Team24Gold ja uusia kujeita !

Noniin! Kerroinkin edellisessä postauksessani, että olin sopinut tapaamisen tälle viikolle tulevaisuuden valmennuksiin littyen. Voin vihdoin ylpeänä kertoa olevani osa Team24Goldia.

Minun päävalmentajana toimii Marjo Krishi ja toisena tiimimme valmentajana toimii Anna Virmajoki.

Aloin miettimään seuraavia askelia tässä fitness matkassani ja luonnollisesti jossain kohtaa usealle tulee se hetki, kun tarvitaan uutta ympärille. Olen hyvin pitkään tehnyt matkaani ns. yksin edellisen valmentajani kanssa, ilman minkäänlaista viraallista tiimiä ympärilläni. Olen nähnyt miten hienoa on, kun on ihmisiä joiden kanssa jakaa tiettyjä asioita ja ajatuksia ja olla osa jotain suurempaa kokonaisuutta, joten yksi toive olikin saada jokin tiimi ympärille. Vaikka jokainen täällä tekee itse oman polkunsa ja duuninsa tulosten eteen, niin varsinkin viimeaikaisten menetysten vuoksi tiedän, etten ole välttämättä niin vahvimmillani tällä hetkellä henkisesti ja luulen, että on positiivista saada mahdollisimman paljon motivoituneita ihmisiä ympärilleni.

Ruvettiin Vertin kanssa yhdessä miettimään eri valmennus vaihtoehtoja. Olen aika kovapäinen ja ehkä siksi aina hakeutunut miesten valmennukseen, sillä olen ajatellut että tarvitsen sen verran kuria ja auktoriteettiä että siihen on sopiva hakea joku miespuolinen. Valmennuksiin hakeuduin kuitenkin ekoja kertoja 19- vuotiaana, joten luulen että tässä on sen verran kypsytty, ettei motivaatio ja tekeminen ole enää kenenkään muun harteilla.

Jokatapauksessa haluan ehdottoman ja jämäkkään valmentajan, joka arvostaa niitä perus juttuja, mutta on kuitenkin ajan hermoilla ja elää lajin mukana.

Marjo Krishi, jonka valmennukseen päätin hakea, on itse ollut ensin 10- vuotta kehonrakennuksen parissa, jossa hän on voittanut mm. maailmanmestaruuden ja sen jälkeen ollut vielä toisen kymmenen vuotta fitneksen parissa, jossa hän on voittanut Suomen mestaruuksia, Pohjoismaiden mestaruuden ja MM- finaalipaikkoja. Kokemusta ja osaamista siis varmasti löytyy. Marjo on myös Suomen IFBB:n päätuomari, joten tietää mitä lajissa haetaan ja on varmasti ajan hermoilla.

637093933

kuva Google

Toisena Team24Goldin valmentajan toimii suomen ensimmäinen IFBB Bikini PRO, upea Anna Virmajoki, jolta löytyy myös paljon kokemusta ja tietoa juurikin Bikinistä lajina.

Anna-Virmajoki-11

kuva Google

 

Nyt ollaan sitten varmasti hyvissä käsissä ja tiimi on valmentajien lisäksi täynnä upeita ja motivoituneita tyttöjä. Meillä on sopivasti sunnuntaina tiimipäivä, jolloin pääsen tutustumaan tiimiläisiin.

Tänään on ollut piiiitkä päivä. Meillä on Jari Valkaman kanssa menossa projekti, jossa laitetaan Jussi Ridanpää kuntoon. Projektin on tarkoitus kestää kesään asti ja tuloksia, treenejä ja fiiliksiä dokumentoidaan tietyn väliajoin ja niitä alkaa pian ilmestymään nettiin ja radioonkin varmasti tulee jotain stooria prokkiksesta. Tällä viikolla on ollut mun vuoro treenata Jussin kanssa ja päivä alkoikin Jussin treeneillä ja kuvattiin matskua jaksoja varten. Jussi on törkeen motivoitunut ja mielettömän reippaasti ja omistautuneesti lähtenyt mukaan. Innolla odotan mitä saadaan aikaseksi ja millainen mies sieltä kesäksi kuoriutuu! Laitan teille lisää infoa kun jaksoja alkaa ilmestyä ja dokumentoin itsekin teille Jussin tuloksista jatkossa.

