Treenaa 4 kk niinkuin Meikäläinen !

Moni aina kyselee miten minä syön ja miten minä treenaan. Siitä sainkin idean haastaa kaikki halukkaat treenaamaan ja syömään just niinkuin minä!

Väsäsin ohjelman, joka kestää kokonaisuudessaan 16 viikkoa. Ohjelmat on suunniteltu aikajaksolle 9.2-25.5 ja se on tarkoitettu naisille, joille treenaaminen on ennestään tuttua ja jotka kaipaavat haastetta! Ohjelmat sisältävät perus liikkeitä, mutta ovat kuitenkin keskivertoa rankempia. Ei siis mielellään alottelijoille.

Ohjelman tavoitteena on muuttaa kehonkoostumusta, kuoria bikini tyyppistä kuntoa esiin ja löytää uudenlainen intensiteetti treeneihin ja tekemiseen. Ohjelma EI sovellu ensisijaisesti diettaaville, ylipainosta kärsiville tai erityisruokavaliota noudattaville. Aloittelijat, eri tavoitteisiin tähtäävät ja erityisruokavaliota noudattavat voivat aina tilata henkilökotaisesti räätälöidyt ohjelmat omiin tavotteisiinsa osoitteesta fit4ever@hotmail.fi

Ohjelman soveltuvuus itselle ja muut kysymykset sähköpostitse: fit4ever@hotmail.fi, . Vastailen mielelläni asiakaspalveluun liittyviin kysymyksiisi ohjelmistani ja kaikesta mikä askarruttaa ohjelmissa.

Treenaa ja syö niinkuin Linda Manuella ohjelma sisältää:

 • 3 erilaista ruokavaliota, sisältäen myös lisäravinne suositukset
 • 3 erilaista treeniohjelmaa, sisältäen 2 palauttavaa ja kevyttä viikkoa
 • Kaikki osallistujat liitetään facebook ryhmään, jossa on mahdollista keskustella kaikesta askarruttavasta, saada ohjeita liikkeiden toteuttamiseen ja jakaa mahdollisia variaatioita liikkeistä ja vinkkejä ruokailuista.

Ohjelmat on jaettu kolmeen noin viiden viikon jaksoon. Koska treeniohjelmat ovat hyvin haastavia ja rankkoja,ohjelmien vaihtumisen välissä pidetään kevyet, palauttavat viikot, joiden jälkeen uusi ohjelma startataan.

Ensimmäisessä ohjelmassa panostetaan lihaksen kasvatukseen. Ruokaa on runsaasti ja kaikki työkalut lihaksen kasvatukselle on annettu, kuitenkin niin, että ylimääräisen rasvan kertyminen on minimoitu.

Seuraava ohjelma on hyvin pitkälle 1- ja 3 ohjelmien välimuoto, jossa ideana on edelleen kehittää lihasta, mutta myös pikkuhiljaa nostaa instensiteettiä treeneissä ja kaivella aerobista kuntoa esiin. Ohjelmassa alennetaan jo hieman kaloreita ja valmistella kehoa rankimpaan, eli treeni-ja ruokavalio numero. 3:seen, juuri ennen kesää alkavaan 5- viikon jaksoon, jossa on tarkoitus polttaa ylimääräinen rasva ja kuoria bikinikunto esiin.

Ruokavaliossa siis lähdetään lihaksen rakennusta tukevista ohjelmista, joista pikkuhiljaa siirrytään rasvanpolttoa tukeviin ohjelmiin, kuitenkin lihaksen poltto minimoiden. Ohjelmat ovat hyvin bikinifitness- treeniohjelmien tyyppisiä, sillä ohjelmat ovat minun näköiseni ja suunniteltu niin, miten minä itse treenaan Missään vaiheessa ei kuitenkaan mennä nälkädieetille, vaan ruokaa on loppuun asti varmasti riittävästi. Treenit ja ruokavaliot on suunniteltu niin, että ne ovat haastavia, mutta kuitenkin samalla yleishyvinvointia kehittäviä ohjelmia, joista on turvallista ja helppoa palautua ns. normaaliin (jos sitä enää kaipaa…)

Ohjelma maksaa 200e+24%ALV (248€) ja ohjelman voi tilata jo nyt lähettämällä sähköpostia osoitteeseen fit4ever@hotmail.fi

Ohjelma starttaa noin viikon päästä 9.2, mutta sen voi lunastaa jo etukäteen. Järkevää on käydä ruokavalio ja treeniohjelmat läpi rauhassa ennenkuin jakso starttaa!

