Vinkit hiusten- ja ihonhoitoon!

Tadaaa!

Pitkästä aikaa tyttöjen juttuja luvassa!

Mulla on todella hyvässä kunnossa iho, vaikka itse sanonkin. Aina näin ei kuitenkaan ole ja mulla oli tuossa alkuvuodesta vähän sellanen elämävaihe menossa, etten kerinnyt hetkekskään istahtamaan tai uhraamaan iholle, hiuksille tai millekkään ulkonäköön liittyvälle aikaa. Kaveri tunki pidennykset päähän ja läträsin jotain kaapista löytynyttä rasvaa iholle. Se rasva todennäköisesti tukki mun ihoa ja hetken näytinkin murrosikäiseltä teiniltä.

Muutama viikko sitten menin pitkästä aikaa epätoivoisesti Viiville näyttämään mun nassua ja hakemaan vihdoin ne aina hehkuttamani Neoderman rasvat itselleni, sillä edelliset oli päässyt loppumaan. Viivi puhdisti mun ihon pitkästä aikaa super tehokkaalla Medical Peeling hoidolla, eli ns. hapotti kaikki epäpuhtaudet pois, jonka jälkeen kosteutti ihon ihanalla naamiolla. Sen jälkeen Viivi avas vielä kaikki tukkeumat mun naamasta. Iho pikkasen kuoriutukin pois ja nyt kahden viikon jälkeen, mun naama on taas kuin vauvan pylly ja ilman meikkiäkin on arjessa niin paljon mukavampi olla.

Itseasiassa on aivan kamalan näköstä kun yrittää meikillä piilottaa epäpuhtauksia. Lopputulos on vielä tunkkaisempi kuin meikittä, vai mitä mieltä ootte? Todella inhottava tilanne, kun ei oikeen tiedä mitä tekis. Mulla on AINA mennyt talvisin huonoon kuntoon iho sekä hiukset. Kuiva ilmasto ei sovi mulle sitten yhtään.

IMG_5677

Monet hehkuttavat vaikka ja mitä tuotetta sponsorointien vuoksi, mutta minähän itse maksan  rasvani, joten vilpittömästi suosittelen tuotetta. Saan paljon rasvoja kokeiluun, mutta aina kun luovun Neodermasta niin sen kyllä huomaa minun lisäkseni muutkin!

Tietenkin vitamiinit ja runsas veden juonti auttavat ihonhoidossa. Itselläni on käytössä B-, C-, D- ja E-vitamiini, Seleeni, Sinkki, Kalsium, Magnesium, Omega 3 sekä Multimineraali ja juon vettä n.4-5 litraa päivässä. Dieetillä mun iho oli aivan törkeen upeessa kunnossa ja joinkin sillon kuutta litraa päivässä helposti.

Käytän meikinpoistoon BioAroman meikinpoistiöljyä. Sen jälkeen kosteutan ihon Neoderman yövoiteella ja aamulla ennen meikkiä laitan päivävoiteen.

Käytän myös sillon tällöin BioAroman kasvonaamiota. BioAroma on 100% luonnontuote ja kasvonaamio koostuu mm. aidosta oliiviöljystä sekä oliivista.

Vartalolle käytän BioAroman kosteuttavaa voidetta sekä päivitän ihoani VitaLiberatan itseruskettavilla, jotka ovat myös ihoa hoitavia tuotteita sekä 80% luomuraaka-aineita sisältäviä tuotteita.

IMG_5685 IMG_5682

 

10723955_891226594244002_194031141_n

Nyt saatte Viivin Medical Peeling sarjahoidoista -20% mun nimellä. Medical Peeling hoito on hyvä fresh hoitomuoto iholle kevättä varten. Kun saa vanhat liat ja tukkeumat pois kasvoilta niin tarttuu brunakin paremmin kesällä ;) Mullahan ei ennen näitä hoitoja tarttunut edes rusketus naamaan, sillä olin ainaisella pakkeloinninna tappanut mun ihosolukon ja tukkinut ihohuokoset aivan törkeeseen kuntoon. Nyt naama on samaa väriä muun kehon kanssa ja iho hengittää!

Hoidolla saa myös yksittäisiä kohtia hoidettua tehokkaammin ja se tehoaa myös mm. arpiin ja syviin ilmeryppyihin.

Ajanvarauksen tai hoidonyhteydessä mainitkaa mun nimi, niin saatte alennuksen. :)

Yhteystiedot:
Studio VMS / Gyyli,
Bulevardi 15, 00120 Helsinki
Mail: viivi@studiovms.com
P. +358 40 127 2721

Nettisivuilta pääsee myös varaamaan ajan www.studiovms.com

Ilman meikkiäkin hymyilyttää

Ilman meikkiäkin hymyilyttää, vihdoinkin naama ja vartalo on samaa paria.

Mulla on myös pitkästä aikaa UUSI KEVÄT TUKKA <3 Kiitos aina niin superin Jessen!

