään treenaamisesta salilla! Kertoisit jotain hyviä vinkkiliikkeitä jne 🙂
  Oot kyl Linda niin upeessa kunnossa, nauti nyt vielä ennen dieettiä! 🙂

  • linda
   Posted at 07:34h, 17 maaliskuun Vastaa

   Täytyy saada joku kuvaamaan treeniä niin onnistuu! (: kiitos mä nautin <3

 • Ella
  Posted at 08:05h, 17 maaliskuun Vastaa

  Teetkö ruoka ja treeeniohjelmia muuallakin suomessa asuville, elikkä vain netin välityksellä 🙂

  • linda
   Posted at 11:07h, 17 maaliskuun Vastaa

   Kaikille teen ! 🙂

 • Mimmu
  Posted at 08:31h, 17 maaliskuun Vastaa

  Hei Linda! Voisitko antaa vinkkejä: en voi vatsaongelmien vuoksi syödä avokadoa tai pähkinöitä, joten mistä saisin tarvittavat hyvät rasvat? riittäisikö esim. kaksi keltuaista sekä oliiviöljyä päivän aikana?

 • Krisse
  Posted at 08:39h, 17 maaliskuun Vastaa

  Moi Linda! Mua on itseä alkanut houkuttaa maidottoman ruokavalion kokeilu, olen huomannut kuinka rahkasta esim tulee hirveet vatsakivut. Kysymys onkin että millä korvaan rahkan/raejuuston ? Rahka on aina niin näppärä ja nopea välipala mutta juurikin se pahin vatsalle!

 • N
  Posted at 09:37h, 17 maaliskuun Vastaa

  Moi linda!:) tarvisin sulta vähä vinkkiä, oon aloittanu tosiaa kiinteyttämisen ja pitöis saada ylimääräiset kalorit pois vatsalihaksien päältä, alavatsasta tosiaan. Käyn noin 3x viikossa tunnin pituisella lenkillä ja sen jälkeen teen muutaman vatsalihas pidon missä nostelen painoja samalla. Eli siis kuinka paljon tunnin lenkki vaikuttaa kalorien polttoon? Pitääkö siihen lisätä jotain muutakin että sais ylimääräisen rasvan pois kehosta? Tietysti ruokavalio vaikuttaa ja ek itseni mielestä kauheadti herkuttele muutakuin kerran viikossa ja alkoholia silloin tällöin mutta ei liikaa:)

 • Julia
  Posted at 12:50h, 17 maaliskuun Vastaa

  Hei Linda! Teetkö ohjelmia myös nuoremmille (16-17-vuotiaille)? Takana reilu vuosi säännöllistä salitreeniä, kaksi aijempaa saliohjelmaa loppuun kulutettuina. 😀

  • linda
   Posted at 13:16h, 17 maaliskuun Vastaa

   Alle 18v vanhempien luvalla (:

 • patteri
  Posted at 13:29h, 17 maaliskuun Vastaa

  Miks sä pyörit 40v miesten kaa?

  • linda
   Posted at 13:41h, 17 maaliskuun Vastaa

   40v ? Kenen 😀

 • Nette
  Posted at 20:53h, 17 maaliskuun Vastaa

  Heippa Linda! Paljon pelkkä treeniohjelma kustantaa? 🙂

  • linda
   Posted at 21:34h, 17 maaliskuun Vastaa

   74,40 (sis alv ) (:

 • Laura
  Posted at 11:22h, 18 maaliskuun Vastaa

  Moi! Pystyt sä tekemään ruokaohjelmaa vegaanille? Entä kuinka kauan suunnilleen niiden teossa kestää, että ohjelmat pääsisi aloittamaan? 🙂

  • linda
   Posted at 13:17h, 18 maaliskuun Vastaa

   Tietenkin pystyn (: Ja noin 5 päivää- viikko menee yleensä.

