FitBody lehden kansikuvaus!

Tsaukkis!

Vietin pitkästä aikaa viikonlopun lähes kokonaan töitä tekemättä (ainakin sunnuntain, heh) ja heti tuntuu siltä kuin olisi uudesti syntynyt. Akut on ladattu täyteen uutta viikkoa varten! En myöskään eilen notkunut somessa ja pidin kaikki koneet kiinni. Vaikutus oli kyllä jopa hieman herättävä. Vaikka olin nukkunut hyvin, niin aivot pääsivät tietynlaiseen lepotilaan todella aikaisin ja taistelin unta vastaan jo kymmenen aikoihin. Olen kärsinyt isän kuoleman jälkeen todella paljon unettomuudesta, unihalvauksista, valveunista sekä pätkittäisestä nukkumisesta, mutta nyt alkaa onneksi yöunien pituus ja laatu paranemaan ja silmäpussit pienenemään.

 

Pidin myös kevyen viikon treeneistä viimeviikolla, joten kroppakin on saanut levätä. Energiaa ja intoa riittää taas seuraavaksi viideksi viikoksi, jonka jälkeen tulisi taas pitää kevyt viikko.

kevyt viikko on mennyt ulkoilessa

kevyt viikko on mennyt ulkoillessa

Tänään olikin sitten aika palata duunien pariin. Kuvattiin Petri Mastin kanssa FitBody lehteen kansikuva, sekä kuvitukset mun kolumniin. Petrin kanssa on kyllä aina todella siistiä kuvata, osaa todella hommansa. Se on pari kuvaa ja homma on purkissa. :)

IMG_4766

IMG_4771

 

 

Huomenna kuvataankin taas meidän projektia, jossa treenautetaan Jari Valkaman kanssa Jussi Ridanpäätä kuntoon. Prokkista on kestänyt 4viikkoa ja Jussi on melkein 10 kiloa kevyempi. Prokkista pääsee seuraamaan radiossa, LOOPin instagramissa johon kuvaamme pieniä tärppi videoita, sekä matka julkaistaan nettitv:ssä keväällä.

IMG_4788

I personally love this combination!

IMG_4789

Itse tykkään aivan törkeesti varsinkin tästä vaate yhdistelmästä.

Oon aloittanut yhteistyön Urban Traden ja SixDeucen kanssa ja jotkut ovatkin saattaneet huomata blogiin ilmestyneen bannerin. Koodilla Linda62 saa nyt ilmaiset toimituskulut tilauksista!

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille! :)

 

Hello!

For the first time in ages I spent the whole weekend without doing almost any work at all (especially sunday, hah) and immediatly it felt like I was reborn. My batteries have been charged for the new week! I didnt spend much time on the internet, and I kept all my computers shut. It was almost like a wakeup call. Eventhough I had slept good, my brain went to a special kind of sleep mode early on and I fought against sleeping already at ten. I have suffered a lot of insomnia, sleep paralyzes, reveries and from overall bad sleeping after my father passed away, but now my sleeping is getting better and my under- eye bags are getting smaller. Thank God.

I also had a deload week last week, so my body has also had a rest. Im full of energy and excitement which should last next five weeks, and after that I should have a deload week again.

Today I returned back to work. We had a cover photoshoot with Petri Mast for the FitBody magazine, and some pictures for my column. Its always fun to work with Petri, he really knows how to do his job. Its just a couple of pictures and the job is done.

Tomorrow were shooting our project again, where were getting Jussi Ridanpää back to shape with Jari Valkama. The project has gone for 4weeks and Jussi is almost 10kilos lighter. You can soon follow the project from the radio, LOOP’s official instagram page where were filming some healthy tips , and the project will be shown on the web tv at spring.

I have started co-operating with Urban Trade and Six Deuce and some might have seen the new banners at my blog. You can now use my discount code Linda62 for free shipping!

I wish you all a great weekend!

