Harkiten tulevaisuuteen.

Heippa!

Taas on yksi viikko taputeltu. On ollut nämä viimiset viikot oikeesti aivan hulluja. Keskiviikkona esimerkiksi herättyäni aamulla pääsin istumaan seuraavaksi about yhdeltätoista illalla. Eilen kävelessäni seiskalta kotiin pidin hyvin todennäköisenä sitä, että en ikinä onnistu pääsemään kotiin asti. Niin paljon oli taas menty ja väsytti kuin pientä possua.

Kaikesta huolimatta saanut tehdä asioita joista tykkää ja vieläpä ihmisten kanssa jotka ovat kaikki aivan huippuja. Sain myös keskiviikkona mun uudet sohvan ja sängyn ja ai että, en nousisi ikinä sängystä enää jos ei olis pakko! Nyt on ainakin hyvät yöunet taattuja ja sain viimein aina haaveilemani prinsessa sängyn, jonne täytyy kiivetä, sillä on niin korkea! Ihanaa!! Laitan kuvia kodista kunhan saan vielä muutaman asian hoidettua :)

10946646_333769500160314_183528355_n

 

Kerroinkin, että meillä on Jari Valkaman kanssa prokkis, jossa laitetaan LOOPin juontaja Jussi Ridanpää kuntoon. Jussi on antanut 100% panostuksensa projektiin ja tiputtanut jo -7 kiloa vajaassa neljässä viikossa!! Mieletöntä!!! Ollaan oltu Jarin kanssa niin ylpeitä Jussista. On aivan törkeen siistiä valmentaa kun valmennettava todella haluaa tulosta. Olen aina sanonut, että siinä inspiroituu itsekin, kun asiakas on motivoitunut.

Sarjaa aletaan tykittämään enskuussa ulos netissä ja radiossa ja sisältää todella hyviä vinkkejä ja ideoita omiinkin treeneihin sekä syömisiin. Kannattaa ehdottomasti seurata. (: Siitä sitten lisää lähempänä!

10899526_752048701559727_177104096_n

Kevät-kesä-alkusyksy alkaa olemaan täyteen tykitettyä aikaa ja on ollut hienoa huomata miten paljon kaikkia erilaisia ja kivoja projekteja on tarjolla. Olen hyvin kiitollinen jokaisesta pienestäkin mahdollisuudesta. Kalenteri täyttyy enkä malta odottaa mitä kaikkea tämäkin vuosi tuo tullessaan!

Olen myös ollut hyvin positiivisesti yllättynyt siitä, että osaan itse nykyään harkita asioita muiltakin kanteilta, kuin vain siltä, että projekti kuulostaa hauskalta. Miten se vie minua eteenpäin, mitä se minulle antaa ja minkälaiseen valoon se minut asettaa? Selväähän on se, että olen aina ollut luokan pelle. Mä rakastan hauskuuttaa ihmisiä ja yksi parhaimpia piirteitä mussa on varmasti se, että mä todella osaan nauraa itselleni, laittaa itseni likoon enkä missään nimessä ole mokapelkuri. Mua ei koskaan ole kiinnostanut, mitä joku ulkopuolinen ehkä musta ajattelee, niin kauan kuin musta tuntuu hyvältä enkä satuta tai loukkaa teoillani lähipiiriäni tai ystäviäni.

En kuitenkaan enää ole 18-vuotias, joten nyt on korkea aika ottaa vastuuta tulevaisuudestani ja viimeistään nyt munkin tulee ajatella muutaman kerran mihin sitä lähtee mukaan, vaikka hauskaa olisikin luvassa ja pääsis sinne telkkariin tai minne ikinä paikkaa tarjotaan. Haluan tulevaisuudessakin työskennellä hyvinvoinnin parissa ja vaikka huumori on ehdottomasti elämässä yks parhaimpia asioita mitä tiedän, niin on varmasti myös ihan positiivista, että mut voi edes jollain tapaa ottaa tosissaan, kun kyse on oikeista asioista. Mulla kai on kaksi eri puolta: se viihde minä ja vakava minä. Kummallekkin löytyy paikkansa ja aikansa.