Ennen ohjelman ostamista käyn jokaisen asiakkaan kanssa läpi hänen yleisen lähtötilanteensa ja ruokailutottumuksensa ja varmistan, että ohjelma soveltuu asiakkaan käyttöön. Ohjelman tilauksen jälkeen minuun saa olla yhteydessä, jotta treenit ja ruokavalion noudattamisen pääsee starttaamaan varmalla fiiliksellä.

 

10904753_10152653870325794_1014762986_n


58 Comments
 • Kysymyksiä
  Posted at 11:49h, 30 tammikuun Vastaa

  Mutta itsehän painotat, kuinka ohjelmat pitää olla räätälöityjä juuri jokaiselle ihmiselle sopivaksi, eihän kaikilla toimi samat ruoka- ja treeniohjelmat? :)
  Kuuluuko pakettiin yhteys sinuun, vai maksaako vain ohjelmat tuon verran?

  • linda
   Posted at 14:29h, 30 tammikuun Vastaa

   Ohjelma on suunniteltu aktiivisen ja ennestään jo liikuntaa harrastavan naisen oletetun kulutuksen mukaan, joka haluaa lisähaastetta treeneihinsä ja haastaa itsensä treenaamaan kuin bikinifitness urheilija. Ehdottomasti ei siis alottelijoille, tai perus liikkujille. Meissä ei niin paljoa eroja ole, etteikö perus kauralla ja liikkeillä päästäisi oikein tehtyinä samaan suuntaan kaikki. Toki jos tavoitteet ovat erit kuin ohjelmassa kerrotaan tai ruokavalio vaatii jotain erityistä, niin silloin ehdottomasti tilaa itselleen suunnitellut ohjelmat.
   Aina saa olla yhteydessä minuun, jos minulta ohjelman ostaa.

 • Iiris
  Posted at 11:55h, 30 tammikuun Vastaa

  Kuulostaapa hienolta idealta ja vielä täydellinen ajoitus kesäkuntoon tähtääville! :D hyvä Linda! :)

 • vera matilda
  Posted at 12:11h, 30 tammikuun Vastaa

  Kuulostaa kyllä ihan mahtavalta! :) toivottavasti saa tietoa miten osallistujat edistyy :)
  http://veeramatilda.blogspot.fi/2015/01/silverbar-jewellery-bb-earrings.html?m=1

 • Nikonin
  Posted at 12:23h, 30 tammikuun Vastaa

  Eikös jokaiselle treenaavalle pitäisi kehittää ihan oma kunto ohjelma jokaisen kroppa on erilainen

  • linda
   Posted at 14:30h, 30 tammikuun Vastaa

   Ohjelma on suunniteltu aktiivisen ja ennestään jo liikuntaa harrastavan naisen oletetun kulutuksen mukaan, joka haluaa lisähaastetta treeneihinsä ja haastaa itsensä treenaamaan kuin bikinifitness urheilija. Ehdottomasti ei siis alottelijoille, tai perus liikkujille. Meissä ei niin paljoa eroja ole, etteikö perus kauralla ja liikkeillä päästäisi oikein tehtyinä samaan suuntaan kaikki. Toki jos tavoitteet ovat erit kuin ohjelmassa kerrotaan tai ruokavalio vaatii jotain erityistä, niin silloin ehdottomasti tilaa itselleen suunnitellut ohjelmat.

 • Kemmi
  Posted at 13:27h, 30 tammikuun Vastaa

  Hieno idea! :) Hinta kuulostaa vaan aika kovalta kun vertaa muihin online valmennuksiin joihin sisältyy yleensä jotain yhteistreenejäkin ja vastauspalvelu jos tulee kysymyksiä ;( Itsellä ainakin jää tosta hinnasta kiinni osallistuminen :)

  • linda
   Posted at 14:37h, 30 tammikuun Vastaa

   Mä koen , että tässä on sen verran henkilökohtaisempaa ohjelmaa kuin monissa nettiohjelmissa ja siksi en halua myydä sellaista ”kilpailuhintaan”. Mulla tässä ei ole motiivina myydä vain niin paljon kuin pystyy liukuhihnalla, eikä haittaa vaikka yksikään ei menisi. Suunnittelin ohjelmat 100% niin, miten itse treenaan ja tekisin, joten nyt jokainen joka on koskaan ajatellut että haluaisi kokeilla olla ”minun saappaissa” näissä asioissa niin pääsee kokeilemaan.

