Fitnessmalli 2015 kisan haku käynnissä!

Heippa!

Anteeksi pieni blogihiljaisuus. Olen onnistunut buukkaamaan itseni taas aivan täyteen. Mutta ei ainakaan tule tylsää.

11015690_1598997580318653_1983545603_n

Olen luvannut tehdä kotipostauksen heti kun saan vielä muutamat asiat viimeisteltyä kotona. :)

 

Waterland kisoihin sekä #belfieworkout kisaan molempiin löytyi onnellinen voittaja. Kisoja on ihana järkestää, mutta inhoan voittajan valitsemista, sillä haluaisin antaa jokaiselle palkinnon! Niin mahtavia juttuja taas tullut molempiin kisoihin, iso kiitos jokaiselle osallistujalle <3 Mitä mieltä yleensäkkin olette erilaisista kisoista blogissa? Haluaisitteko niitä enemmän?

10995070_1562894853995506_235846535_n

Sanomatalon salilla, lämmittelemässä itseäni Jussin valmentamiseen. Jussi luulee et vaihdan vaatteet, oikeesti otan aina selfieitä ;) Jussi -12k 7 viikossa! Loopin nettisivuilta voit seurata meidän prokkista!

 

Viimeviikko sujui mukavasti ja tämä viikko starttasi upeasti. Mielettömän ihana keli, niin lämmin ja mieltä ylentävä. Heräsin tänään hieman alakuloisena ja väsyneenä, mutta kun lähdin viemään JLOta ulos ja viimeistään kun lähdin käppäilemään salille niin fiilis muuttui nollasta sataan, positiivisesti. Kyllä se aurinko ja muutenkin ulkoilu on yksi tärkeimmistä asioista mielen kannalta ja sitä kautta kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Ulkoilu ihanassa säässä toimii aina!

Innostuin salilla niin, että 2,5 tuntia sujahti nopeasti! Treenasin selän ja energiaa jäi niin, että pumppasin myös kädet pitkästä aikaa. Olen alkanut ottamaan hieman ojentajaa ja hauista treeneihin mukaan, jos sais kauniisti pientä erottuvuutta olka-ojentaja-hauis linjaan kisoihin. En henkilökohtaisesti pidä ajatuksesta että itselläni olisi erityisen iso hauis tai kunnon ojentajat, mutta sellainen sporttinen muoto on käsissä upean näköistä.

Loppuun vetäsin 20 minuutin porrastreenin niin että hiki lensi. Todella hyvä treeni kaiken kaikkiaan. Vähän tosin turhan pitkä, mutta joskus saa fiilistellä. ;)

Hirvee kisakuume alkaa pikkuhiljaa olemaan, MUTTA ei enää kauaa kun tämä mamma pääsee kisakaudelle. Pitäis osata nauttia enemmän offista, sillä tämä on se aika kun se duuni tehdään, mutta minkäs teet kun hinku on niin kova…

Olen kuitenkin todella tyytyväinen saamaani kehitykseen. Tai ainakin luulen ja toivon, että sinne kroppaan on tarttunut hyvin uutta pihviä. Pian se nähdään kun päästään kuorimaan kuntoa. Vaikka onhan tässä vielä reilu 3kk aikaa (:

10608458_10152355927610794_357706260034899033_o

Sitten itse otsikkoon kiinni, nimittäin Fitnessmalli 2015 haku on käynnissä! Kisassa haetaan mallia, jolla on sporttisen treenattu vartalo sekä mallille sopivat kehon mittasuhteet. Kilpailijan lihaksiston tulee olla naisellinen ja rakenteeltaan kevyt. Tämä on erittäin hyvä ensimmäinen kilpailu, jos joskus kisaaminen fitnesslajeissa kiinnostaa! Ei tarvitse lähteä suoraan niin rajuun kisaan mukaan ja pääsee ottamaan tuntumaa kisaamisesta, kuitenkin urheilullisessa mielessä.

