Videokuvaukset Jalosaurin kanssa sekä mainoskuvaukset.

Heippa!

En oo aikoihin kerinnyt kirjottelemaan teille kuvauksista. Kuvauksia teen eri syistä, joskus duuniksi, joskus palveluksina kavereille/tutuille ja joskus jotkut kuvaukset ovat itselle hyvä mahdollisuus päästä esille hauskan asian parissa.

Eilen kuvattiin Tommin aka. Jalosaurin kanssa Pakara- ja takareisitreeni videolle. Käsikirjoituksessa oli sopivasti huumoria mukana, joten kuvauksissakin oli erittäin hauskaa. Päästiin alottamaan vasta kympiltä kuvaukset ja vaikka oltiinkin todella ripeitä, niin olin about puolen yön aikoihin himassa.

IMG_6279

Opetan Tommille miten belfie otetaan!/Me teaching Tommi how to take a belfie.

Kiitos New balancelle paidasta ja kengistä!

Kiitos New balancelle paidasta ja kengistä!

10987319_10152678016470794_90277437423830197_n

Videomateriaali tulee varmaan parin viikon sisään. Pääsette vähän tutustumaan mun takatreisi-pakaratreeniin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvausten jälkeen olikin pieni stressi siitä, että on niin vähän aikaa nukkua kunnes täytyy taas istua meikissä! Äkkiä iltapala naamaan, JLO ulos ja suihkun kautta nukkumaan. Nukahdin kyllä yllättävän nopeasti ja nukuin todella sikeesti. Aamulla oli jopa hyvin kivuton nousta ylös, eikä ihme, sillä tiesin että päivästä tulee todella hauska. Luvassa oli kuvaukset yhden lempi kuvaajani  Petri Mastin kanssa ja kuvaus kavereiksi sain upean Mari Valosaaren sekä hulvattoman Sami Hedbergin. Mua alkaa naurattamaan kun vaan ajattelenkin tän päiväisiä kuvauksia.

604104_10152679508065794_7029506662471976118_n

10995428_10152679511150794_4986586062833589217_n 10993472_10152679511565794_5222584545494936631_n

10991074_10152679000380794_2465571421409202572_n

 

IMG_4581

kuolen nauruun….

10958498_441750712648217_858338322_n

 

Mari on niin upeassa kunnossa ja kisaa pian GoExpojen Fitness Universe kisassa. Voitteko kuvitella, että Mari on pienen lapsen äiti? En minäkään. Hatun nosto.

Unohdin kertoa kokonaan mitä kuvattiin. Eli tänään tehtiin matskua Pullukka Run tapahtumaan, jonka ideana on saada ihmisiä liikkumaan. Tapahtumaan on tervetullut kaiken ikäiset ja kokoiset ihmiset. Ajattelin itsekin käydä juoksemassa sen 10km lenkin!

Kuvat tulevat Pullukka Run tapahtuman uusille nettisivuille sekä todennäköisesti käytetään mainoskuvina. Saan varmaan muutamia kuvia omaankin käyttöön, joten jaan niitä tänne ja instagramiin myöhemmin.

10983392_10152904335492911_1447130163024469411_n

 

 

Hi!

I havent been able to write to you guys about photoshoots in ages. I do photoshoots for different reasons, sometimes for work, sometimes as a favour for a friend and sometimes they are a good chance for me to come up with a fun subject. Yesterday I had a videoshoot with Tommi aka. Jalosauri , about hamstring and glute workout. The script had a nice amount of humour, so we had a blast at the videoshoot. We got to begin only at 10 and eventhough we were quick, I was at home at about midnight.

The videomaterial should arrive inside two weeks. You will get to familiarise with my glute and hamstring workout.