Olen nyt vuoden käynyt laittamassa tukkaani GYYLIssä ja jo pitkään Jesse on toiminut luottokampaajana. Erehdyin hetkeksi laittamaan pienemmällä budjetilla ja kiireellä kaverin kanssa himassa hiukset ja noh,  muutaman viikon pystyin olemaan kunnes oli pakko mennä pyytämään apua. Gyylissä käytetään aivan ihanan laadukasta BPhairin pidennystukkaa!!  On hankalaa löytää vaaleasta pidennyksestä kiiltävää ja hyvänlaatuista hiusta, mikä ei hapsuunnu heti. En väitä, että jokin muu tukka olisi huono valinta, mutta minunlainen aktiivinen urheilija, joka menee 24/7 tukka putkella, treenaa ja pesee hiuksia usein tarvitsee todella hyvälaatuisen pidennyksen jos aikoo sellaisen kanssa olla. Lisäksi mun oma tukkani on todella pörröistä, joten hyvälaatuinen ja pehmeä pidennys pehmentää myös oman hiuksen lookkia.

IMG_5666

Mulla kellastuu vaalea todella helposti, vaikka käytänkin Lanzan hopeashampoota muutaman kerran viikossa. Käytän muutenkin hiuksissa usein Lanzan tuotteita, joita gyylistä suositeltiin juuri mun tukan laadulle.Kannattaa aina kysyä ammattilaiselta mielipidettä kun arvuuttelee mikä tuote tai merkki sopisi omalle tukalle.

Jesse sai värjättyä taas mun haalistuneen ja kellertyneen tukkani puhtaamman väriseksi. Nyt se on jälleen ihana raikas ja selkeämpi!

Arkena sivelen latvoihin hieman moroccan öljyä sekä käytän usein juuressa KIKSin omaa kuivashampoota, jota löytyy mm. tummalle hiukselle tummana värinä, sekä vaalealle oma.

10958484_1563260657260648_1765755995_n

 

10990627_935028956531622_265544955_n

10494891_10152501078945794_6427299164561542658_o

Myös Jesseltä saa -15% väri&leikkaus paketista reilun kahden viikon aikana tehdyistä varauksista(25-15.3) ! Aika kannattaa varata pian, sillä niitä on rajoitetusti!! 

Ajanvaraus kätevästi netistä www.gyyli.fi tai puhelimitse: +358 40 127 2721

Nyt kevät tukkaa kaikille ja naama puhtaaksi! :) StudioVMS sekä Gyyli sijaitsevat samassa rakennuksessa, joten halutessaan on mahdollista varata aikaa kunnolla itsensä hemmotteluun ja hoitaa kampaamo sekä kosmetologi käynnit samalla kertaa!

tämän päivän SixDeucen sekä Drome housujen tuote- ja promokuvauksista. Kuvaajana kukas muukaan kuin mahtava Petri Mast!

tämän päivän SixDeucen sekä Drome housujen tuote- ja promokuvauksista. Kuvaajana kukas muukaan kuin mahtava Petri Mast!

 


21 Comments
 • Avatar
  niina
  Posted at 20:11h, 25 helmikuun Vastaa

  Hiuksesi näyttävät aivan upeilta! Opiskelijana minulla ei ole varaa, mutta ehkä tulevaisuudessa :) Minkälaisia muita ihonhoitotuotteita käytät? olisi kiva kuulla! Tyylisi on myös ihana ja lisäksi arvostan että olet jaksanut pitää yllä positiivisuutta vaikka ollut varmasti rankkoja aikoja. Jatka samaa rataa ja tsemppiä!

  • Avatar
   linda
   Posted at 21:20h, 25 helmikuun Vastaa

   Tuossa on kaikki mitä käytän (:kiitos paljon <3 tsemppiä ja kaikkea hyvää sinnekkin!

 • Avatar
  veera matilda
  Posted at 20:45h, 25 helmikuun Vastaa

  Olipa kiva ja kattava postaus ja mukava kun saat noita tarjouksia lukijoille :)
  http://veeramatilda.blogspot.fi/?m=1

 • Avatar
  sormistasakset
  Posted at 21:57h, 25 helmikuun Vastaa

  hyvä per.. soonallisuus. En pidä muuten bikgini fittnezs kisaajista, koska skinny diel faget womlet beta alfoja kaikki. Kyl sitä lihasta naisella pitää olla. Zyzz fuaark! u mad bra? tidäks muuten veli, mitä syö niin kasvat :DDDDDDD ebin served :DDDDD

  • Avatar
   linda
   Posted at 23:46h, 25 helmikuun Vastaa

   juu samaa mieltä :D

   • Avatar
    sormistasakset
    Posted at 14:10h, 26 helmikuun Vastaa

    Ihanaa että julkaisit kommentin :) nyt nousi rispekti vaikkei ollukkaan mikään maailman paras kommentti.