   • Ihmettelen vain :)
    Posted at 16:12h, 30 tammikuun Vastaa

    Mutta jos ohjelmat on kaikille samat tässä paketissa? Miten hinta voi olla noinkin kova? Onhan noita ”massa” fitness ohjelmia yms netissä, joihin kuuluu tapaamisia yms mutta hinta on yli puolet halvempi? Tolla hinnalla saa ihan itselleen räätälöidyt ohjelmat

    • linda
     Posted at 17:44h, 30 tammikuun Vastaa

     Sitten kannattaa ottaa niistä muista (:

    • linda
     Posted at 17:56h, 30 tammikuun Vastaa

     Sitten kannattaa mennä vaikka massa ohjelmille, jos siltä tuntuu.
     Hinta on minun mielestäni erittäin kohtuullinen ja kun idea ei ole kilpailla minkään ison massayrityksen kanssa, niin saa itse tehdä sen valinnan ostaessaan. Muiden ohjelmat ovat varmasti hyvin erilaiset kuin nämä ja ideana onkin päästä kokeilemaan ns. arkeani,huom: jos kiinnostaa kurkata sinne minun rutiineihin ja tapoihin liittyen treeniin ja ruokavalioon.
     Mä seison noiden mun ohjelmien takana 100% ja tiedän että ne toimii kohderyhmälle (itse testanneena) tarkoitetuille asiakkaille ja on varmasti todella hyvät ohjelmat. Jos ei halua samanlaista treeniä ja ruokamallia mitä itse teen, niin ei kannata lähteä mukaan. Muitakin, itselle sopivia vaihtoehtoja löytyy, edelleen teen erikseen räätälöityjä ohjelmia asiakkaille, mitkä ovat huomattavasti halvempia ja keston määrittelee asiakkaan tavoite. Niissä etuna on aina se, että ohjelma on suunniteltu omien tavotteiden ja lähtökohtien mukaan, eikä tämän ohjelman tarkoitus ole kilpailuttaa näitä ohjelmia, vaan tuoda jo kunnossa oleville ihmisille lisähaastetta ja motivaatiota treeniin.
     Tämä ei ole mikään minun elinehtoni, idea on hauska ja haasteellinen ja erilainen. Mulle tämän ohjelman myyntiluku ei ole se idea, niinkuin taas esimerkiksi näille massayrityksille.
     Tämän ohjelman kohderyhmä on sellainen, joille varmasti ohjelma on toimiva ja ennen tilausta vielä keskustelen asiakkaan kanssa ja varmistan että ohjelmat sopivat.

     Jos sulle tulee lisää kysyttävää ohjelmista tai mistä tahansa työhöni liittyen, niin ota yhteyttä: fit4ever@hotmail.fi , vastailen mielelläni asiakaspalveluun liittyviin kysymyksiisi ohjelmistani ja kaikesta mikä sinua askarruttaa työajallani.

     • Se koira älähtää, keneen kalikka kalahtaa
      Posted at 11:16h, 03 helmikuun

      Yllättäen et julkaissut asiallista kysymyskommenttia?

     • linda
      Posted at 15:01h, 03 helmikuun

      Jos liittyy tähän palveluun niin soita tai laita mailia niin vastaan. Jos tarkoitus ja motiivi on ilkeillä ja viihdyttää itseään sen kautta & vieläpä anonyymisti niin sitä voi mennä harrastamaan vaikka suoli24 forumeille.

 • Hooo
  Posted at 13:36h, 30 tammikuun Vastaa

  Kuulostaa tosi hyvälle, mutta mietin tässä sitä että eikö osallistujien paino vaikuta aika paljon siihen miten tossa käy. Esim jos oot suunnitellut ton n.60 kiloiselle naiselle ja urheilullinen 75kg nainen alkaa tota noudattaa niin noi lihaskasvatuksen ruokamäärät voi olla liian pienet, jolloin painoa tippuu ja sit lopun rasvanpolttovaiheessa henkilö on jo nälkäkuoleman partaalla ja menettänyt lihasta kiitettävästi. Jos noi on jotenkin huomioitu niin harkitsen vakavasti tätä, vaikka hinta onkin aika suolainen :)

  • linda
   Posted at 14:33h, 30 tammikuun Vastaa

   Mä oon 100% varma, ettei tule nälkäkuolemaa, päin vastoin. monille ruoan määrä saattaa olla ensin shokki :) Se aineenvaihdunta ei mene painon mukaan, olen itse esimerkiksi meidän tiimin yksi lyhkäsimmistä ja syön enemmän kuin moni mua +10 cm pidempi.