 • Noora
  Posted at 13:12h, 18 maaliskuun Vastaa

  Moikka! Olisin hyvin kiinnostunut ottaa ton paketin, mutta kärsin kilpirauhasen vajaatoiminnasta ja olen lukenut että silloin on hyvin vaikea laihduttaa. Haluaisin tietää sun mielipiteitä rasvanpoltosta kilpirauhasen vajaatoiminnan kanssa 🙂

  • linda
   Posted at 13:16h, 18 maaliskuun Vastaa

   no nos sulla on siihen esim lääkitys niin voit elää aivan normaalisti. Osaan myös ns. stimuloida kilpparia ruokavaliolla, eli vajaatoiminnasta kärsivien ohjelmissa otetaan huomioon vajaatoiminta ja muokataan heille sopivammaksi. (:

 • Marjut
  Posted at 18:04h, 18 maaliskuun Vastaa

  Moikka! Jos haluaisin tilata ruokaohjelman, niin sisältäisikö se esimerkiksi vain yhden päivän ruoat vai ruoat koko viikolle? Ja toiseksi, annatko ruokamäärät yleensä kuinka tarkasti, esim grammoina vai jotenkin muuten? 🙂

  • linda
   Posted at 19:09h, 18 maaliskuun Vastaa

   Sisältää Grammoina eri vaihtoehtoja joista voi koota omansa (:

 • Tina
  Posted at 09:40h, 19 maaliskuun Vastaa

  Jos laitan sinulle sähköpostia noista ohjelmista, niin kerronko jo ensimmäisessä postissa taustani ja muut vai laitanko vain, että haluan ohjelman? 😀

  • linda
   Posted at 11:15h, 19 maaliskuun Vastaa

   Laitan ohjeet mitä tietoja tarvin susta (:

 • anna
  Posted at 12:20h, 19 maaliskuun Vastaa

  Heips linda! Mikä on takakyykyssä väärin tehty kun liike ottaa vain etureisiin? Onhan ne siitä saanut ihan kivasti muotoa mutta olis ihan jees jos se takaosastokin sais osansa siitä hauskuudesta… 😀

 • Laura
  Posted at 13:40h, 19 maaliskuun Vastaa

  Sen verran haluan vielä kysyä tuosta liikuntaohjelmasta, että onko siinä esimerkiksi koko viikon liikunnat vai miten teet sen? 🙂

  • linda
   Posted at 21:45h, 19 maaliskuun Vastaa

   Kyllä. Esim 4 janoinen saliohjelma ja aerobiset 😀

 • Anna
  Posted at 16:10h, 19 maaliskuun Vastaa

  Olisin mahdollisesti kiinnostunut ruoka- ja treeniohjelmasta, mutta mitä tarkoittaa, että budjetti otetaan huomioon?

  • linda
   Posted at 21:44h, 19 maaliskuun Vastaa

   Ruoka-aineissa , eli katsotaan esim opiskelija lompakolle ystävällisiä vaihtoehtoja (:

 • laura
  Posted at 23:37h, 20 maaliskuun Vastaa

  Moi! Mitä mieltä olet paleo ruokavaliosta tai ylipäätään maidoton&gluteeniton ruokavaliosta?

 • Ida
  Posted at 19:19h, 21 maaliskuun Vastaa

  Moi! Ei liity tähän postaukseen, mutta olet monesti kehunut medical peeling- hoitoja kasvoille, itselläni on epäpuhtaan näköinen iho vaikka varsinaisia finnejä ei olekaan. Olen menossa kesällä naimisiin ja tiedän että edes ammattilaisella tehty meikki ei näytä hyvälle ellei iho ole kunnossa! Haluaisin testata kyseisiä hoitoja, mutta olisin kysynyt että näkyykö ero jo ensimmäisen kerran jälkeen vai miten usein käyt hoidoissa?