After the videoshoot I had some stress about how little amount of sleep I would get until I had to be in a shoot again, so I took JLO out, went to the shower and straight to bed. I fell asleep surprisingly fast and I slept really well. In the morning I didnt really have any struggle getting up from bed, and that wasn’t a miracle because I knew how fun the day would be. We had a photoshoot with one of my favourite photographers, Petri Mast. And I was modeling with the gorgeous Mari Valosaari and the hilarious Sami Hedberg. Im starting to laugh just by thinking about the photoshoot.

Mari is in a wonderful shape and will soon compete in the GoExpo, Fitness Universe competition. Can you imagine that Mari is the mother of a small child? Neither can I. Amazing.

I forgot to tell you about what we were shooting. Today we made some material for the Pullukka Run event, its idea is to get people to move more. People from all ages and sizes are welcome. I thought about going to run the 10km run myself!

The photos will come to the Pullukka Run’s new website and will probably be used as commercial photos. I might get a couple of pictures myself, so I will share them here and to instagram later.

 


54 Comments
 • Avatar
  ninni
  Posted at 20:26h, 12 helmikuun Vastaa

  Mikä juttu se on, kun ihmetellään naisen synnyttäneen lapsen ja näyttävän upealta? Yleensä me naiset, jotka omaamme terveelliset elämäntavat ja olemme olleet liikunnallisia ikämme, tulemme raskaaksi jatkamme hyviä tapojamme, synnytämme ja tadaa! -jatkamme edelleen hyviä elämäntapojamme! Paino ei tässä tapauksessa liiku vaihtelulla +15-30kg. Paino nousee ainoastaan sen minkä se pakolla vaatii, että lapsi syntyy terveenä ja voi myöskin vallanmainiosti, kiitos äidin terveellisen elämän. Meillä tällaisilla naisilla ei ole mikään ongelma olla tikissä käytännössä heti.
  Synnyttänyt nainen ei automaattisesti tarkoita repsahtanutta, roikkuvaa laiskaa ja harmaata olemusta…vaikka ikäväkyllä harvemmassa taitaa ”tikis-mamit” olla :D

  • Avatar
   jep
   Posted at 10:44h, 13 helmikuun Vastaa

   Ihan samaa mieltä! Itse olen tällä hetkellä viimeisimmilläni raskaana enkä ymmärrä miten muka jonkun mielestä en voisi olla normaaleissa mitoissani jo pian synnytyksen jälkeen, koska mitään läskiä ei ole tullut ja ihan normaalisti olen pystynyt käymään salilla. Ainut liike mitä en ole voinut tehdä niin on lantionnosto koska se on tuntunut pahalta, mutta kaikkea muuta sen edestä kylläkin. Lähinnä naurattaa ihmiset jotka puhuu tyyliin ”sitten kun oon synnyttäny ni alotan brutaalin dieetin ja treenaamisen”, okei ymmärrän sen siinä tapauksessa jos jostain syystä lääkäri on määrännyt raskauden ajaksi liikuntakieltoon mutta ei sekään tarkota etteikö voisi silti elää terveellisesti.

   • Avatar
    linda
    Posted at 16:28h, 13 helmikuun Vastaa

    Harmi että raskaus on monelle tekosyy lihota, se kun ei ole sairaus. Ja monet äidit kritisoivat hyvässä kunnossa pysyviä äitejä, vaikka tosiasia on että syömäsi ravinto on lapsen ravinto , joten oikeasti jos haluaa kritisoida niin katsoo että pysyy itse kunnossa, syö hyvin ja liikkuu mikä helpottaa jaksamista lapsen kanssa, palautumista ja edistää lapsen terveyttä . Nykyään yhä useampi lapsi on syntyessään ylipainoinen !

  • Avatar
   linda
   Posted at 17:39h, 13 helmikuun Vastaa

   Juuri näin! :) mä itse ihailen juurikin näitä hyvässä kunnossa olevia äitejä. varmasti raskaus tuo omia juttujaan mukanaan, enkä ole mikään arvostelemaan kenenkään tapaa, enhän itse ole raskaana koskaan ollut, mutta ymmärtääkseni se voi olla vaikeaa joillekkin, joten hyvässä kunnossa pysyminen ja varsinkin itsestään huolehtiminen on hienoa ja kunnioitettavaa niin itseään kuin myös lapsea kohtaan!