 • Ninski
  Posted at 15:26h, 30 tammikuun Vastaa

  Moikka,

  Monta sali/urheilu kertaa on viikossa ?

  • linda
   Posted at 15:44h, 30 tammikuun Vastaa

   4-7 kertaa treeniä viikkoon ohjelman mukaan , mutta kuitenkin niin että 2 vapaapäivää onnistuu viikkoon (:

 • sofia
  Posted at 16:58h, 30 tammikuun Vastaa

  damn, olis kiinnostanu aika paljonkin mut opiskelijabudjetil täytyy kyl miettii jotain muuta:D paljon sul maksaa 1 treeniohjelma?:D jos siihen olis varaa:) tää on varmasti ihan oikeassa suhteessa hinnoiteltu, ei sillä, vaan oma tilanne on vaan aikas köyhä:D

  • linda
   Posted at 17:05h, 30 tammikuun Vastaa

   74,40€ /
   :) ja se tehdään aina henkilökohtaisesti !

 • mää
  Posted at 18:58h, 30 tammikuun Vastaa

  Jes! Oon miettinyt että miks et tee jotain tällästä!! Olen ite täällä monesti pyydellyt vinkkejä just miten sä Linda treenaat ja syöt, kun tulokset puhuu sunkin kohdalla puolestaan. Oon aika saman kokonen niin jos vaikka pääsisi edes lähelle sun kroppaa, vaikka duunia se varmasti vaatii!! KIITOS. Jotka ei tykkää niin voi mennä sinne massafirmaan mihin haluaa, siellä on varmaan kaikenlaista esimerkkii tarjolla. Mä haluun kokeilla just tätä mitä Linda Manuellakin noudattaa ja tehdä just niin kuin säkin. Tietää sitten yrittäneensä :D Tää on pitkä ajallisesti, eli vaatii multa sitoutumista, mut joo halusin kyllä saavuttaa samaa lookkia kuin säkin. Voiko muuten maksaa esim.kahdes osas ?

  • linda
   Posted at 19:08h, 30 tammikuun Vastaa

   Joo, ideana ei missään nimessä olekaan kilpailla näiden isojen , juuri nettivalmennuksiin erikoistuneiden yritysten kanssa, vaan tarjota ns. uniikillista ohjelmaa minun tottumusten mukaan. Jos ei nappaa niin varmasti tarjontaa löytyy (:
   Osissa maksusta voidaan sopia sähköpostitse. Kaikki asiakaspalvelu ja kysymyskset sitä kautta. (:

 • treenaa
  Posted at 19:40h, 30 tammikuun Vastaa

  Moi. On hienoa, että mainitsit, ettei tämä ohjelma sovi kaikille, vaan tietynlaiselle osalle ihmisistä. Oikeastaan ehkä aika pienelle osalle, joka kyllä tietää kun kolahtaa. Mulle tää tosiaan kolahti ! Jotkut isot firmat yrittää markkinoida ”räätälöityjä”… ohjelmia kaikille ja välttämättä eivät paljoo perehdy oikeesti… mutta uskoo kuka uskoo. Tämä on mitä mä tarvin . Olisin halunnutkin pyytää sulta , että saisko saman mitä ite toteutat…mutta en oo kehdannut :( . Siks olin oikeesti kyllä nyt ihan superilonen kun tää tuli. Toivottavasti on oikeen kunnon rankka ohjelma… ootan kyllä tältä paljo :) Jee , täält mä tuun ! Meinaan toi sun kroppa on just mitä haluisin.

  • linda
   Posted at 00:01h, 31 tammikuun Vastaa

   Varmasti on sopivasti rankka ja haastava jos haluaa treeniin lisää motivaatiota ja uusia juttuja (: tsemppiä!!!

 • Sini
  Posted at 19:48h, 30 tammikuun Vastaa

  Ei helvetti ! Kuin olisit lukenu mun ajatukset !!!! Oon ihaillu sua kauan ja halunnu hankkii sulta ohjelman, mut jotenki aina miettiny, että miten pääsis vetää just kuin sä. Oot oikeesti niin saakelin just sellanen ku haluaisin iteki olla. Salitaustaa takana mulla kyllä ja suht kova kunto, mut sit mietin, että mistä jää kii…. Aina miettiny, että mitä esim. SÄ teet… että kuinka kovaa oikeesti treenaat ja mitä syöt, jotain mitä en vaa tajuu… Oon miettiny, että jos teet mulle jonku keksiverto ohjelman ja haluisin kuitenki tehdä iha just kui sä. Oikeesti . Mahtavaa weekendiä, my dream came just true !