10906287_10152643405260794_5939974073894288143_n

LOOPilla kuvaamassa.

Kuvausten jälkeen tapasin kolleegani, fitfashionin bloggarin, Nina Ioannan ja palaveerattiin mahdollisista yhteistyökuvioista MASS:in ja MyProteiinin kanssa.

Palaverin jälkeen lähdin kauppaan ruokaostoksille ja kotiin suunnittelemaan ja kasaamaan ideoita erästä projektia varten, josta palaveerasin eilen illalla rakkaan ystäväni Marren kanssa. Meille on Marleen Pärnamaan kanssa tulossa keväämmällä luennon tapaisia tapahtumia, jotka on suunnattu aivan tavallisille ihmsille, joita kiinnostaa kokonaisvaltainen hyvinvointi. Marleen kisaa myös Bikinissä, mutta ainakin ensimmäinen ilta tulee olemaan kaikkea muuta kuin kisaamista. Tullaan käsittelemään lyhyesti sanottuna tasapainoisen hyvinvoinnin, energisemmän arjen sekä positiivisen mielen puolesta ja siihen liittyvistä tärkeistä tekijöistä. Siitäkin sitten myöhemmin lisää, mutta toivottavasti täältäkin mahdollisimman moni lähtee mukaan. (:

 

uus tukka:

metriletti!

 

Marre laitto mulle eilen uuden tukankin päähän, jota täytyy tosin käydä vielä leikkaamassa. Tukka on RibellaByJasmine merkkinen ja monet ystäväni ovat kehuneet kovasti hiuksen laatua! Nyt on siis pakko kokeilla ja kerron myöhemmin hiuksista lisää, kunhan pääsen ensin leikkaamaan sen sopivammaksi :D

10899162_945094462182296_1160256916_n

 

Illalla touhuilin JLOn kanssa ja otin 15 minuutin tehopäikkärit ennen illan treeniä. Sain uudet ohjelmat eilen ja lähdin innolla testaamaan selkätreeniä, mutta kun olen niin monta vuotta mennyt ilman ohjelmia, niin tietenkin unohdin ne kotiin. Tänään mentiin siis vielä omasta päästä, mutta hyvin sekin meni. Treenasin selän-vatsat ja perään HIIT treenin.

Olin sopinut Kristan kanssa, että käydään illalla viinillä ja juttelemassa, mutta kun pääsin vatsalihastreeniin niin tajusin että kello on jo kahdeksan ja mulla on vielä HIIT edessä, joten ilta tulisi venymään todella myöhäiseksi. Laitoin Kristalle viestin, että siirretäänkö huomiselle, jolloin hän kehotti odottamaan 15 minuuttia ennen kuin alan paukuttamaan HIITiä. Krista pamahti yhtäkkiä salille ja sain seuraa vikaan rutistukseen. Viinit vaihtui HIITiin ja hitsi meillä oli taas niin älyttömän hauskaa yhdessä.

10933897_10152643405420794_4865199876544284284_n

Treenit vedetään aina täysillä, mutta sen jälkeen ei tee yhtään pahaa jäädä vähän hassuttelemaan salille. Ollaan aivan varmoja, että saadaan viimeistään kesällä porttikiellot TöölöGymille. Ollaan molemmat menossa syksyllä SM kisoihin ja tarkotus olis ottaa pari kuukautta ennen kisoja töiden kanssa vähän rauhallisemmin, jotta pystyy antamaan täyden panostuksen kisoille. Krista ilmotti myös ottavansa 2 kk loman, joten tullaan viettämään PALJON aikaa salilla yhdessä, posetellen, treenaten ja naureskellen. Dieettiaivot on parhaat aivot. <3