 • Avatar
  HeidiJanita
  Posted at 20:29h, 12 helmikuun Vastaa

  ”Kuvat tulevat Pullukka Run tapahtuman uusille nettisivuille sekä todennäköisesti käytetään mainoskuvina. Saan varmaan muutamia kuvia omaankin käyttöön, joten jaan niitä tänne ja instagramiin myöhemmin.”

  Hieman outoa mikäli et saa kuvia omaan käyttöösi. Ymmärtääkseni kuvaukset oli tehty TFCD-periaatteella, eli kaikki käyttävät kuvia omiin epäkaupallisiin tarkoituksiinsa (esim. portfolio,mallikansio) ja kaikki saavat kuvista omat kappaleensa. Tässä tapauksessa näyttää kuitenkin siltä, että kuvaaja ja Hedberg hyötyvät rahallisesti siitä, että mallit ovat olleet ilmaiseksi ”töissä” vai mitä olet itse mieltä asiasta? Ja teillä on ehdottomasti oikeudet omiin kuviinne.

  Kiva blogi sulla kuitenkin,mukavaa tulevaa ystävänpäivää! :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 17:38h, 13 helmikuun Vastaa

   Joo, Kyllä me varmasti ne saadaan itsellemme (:
   Kiitos ja samoin sulle !

 • Avatar
  Myy
  Posted at 08:38h, 13 helmikuun Vastaa

  Pakko kysyä, että missä nuo kuvat on otettu? Tosi mielenkiintosen näkönen paikka!

  • Avatar
   linda
   Posted at 17:37h, 13 helmikuun Vastaa

   joku entinen laivan rakennus halli telakkakadulla eirassa :)

 • Avatar
  Erika
  Posted at 10:04h, 13 helmikuun Vastaa

  Hei jee oottelen innolla tuota treenivideota :D Ja hitto miten upeessa kunnossa olet!

  • Avatar
   linda
   Posted at 17:36h, 13 helmikuun Vastaa

   voi kiitos paljon <3

 • Avatar
  figi
  Posted at 10:08h, 13 helmikuun Vastaa

  Upea sinä ja upea Mari! Hän on todella valovoimainen nainen :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 16:29h, 13 helmikuun Vastaa

   Iso kiitos molempien puolesta (:

 • Avatar
  Hei
  Posted at 11:45h, 13 helmikuun Vastaa

  Moi. Voisiks esitellä sun Adidas ostokset? Oon niin hurahtanu adduun et olis ihana nähdä mitä kaikkee löysit, ku tuola instassa mainittit

  • Avatar
   linda
   Posted at 17:36h, 13 helmikuun Vastaa

   täytyypi tehdä kun kaivan aikaa jostain :)

 • Avatar
  Veera Matilda
  Posted at 15:43h, 13 helmikuun Vastaa

  Kiva, kun kirjoitat myös englanniksi :) Luulen että saat sillä paljon lisää lukijoita, sillä olet kansainväisestikin mielenkiintoinen ja kerran tähtäät sinne ammattilailuokkaan :)
  http://veeramatilda.blogspot.fi/2015/02/hurts.html

  • Avatar
   linda
   Posted at 16:25h, 13 helmikuun Vastaa

   On kyllä varmaan fiksu veto kun kuitenkin instan kautta liikennettä ympäri maailmaa ja sain hyvän henkilön vielä oikokirjoittamaan tekstit (:

 • Avatar
  seija
  Posted at 15:48h, 13 helmikuun Vastaa

  kannattaa tosiaan harjotella tota englantia.

  • Avatar
   linda
   Posted at 16:24h, 13 helmikuun Vastaa

   no? (: tekstin oikokirjoitti ihminen jonka äidinkielenä toimii englanti , joten jännä kuulla missä vika.