  • linda
   Posted at 00:01h, 31 tammikuun Vastaa

   Ihana olet, kiitos ja samoin! Unelmia kohti !!(:

 • Kielipollari
  Posted at 21:02h, 30 tammikuun Vastaa

  Tulet kyllä ymmärretyksi, mutta voisit panostaa oikeinkirjoitukseen esimerkiksi tämän ohjelmasi mainoksessa; siellä on pelkkiä yhdyssanavirheitäkin enemmän kuin yksi. Ei pahalla, mutta rakentavana palautteena! Tulisit antaneeksi ammattimaisemman kuvan itsestäsi.

  Hinta on minustakin melko korkea, enkä ehkä ymmärrä tämän tarkoitusta, kun henkilökohtaisen ohjelman saa sinulta halvemmalla. Sellaisen joskus tilanneena haluaisin tuoda esille, että sisällytit ruokaohjelmaani rutkasti marjoja, jotka eivät ole kovin edullisia. Päivässä kului noin kolmen euron edestä pelkästään Lidlin halpoja pakastevadelmia, mikä harmitti ja rasitti silloisen opiskelijan budjettia. (Ehkä minun olisi silloin pitänyt pyytää sinulta jotakin halvempaa vaihtoehtoa tuohon tilalle.)

  No, eiköhän niitäkin löydy, jotka ohjelman sinulta tilaavat ja haluavat sen kautta samaistua sinuun.

  Tsemppiä kaikkeen! Sussa on ihmisenä paljon ihailtavia piirteitä ja toki olet ulkoisestikin kaunis! (Pidän kyllä eniten meikittömästä lookistasi.)

  • linda
   Posted at 00:00h, 31 tammikuun Vastaa

   Moikka, voisihan siihen aina enemmän panostaa. Olet oikeassa ja tämänkaltaisia HYVIÄ, asiaa sisältäviä palautteita on aina mukava saada.
   Mitä ohjelmiini tulee, niin asiakkaalla on aina oikeus pyytää ohjelman saatuaan muutosta kohtiin, mitkä eivät sovi itselle, ts. ohjelma on aina muutettavissa. (:
   Kiitos ja samoin sulle !

  • Anonyyymi
   Posted at 09:24h, 31 tammikuun Vastaa

   Anteeksi vain, mutta saat kyllä syyttää itseäsi, jos tilaat ruokavalion ja tajuat että hups eihän mulla olekaan laittaa ruokaan rahaa. Marjoihin menee rahaa, mutta ne ovat mielestäni olennainen osa terveellistä ruokavaliota.

   • Kielipollari
    Posted at 22:06h, 31 tammikuun Vastaa

    Saat anteeksi. En ala kertoa enempää taloudellisesta tilanteestani tai likviditeetistäni tuolloin enempää, mutta tuo epäaikuismainen kommenttisi on tyly, epäkypsän yleistävä ja loukkaava. Minustakin marjat ovat oleellinen osa terveellistä ruokavaliota, ja kulutan niitä edelleen päivittäin.

    Ilmaisisit itseäsi aikuismaisemmin tai ole vaihtoehtoisesti sanomatta mitään.

 • Camilla
  Posted at 21:53h, 30 tammikuun Vastaa

  Kuuluuko hintaan tapaamiskertaa?:) vai päätteletkö ihan sähköpostin välityksellä toimiiko ohjelma toisella? Entä eikö toinen ala lihoamaan jos syö isosti jos ei ennen ole syönyt yhtä paljon..Kun aineenvaihdunta ei vielä ole mukana ja tottunut?:)

  • linda
   Posted at 23:58h, 30 tammikuun Vastaa

   Ruokavalio on tehty niin, että ei varmasti kukaan ala lihoamaan tai keräämään rasvaa vaikka olisikin syönyt kaloreissa vähemmän. ruoka-aineet ja kokonaisuus on todella ”luomua” ja puhdasta ruokaa , ei mitään patukoita tms. :D
   Ja yhteistreenit on mahdollista myös ottaa erikseen, mutta ideana on saada startattua etänä homma käyntiin, siksi suunnattu jo ennestäänkin liikkuville. Ohjelmassa on hyvin yksinkertaisia perus liikkeitä, joihin itse uskon. ei siis mitään pyörän uudelleen keksintää (:

 • ella
  Posted at 23:16h, 30 tammikuun Vastaa

  Ei nyt tähän postaukseen liity mutta mietin niinkin hassua asiaa kun että saako lavalla valita itelle sen biisin missä tekee sen yksilökävelyposen ? (Termit hallussa..) en tiedä miks tällästä edes mietin, ei mitenkään itselle aiheellinen :D
  Voisit tehä jonku postauksen niistä poserauksista ja esiintymisestä vai ootko jo tehnyt?