 • Avatar
  emmiina
  Posted at 23:19h, 25 helmikuun Vastaa

  oletko viihtynyt vaaleammalla hiuksella paremmin kuin tummalla ? jos olet jossain postauksessa värin vaihdoksesta kirjoittanut niin on mennyt ohite :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 23:45h, 25 helmikuun Vastaa

   Joo olen viihtynyt hyvin, tosin viihdyn tummallakin hyvin, eli ei oo kuitenkaan mitään lempparia vielä tullut kummastakaan :)

 • Avatar
  katie
  Posted at 00:15h, 26 helmikuun Vastaa

  Mitä pidennyksiä käytät, teippejä, sinettejä, mago…?

  • Avatar
   linda
   Posted at 01:25h, 26 helmikuun Vastaa

   teippejä!:) ennen oli sinetti mut repi tosi pahasti.

 • Avatar
  viivu
  Posted at 07:56h, 26 helmikuun Vastaa

  Moikka Linda,

  nyt alkoi kiinnostamaan, että mistä noita naama rasvoja saa ostettua? Viiviltäkö? Vai esim netistä?
  Onko sarjassa eri ihotyypeille omat rasvat, vai käykö kaikille sama? :)
  Kiitti!

  • Avatar
   Jonna
   Posted at 10:52h, 26 helmikuun Vastaa

   Mä haluaisin myös tähän liittyen kysyä että muistatko minkä hintaisia noi on siellä Viivillä? :) koitin googlailla ja löytyi vain jotain ulkomaalaisia sivustoja joissa noiden voiteiden hinnat vaihteli noin 30-100€ välillä..

 • Avatar
  Sandra
  Posted at 10:35h, 26 helmikuun Vastaa

  Morjesta! Kokeileppa Schwarzkopf Igora 9.5-1 (tuhkaisin sävy, numero on voinut vaihtua, merkit kun uudistuvat aika tahdilla) tuohon latvaan. Valitettavasti hopea shampoon potku ei ole tarpeeksi, kun on paljon punapigmenttiä. Hopea shampoo on kiva kirkasta tuova, mutta jos haluat taittaa oikeasti keltaisuutta pois, tarvitaan pikkusen jytkympi tuote. Tuo vaahto on myös hoitava, mutta kosteuttavaa/rakennepaikkaavaa maskia kannattaa silloin tällöin käyttää, vaalennetut kun sellaista elvytystä kaipaavat. Yksi hyvä tuote on myös hopea hoitoaine. Sitä voi pitää vähän pidempään päässä(10-15min). En muista nyt tuotteen uutta nimeä, mutta IDhair Kampissa myy sellaista. Nimi oli ennen Awesome Color. Igoran vaahtosävyä myy jotkut kampaamot ja uskoisin, että ainakin Schwarzkopf-kampaamot. Tuolla vaahdolla pidennät värjäysväliä. ;)

  • Avatar
   linda
   Posted at 12:48h, 26 helmikuun Vastaa

   Hei kiitos !!! Kokeilen :)

   • Avatar
    Sandra
    Posted at 17:04h, 28 helmikuun Vastaa

    Niin ja aloita se värin ylläpito Igora vaahdolla heti, koska kun se hius lähtee kellastumaan liikaa, niin mikään muu kuin vaalennusjauhe/hapete yhdistelmä ei sitä jaksa nostaa. Ja niitä kandee vaan ammattilaisen antaa käyttää. ;) Ja tuli mieleen, että jos sulla on pidennys, niin unohda se rakennepaikkaava hoitoaine – ne ei tykkää toisistaan. :)

    Kerrohan sitten toimiiko, jos vaahtoa testaat. :)

 • Avatar
  Sina
  Posted at 11:05h, 26 helmikuun Vastaa

  Saako noita neoderman rasvoja muualta kuin viiviltä? :)

 • Avatar
  J
  Posted at 21:25h, 26 helmikuun Vastaa

  Oi vitsi, toi medical peeling on just se mitä mun nassu tarviis, no jos joskus on ton verran ylimäärästä rahaa, niin ehkä sitten x)

 • Avatar
  Sassa
  Posted at 09:46h, 27 helmikuun Vastaa

  Sun blogi on kyllä mahtava! :) Oot tsemppari ja todella upea esikuva varsinkin nuorille tytöille. Sun väri hiuksissa on upea, voisitko kertoa mikä värien nimi jota sun hiuksiin käytetään? :) Jatka samaan malliin!

 • Avatar
  Netta Kypärä
  Posted at 20:13h, 01 huhtikuun Vastaa

  Hei !Paljonko nämä Neoderma apaline rasvat maksavat ja mistä niitä voi ostaa ?? kiitos ! :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 20:34h, 01 huhtikuun Vastaa

   itse ostan studio vms , mutta varmaan netistäkin saa?

 • Avatar
  ilari
  Posted at 16:43h, 15 lokakuun Vastaa

  https://www.youtube.com/watch?v=xB5ceAruYrI
  siis nää on jsut nyt omat fiilikset vai kmitä tapahtuis niin seikkailu jatkuu :)

Post A Comment