Ilta oli ihan huippu ja voitti kyllä 6-0 ravintolan ja viinin. Ei voi kuin arvostaa ja olla kiitollinen näin ihanista ystävistä. <3

Viikko on ollut kaikenkaikkiaan todella kiireinen, mutta on toisaalta hyvä mennä sillon kun on tekemistä ja levätä kun on hiljasempaa. Huomenna on ainut päivä tältä viikolta, kun en ole muistaakseni sopinut mitään työhön liittyvää, mutta aijon kuitenkin käyttää ajan hyväksi ja mm. tehdä loput tilatuista ohjelmista asiakkaille, tietenkin treenata ja nukkua. Tekis hirveesti mieli lähteä pitkästä aikaa pitkälle lenkille, joten jos ilmat suosii niin saatan tämänkin idean toteuttaa. Sunnuntaina on tosiaan aamulla tiimipäivä ja sen jälkeen Vertti tulee Helsinkiin, joten ”joutuu” tai oikealla asenteella sanottuna PÄÄSEE taas bodaamaan vanhan liiton tyyliin.

Nyt mulla olis vielä yksi ruoka syömättä, joten siirryn sen kimppuun seuraavaksi ja sitten pääsen vihdoin nukkumaan. Ihanaa viikonloppua kaikille . <3 Seuraavassa postauksessa lupaan pitkästä aikaa paneutua hieman ruokapuoleen ja käsitellä minun mielestäni terveellistä, tasapainoista ja fiksua tapaa syödä.

10931728_10152643405255794_2206727779879985111_n

Mitäs jos on kiire eikä kerkeä paistamaan riisiä?


31 Comments
 • Avatar
  Liisi
  Posted at 07:06h, 24 tammikuu Vastaa

  Ihanan pitkä ja mielenkiintoinen postaus!! Tekstin läpi paistaa että olet niin motivoitunut, positiivinen ja energinen.. Ihanaa Linda! En malta odottaa seuraavia postauksiasi. Ja kerrassaan mahtavaa että valitsit upet valmentajat!!!! ;) Kaikkea hyvää Linda! :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 12:37h, 24 tammikuu Vastaa

   Ihana kuulla, kiitos <3
   Kaikkea hyvää sinnekkin!! (:

 • Avatar
  MK
  Posted at 08:43h, 24 tammikuu Vastaa

  hei! minkä hintasia ne neoderman voiteet oli mitä käytit? käytätkö edelleen samoja ja mistä niitä pystyikään ostamaan?
  nyt olis tavotteena vähentää turhaa pakkelikerrosta mutta iho ensin kuntoon :)

 • Avatar
  sini
  Posted at 09:16h, 24 tammikuu Vastaa

  Moikka, miten noihin tiimeihin pääsee mukaan? Pitääkö olla jo kisannut jossakin kisoissa?

  • Avatar
   linda
   Posted at 12:35h, 24 tammikuu Vastaa

   Ei tarvitse olla kisataustaa, mutta joillakin tiimeillä on esim castingejä ja joihinkin vain haetaan. Valmentaja/(t) sitten päättävät onko sopiva tiimiin (:

 • Avatar
  veera
  Posted at 09:35h, 24 tammikuu Vastaa

  Nice toi tiimijuttu! Varmaan hyvä ajatus siirtyy tiimiin, niinku kirjotitkin.
  Ihme juttu kyl et ifbb tuomari saa valmentaa kisaajia?:D

 • Avatar
  Julia
  Posted at 09:53h, 24 tammikuu Vastaa

  Moikka! Etkö kuulunut tavallaan fitstarssiin aiemmin, missä on myös todella hyvä ystäväsi Nora? :-)
  Oletpa ”vaalentanut” tukkaa paljon! Salaa toivoin että seuraava siirto olisi ruskeaan!:P