  • linda
   Posted at 23:55h, 30 tammikuun Vastaa

   ei valitettavasti :/
   mutta en oo ennen tehnyt, hauska idea !!

 • moi
  Posted at 23:47h, 30 tammikuun Vastaa

  Moi!

  Onko tässä mahdollista sitten 4kk aikana olla sähköpostiyhteyksissä tms. ja kysellä aina välillä neuvoja tai jos tulee jotain mieleen? :) En tarkoita mitään jatkuvia skypekeskusteluja tms. vaan lähinnä kun verrattiin noihin ”massanettiohjelmiin” ja niissähän noita on. Oot varmaan jotenkin asiakkaiden mukana kuitenkin tuon 4kk aikana vai vaan ohjelma käteen meiningillä? :)

  Lisäksi haluaisin tietää, että onkohan tämä kuinka saman tyylinen kuin ruoka-/treeniohjelmat joita oot tehnyt henkilökohtaisesti? Itse noudatin pidemmän aikaa ohjelmaasi ja mietin, että tuokohan tämä jotain uutta? Olisi kiva nimittäin haastaa itsensä näin! Jos on kovin saman tyylistä niin sitten ei ehkä sovi tilanteeseeni. Kiitos paljon ja mahtava idea! :)

  • linda
   Posted at 23:54h, 30 tammikuun Vastaa

   tottakai on, olen aina asiakkaisiin yhteidessä ja autan niin paljon kuin mahdollista , lisäksi pieni sovellus on aina mahdollinen (:
   Kyllä varmasti on paljon uutta, mutta tietenkin jotkut liikkeet ja ruissa on tuttujakin asioita , koska teen tottakai aina henkilökohtaisetkin ohjelmat sen perusteella, miten itse olen todennut toimiviksi :)

 • moi
  Posted at 23:48h, 30 tammikuun Vastaa

  Ja hei tulipa vielä mieleen idea! :) Mikäli tätä menee enemmänkin kaupaksi niin olisi aivan mahtava idea järjestää vaikka joku yhteistreenikerta porukalle? :)

  • linda
   Posted at 23:53h, 30 tammikuun Vastaa

   tulevaisuudessa varmasti toteutettava idea :)

 • Maiju
  Posted at 07:47h, 31 tammikuun Vastaa

  Mutta miten myyt tätä omana ohjelmanasi jos valmentajasi tekee sinulle ohjelmat? Teetkö heidän kanssa yhteistyötä (mistä voisi korkea hinta johtua) vai mistä on kyse?

  • linda
   Posted at 12:19h, 31 tammikuun Vastaa

   Nämä ovat 100% minun käsialaani. Ja ps . Minulla on tällä hetkellä ekaa kertaa 3 vuoteen jonkun muun tekemät treeniohjelmat , ruokavalion saan edelleen itse tehdä , jonka hyväksytän valkullani (: jos tulee kysyttävää/ asiakaspalvelu s.postitse fit4ever@hotmail.fi

 • isabelle
  Posted at 09:41h, 31 tammikuun Vastaa

  Saanko kysyä miksi et minun kommenttiani julkaissut?:D

  • linda
   Posted at 12:25h, 31 tammikuun Vastaa

   Laitappa uusiks niin katsotaan. muiden palvelujen mainospuheen voit laittaa omille sivuillesi ja kysymykset s.postitse.
   Tämä ei ole mielipidepostaus vaan mainos, jos askarruttaa ohjelmaan liittyen jokin asia niin mielelläni vastaan asiallisiin kysymyksiin ja toivon aikuismaista käytöstä.

   • isabelle
    Posted at 19:13h, 02 helmikuun Vastaa

    Muiden palveluiden mainospuheen? Vertasin vaan mitä halvemmalla hinnalla saa tähän sinun myymääsi palveluun verrattuna. Ei se oo mun pussiin enemmän rahaa tai mun pussista pois, jos sanon, että Body Campilla nyt vaan saa rahallensa mielestäni enemmän vastiketta. Harmi, että olet niin epävarma siitä, pysyvätkö asiakkaat sinulla vai lähteekö toisen suosittelemaan palveluun.