   • Avatar
    Tuleva englannin ope :)
    Posted at 20:32h, 13 helmikuun Vastaa

    Luulin oikeasti, että teksti on käännetty googlen translaterilla. En siis pahalla sano, mutta kieltämättä minustakin teksi oli melko huonoa englantia :D

    • Avatar
     linda
     Posted at 21:02h, 13 helmikuun Vastaa

     Mä haluisin tietää että mikä on huonoa tai missä kohtaa on kirjoitettu väärin :D teksti täytyy kuitenkin olla sen laatuista , että kaikki ymmärtävät , yksinkertaista ja helppoa lukea.

     • Avatar
      Sorry
      Posted at 23:50h, 13 helmikuun

      Juu anteeksi vaan, mutta täälläkin iski kauhea myötähäpeä kun tuota tekstiä luki! Äääh, sori! Jotenkin tosi raskasta luettavaa ja vähän liikaa yritystä. En tiedä kuka sua on huijannut, mutta en usko että äidinkielenä englantia puhuva kirjoittaa noin surkeasti :D Sano sille että vähemmän yritystä ensi kerralla! Enkä nyt sua ”hauku”!

     • Avatar
      linda
      Posted at 00:14h, 14 helmikuun

      Heh voi ei, toivottavasti lukija ymmärtää, oli mistä tahansa. se on pääasia. (:

 • Avatar
  Iiris
  Posted at 11:21h, 14 helmikuun Vastaa

  Moikka, kiva postaus jälleen kerran ja ihanat vaatteet sulla. Itekin ostin just tollaset addun pöksyt, niin nätit! :)
  ja sen verran halusin vaan tulla sanomaan, ettei todellakaan ole tönkeröä enkkua vaan täydellisesti ja hyvin asiallisesti kirjoitettu!! :D Kunhan trollaavat tossa aiemmissa kommenteissa. Älä huoli :P

  • Avatar
   Se ope :)
   Posted at 13:06h, 14 helmikuun Vastaa

   Miten minä ”trollaan” kommentissani, jossa en edes haukkunut Lindaa/kääntäjää? Totesin vain, että ei kyllä kovin laadukasta englantia käännös ole. Itse opiskelen englantilaista filologiaa, joten uskon tietäväni, mistä puhun. Sinä Iiris tuskin voit samaa sanoa?

   Ei kaikki kritiikki ole ”trollausta” tai haukkumista, kuten Linda todennäköisesti sen tietääkin.

   • Avatar
    linda
    Posted at 16:16h, 14 helmikuun Vastaa

    Mitä hyötyä siitä olisi, jos alkaisi kirjoittamaan tätä paremman luokan englannilla, kun harvassa maassa Euroopassa ymmärretään edes ralli enkkua. Nimenomaan halusin että teksti on kaikkien ymmärrettävissä ja mahdollisimman yksinkertaista. Että tuota en ota lainkaan kritiikkinä, jos idea on se että ei ole tarpeeksi hienoja sanoja tms. En edelleenkään ole saanut kysymykseeni vastausta , missä on kirjoitettu väärin tms.

    • Avatar
     Se ope
     Posted at 09:40h, 15 helmikuun Vastaa

     ”The videomaterial should arrive inside two weeks. You will get to familiarise with my glute and hamstring workout.”

     Esimerkiksi tämä tässä on väärin kirjoitettu, kun esimerkkiä pyysit. :) Voin analysoidakin virheet sinulle, mikäli haluat.

     En ymmärrä, miksi puolustelet ”huonoa englantia” sillä, että KAIKKI ymmärtävät sitä paremmin kuin oikeaoppista? Varmasti tätä tekstiä ihmiset osaavat lukea, ei se nyt niin surkeata ole, mutta ihmisiä ehkä enemmänkin ihmetyttää se, että tekstin on kirjoittanut muka englantia äidinkielekseen puhuva. Taitaa olla sinua juksannut?