 

 


25 Comments
 • Avatar
  Katjuska
  Posted at 22:59h, 16 helmikuun Vastaa

  Oon kauan miettiny tuota sixdeucen hupparia! Minkä kokosena sulla on se ja onko väljä? :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 23:02h, 16 helmikuun Vastaa

   mulla on kokoa S ja se on hyvän kokonen :)

 • Avatar
  S
  Posted at 09:50h, 17 helmikuun Vastaa

  Vau! ! Upea Linda, taas kerran♥

  • Avatar
   linda
   Posted at 13:46h, 17 helmikuun Vastaa

   kiitos paljon <3

 • Avatar
  veera matilda
  Posted at 09:56h, 17 helmikuun Vastaa

  Hienot olkapäät sinulla. Voisit joskus tehdä postauksen jossa kerrot vinkkejä niiden treenaukseen :)
  http://veeramatilda.blogspot.fi/?m=1

  • Avatar
   linda
   Posted at 13:46h, 17 helmikuun Vastaa

   täytyy tehdä! kiitos paljon :)

 • Avatar
  Satu
  Posted at 15:20h, 17 helmikuun Vastaa

  Noi valveunet ja unihalvaukset on niin paskamaisia. Oon kans kärsiny niistä jo useita vuosia. Se on tosi kiva venttailla aina nukkumaan mennessä että mikähän örkki se tänä yönä tuijottaa mua sängyn laidalla. Hrrrrr, jaksamisia.

  • Avatar
   linda
   Posted at 16:23h, 17 helmikuun Vastaa

   se on todella raskasta, mäkin nähnyt todella karmivia juttuja ja se halvaus sen jälkeen kun syke on 200 ja ei pysty liikkumaan… onneksi niistä on päästy! :/ tsemppiä sinnekkin!!

 • Avatar
  hanneli
  Posted at 20:55h, 17 helmikuun Vastaa

  mulla kuoli sisko ja sen jälkeen kans alko tulla unihalvauksia. huhhhhh ihan hirvee!! en tienny sillo ees et mikä se on. luulin vaa että teen kuolemaa ku ei pystyny liikkumaan ja syke miljoona ja näki iha harhoja

 • Avatar
  mally
  Posted at 10:26h, 18 helmikuun Vastaa

  Näkyykö noista trikoista läpi alushousut esim kyykky asennossa? :D super makeet, himottais just tommoset!

 • Avatar
  krista
  Posted at 15:56h, 18 helmikuun Vastaa

  Moikka, hei ootko tykänny tosta Ribella by Jasminen hiuksesta, ja voisitko suositella sitä? :-) tarkotus olis taas ottaa pidennykset ja nyt etiskelen sopivaa vaihtoehtoa mistä tilata.

 • Avatar
  ida
  Posted at 14:50h, 19 helmikuun Vastaa

  Moi! Pakko kysyy, kun sulla on ne Adidaksen kolmiraitatrikoot, että onko ne sun mielestä ihan paskaa laatua, näkyykö läpi? :D Mä nimittäin ostin samanlaiset (siis ihan jumppatrikoota, ei sellasta normileggingskangasta) ja oon yhden käyttökerran jälkeen jo ihmetellyt että miten voi olla niin ohutta matskua, vai onko mun omat jotku maanantaikappaleet, nimittäin näkyy läpi ihan täysin!! :D Luulis että olis tarkotus ettei paista kaikki läpi.. Ja siis en oo tunkenut mihinkään XL -perseeseen S-koon pöksyjä, vaan omat on jopa vähän isot esim vyötäröltä ja läpi näkyy kun kattoo vaikka valoa vasten venyttämättä housuja, siis kun eivät ole jalassa.

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:48h, 19 helmikuun Vastaa

   ostit varmaan ne toiset versiot, joita itsekin kokeilin ja ne oli aivan kamalat. Mulla on tollaset paksummat :)

   • Avatar
    ida
    Posted at 15:44h, 20 helmikuun Vastaa

    Siis mulla on nää; https://www.zalando.fi/adidas-performance-clima-3s-ess-trikoot-musta-ad541e02m-q12.html

    Olis ollu tarjolla tuola ihan samannäköset mut pari kymppiä halvemmat (ilmeisesti siis sellaset puuvillaleggingkangasta olevat), mut otin viel nää ku aattelin et olis jotenki parempilaatusemmat.. :D Nyt kyl harmittaa, varsinki ku en tiiä onko ihan normaalia et nää on läpinäkyvät :D pitää varmaan tiedustella zalandolta tai suoraa addulta :D

    • Avatar
     linda
     Posted at 01:49h, 21 helmikuun Vastaa

     näyttää niiltä mitkä mullakin on mutta mulla on tosi paksu ja hyvä laatuset :o

 • Avatar
  laura
  Posted at 18:10h, 19 helmikuun Vastaa

  Oon odottanut kovasti lupaamaasi postausta uudesta rakkaasta! :) koska se tulee?