    Vaikka tämä on mainos, on tämä kuitenkin blogi. Ajattelin, että tästä saisi keskustelua aikaiseksi, ja sinä kertoisit enemmän miksi valita juuri sinun valmennuksesi eikä esim fitfarmin tai bodycampin. Olisi vastaisuudessa kiva, kun kertoisit kirjoituksessasi onko kyseessä mainos ja mitä siihen saa kommentoida tai saako kommentoida ollenkaan.

    Ja palatakseni aikuismaiseen käytökseen, niin kerro ihmeessä mikä ei vastannut aikuismaisen käytöksen kriteereitä? Se, että olen rehellinen myös muille lukijoille ja kerron toisesta mahdollisuudesta vai se, että et julkaise kommenttia sen takia, että siinä kerrotaan kokemuksia ja vertailuja kilpailijan tarjoamasta palvelusta. Sorry jos oot niin rahankipee, ettet voi blogin kommenttikentässä lukijan kertovan halvemmasta mahdollisuudesta.

    • linda
     Posted at 19:32h, 02 helmikuun Vastaa

     No vähän voi myös miettiä oliko aiheellista, kun muutama postaus taaksepäin on aika selkeästi minunki blogissa kerrottu mitä bodycampilta saa , eli ketään ei tässä jätetä mitenkään pimentoon. Heiltä saa omat juttunsa, minulta minun juttuni. :D

     • isabelle
      Posted at 21:10h, 02 helmikuun

      Ensin sanot, että mainospuheet voivat laittaa omille sivuilleni ja sen takia et julkaissut kommenttiani(?). Nyt kun sanoin, että tarkoituksenani ei ollut mainostaa vaan kertoa muille lukijoille omasta kokemuksestani Bodycampista ja mitä sieltä saa halvemmalla, koska monet tuntuivat harmittelevan kun sinun valmennuksesi oli niin kallis. Sitten toteat, että oot itsekkin mainostanut Bodycamppia ja sen palveluita. Oliko se pointti nyt edelleenkään se mainostaminen? ”Ajattelin, että tästä saisi keskustelua aikaiseksi, ja sinä kertoisit enemmän miksi valita juuri sinun valmennuksesi eikä esim fitfarmin tai bodycampin”

      Alkuperäisessä kommentissani vertasin mitä sinun valmennuksellasi ja bc:n saa, eikä _edelleenkään_ tarkoituksenani ollut vain ilmoittaa, että hei on olemassa sellainen kuin Body Camp, josta sinäkin olet näköjään kirjoittanut. En ole vakkarilukijasi, vaan luen aina silloin tällöin. Joten itse en ainakaan ollut törmännyt postaukseesi BC:stä ennen kuin nyt kuin laitoin hakuun.

      Mitä pahaa sitten alkuperäisessä kommentissani oli, että sitä ei voinut julkaista, jos kerta itsekkin olet BC:tä mainostanut ja minä ilmaisen kokemuksiani siitä?

     • linda
      Posted at 22:51h, 02 helmikuun

      Jep, eli kokemuksesi voit laittaa tuonne BC:tä koskevaan postaukseen. Ja kommenttisi sävy oli hieman toinen alkuperäisessä. (= Mä olen sen verran kasvanut tästä blogissa vääntämisessä, että mulle voi aina soittaa tai laittaa mailia jos on jotain asiakaspalveluihini koskevaa kysyttävää. :D Mutta ihan vaan yleisesti miettien kuinka fiksua tai hyvä käytöksistä on mennä vaikka siwaan huutelemaan valintatalon tarjonnasta, eli voi vähän itsekin miettiä onko välttämätöntä aina huudella, jos asia ei sinänsä liity esimerkiksi kokemukseesi MINUN ohjelmistani tai asiakaspalvelustani. Kukaan täällä ei kuitenkaan ole tyhmä ja osaa itse varmasti katsoa mitä kaikkea on tarjolla. BC ei pysty tarjoamaan sitä mitä minä tarjoan ja minä en sitä mitä he tarjoavat, eli siinä saa itse valita minkä näkee omalle kohdalle järkevimpänä.

 • Sussu
  Posted at 18:14h, 31 tammikuun Vastaa

  Moi!

  Oli ihan pakko kommentoida kun alkoi ärsyttää sen verta muut kanssaihmiset :D olen itse lukenut monelta fitnessammattilaiselta ja valmentajalta, että jos haluaa oikeasti toimivan ja luotettavan treeni- ja ruokavalio ohjelman niin kukkaroa on raotettava ainakin yli 100 euron edestä!! eli Linda on oikeassa hinnoittelun suhteen :).