     Ja kyllä se on niin, että tottakai oikeaoppisesti kirjoitettua englantia on helpompi ymmärtää, kuin heikkoa englantia, asui sitten missä maassa tahansa :)

     Mutta tosiaan minä en ainakaan tullut sinua haukkumaan, muttet nähtävästi osaa ottaa kritiikkiä (asiallista sellaista) edes vastaan :(

     • Avatar
      linda
      Posted at 11:58h, 15 helmikuun

      Analysoippa vaan! (:

   • Avatar
    huolestunut
    Posted at 19:28h, 16 helmikuun Vastaa

    Mun on pakko tulla tähän väliin kommentoimaan. Opiskelen englanninkielisessä lukiossa missä kyseisen kielen numero 9 ja en huomannut tuossa mitään isoja virheitä.

  • Avatar
   linda
   Posted at 16:17h, 14 helmikuun Vastaa

   Kiitos paljon ! Addu on kyllä ihan paras!

 • Avatar
  Hikikinkku
  Posted at 15:50h, 14 helmikuun Vastaa

  Enkuksi vaan jatkossakin kannattaa kirjoitella! :) itse en ymmärrä noita mollaajia. Kun kyllähän tuosta täysin selvän saa ja mahdollisista kirjoitusvirheistä ei välitä kyllä kukaan sellainen, joka oikeasti haluaa tätä blogia lukea enkuksi. Tärkeintä, että ajatukset ja postauksen idea tulee selväksi :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 16:17h, 14 helmikuun Vastaa

   Nimenomaan (: no, oli odotettavissa kyllä (;

   • Avatar
    lääkiksessä
    Posted at 18:38h, 14 helmikuun Vastaa

    En minäkään halua trollata mutta tuoda pointin esille. Yliopistossa tuollaisella ei pärjäisi, enlantisi on hyvin yksinkertaista. Odotin sinun juuri olevan hieman vaativampi itsellesi jopa tälläisessä asiassa. Mutta nyt taitaa olla sitten fyysinenpuoli sinunheiniäsi enemmän.

    • Avatar
     linda
     Posted at 20:46h, 14 helmikuun Vastaa

     Noooooniiin xD hahahah. Voi harmi, jos siellä lääkikseesä opetetaan noin nokkelaa piilovittuilua niin ehkä nyt hieman harmittaa. On lääkäreitä ja englannin maikkaa ja fysiikan tohtoreita, kaikki tämä ”itsensä todistelu” vain minun lue: tarkoituksella yksinkertaisesta ja helposti luettavasta englannista. Huikeaa. Täytyy laittaa tohon kommentti osioon erikseen ”kirjoita cv:si tähän” niin pääsee laukomaan vähän ehkä coolimmin.
     Mutta Antakaa te ylemmän luokan ihmiset että mä nyt kirjottelen tätä mun hirveää rallienkkua ja laajennun tämän blogini kanssa hieman niin pääsee muutkin nauttimaan minun taidoista ! ;D

     Niin ja mun heinät on kyllä todella eriä kun sinun,siinä olet oikeassa. ;)

     • Avatar
      Minna
      Posted at 10:11h, 15 helmikuun

      Siis ihan käsittämätön kommentti!! Kuka tulee mihinkään blogiin avautumaan bloggarille, että tollasella suomenkielellä ei kyllä yliopistossa pärjäisi? Tai englanninkielellä tai millä tahansa kielellä. Eipä oo tällä lääkiksen opiskelijallakaan oikeinkirjoitus ihan hallussa :) Blogitekstien nyt ei oo tarkotuskaan olla mitään vertaisarvioituja julkaisuja vaan ihmisten omia ajatuksia puhekielellä ilmastuna.

