Hikikausi korkattu!

Just niin, Töölönlahti kausi avattu.

Mut kiristettiin tänään aamuaerobiselle, joten eikun unihiekat pois silmistä ja lenkkarit esiin kaapista. 45 minuutin hölkkälenkki sujui yllättävän kivuttomasti. Kuntoon se ei ottanut, sillä olen ylläpitänyt aerobista kestävyyttä HIIT treenien avulla koko talven, mutta tunsin kyllä penikoissa, ettei oo tullut juostua hetkeen.

Jalat kun saa taas totutettua juoksemiseen, niin lenkkeilystä saa tulla osa arkea. Ajattelin ottaa muutaman aamuaerobisen viikkoon ennen kuin dieetti starttaa, jotta ei tarvitse lähteä kisadieetille sitten ihan nollista noiden aamuherätysten kanssa. Haluan muutenkin taas löytää sen osan minusta, joka nauttii lenkkeilystä. Uusille lukijoille tiedoksi, että olen ennen sali-innostusta harrastanut juoksemista muutaman vuoden, joten pidän kyllä lenkkeilystä kun sille moodille satun. :D

a9d886f0cb9b11e38a7f0002c9d07a7c_8

Arvatkaa mitä!!!

Mullapas alkaa ensviikolla koulu! Ei mikä tahansa koulu, vaan ajokoulu! Ei mikä tahansa kortti vaan MOOTTORIPYÖRÄKORTTI!! Niin siistiä! Aijon ajella koko kesän.

Oon niin onnellinen että oon vihdoin oikeesti menossa ajamaan sen. Oon pienestä asti rakastanut kyykkyjä ja aina haaveillut, että joskus mä sen ajan. Nyt sain mielettömän mahiksen, kun ihana LOOPin Tinni on myös menossa, niin ei tarvi yksin mennä.

Elämä on niin lyhyt, että nyt jos ei koskaan, Täytyy tehdä ja toteuttaa. Varsinkin kun munkin elämästä on kuumat kesäillat siideri kainalossa muistoja vain, niin mikäs sen kivempaa kuin ajella frendien kanssa koko kesä ja treenailla kohti SM kisoja. <3

Kuvassa rakas ystäväni Luisa <3

Kuvassa rakas ystäväni Luisa <3

Meillä on sellainen tiimi, uniqmotorfriends johon pääsen nyt itsekin yhdeksi ajajaksi, eikä vain kyytiläiseksi. Viime kesänä harmitti kyllä niin paljon ettei ollut sitä korttia vielä, että nyt on aivan pakko. Oon niin varma että tästä tulee kaikkien aikojen kesä. :) Viime kesä oli jo niin ihana, tein paljon enemmän kaikkea kuin koskaan ennen, sillä olin kuitenkin jatkuvasti tosi energinen. Säätkin oli ihan mahtavia. Ennen kesät ovat olleet lähinnä täynnä töitä tai juhlimista, joten kesälomat on aina menneet joko darrassa tai kännissä tai väsyneenä duunissa…

Toivon myös että saan koottua muutaman kisadieettiläisen messiin ja päästäisiin jollain porukalla käymään ulkomailla pienellä treenilomalla. Se olis niin siistiä. Viime dieetillä en hirveesti vielä tuntenut ketään kisaajia, mutta nyt niitä on ympärillä sen verran paljon, että saa varmaan ihan mahtavia juttuja keksittyä yhdessä. Kisaaminen on hyvin yksinäistä puurtamista, joten on ihanaa kun saa hyviä tyyppejä ympärille ja voidaan yhdessä piristää meininkiä. Kesä on  mun mielestä muutenkin parasta aikaa kisaprepille, sillä liikuntamuotoja on monia ja kulutus lisääntyy automaattisesti kun on jatkuvasti menossa, auringosta saa energiaa jaksamiseen ja ei paljoa tee mieli kökkiä sisällä.

Nämä <3

Nämä <3 Yhdessä kohti syksyä!

Krista tuli vihdoin takaisin 5 viikon lomaltaan ja ai että meillä oli TG:n tyttöjen kanssa taas hauskaa torstaina. ;) Pahoitteluni vain kaikille kanssatreenaajille. Oltais edes hyvännäkösiä ja äänekkäitä, mut ei kun me näytetään kaikki aivan perseeltä ja haistaan pahalta ja metelöidäänkin vielä niin pirusti :D

11055615_1558234471121135_257189991_n

Paldaniuksen selkäfileet jättää meikäläisen semi kylmäks. Siinä on kyllä yksi lihaisimpia bikinityttöjä jota tiedän. <3

Sitten eräs Fakta. Vaikka mä tykkäänkin sillon tällön laittautua niin mähän olen aina aivan helvetin juntin näkönen salilla, harvemmin jaksan edes peiliin katsoa ennen lähtöä, koska suoraan sanoen ei vois vähempää kiinnostaa. Mä menen salille treenaamaan, en näyttämään hyvältä.  Sitäpaitsi, mitä enemmän oon laittautunut mennessäni salille, sitä hirveemmältä mä näytän treenin jälkeen. :D

Seuraavaks tuleekin kuvamatskua meikäläisestä ja tytöistä taas niin elementissään.

IMG_6915

Tässä näytän innoissani Kristalle uutta olkapää liikettä. Näytin kuulemma överi juntilta. :D Mitä juntimpi, sen parempi!