 • Avatar
  Jenska
  Posted at 09:22h, 20 helmikuun Vastaa

  Heippa!
  Hieno huppari, mulla samanlainen :)
  Kuule sellaasta kysyisin et kuinka monta salikertaa sulla on viikossa ja montako lenkkiä? :) Itellä salikertoja x 3, plus kaks tunnin lenkkiä + kaks puolentunnin intervallia. Kuulostaako liian suurelta määrältä aerobista, kun tarkootuksena kasvattaa lihasta, mutta samalla pitää cooperkuntoa yllä?
  Hyvät viikonloput! :)

 • Avatar
  Noorulii
  Posted at 22:34h, 20 helmikuun Vastaa

  Moi!!!
  Oon jo pidemmän aikaa miettiny että vois alkaa käydä salilla, mutta aiemman kokemuksen puutteesta ja vähäisestä iästä johtuen en oo uskaltanu sinne mennä.Nii tyhmältähän se kuulostaa :’D mutta urheilutaustaa on reilummin (6 vuotta, viimesimillään on ollut n. 30h/vko ja nyt n 15h/vko) nii kuntokin on iha nhyvä. En tiedä mistä mun kannattaa alottaa khomma joten jotain neuvoja? Kannattaako mennä jonkun kaa salille ja kattoo mitä sitte mitä tehä ja miten vai kattoo jtn videoita joistain tekniiikoista tms.? Kiitosvjo etukateen vastauksesta! :)

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 12:33h, 21 helmikuun Vastaa

  Toivepostaus! Kyykkyytekniikka! Ei syväkyykky vaan normikyykyn turvallinen ja oikeanlainen suorittaminen siten ettei alaselkä rasitu ja selkä pyöristy! Vinkkejä venyttelyyn ja harjoituksiin jotka tukisivat oikeaa kyykkyyekniikkaa jossa treeni menisi pakaroihin eikä selälle. Itsellä selkä pyöristyy väkisinkin ja koen kykyyn vaikeaksi suorittaa oikein, en vain saa selän notkoa säilytettyä vaikka kuinka peilin edessä harjoitteliSin ilman painoja! Vinkkejä?!?!?

  • Avatar
   dingding
   Posted at 20:01h, 21 helmikuun Vastaa

   Normikyykky on syväkyykky :D Polville, lihaksille yms nivelille turvallisin kyykky tehdään täydellä liikeradalla, ei 90 asteen kulmaan saakka jolloin rasitus jää polville. Selkä tiukaks, rinta ylös lantiosta viemään persettä taakse, alas alas alas ja siitä pakaroilla ylös.

  • Avatar
   linda
   Posted at 19:35h, 22 helmikuun Vastaa

   Mitään notkoa ei tarvita todellakaan kyykkyyn, notko usein on se syy miksi selkä kipeytyy. Ainoastaan luonnollinen lordoosi säilytetään selässä. Peppu pysyy kuitenkin ”suoraan taaksepäin” eli ei päästetä tippumaan kyykkyasennossa.
   Teen pian postauksen oikeanlaisesta kyykystä, erilaisina kyykkyinä. :)

 • Avatar
  Mari
  Posted at 15:43h, 21 helmikuun Vastaa

  Moikka! En ees tienny että käytät pidennyksiä näyttää niin hyvälle tukka instagramissa! Mitä pidennyksiä/tekniikkaa käytät? Yritin ettiä mutta ei osunu silmään, että millä lailla kiinnitettynä. Käytin joskus itte letti/ompelutekniikalla, mut joka päivä salilla tuntu liian työläältä niiden kanssa, mut nyt himottais ottaa taas.
  tsemppiä kevääseen! :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 19:33h, 22 helmikuun Vastaa

   Mulla on teipit :) Kiitos paljon ja samoin sinne!

 • Avatar
  laura
  Posted at 10:38h, 25 helmikuun Vastaa

  Moi! Meniköhän mun kommentti sulta ohi? :) on odoteltu postausta uudesta rakkaasta! Onko sitä koska tulossa?

 • Avatar
  ilari
  Posted at 17:17h, 15 lokakuun Vastaa

  mä oo ntäysin samaa mieltä tois asu sopi hiuksineen kaikkinensa jsut perfecto :)

Post A Comment