      Mua suoraan sanottuna v****taa ihmiset, jotka tuo akateemisen koulutuksensa esille jossain blogin kommenteissa ja käyttää sitä argumenttina kritisoidessaan toisen kirjoitustyyliä tai mitä tahansa. Vähän pitäis ehkä miettiä missä kontekstissa tuo itteään esille. Yleensä ne tosin on alan 1-3 vuoden opiskelijoita, joilla on vielä joku tarve korostaa sitä mitä tekee, vähän vanhemmat tajuaa jo ehkä elämästä vähän enemmän ja on päässy pois akateemisesta kuplastaan. Poikkeuksiakin tietty löytyy…

      Sori avautumisesta, käy vaan ärsyttää sun puolesta Linda. Enkä nyt ala sanomaan, että toi englanti olis jotenkin täydellistä tai jotenkin todella sujuvaa, mutta siinä ei ollut mitään vikaa, ja se oli hyvin selkeää.

      Niin ja toivottavasti tää lääkiksessä opiskeleva tyyppi pääsee jossain vaiheessa tarpeestaan ylimielisesti korostaa omaa koulutustaan… Teihin törmää nimittäin turhan usein. Toivottavasti se karsiutuu ennen valmistumista.

      En kyllä itte ikinä pystyisi kirjottamaan blogia, kun provosoidun muidenkin puolesta :D Tsemppiä ja menestystä Linda!

     • Avatar
      linda
      Posted at 12:04h, 15 helmikuun

      Tää oli niin arvattavissa ;) olis ihan sama mitä ”uutta” blogissa on niin aina jonkun päivä paranee kun pääsee kertomaan miten huonosti meni, vaikka itse tiedän että tuo on selkeä ja ymmärrettävä , juuri sellainen kuin itse halusin olevan. Blogissani käy 15-30v ihmisiä pääosin ympäri maailmaa, joten tekstin tulee olla nimenomaan ymmärrettävissä kaikille. Ja jos nämä ylemmän luokan ihmiset ovat koskaan matkustelleet Euroopassa niin tietävät että se on tasan tarkkaan sana sanan perään jos haluaa tulla ymmärretyksi (: mutta niinkuin sanoin, tämä oli odotettavissa & siihen nähden että blogissani käy yli 300 tuhatta ihmistä , on tämä prosentti hyvin pieni vielä ;) vaikkakin samasta ip:stä monia tuleekin usein joilla tarve tällaiseen.

 • Avatar
  M
  Posted at 09:14h, 15 helmikuun Vastaa

  Hei Linda! Juuri kun puhuit provosoitumisesta ja ”bashing what you hate”- tyyppisistä asioista, niin musta on vähä outoa et itse provosoidut noin hirveästi myös niistä asiallisista kommenteista ja vittuilet/et suostu ottamaan kriitiikkiä vastaa :/ Englanti oli tökeröä, kuin seiskaluokkalaisen esseestä, ja jos se tosiaan oli jonkun muun kirjoittamaa, niin ehkä sun kannattaa kirjoittaa vastaisuudessa itse. Ei vääriä sanoja yms, mutta tosi tönkköä. Ei kaikki suomeakaan äidinkielenään puhuvat osaa kirjoittaa sujuvaa, hyvää tekstiä!

  • Avatar
   linda
   Posted at 11:59h, 15 helmikuun Vastaa

   Lueppa tuo yksi kommentti uusiksi ja kerro mitä asiallista siinä oli, muihin olen vastannut asiallisesti (:

 • Avatar
  ei helvetti
  Posted at 13:13h, 15 helmikuun Vastaa

  PAKKO NYT SANOA, ETTÄ JOS JOLLAKIN IHMISELLÄ EI OLE MITÄÄN MUUTA TEKEMISTÄ , kuin kytätä blogien kirjoitusvirheitä ja sitten vielä kokea asiakseen korjailla niitä , niin OLEN HUOLISSANI ! En ole ennen kommentoinut, mutta nyt mua huolestuttaa kyllä noi ihmiset ihan sydämeni pohjasta asti. Onko niin, että salaa haluaisi olla POLIISI ? Mutta kun ei rahkeet riitä, tai se oikeuden syyttäjä (mä voisin sit olla puolustaja .) ). Laittakaa hei kuvanne tänne, voin sit vaikka KORJAILLA niitä ? Tai tehkää nyt oikeesti jotain, ei tollaseen pikkuvittuiluun kannata aikaa kuluttaa. Mä ainakin ymmärsin lukemani hyvin, ja mulle aina riittää se. Jos kirjotan itse, niin voin sitä itse arvostella, mutta en koe missään suhteessa olevani niin laaja-alaisesti muita korkeammalla, että haluaisin ”opettaa ja toimia poliisina” kaikkialla. Helvetti,mitä noi yliopistot ihmisille tekee….vai onko se synnynnäistä ? Koitetaan nyt , minä ja muut, rauhoittua.

 • Avatar
  Sorry again
  Posted at 19:10h, 15 helmikuun Vastaa

  Tämä aihe nyt ilmeisesti kuumensi tunteita ja edelleen sori, mutta pakko kysyä! Mistä tämä sun kaveri on kotoisin? En halua loukata, mutta tuo ei ole mitenkään selkeää tai yksinkertaista tekstiä :D Enkä ole mitenkään koulutettu tai ”parempi”! Enkä varmasti puhu täydellistä englantia, mutta olen Jenkeissä työskennellyt. En nyt halua vittuilla, mutta kannattaa oikeasti panostaa tuohon englantiin jos haluaa lukijoita ympäri maailmaa! Vaikka sitten maksaa vähän jollekin kääntäjälle joka osaisi luoda oikeasti selkeää tekstiä. En tiedä.. Anteeksi! :D

  • Avatar
   linda
   Posted at 21:21h, 15 helmikuun Vastaa

   Musta tuo toimii ja se on pääasia (:

 • Avatar
  jr
  Posted at 20:03h, 15 helmikuun Vastaa

  Miksi pitää vastata niin kärkkäästi, jos ihmetellään englannin kielen tasoa? Varsinkin, jos tuo on olevinaan natiivin kirjoittamaa, niin kyllä on ihan päin prinkkalaa. Jopa minun mielestäni, enkä edes ole mikään kielinero.

  • Avatar
   linda
   Posted at 21:19h, 15 helmikuun Vastaa

   Ei ollut yhtään sen kärkkäämpi kuin kommenttikaan.

 • Avatar
  Jaana
  Posted at 10:42h, 16 helmikuun Vastaa

  Ei hyvää päivää..kyl on lapsellista nyt toi enkun tason kommentointi..”olen ope eiku lääkäri eiku ydinfyysikko ja siis toi enkku on kauheeta”. Mitä väliä? Siitä ymmärtää sen minkä pitääkin.linda,olet hyvässä tikissä ja blogisi on huippu!mulle ei oo väliä onko miten kouluttautunut vaan lähinnä millainen elämänkokemus ja kuinka kanssa ihmisiä kohtelee..se tekee ihmisestä arvokkaan ;)

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:08h, 16 helmikuun Vastaa

   Joo oon samaa mieltä ! aikamoista… ja se, että ei tuu kauheen kiva kuva näistä lääkäreistä, yliopistoon ois hyvä ilmeisesti saada myös joku käytöstapa kurssi :D

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 13:03h, 16 helmikuun Vastaa

  Voivoi noita ihmisiä! Olen itse myös yliopistossa eikä mieleeni tulisi sen avulla päteä tai olla jotenkin parempi, ei todellakaan. Opiskelen siellä koska vain sieltä löytyi kiinnostava koulutus. Ja siis ei herran jumala sentään, mitä väliä sillä on mitä englantia blogiin kirjoittaa kunhan vain ihmiset sen tajuavat! (Itse olen englannissa huono) Ja siis hoi hoi ihmiset, ei blogissa tarvitse kirjoittaa sellaista tieteellistä tekstiä jota yliopistossa käytetään! Mun mielestä helppo englanti on ymmärrettävämpää kuin kaikkia hienoja sanoja ja ilmauksia sisältävä englanti. Nämä ihmiset ovat sinulle kateellisia ja haluavat saada sanoa jostain asiasta! Go Linda, oot mahtava<3