VOIKO kukaan meistä näyttää enää idiootimmalta :D Miks me ei osata tätä juttua? #fitnesslifepumppipamppi

VOIKO kukaan meistä näyttää enää idiootimmalta :D Miks me ei osata tätä juttua? #fitnesslifepumppipamppi 

Eilen pidin välipäivän salista, sillä kävin illalla Mayorsilla Wellulla avaamassa kropan. Jumalauti että tyttö rutisi. Olin niin kierossa ja juntturassa ettei ihme kun vähän särki selkää kyykätessä ja viimeaikoina migreeni on tullut taas osaksi arkea. Pari senttiä tuli varmasti pituutta lisää ja muutama sentti selkään leveyttä kun saatiin lavatkin avattua. Aivan mieletön ammattilainen. Keho tuntui hieronnan jälkeen siltä, että olisin painanut vain muutaman gramman, kun mihinkään ei särkenyt tai sattunut. Ihan huikee fiilis.

Tänään lupasin ottaa rennosti, mutta mut tosiaan pakotettiin aamuaerobiselle ja tulin juuri salilta. Treenattiin hauikset, joten ranka sai sinänsä aikaa vielä palautua eilisestä avaamisesta.

IMG_6910

 

Tällä postauksella ei ollut oikein mitään tarkotusta. Kunnon höpöhöpöä täynnä. Enskerralla ehkä jotain järkevää :D


12 Comments
 • laura
  Posted at 20:39h, 14 maaliskuun Vastaa

  Ihana höpöhöpö postaus :D nää on tosi kivoja. näytät myöskin ihanan raikkaalta ”överi junttina”

 • junttius on sexyä
  Posted at 21:38h, 14 maaliskuun Vastaa

  Salitreeni ei ole ihan mun juttu, eli treenaan ulkona aina kun säät sallii. Ja miten idiootin näköisenä. Ei vedä vertoja sun juntti kuviin sitten yhtään :D parasta on kun käyn vanhempien luona ”landella”, missä lojuu kaikki mun teinivaatteet yhdistettynä äidin rytkyihin. Mulla on varmaan sateenkaaren kaikki värit päällä ja housun lahkeet sukissa niin oon ihan good to go :D eipä siinä mitään jos haluaa näyttää hyvältä urheilussa, musta taas mitä juntimpi sen parempi :D

 • rantsu
  Posted at 22:16h, 14 maaliskuun Vastaa

  Olipas kiva postaus! Toivottavasti sulta tulee myös jatkossa tällaisia positiivisa ja rentoja päivityksiä. Sulla on hyvä tekemisen meininki elämässä ja se välittyy kivasti tänne blogiinkin. Onnea motskarikortin suorittamiseen! :)

 • jeee
  Posted at 23:11h, 14 maaliskuun Vastaa

  Oi lisää näitä ihania aitoja kuvia!! Tällaset salikuvat on inspiroivia ja motivoi meneen salille treenaamaan ja nauttimaan liikunnan ilosta, ei pullistelemaan huulia tai ottamaan tissitoppiselfieitä. Propsit sulle Linda. Oot kaunis ja raikkaan näköinen kun hymyilet<3

 • wannabefitneesmaan
  Posted at 23:44h, 14 maaliskuun Vastaa

  Mukava ja erilaisia aiheita käsittelevä blogi!! Suuret pojot moottoripyöräilystä.
  P.S ainut oikea valinta on sitten DUCATI <3 ;)

 • miimi
  Posted at 08:50h, 15 maaliskuun Vastaa

  Ihana höpöhöpöpostaus! Repesin tolle ku aattelin et iha normikuva,sit huomasin sut jalka pystys :D

 • beautyboxbys
  Posted at 10:26h, 15 maaliskuun Vastaa

  Lenkkeily on kyllä salitreenille kivaa vastapainoa. Mikäs sen parempi tapa aloittaa aamut kuin ulkona raikkaassa ilmassa juoksemalla. Ihanaa alkanutta kevättä! :)

  http://www.ellit.fi/beautybox

 • jenka
  Posted at 18:40h, 15 maaliskuun Vastaa

  ihana postaus ! :) rennompia postauksia on niin kivaa lukea asiapostausten välistä :D
  Kyselisin lepoviikosta, kuinka usein pidät/suosittelet semmoista pitämään ? Treenaan 4 krt viikkoon ja ajattelin ens viikolla ottaa rennommin salin suhteen. Hoitaa kroppaa, käydä lenkillä jne. Mitä suosittelisit tekemään näin lepoviikolla ?:)

 • kata
  Posted at 15:03h, 16 maaliskuun Vastaa

  Hei ihan mahtia MOOTTORIPYÖRÄkortti! Allekirjoitan todellakin, että ajaminen on paljon parempi vaihtoehto alkoholille. Nauti huumasta, ihana harrastus mutta näin opiskelijabudjetilla ihan pirun kallis vaikka kortti typyltä löytyykin :D Muttttta onneksi aina voi fiilistellä kypärä päässä keittiön pöydän ääressä… ;)

 • Outi Karita
  Posted at 06:57h, 18 maaliskuun Vastaa

  Oi moto <3 ja niin magee kuva tuosta sun ystävästäs Fucatin päällä :) Mikä sun kesän pyöräs tulee olemaan?

  • Outi Karita
   Posted at 06:59h, 18 maaliskuun Vastaa

   Apua, kirjoitinkin tosiaan noin vai ”korjasko” tää iPadi noin hienosti :’D Siis Ducat!!! :D

 • ilari
  Posted at 14:57h, 15 lokakuun Vastaa

  mut toi oli ihana kuva missä sulal oli lippsi kallelaan aj nauru tuki hyvin et ei huolii kuva :)

Post A Comment