  • Avatar
   linda
   Posted at 11:22h, 24 tammikuu Vastaa

   Juu kisaisin siinä kun ei ollut ns omaa tiimiä , mutta on kivempi kunnolla kuulua johonkin jossa on samat valkut kaikilla ja sitä kautta sama meininki :)

 • Avatar
  mariiy
  Posted at 10:09h, 24 tammikuu Vastaa

  Etkös sä ollut viime kisakaudella siinä Nora Vuorion tiimissä?:)

 • Avatar
  ninaioanna
  Posted at 12:06h, 24 tammikuu Vastaa

  Oli kiva treffata, varmasti tulee hyviä juttuja tälle kaudelle! Tsemppiä ekaan tiimipäivään ;)

  Nina XX

 • Avatar
  Cheyenne Järvinen
  Posted at 12:32h, 24 tammikuu Vastaa

  Hahha, riisikakut <3 :D iteki välillä turvautuu, varsinkin, jos riisi on sattumalta loppu :D

 • Avatar
  Kata
  Posted at 16:48h, 24 tammikuu Vastaa

  Hei muista, että Google on hakukone, ei lähde. :)

 • Avatar
  petra
  Posted at 16:50h, 24 tammikuu Vastaa

  Heips! Vaikkei liity postaukseen niin pakko kysästä, olisin miehen kanssa lähdössä roomaan loppukeväästä ja muistan kuvan sun rooma-postauksesta, loikoilit hotellin katolla altaalla ja näytti niin ihanalta, muistatko missä hotlassa olitte? :D näytti juuri sopivalta yhdistelmältä kaupunkilomaa ja vähän arskanottoa!

 • Avatar
  K
  Posted at 19:24h, 24 tammikuu Vastaa

  Pakko kertoa kun oon tässä jo pidemmän ajan lukenut sun blogias ja en voi kun todeta että tää on ihan mahtava ja oot vaan niin mukavalta ja energiseltä vaikuttava tyyppi et motivoit mua hirveesti! Tsemppiä kaikkeen tulevaan! :)

  Kysymyksenä vielä se, että mistä mahtaa olla noi Adidaksen pöksyt? :)

  • Avatar
   linda
   Posted at 20:10h, 24 tammikuu Vastaa

   <3 ihana olet, kiitos ! Ne on stadiumista

 • Avatar
  josefina
  Posted at 19:56h, 24 tammikuu Vastaa

  Toi Ribellan hius on ihanaa :) sopi ainakin mulle todella hyvin. Kaunis väri sulla!

  Ootteko vielä Noran kanssa ystäviä? Miksi valitsit 24Goldin? Mun kaverilla oli pari vuotta sitten Annan valkkupaketti (sillon A oli vielä Bombshell-tiimissä) ja Anna oli unohtanut listan lisäravinteista kokonaan. Sit kun kaveri valitteli et on vähän heikko olo, tuli viestiä et ootko ottanu kaikki listassa olleet lisäravinteet…siis mitkä? :D Bombshellin ideologiahan on just se et ruoka vedetään matalalle ja aerobisia tehdään hulluna.. muutenkin oli tosi kehno valmennussuhde mikä oli iso yllätys. Mutta varmasti kisaavilla eri meininki ja metodit varmasti vaihtuneet sittemmin.

  Jännä kyllä et kaikki nää Minna, Krishi, Kimmo, Kati jne jne jne saa itse valkuttaa ja sit omat suojatit tuomaroitavien joukossa. Hmm :)

  Anyway hyviä treenejä ja tsempit tulevaan! Ihanan pitkä postaus!

  • Avatar
   linda
   Posted at 20:09h, 24 tammikuu Vastaa

   No jos sijoitus menisi valkun mukaan niin meidänkin sm top 6 olis näyttänyt hieman eriltä :)
   Kukaan meistä ei tainnut olla tuomari-valkkujen-valmennettavia ja monet sellaiset jäi ilman sijoitusta , eli ei se kenen valmennettava olet siihen sijoitukseen vaikuta, vaan se miten hyvä on.
   Ja en osaa sanoa tuohon mitään, Marjo tekee mun ohjelmat ja ainakin todella hyvältä näyttää ja ruokaa riittää (: luulen että Annallakin on sen verran tietotaitoa ja kokemusta , että tietää mitä tekee .