Jos koet, että terveelliset elämäntavat ja liikunta ovat suuri osa sinua ja haluat työllistyä urheilualan tapahtumissa, on Fitnessmalli-kilpailu sinua varten. Fitnessmalli-kilpailu avaa uusia ovia ja mahdollisuuksia niin yhteistyökumppaneiden kuin työllistymisenkin osalta.

Kilpailun hakuaika alkaa 9.3. ja päättyy 7.4.2015. Hakemusten perusteella tuomaristo valitsee n. 20 tyttöä semifinaaliin, josta rankataan tämän vuoden 10 finalistia. Semifinaali järjestetään kesäkuun aikana. Kilpailun finaali puolestaan käydään lokakuussa syksyn fitnessalan päätapahtumassa Nordic Fitness Expossa Lahdessa, jossa itsekin kisaan SM kisoissa!!

Hakemuslomakkeen pääset täyttämään haun auettua fitnessmalli sivujen ”Ilmoittautuminen” kohdasta.

Upea Laura Mäntynen kuva: fitnessmalli.fi/Mike Siren

Upea Laura Mäntynen
kuva: fitnessmalli.fi/Mike Siren

Viimevuonna kisan voitti upea Laura Mäntynen. Lauran kuulumisia pääset lukemaan lisää fitnessmalli sivujen nettisivuilta. 

Myös lisätietoja kilpailusta löydät täältä: www.fitnessmalli.fi

Olen itsekin tänä vuonna mukana kilpailussa, mutta roolistani kerron myöhemmin lisää.

 

 

 


23 Comments
 • emilia laine
  Posted at 22:35h, 09 maaliskuun Vastaa

  heipsan :)! mist oot ostanu noi iihanat saappaat?:)

  • linda
   Posted at 22:59h, 09 maaliskuun Vastaa

   en muista yhtään! joku nettikauppa se oli :o

 • Emmi
  Posted at 22:36h, 09 maaliskuun Vastaa

  Moikka, pitääkö siis olla täyttänyt 18 vai riittääkö jos tänä vuonna täyttää (heinäkuun lopulla)?

  • linda
   Posted at 22:59h, 09 maaliskuun Vastaa

   kaikki tänävuonna täyttävät on ok!(:

 • sara
  Posted at 22:39h, 09 maaliskuun Vastaa

  Pakko kysyy et MIKSI sulla on kengät jalassa sohvalla? :D

  • linda
   Posted at 22:53h, 09 maaliskuun Vastaa

   heh, blame it on my mama! Mulla on todella paha tapa pitää kenkiä sisällä jalassa ja oon oppinut sen mun äidiltä. :D

 • Clarissa
  Posted at 23:46h, 09 maaliskuun Vastaa

  Tarkoitetaanko mallille sopivaa kehon mittasuhdetta (vai miten se meni) että jos on pätkä (156cm) niin ei ole mitään asiaa tai ainakaan mahdollisuuksia? Koska yleensähän mallit ovat aika pitkiä..

  • linda
   Posted at 00:06h, 10 maaliskuun Vastaa

   sopusuhtaista vartaloa :) lähinnä varmaan pitkää raajaa tarkoitetaan mallimaisuudella, pituudella musta ei ole niin väliä.

 • Ansku
  Posted at 00:05h, 10 maaliskuun Vastaa

  oho! 2,5 tunnin reenit! Voi kunpa mullakin olisi joskus aikaa, mutta ei. Täysillä salille, täysiä reeni läpi ja täysillä ulos… huh.

  http://www.peaceandstyle.fi

  • linda
   Posted at 00:07h, 10 maaliskuun Vastaa

   heh joo aikamoista kyllä :D sali ja treeni on sellasia, mistä en tingi. tv:n ääressä ei sitten vietetäkkään aikaa :D

 • ujumppiks
  Posted at 05:50h, 10 maaliskuun Vastaa

  Paljon painat tällä hetkellä?:D olet jtn 163cm pitkä?