 • lillis
  Posted at 22:36h, 31 tammikuun Vastaa

  Mielestäni aivan turhaa tuo valitus korkeasta hinnasta. Tuo kestää monta viikkoa, siihen kuuluu laajojen treeni- ja ruokaohjeiden lisäksi Lindan tuki. Mielestäni erittäin kohtuuhintainen.

 • Myy
  Posted at 10:29h, 01 helmikuun Vastaa

  Ihan superärsyttävää, kun ihmiset oottaa saavansa kaikki ilmaseks. Ei kukaan yrittäjä elä hyväntekeväisyydellä! Nimimerkillä Itsekin yrittäjä.

 • Miisa
  Posted at 11:17h, 01 helmikuun Vastaa

  Varmaan tehokas ohjelma, en kiellä! Silti pistää silmään kun otsikossa esim niin kuin kirjoitettu yhteen ja – merkin jälkeen lauseissa on pisteet. Tekee helposti epäluotettavan ja hutaistun vaikutelman!
  T. pilkunviilaaja :)

  • Myy
   Posted at 12:05h, 01 helmikuun Vastaa

   Tsiisus, get a life! :O

 • Garcia
  Posted at 21:02h, 01 helmikuun Vastaa

  Itse personal trainerinä ei voi muutakuin hirvittää nämä sun postaukset… Oletko valmis ottamaan vastuullesi anoreksiasta kärsivän ihmisen, joka haluaa treenata niinkuin bikinifitness-kisaajat? Jokainen kunto-ohjelma pitää olla TARKKAAN ASIAKKAALLE RÄÄTÄLÖITY, jonka varmasti tiedät, jos olet pt-lisenssin suorittanut.

  • linda
   Posted at 21:03h, 01 helmikuun Vastaa

   jokaisen kanssa käydään läpi, sopiiko ohjelma vai eikö, niinkun tossa lukee. eli ei, en ole valmis ottamaan (=

   • Garcia
    Posted at 11:08h, 02 helmikuun Vastaa

    Niimpä niin, ja anorektikkohan varmasti sinulle sanoo sähköpostin välityksellä että ”Hei, olen anorektikko!”
    Oletko suorittanut pt-lisenssin? Kuka sinut on kouluttanut?

    • linda
     Posted at 12:24h, 02 helmikuun Vastaa

     Kyllä, mulla on 3 eri lisenssiä ja FISAFilla olen kouluttautunut avoimen yliopiston kautta/yhteydessä (=

    • Katja
     Posted at 12:07h, 03 helmikuun Vastaa

     Mua nyt hämmentää. Missä on asiakkaan vastuu siitä, että kertoo todellisen tason? Ei kai yksikään pt voi tietää toisen henkisistä ongelmista, jos niistä ei kerro? Pitäisikö Lindalla olla valheenpaljastukone, johon istuttaa asiakkaat ennen valmennussuhdetta? Ja päteekö sama kaikkiin valmentajiin?

     • linda
      Posted at 15:02h, 03 helmikuun

      Nimenomaan.

 • Laura
  Posted at 11:30h, 02 helmikuun Vastaa

  Musta aivan loistava idea! :) Kyselisin sellaista että kuinka vastailet noihin treeni -ja ruokavalio-ohjelmiin ? Laitoin viime viikon lopulla tarvittavat tiedot minusta ja innokkaana odottelen täällä saavani ohjelmat jo käsiini :-D

 • M
  Posted at 11:03h, 04 helmikuun Vastaa

  Itselläni ei ole tällä tarvetta, koska lajini on voima enimmäkseen. Minusta tämä on ihan hyvä idea silti! Negatiivisille ihmisille täällä tiedoksi, että älä lähde mukaan jos ei ole varaa niin se vain menee muutenki elämässä ja on elämässä turhempiakin kohteita mihin voi heittää rahaa helposti menemään. Minusta tämä vaikuttaa ihan hyvälle haasteelle sellaisille ketkä haluavat itsestään vähän irti enemmän ja kilpailla tuossa 4kk aikana itseään vastaan ja pystyy kokeilee onko itsestä sellaiseen kuka määrää treenit/ruuat. Hinta on täysin ymmärrettävä, että on yrittäjä ja eikä tämän ohjelman tekeminen ole ihan helppoa ja vie omaa aikaa myöskin. :)

  Tuli mieleen idea, ellei ole jo sulla käytössä sitä. Kun tämä 4kk ohjelma loppuu niin olisi kiva nähdä tähän lähteneiden ihmisten palautteita ihan tai jopa muutos kuvia, jos siis itse suostuvat. :)

Post A Comment