  • Avatar
   linda
   Posted at 15:09h, 16 helmikuun Vastaa

   Kiitos paljon ihanasta kommentista <3

  • Avatar
   jr
   Posted at 20:35h, 16 helmikuun Vastaa

   Eiköhän täällä kommentoijat ihmettele enemmänkin sitä, että miten voi olla noin huono käännös englantia äidinkielenään puhuvan tekemä. Ei kai kukaan ole vaatinutkaan virheetöntä tekstiä, mutta perin outoa, että natiivi kirjoittaa noin surkeasti.

 • Avatar
  Elina
  Posted at 19:02h, 16 helmikuun Vastaa

  Et näköjään kuulu enää team24gold tiimiin, miksi et? :o

  • Avatar
   linda
   Posted at 20:46h, 16 helmikuun Vastaa

   siis miten niin en? :D Kuulunhan? :D
   Otin sen pois IG:n biosta että sain lisää tekstiä mahtumaan.

 • Avatar
  enkun ope
  Posted at 20:56h, 16 helmikuun Vastaa

  Hei Linda. Kiitos tästä mukavasta blogista ja älä välitä joidenkin typerien kommenteista… niitähän on maailma täynnä. Uskottavasti se nyt harmittaa jos blogistasi vaikka tulisi kansainvälisestikin suosittu. Tuo englanniksi kirjoitettu osio on paljon keskivertoista, Suomessa kuultua ja luettua, englantia parempaa. Ei siis mitää ongelmaa. Jatka vain omalla tielläsi moisista kommenteista välittämättä. Ja KYLLÄ alan kyllä itsekin huolestua; on totta, että ilmeisesti yliopistoon tarvittaisiin panostusta käytöstapoihin. Mitä muuta se on kuin moukkamaisuutta, jos ei osata kuin kritisoida ? ja vielä luullaan, että se oma kritiikki kiinnostaa muitakin, että se halutaan täältä lukea… no, useinmiten ei kiinnosta lainkaan. Kiitos Sinulle Linda hyvästä, iloisesta ja aidosta kirjoittamisestasi.

 • Avatar
  Jenni
  Posted at 12:59h, 17 helmikuun Vastaa

  Moikka! :) Pakko on nyt munkin kommentoida tota englannin kieltä joka näyttää täällä olevan ongelmana :D Mä oon tosi huono englannissa, ymmärrän suht koht paljon paitsi jos nopeasti puhutaan mutta mitään en osaa vastata takaisin :D Mutta siis pointtina on se että ymmärsin kokonaan tämän käännetyn version ja sehän sulla on tässä ideanakin eli peukku ainakin täältä! :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 13:46h, 17 helmikuun Vastaa

   juuri näin sen pitäisi mennä, että kaikki ymmärtävät, oli englanti minkä tasoista tahansa :)

 • Avatar
  Mahis
  Posted at 14:16h, 18 helmikuun Vastaa

  Hei !
  Sori mutta en ymmärrä mitä ihmeellistä on että ”pienen lapsen” äiti on hyvässä kunnossa ? Ihan normaaliahan tuo on.
  Lisäksi , eikö Marin lapsi ole jo yli 1-vuotias, miksi ihmeessä tuossa ajassa ei olisi jo masu palautunut ym ?

  • Avatar
   linda
   Posted at 14:54h, 18 helmikuun Vastaa

   No, ei se ole tilastojen mukaan meidän yhteiskunnassa mikään itsestäänselvyys tänä päivänä, todella moni kärsii raskauskiloista pitkään. Mutta upea juttu! tietenkin ns. lähtökunto vaikuttaa varmasti palautumiseen.

Post A Comment