 • Emma
  Posted at 07:03h, 10 maaliskuun Vastaa

  Moikka! :) Kyselisin vähän sun treenitottumuksista offilla, kuinka monta kertaa viikkossa treenaat ja minkätyyppistä treeniä… Ja vielä ihan toiseen aiheeseen: kun olet noin kiireinen miten sinulla riittää aikaa JLO:lle vai pidätkö häntä aina mukanasi? :) oot huikee inspiraatio!

 • Sohvi
  Posted at 08:12h, 10 maaliskuun Vastaa

  Sulla on ihana blogi ja ihanan positiivinen asenne, tulee aina hyvälle mielelle kun sun kirjoituksia lukee :) oot todella hyvä esikuva nuorille ihmisille!

  Tällaisena perfektionistina ja pilkunviilaajana on ihan pakko sanoa että sulla taitaa olla yksi sohvan istuintyynyistä väärin päin kun sauma on edessä keskellä, sori :DD

 • Opiskelija
  Posted at 11:18h, 10 maaliskuun Vastaa

  Tykkään tosi paljon sinun inspiroivasta blogistasi!

  Teen tutkimusta blogien lukijoiden mielipiteistä liittyen blogeissa julkaistuihin tuote-esittelyihin. Olisin erittäin kiitollinen jos te blogien lukijat vastaisitte kyselyyni, se vie vain muutaman minuutin ja kaikki vastaukset ovat anonyymejä!

  Kiitos!

  https://elomake.uef.fi/lomakkeet/11054/lomake.html

 • mehukatti
  Posted at 14:11h, 10 maaliskuun Vastaa

  Jeff seid olis sulle sopiva mies. paitsi että sekin pitää naisista jotka kyykkää ja on fit. En oo varma mut oottko menny vaihtaa sun pikkukuvan kuvaa?

 • veera matilda
  Posted at 15:07h, 10 maaliskuun Vastaa

  Toivottavasti jälleen kerran saadaan huippu fitnessmalli, joka motivoi liikkumaan :) viime vuosina ainakin olleet juuri oikeat voittajat :)
  veeramatilda.blogspot.fi

 • Essi
  Posted at 18:35h, 10 maaliskuun Vastaa

  Kuinka monta grammaa syöt esimerkiksi pastaa ja lihaa per annos lounaalla ja päivällisellä silloin kun olet plussakaloreilla? :)

 • Minni
  Posted at 22:09h, 10 maaliskuun Vastaa

  Vieläkö oot sen sun ”mysteeri”miehen kanssa? :)

  • linda
   Posted at 23:28h, 10 maaliskuun Vastaa

   mysteeri miehen ;D tuossahan se on kököttänyt (:

   • xod
    Posted at 19:53h, 11 maaliskuun Vastaa

    kukas hän on :D

 • oikeesti nuori
  Posted at 00:54h, 05 heinäkuun Vastaa

  Hei! Kuinka vanhana fitness harrastus on sopiva aloittaa? Olen 13 v enkä voi siis kamalan paljon treenata,vaikka kiinnostusta löytyy voinko jotenkin toimia tämän unelman eteen?╭(╯^╰)╮

  • linda
   Posted at 17:58h, 05 heinäkuun Vastaa

   Nyt vaan odottelet että sun hormonitoiminnat on kehittyneet kunnolla sekä pituuskasvu loppuu, noin 16 vuotiaana voi alkaa käymään salilla valvotusti ja ohjeistetusti (: tietenkin voit harrastella kaikkea tukevaa, kuten telinevoimistelua tms. , mutta vielä ei ole aika aloittaa fitnestä :)

 • ilari
  Posted at 15:52h, 15 lokakuun Vastaa

  siis kävelekkö sää aina kengät jalas sisällä? :D ku tos sohvakuvassa sul taas kengät

Post A Comment