 • Avatar
  veera matilda
  Posted at 09:53h, 25 tammikuu Vastaa

  Mahtava tuo tiimi juttu, tuo varmaan sellaista yhteisöllisyyden tuntua :) ja anna virmajoki on upea!
  http://veeramatilda.blogspot.fi/2015/01/elaman-siivet.html?m=1

 • Avatar
  Nipsu
  Posted at 21:18h, 25 tammikuu Vastaa

  Moikka Linda!

  Ihana postaus jälleen kerran, tulen aina niin iloiseksi kun näitä sun kirjoituksia luen. Olen itsekkin ajatellut hakea team24goldiin, mutta olen sen verran aloittelija vielä näissä tiimi asioissa joten haluaisin kysyä miten hait kyseiseen tiimiin? Oliko casting ja missä siitä ilmoitettiin jos oli? Vai lähetitkö vain sähköpostia valmentajille? Tiedätkö onko tiimiin alaikärajaa? :) Kiitos vastauksestasi!

 • Avatar
  anna
  Posted at 21:43h, 25 tammikuu Vastaa

  Ootteko vielä ystäviä sen Noran kanssa? Kun teitä ei oo nähny enää yhdessä missään, ja nyt oot lähdössä sen tiimistä :D

  • Avatar
   linda
   Posted at 23:31h, 25 tammikuu Vastaa

   kisasin noran tiimissä koska omalla valkullani ei ollut omaa tiimiä ja Nora oli ihana ja antoi ns ulkopuolisen edustaa tiimiään, nyt kun omalla valkulla on oma tiimi niin luonnollisesti kisaan hänen tiimissään (:

 • Avatar
  kysymys
  Posted at 09:04h, 26 tammikuu Vastaa

  Joo mutta ootteko ystäviä?

  • Avatar
   linda
   Posted at 13:10h, 26 tammikuu Vastaa

   ollaan ollaan ! :D

 • Avatar
  annika
  Posted at 13:37h, 26 tammikuu Vastaa

  Moi!

  Onko sulla tulossa lähiaikoina ravinto- ja reeniohjelma tarjousta? :)

 • Avatar
  misa
  Posted at 19:23h, 26 tammikuu Vastaa

  Seurusteletkos sä nyt siis ton Vertin kanssa? Onko se se palomies-Vertti jonka kaikki tuntee?

 • Avatar
  Emilia
  Posted at 11:45h, 27 tammikuu Vastaa

  Moikka!

  Millon taas vastailet emaileihis? :) odottelen ruokaohjelmaa!

  • Avatar
   linda
   Posted at 11:54h, 27 tammikuu Vastaa

   Tänään tulee kun pääsen kotiin!! :)

 • Avatar
  Elina
  Posted at 17:10h, 07 helmikuu Vastaa

  Moikka! :) Katselin Ribellan sivuilta just noita hiustenpidennyksiä. Näyttääkö kuvassa oleva hiustenväri samalta sitten kun sen näkee livenä, vai eroaako se paljonkin kuvan väristä?

  • Avatar
   linda
   Posted at 20:55h, 07 helmikuu Vastaa

   Kyllä näyttää samalta (:

 • Avatar
  Elina
  Posted at 12:52h, 09 helmikuu Vastaa

  Kiitos tiedosta nyt uskaltaa lähteä tilaamaan :)

 • Avatar
  ilari
  Posted at 18:53h, 15 lokakuu Vastaa

  no nyt oon samaa mieltä tosta annasta ei näkyny sitä sisäreide nkuoppaa niinkuin siinä yhessä kuvassa ja oli sopusointunen koko konaisuus tossa bodyssa :)…

Post A Comment