  • linda
   Posted at 19:23h, 21 maaliskuun Vastaa

   Näkyy jo ekan kerran jälkeen selkeä ero (:

 • Ida
  Posted at 21:40h, 22 maaliskuun Vastaa

  Moikka Linda ! Miten nopeesti tuolta fit4ever@hotmail.fi :stä vastataan sähköposteihin ? Olisin nimittäin kiinnostunut tosta treeni- ja ruokaohjelma tarjouksesta ja laitoin sinne eilen sähköpostia. 🙂

  • linda
   Posted at 01:41h, 23 maaliskuun Vastaa

   Maanantaina taas (:

 • Emmi
  Posted at 14:00h, 24 maaliskuun Vastaa

  Moi Linda! Kuulostan ihan teiniltä kun sanon näin, mutta kyllä mä vaan olen sun fani! 😀 Oon lukenut blogia pari vuotta ja katsonut Martina ja hengenpelastajat sun mukanaolon vuoksi. Nyt tsekkailin noita Loopin videoita, jossa oot. Sanon tän kaikellä hyvyydellä, että oletko itse huomannut noita sun maneereita, joita teet, kun alat puhumaan kameran edessä? Sulla on tosi useasti kädet selän takana ja alat kiertämään ylävartaloa puolelta toiselle. Sanon tämän kaikellä hyvyydellä, koska omia maneereita ei aina huomaa, ja niistä olisi kuitenkin hyvä päästä eroon, jos haluaa olla tarkka. 🙂 Varsinkin kun sulla toi kuuluisuus lisääntyy, niin olisi hyvä olla kameran edessä aina vaan luontevampi ja rennompi, katsojan silmään osuu maneerit helposti ja ne vievät helposti katsojan huomion pois olennaisesta, eli siitä mitä sanot. 🙂

  • linda
   Posted at 15:17h, 24 maaliskuun Vastaa

   Ihana olet <3 siis joo huomaan!! Ja toistan joitakin "niinku" sanoja ihan liikaa x)))

 • Amalie Korpikotka
  Posted at 16:47h, 24 maaliskuun Vastaa

  moikka
  Kauan sulla kestää vastata sähköpostiin, jos sinulle laittaa kysymyksiä treeniohjelmasta?

  • linda
   Posted at 17:01h, 24 maaliskuun Vastaa

   Oot varmaan laittanut vloppuna niin menee hetki että saan ne purettua kun oli tullut 5 sivua posteja 😀 tänään illalla saan loputkin purettua .

 • milla
  Posted at 19:00h, 24 maaliskuun Vastaa

  hei! minulla olisi rasvaa poltettavana, mutta en haluaisi lihasten lähtevän.Teen viikossa 6 lihaskuntotreeniä + yhden hiit-treenin. pyöräilen myös päivittäin n. 15min. Olen 17-vuotias 169cm ja olen syönyt nyt 1500-kalorilla. Paino putosi aluksi, mutta nyt se on jämähtänyt paikoilleen. Salillakin voimatasot ovat laskeneet, esim. sjmv ennen 60kg, nyt 55-50kg. Olenko syönyt liian vähän, ja pitäisikö kaloreita nostaa? en haluaisi kuitenkaan rasvaa takaisin kaloreita nostettaessa. kiitos!

  • linda
   Posted at 20:12h, 24 maaliskuun Vastaa

   Nosta vaikka 100 kaloria kerrallaan joka viikko n1800 asti ja lisää esim toinen HIIT / lenkki viikkoon 🙂

 • Emilia
  Posted at 12:09h, 02 heinäkuun Vastaa

  Moikka! En tiiä huomioitko kommentteja vanhemmissa postauksissa mutta ajattelin koittaa onneani:) Eli oon 16v tyttö, urheilen päivittäin ja tarkotuksena olis saada lisää lihasta. Syön yleensä aamupalana 1dl puuroa, omenan ja pari lusikallista rahkaa. päivällinen on yleensä kana/tonnikala/lohisalaatti kananmunalla tai raejuustolla. välipalana loput aamuisesta rahkasta(noin 200g), marjoja ja riisikakku. illalliseksi esim tonnikalamunakas vihanneksilla tai sama kuin päivällinen. iltapalaksi syön palan täysjyväleipää salaatilla, kinkulla ja kurkulla ja kourallisen pähkinöitä. vettä juon noin 2l päivässä ja treenin jälkeen syön aina banaanin ja juon maitoa. Kysyisinkin siis onko kyseinen ruokavalio tarpeeksi/ok? Suuri kiitos etukäteen mahdollisesta vastauksesta 🙂

Post A Comment