Kaikkeen hauskaan ei aina voi lähteä mukaan ja olenkin viimeisen viikon aikana hampaita purren kieltäytynyt muutamasta todella hauskasta mahdollisuudesta. Tiedän kuitenkin tehneeni oikein ja en mielelläni halua enää löytää itseäni miettimästä, mihin hemmettiin mä olen lähtenyt mukaan. Oli kyse tv-ohjelmasta, mainoksesta tai mistä tahansa työhön liittyvästä asiasta, jossa edustan itseäni ja luon itsestäni tietynlaisen kuvan.

10895378_1609840195905396_1971728133_n

Takki: River Island Hattu: Nelly Kengät: DinSko Laukku: Chanel

 

Vaikka tässä onkin harkintakyky kehittynyt, niin varmasti tulee vielä mokailtua ja paljon. Niistäkin sitten opitaan ja uskon että kaikella on aina jokin tarkoituksensa. Niinkuin sanoin, mokapelkuri en ole ja kaikkea ei saa aina liikaa miettiäkkään, vaan joskus täytyy vaan mennä. Aina löytyy syy miksi ei, aina on joku joka ei tykkää tai on eri mieltä. Viime kädessä täällä tulee ainoastaan kysyä itseltä miltä jokainen askel tuntuu, oli suunta mikä hyvänsä.

Ps. Seuraavasta numerosta lähtien pääsee seuraamaan minunkin kolumniani FitBody lehdestä.

vaatteet: Biancaneven tuleva mallisto kuva: Petri Mast

vaatteet: Biancaneven tuleva mallisto
kuva: Petri Mast


9 Comments
 • Avatar
  Linda
  Posted at 18:51h, 06 helmikuun Vastaa

  hei, haluaisin nyt vain anonyyminä kysyä, että kun sanoit tuosta ettet lähtisi enää kaikkiin ohjelmiin, niin kaduttiko hengenpelastus -ohjelmaan lähteminen nöin jälkikäteen? Oliko se sellainen reissu, jonne lähtisit uudelleen? Ja tuotiinko sinusta esille oikea sinä vai muokattiinko leikkaa liimaa menetelmällä sinusta erilainen tiettyjen lauseiden avulla? :) Kiitos paljon vastauksesta etukäteen!

 • Avatar
  V
  Posted at 18:54h, 06 helmikuun Vastaa

  Onko tuo ihana Chaneli uusi? Sydänsilmähymiö tähän!

 • Avatar
  helikrista
  Posted at 21:24h, 06 helmikuun Vastaa

  Pitääpä ostaa seuraava Fitbody! :) Susta saa kyllä niin paljon motivaatiota Linda!

  http://helikrista.blogspot.fi

 • Avatar
  nsbs
  Posted at 17:54h, 07 helmikuun Vastaa

  Tuo lierihattu on huisin hieno!

 • Avatar
  veera matilda
  Posted at 07:57h, 08 helmikuun Vastaa

  Ihana tuo lierihattu! :) oon tässä miettinyt, että kyllä varmaan pitäisi ottaa ammattilaisen suunnittelema ruokavalio, kun se tuntuu olevan tässä hankalaa. Pystytkö tekemään esimerkiksi maratontreenausta tukevan ruokavalion?
  http://veeramatilda.blogspot.fi/2015/01/lovo-siltajuoksu-broloppet.html?m=1

 • Avatar
  Minni
  Posted at 10:41h, 09 helmikuun Vastaa

  Moikka !
  Mihin sähköposti osoitteeseen kyselyt ruokavalioista ja treeniohjelmista voi laittaa?:)
  Oot kyllä suuri motivaation lähde!

 • Avatar
  Linda
  Posted at 22:17h, 09 helmikuun Vastaa

  En tiedä Linda jäikö sinulta huomaamatta tuo yksi kommentti jonka laitoin, mutta olisin kiitollinen, jos vastaisit siihen!! :)

Post A Comment